Forum » Kriptovalute in blockchain » Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Spekuliranje cen kriptovalut in ICOjev part 2
Temo vidijo: vsi

sumi666 ::
Ko se loginam na binance po dolgem dolgem casu ... Pa najdem gor 0,1 btc .. sem upal da sem kupil
Kdaj tezose pa pozabil na njih .. ? trenutno jih lahko kupim 260 ... Ampak bom počaku da pridejo na ene 5 usd pol pa
Po nakupih ... ?
Kdaj tezose pa pozabil na njih .. ? trenutno jih lahko kupim 260 ... Ampak bom počaku da pridejo na ene 5 usd pol pa
Po nakupih ... ?

Mato989 ::
ker sem kupoval flet in sem rabil keš...
Nepremičninski tajkun. Jaz še svoje kleti nimam, letalone stanovanja.
Ja mas prav, pri rosnih 30tih si lastim flet v velikosti 61m2... Kako si drznem, pa samo 35k zakreditiran

Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

kakob ::
ker sem kupoval flet in sem rabil keš...
Nepremičninski tajkun. Jaz še svoje kleti nimam, letalone stanovanja.
Ja mas prav, pri rosnih 30tih si lastim flet v velikosti 61m2... Kako si drznem, pa samo 35k zakreditiran![]()
Vse to! Jaz še kredita nimam.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

Zeitgeist ::
Po moje je vsak projekt ki je sel skozi zadnji bull run in ni ponudil nic konkretnega mrtev projekt
A lahko našteješ kateri projekti so pa ponudli kaj KONKRETNEGA, v smislu da zdaj vsakodnevno večina folka na Svetu ali vsaj na Zahodu uporablja?
ethereum za ICO-je je ponudil priblizek.
ce pa ti mislis da bo v naslednjih parih letih vecina ljudi na svetu uporabljala nek blockchain produkt pa moje sozalje.
casovno najblizje masovni uporabi v prihodnosti bo nek stable coin. pa mogoce bo kaksna igra na blockchainu sla v mainstream.
bodo pa STOji laufali kmalu. ampak to v ni za rubriko vecina ljudi na svetu. ampak za firme in malo bolj napredne vlagatelje posameznike.
vecina kovancev v top20 po naslednjem bullu pa zopet gre na smetisce zgodovine, kot so do zdaj razni peer, maidsafe, nxt, factom in ostali kovanci iz zgodovine kripta, ki jih vecina danasnjih vlagateljev sploh ne pozna.

Po moje je vsak projekt ki je sel skozi zadnji bull run in ni ponudil nic konkretnega mrtev projekt
A lahko našteješ kateri projekti so pa ponudli kaj KONKRETNEGA, v smislu da zdaj vsakodnevno večina folka na Svetu ali vsaj na Zahodu uporablja?
ethereum za ICO-je je ponudil priblizek.
ce pa ti mislis da bo v naslednjih parih letih vecina ljudi na svetu uporabljala nek blockchain produkt pa moje sozalje.
casovno najblizje masovni uporabi v prihodnosti bo nek stable coin. pa mogoce bo kaksna igra na blockchainu sla v mainstream.
bodo pa STOji laufali kmalu. ampak to v ni za rubriko vecina ljudi na svetu. ampak za firme in malo bolj napredne vlagatelje posameznike.
vecina kovancev v top20 po naslednjem bullu pa zopet gre na smetisce zgodovine, kot so do zdaj razni peer, maidsafe, nxt, factom in ostali kovanci iz zgodovine kripta, ki jih vecina danasnjih vlagateljev sploh ne pozna.
No saj to sem hotel highlightnit.... Crypto zaenkrat ni pokazal nobenega produkta razen prenosa vrednosti preko meje ali na drugo stran sveta psevdoanonimno... Zal... In ne vidim da se bo v naslednjih 5 letih to spremenilo, da bi blockchain imel produkt ki bi ga uporabljalo vsako nto gospodinjstvo...
Se pa strinjam glede gaminga... To verjamem da prej ali slej bo..

PrihajaNodi ::
Kaj pa STOji? Pozabljate da so milenijci nori na kripto, let alone bo zanimivo ko pridejo stoji. Z delnicam je prevec dela pa vse je napihnjeno.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Machete ::
NORI so na izjemne donose aka x100. Uporabljajo pa bolj švoh.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Sej na sto je se lahko vezejo tud firme...mamo se cajt. Nismo zamudili vlaka.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

NORI so na izjemne donose aka x100. Uporabljajo pa bolj švoh.
Kdo je mislil, da bo butast iskalnik google vreden 1200 usd za delnico. Mogoce je xtz novi google.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

KriptoKekec ::
Glede na to, da je cilj globalnega bančnega sistema kriminalizacija uporaba de facto anonimne oblike denarja aka. gotovine, bo kripto (bitcoin) še kako pomemben, četudi za nekatere opravlja le funkcijo psevdoanonimnega prenosa denarja.
To kam institucije kot npr. EU želijo zapeljati AML5 in ostali bulšit, bi tako ali tako moralo biti prepovedano. Človeku postane slabo, ko se začne zavedati v kako finančno represivnem času bomo živeli, če kripto (pravi kripto, ne neki stable ali state-kripto) ne bo uspel nadomestiti trenutnega finančnega sistema.
To kam institucije kot npr. EU želijo zapeljati AML5 in ostali bulšit, bi tako ali tako moralo biti prepovedano. Človeku postane slabo, ko se začne zavedati v kako finančno represivnem času bomo živeli, če kripto (pravi kripto, ne neki stable ali state-kripto) ne bo uspel nadomestiti trenutnega finančnega sistema.

Lennzi ::
nekdonekje je izjavil:
Jutri se malo veselja pred korekcijo. Ali pa tokrat neprekinjeno.
Žal se tokrat malo motiš. Korekcije še ne bo tako hitro. V BTC-ju imaš lufta se 60% pred korekcijo. 10k not... 16k ven... Ni slabo... Sam jajca pokazat

Tezos je padel iz 3,90 na 3,20. Ce to ni mocna korekcija, kaj potem je?
A ima se kdo obcutek, da je pri 9 uri Vitalik bolj vesel in zivahen?
A ima se kdo obcutek, da je pri 9 uri Vitalik bolj vesel in zivahen?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()

Facebook dev ::
FormerUser je izjavil:
Prebiranje komentarjev o "hudih korekcijah" mi deluje kot tole:
Skratka, nehite se zaj*bavat.
Kok Tezosov si potem nakupila? Imas ze dovolj za neko dostojno zivljenje ne da bi hodila vec v sluzbo?

Uf xtz ze 3.20. Kolk dol gremo? 2,80 je moja napoved.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Kak 2.8 nisi rekel 0.9?

Odlicno bolje kot decembra lani

Vazelin ::
Nekaj dobrih zanimivosti:
1. med top100 ni več nobenega coina, ki bi bil pod 50mio cmc! Še nedolgo nazaj jih je bilo precej nekaj čez 30mio.
2. kar 68 coinov ima cap čez 100mio.
3. kar 20 čez milijardo
4. btc dominanca bo kmalu pod 60%
5. zagreb - phuket povratna 499 eur
Dobro se je začelo leto v kriptu
1. med top100 ni več nobenega coina, ki bi bil pod 50mio cmc! Še nedolgo nazaj jih je bilo precej nekaj čez 30mio.
2. kar 68 coinov ima cap čez 100mio.
3. kar 20 čez milijardo
4. btc dominanca bo kmalu pod 60%
5. zagreb - phuket povratna 499 eur
Dobro se je začelo leto v kriptu
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()

Ste opazili da tezus raste skupaj s številom okužnih za korono?
Morda raste matematičnih 2.1%?
Morda raste matematičnih 2.1%?
Zgodovina sprememb…

jype10 ::
Bernie je že v pokoju, samo ne more spat, dokler Američani nimajo spodobnega sistema javnega zdravstva.

call_cry-pto ::

se je xtz izčrpal ali samo nabira sapo?
jype: če gre XTZ do volitev na 10usd potem na volitvah obkrožim Levico in še narišem srčka na papir
jype: če gre XTZ do volitev na 10usd potem na volitvah obkrožim Levico in še narišem srčka na papir
Zgodovina sprememb…

Altcoin marketcap na pragu odločitve, korekcija ali nov bull for altcoins.
Dosegli smo 112b. Rabimo ostat nad enih 122b-125b
Dosegli smo 112b. Rabimo ostat nad enih 122b-125b

Zgodovina sprememb…
- spremenil: call_cry-pto ()

Tudi celoten marketcap je trenutno natanko 300b. Ne gledat cmc ampak tradingview. Potrebno je it nad 300b in tudi ostati nad 300b.

hamez66 ::
call_cry-pto je izjavil:
Hvala za Hedero. Zdaj bom lahko imel dve penziji. Bom eno dal nodiju.
A si kaj vložil? Ko sem jo prvič omenil, je bila okoli 400 satoshijev, se mi zdi, potem je pa v parih urah zrasla na skoraj 800, zdaj je pa 647. Bi bilo bolje, če bi vam takrat povedal, ko sem kupoval (prvič pri 230, potem pa še malo pri 185 in 190). Prodal sem jih eno četrtino, toliko, da mam pokrit vložek, ostalo pa nameravam držat. Problem je tista razlika med circulating supply in pa total supply. Si moram še malo prebrat, kako je z razdeljevanjem coinov (a je kakšna "pos" varjanta, pa mislim da vlagatelji v ico dobivajo..). Se ne spoznam ravno, ampak naj bi pa podpiral(a) Solidity, programski jezik, v katerem v eth in podobne coine pišejo smart contracte (a to ima tudi tezos??). Ni klasičnih blokov, kot pri blockchainu, ampak je narejeno malo drugače, tako da naj bi se transakcije finalizirale v 3 sekundah. Zaradi googla bi market cap lahko konkretno zrasel, ampak se moram še malo izobraziti o tem, na kakšen način se bodo ostali coini vključili v omrežje.

sparovcek2 ::
Coinov je miljon... Po taksni hitri rasti, se bo veselica selila drugam. Pomoje je najboljse da v takem primeru prodas in isces naslednjo priloznost. Ce pa prides notr na zacetku daljsega bull-runa, pa zagotovo ni boljse strategije kot HODLanje.
Theta je trenutno potencialno zanimiva.
Theta je trenutno potencialno zanimiva.

hamez66 ::
Ja, komot da zdaj zgubi 50%.. ampak na malo daljši rok pa mislim, da ima dobre šanse za veliko rast, predvsem zato, ker se mi na twitterju ne pojavlja to ime. Sicer ne sledim prav veliko ljudem, a nobenega nisem videl, da bi shillal za HBAR. Pogoj za tako rast je verjetno nadaljevanje kripto bullruna. Ker je letos leto halvinga, so za to možnosti višje, kot bi bile sicer.

jype10 ::

call_cry-pto je izjavil:
Hvala za Hedero. Zdaj bom lahko imel dve penziji. Bom eno dal nodiju.
A si kaj vložil? Ko sem jo prvič omenil, je bila okoli 400 satoshijev, se mi zdi, potem je pa v parih urah zrasla na skoraj 800, zdaj je pa 647. Bi bilo bolje, če bi vam takrat povedal, ko sem kupoval (prvič pri 230, potem pa še malo pri 185 in 190). Prodal sem jih eno četrtino, toliko, da mam pokrit vložek, ostalo pa nameravam držat. Problem je tista razlika med circulating supply in pa total supply. Si moram še malo prebrat, kako je z razdeljevanjem coinov (a je kakšna "pos" varjanta, pa mislim da vlagatelji v ico dobivajo..). Se ne spoznam ravno, ampak naj bi pa podpiral(a) Solidity, programski jezik, v katerem v eth in podobne coine pišejo smart contracte (a to ima tudi tezos??). Ni klasičnih blokov, kot pri blockchainu, ampak je narejeno malo drugače, tako da naj bi se transakcije finalizirale v 3 sekundah. Zaradi googla bi market cap lahko konkretno zrasel, ampak se moram še malo izobraziti o tem, na kakšen način se bodo ostali coini vključili v omrežje.
Ja nekaj malega. Bom dodal kasneje.

PreviousUser ::

Kot sem povedal, gledam xtz gledam in ocenjujem tam pri 0,00339 btc. To je to. Trenutno smo pod tem.
4h chart
4h chart
Zgodovina sprememb…
- spremenil: call_cry-pto ()

PersonaRuda ::
Na CMC je cmc že 306b in BTC Dominanca 61,8%. Odlično se vse skupaj odvija, cmc raste, dominanca pada, kar pomeni, da se vrednosti alt-ov krepijo/rastejo. Ponavadi so takšni zeleni dnevi trajajo 2-4 dni, tako da se potem pričakuje blažja korekcija od -1% do -4% oz. maksimalno tja do -12% za vse Alt-e in potem spet po 2-4 dni nova rast, ki pa bo večja kot je bil padec v %.
To so pretekli dogodki za katere je možno, da se ponovijo. No pa poglejmo, če bo tako. Torej jutri se pričakuje oz. najpozneje v soboto, da se vse skupaj malo ustavi in pade za kak procent dol - taka blažja korekcija - mikro. Potem pa od ponedeljka ali nekje torka naprej pa spet takšna rast kot je bila včerajšnja. In tako bi se naj ponavljali cikli, dokler nebo udarila malo večja korekcija, ampak spet po tej korekciji bo sledila še bolj nora rast od korekcije. Postopoma bomo šli stopnico po stopnico proti Luni.
Se slišimo v sredo 19.2. da predebatiramo to napoved.
To so pretekli dogodki za katere je možno, da se ponovijo. No pa poglejmo, če bo tako. Torej jutri se pričakuje oz. najpozneje v soboto, da se vse skupaj malo ustavi in pade za kak procent dol - taka blažja korekcija - mikro. Potem pa od ponedeljka ali nekje torka naprej pa spet takšna rast kot je bila včerajšnja. In tako bi se naj ponavljali cikli, dokler nebo udarila malo večja korekcija, ampak spet po tej korekciji bo sledila še bolj nora rast od korekcije. Postopoma bomo šli stopnico po stopnico proti Luni.
Se slišimo v sredo 19.2. da predebatiramo to napoved.