Forum » Kaj kupiti » Gearbest nakupi in kuponi
Gearbest nakupi in kuponi
Temo vidijo: vsi
Tomson ::
@xda_develope:
napačen link v prejšnjem postu, Xiaomi M365 EU Version za 387€, potem je pa še precej bolj ugodna navadna verzija Xiaomi M365 za 344€ ...
@sl0t3ch:
lol, napaka pri tvojem nicku, oprosti. Očitno pozna ura ... Za omenjeno SjCam lahko sicer uporabiš še kodo: GB-$20OFF za -2€, ni dosti, nekaj pa je ...
napačen link v prejšnjem postu, Xiaomi M365 EU Version za 387€, potem je pa še precej bolj ugodna navadna verzija Xiaomi M365 za 344€ ...
@sl0t3ch:
lol, napaka pri tvojem nicku, oprosti. Očitno pozna ura ... Za omenjeno SjCam lahko sicer uporabiš še kodo: GB-$20OFF za -2€, ni dosti, nekaj pa je ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tomson ()
xda develope ::
@xda_develope:
@sl0t3ch:
A misliš da bo cena kdaj spet okrog 250e?
Egidij88 ::
pwn3rrr ::
je kdo že dobil oneplus 6 iz gb? vse štima?
Se pridružujem vprašanju, ker mislim vzeti...
Nas je kar ene par naročilo... sam ga imam trenutno 3 tedne in je vse OK, pošiljanje je trajalo 13 dni via EU Priority Line... bodite pa pozorni, ker če ga naročite danes, ga bodo poslali šele med 8. in 12. avgustom, temu pa potem prištejte še cca. 14 dni za dostavo (če bo vse OK)...
buttcrack ::
scipascapa je izjavil:
Xiaomi Mi A2 Lite 4/64 že na voljo za 220$
EDIT: ki pa je po specsih slabši od A1 - WTF xiaomi???
resno slabši?
Telefon še niti izdan ni, kaj šele, da bi pri teh posrednikih bil na zalogi, on pa že palamudi.
STFU:
LAUNCH Announced 2018, June
Status Available. Released 2018, June
Poglej na koledar, danes smo 24.7.2018...
@xda_develope:
najceneje do sedaj je bil 289€, konec 2017. Sem že sam spraševal kdaj bo spet pod 300€, pa sem dobil informacijo da se takšne cene več ne pričakuje, je bil menda pod ceno za vstop na nove trge. Tudi če se pogleda pri konkurenci npr. ga ta hip ceneje ni nikjer, če pa bo še kakšna boljša akcija in kdaj pa se žal ne ve, je pa čez zimo bila cena konstantno čez 400€ ...
Današnje kode:
Oneplus 6 6/64GB pametni telefon s kodo: IT$MPOP64 iz 430€ na 419€
Oneplus 6 8/128GB pametni telefon s kodo: GB$MPoneplus128 iz 499€ na 489€
Ninebot ES1 No.9 zložljiv električni skiro s kodo: IT$OSNE1CY iz 292€ na 275€
Xiaomi Air 13 i5 8GB prenosnik s kodo: GB$XMLAPAIR01 iz 688€ na 679€
Xiaomi Air 13 i7 8GB 15.6" prenosnik s kodo: GB$XMLAPAIR02 iz 791€ na 774€
Xiaomi Air 13 i5 8GB Global 15.6" prenosnik s kodo: GB$XMLAPAIR03 iz 814€ na 800€
Xiaomi Notebook Pro i5 8GB 15.6" prenosnik s kodo: GB$XMLAPPRO01 iz 731€ na 714€
Xiaomi Notebook Pro i7 8GB 15.6" prenosnik s kodo: GB$XMLAPPRO03 iz 851€ na 840€
Xiaomi Notebook Pro i7 16GB 15.6" prenosnik s kodo: GB$XMLAPPRO02 iz 933€ na 920€
Mecool KM8 Google Certified Android TV Box with Voice Remote s kodo: GBKM8 iz 57€ na 51€
Pouch 2v1 zložljiv otroški tricikel s kodo: IT$TH959PFT iz 86€ na 77€
HYSTOU FMP04 i5-7200U 8GB/256GB Mini PC s kodo: GBHY01 iz 326€ na 309€
Beelink Gemini X55 Pentium J5005,8GB RAM, 128GB SSD MiniPC s kodo: GBX55 iz 258€ na 223€
Alfawise U20 Large 3D tiskalnik s kodo: GB-$20OFF iz 258€ na 241€
MJX Bugs 5W RC Drone s kodo: IT$THb5w iz 171€ na 135€
Motospeed Inflictor CK104 mehanska tipkovnica s kodo: Jack0721 iz 45€ na 41€
T-Shirt Voice Control LED Flash Concert Music majica s kodo: IT$APXIN072001 iz 12€ na 11€
Dibea DU100 sesalnik za mokro/suho sesanje s kodo: GB3%OFF7 iz 84€ na 81€
Xiaomi QICYCLE zložljiv električni skiro s kodo: IT$OSEF1GJ iz 714€ na 688€
Xiaomi Roidmi 2v1 ročni sesalnik s kodo: GB$APRM iz 309€ na 257€
Xiaomi Mi Band 3 pametna zapestnica s kodo: WEIO3G7FT5 iz 25€ na 22€
Roborock S50 robotski sesalnik s kodo: IT$APRBS iz 429€ na 361€
Xiaomi M365 električni skiro v FlashSale za 344€
Xiaomi M365 EU version električni skiro v FlashSale za 387€
Xiaomi Mi Robot robotski sesalnik v FlashSale za 266€ (EU skladišče)
Fiido D1 zložljivo električno kolo v FlashSale za 370€
Xiaomi Mi TV Box Android Box v FlashSale za 43€
Huawei Media Pad M3 8.4" Android tablica v FlashSale za 223€
Lenovo Tab3 8 Plus 8" Android tablica v FlashSale za 120€
Xiaomi Mi TV 4A 43" FHD TV v FlashSale za 257€ (EU skladišče)
Alfawise ZK8077 robotski sesalnik v FlashSale za 146€
Very Best of Xiaomi Promo: KLIK
Vse Gearbest kode na enem mestu ...
najceneje do sedaj je bil 289€, konec 2017. Sem že sam spraševal kdaj bo spet pod 300€, pa sem dobil informacijo da se takšne cene več ne pričakuje, je bil menda pod ceno za vstop na nove trge. Tudi če se pogleda pri konkurenci npr. ga ta hip ceneje ni nikjer, če pa bo še kakšna boljša akcija in kdaj pa se žal ne ve, je pa čez zimo bila cena konstantno čez 400€ ...
Današnje kode:
Oneplus 6 6/64GB pametni telefon s kodo: IT$MPOP64 iz 430€ na 419€
Oneplus 6 8/128GB pametni telefon s kodo: GB$MPoneplus128 iz 499€ na 489€
Ninebot ES1 No.9 zložljiv električni skiro s kodo: IT$OSNE1CY iz 292€ na 275€
Xiaomi Air 13 i5 8GB prenosnik s kodo: GB$XMLAPAIR01 iz 688€ na 679€
Xiaomi Air 13 i7 8GB 15.6" prenosnik s kodo: GB$XMLAPAIR02 iz 791€ na 774€
Xiaomi Air 13 i5 8GB Global 15.6" prenosnik s kodo: GB$XMLAPAIR03 iz 814€ na 800€
Xiaomi Notebook Pro i5 8GB 15.6" prenosnik s kodo: GB$XMLAPPRO01 iz 731€ na 714€
Xiaomi Notebook Pro i7 8GB 15.6" prenosnik s kodo: GB$XMLAPPRO03 iz 851€ na 840€
Xiaomi Notebook Pro i7 16GB 15.6" prenosnik s kodo: GB$XMLAPPRO02 iz 933€ na 920€
Mecool KM8 Google Certified Android TV Box with Voice Remote s kodo: GBKM8 iz 57€ na 51€
Pouch 2v1 zložljiv otroški tricikel s kodo: IT$TH959PFT iz 86€ na 77€
HYSTOU FMP04 i5-7200U 8GB/256GB Mini PC s kodo: GBHY01 iz 326€ na 309€
Beelink Gemini X55 Pentium J5005,8GB RAM, 128GB SSD MiniPC s kodo: GBX55 iz 258€ na 223€
Alfawise U20 Large 3D tiskalnik s kodo: GB-$20OFF iz 258€ na 241€
MJX Bugs 5W RC Drone s kodo: IT$THb5w iz 171€ na 135€
Motospeed Inflictor CK104 mehanska tipkovnica s kodo: Jack0721 iz 45€ na 41€
T-Shirt Voice Control LED Flash Concert Music majica s kodo: IT$APXIN072001 iz 12€ na 11€
Dibea DU100 sesalnik za mokro/suho sesanje s kodo: GB3%OFF7 iz 84€ na 81€
Xiaomi QICYCLE zložljiv električni skiro s kodo: IT$OSEF1GJ iz 714€ na 688€
Xiaomi Roidmi 2v1 ročni sesalnik s kodo: GB$APRM iz 309€ na 257€
Xiaomi Mi Band 3 pametna zapestnica s kodo: WEIO3G7FT5 iz 25€ na 22€
Roborock S50 robotski sesalnik s kodo: IT$APRBS iz 429€ na 361€
Xiaomi M365 električni skiro v FlashSale za 344€
Xiaomi M365 EU version električni skiro v FlashSale za 387€
Fiido D1 zložljivo električno kolo v FlashSale za 370€
Xiaomi Mi TV Box Android Box v FlashSale za 43€
Huawei Media Pad M3 8.4" Android tablica v FlashSale za 223€
Lenovo Tab3 8 Plus 8" Android tablica v FlashSale za 120€
Xiaomi Mi TV 4A 43" FHD TV v FlashSale za 257€ (EU skladišče)
Alfawise ZK8077 robotski sesalnik v FlashSale za 146€
Very Best of Xiaomi Promo: KLIK
Joze_K ::
kako naj si človek naredi nekako sliko kateri izmed množice Vacuum cleaner-jev - je NAJ za naše območje?
Npr. gledam, da je tudi Roomba za ugodno ceno - in tele roombe se pri nas najbolj prodajajo, pa še verjetno je kje kak servis...
kako torej vedeti optimum za SLO pri izbiri sesalca (verjetno je Xiaomi kvalitetnejši?) ?
kako naj si človek naredi nekako sliko kateri izmed množice Vacuum cleaner-jev - je NAJ za naše območje?
Npr. gledam, da je tudi Roomba za ugodno ceno - in tele roombe se pri nas najbolj prodajajo, pa še verjetno je kje kak servis...
kako torej vedeti optimum za SLO pri izbiri sesalca (verjetno je Xiaomi kvalitetnejši?) ?
Master_Yoda ::
@master_yoda:
dosedaj najceneje je bila 32€, z brezplačno poštnino, že kar pred časom, kar je enako kot v tvojem primeru 24€+8€
Ah sem se zmotil v prejsnjem postu, 32 je v flash salu bilo ne 24. Tako da bom pocakal ko bo 32 brez postnine ce bo kdaj.
@Joze_K:
Za 266€ iz EU skladišča je Xiaomi Mi Robot definitivno bestbuy. Na večini področij je enakovreden Roborocku S50, ki je eden izmed najboljših robotskih sesalnikov na trgu, ki sicer stanejo nekajkrat več. Če primerjaš Xiaomija z Roombo 664 je ogromna razlika v prid Xiaomija pri načinu premikanja in načrtovanju čiščenja (SLAM algoritem), sesalni moči, avtonomiji baterije, dodatni funkcionalnosti, kvaliteti materialov, ima podporo za nadzor preko aplikacije itd.
Roomba serija 6 pa sicer ni slaba, se v praksi dobro odreže, kar se tiče učinkovitega čiščenja, sicer temelji že na precej starejši platformi, a deluje.
Ne obnese se najbolje pri čiščenju večih sob, ščetko je potrebno kar pogosto čistit, ni hepa filtra, nekateri poročajo o slabšem tesnenju koška, lahko prah malo uhaja v prostor, ni najbolj pametna in učinkovita pri premikanju, se menda zelo zabija v predmete, kar nekateri pri dragem pohištvu jasno, ne marajo, nima senzorja za polnost koša, pri večjih prostorih velikokrat ne najde poti do docka, deluje le preko gumbov, ni podpore za aplikacijo. Se pa za en prostor čisto lepo odreže, je primerna za čiščenje dlak živali, skratka ok sesalnik. Je pa tole kitajska verzija, s kitajskimi pismenkami na sesalniku v tvojem linku ...
Kot pa že rečeno, omenjeni Xiaomi je za 70€ več občutno boljši na vseh področjih ...
Za 266€ iz EU skladišča je Xiaomi Mi Robot definitivno bestbuy. Na večini področij je enakovreden Roborocku S50, ki je eden izmed najboljših robotskih sesalnikov na trgu, ki sicer stanejo nekajkrat več. Če primerjaš Xiaomija z Roombo 664 je ogromna razlika v prid Xiaomija pri načinu premikanja in načrtovanju čiščenja (SLAM algoritem), sesalni moči, avtonomiji baterije, dodatni funkcionalnosti, kvaliteti materialov, ima podporo za nadzor preko aplikacije itd.
Roomba serija 6 pa sicer ni slaba, se v praksi dobro odreže, kar se tiče učinkovitega čiščenja, sicer temelji že na precej starejši platformi, a deluje.
Ne obnese se najbolje pri čiščenju večih sob, ščetko je potrebno kar pogosto čistit, ni hepa filtra, nekateri poročajo o slabšem tesnenju koška, lahko prah malo uhaja v prostor, ni najbolj pametna in učinkovita pri premikanju, se menda zelo zabija v predmete, kar nekateri pri dragem pohištvu jasno, ne marajo, nima senzorja za polnost koša, pri večjih prostorih velikokrat ne najde poti do docka, deluje le preko gumbov, ni podpore za aplikacijo. Se pa za en prostor čisto lepo odreže, je primerna za čiščenje dlak živali, skratka ok sesalnik. Je pa tole kitajska verzija, s kitajskimi pismenkami na sesalniku v tvojem linku ...
Kot pa že rečeno, omenjeni Xiaomi je za 70€ več občutno boljši na vseh področjih ...
goba ::
Poglej kakšno primerjavo, recimo TUKAJ.
pierch ::
Launch je danes...tle bo live feed ... Potem pa palamudi naprej :)
po specifikacijah... kaj ti ni jasno.
nihče ni trdil, da ga je držal v rokah. WTF??? si nepismen?
Nevem ka tebi ni jasno. po specifikacija sta si zelo podobna. Sicer pa palamudi naprej, če veš bolje.
Pierch
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pierch ()
bajsibajsi ::
Kej tac'ga?
Ta je kitajska verzija, ki govori in razume samo kitajsko.
Obstaja tudi internacionalna verzija.
Obstaja, ampak za visjo ceno (in drugje).
Pri omenjeni dash kameri je govor prakticno nepotreben in celo nezazeljen. Aplikacija pa je na sreco tudi za kitajsko verzijo v angleskem jeziku. IMO, je point dashcama, da na zacetku nastavis in nato pozabis. OK, v startu mogoce se tu in tam preveris, ce vse deluje kot mora; da si miren.
Nitecore D4 Smart polnilec baterij (Li-ion, Ni-MH, NiCd in LiFePO4) z EU vtikačem.
21 evrov in nekaj centov ter brezplačna poštnina.(pod mejo za DDV)
Izdelek ni najnovejši, pri meni deluje brez problemov in non-stop že dve leti.
Priporočam.
21 evrov in nekaj centov ter brezplačna poštnina.(pod mejo za DDV)
Izdelek ni najnovejši, pri meni deluje brez problemov in non-stop že dve leti.
Priporočam.
Poxo ::
Par vprašanj:
Je Alfawise X3200 načeloma brez carinskih stroškov prek 'Priority Line' shippinga?
Pomeni spodnje, da je zadeva že pri naših?
SILJU,Arrive at transit airport.
HK,Hand over to airline.
Service provider received shipment information .
Depart from facility to service provider.
Shipment arrived at facility and measured.
Shipment information received
Kakšen ugoden priporočan/preizkušen USB-C polnilec?
Je Alfawise X3200 načeloma brez carinskih stroškov prek 'Priority Line' shippinga?
HK,Hand over to airline.
Rok22 ::
Ima kdo izkušnje s kakim selfie stickom, ki ima vgrajen tripod. Bi izbral nekaj med temi dvemi pa nevem kaj je bolje?
https://www.gearbest.com/stands-holders...
Ali
Je še kaj drugega bolj aktualnega? Predvsem mi je pomembno da ima teipod stojalo in pa remote za proženje.
Ali
Je še kaj drugega bolj aktualnega? Predvsem mi je pomembno da ima teipod stojalo in pa remote za proženje.
louser ::
scipascapa je izjavil:
resno slabši?
Telefon še niti izdan ni, kaj šele, da bi pri teh posrednikih bil na zalogi, on pa že palamudi.
STFU:
Včeraj je bil uradno najavljen.
Ti brihta mala.
00mare00 ::
je kdo že dobil oneplus 6 iz gb? vse štima?
Se pridružujem vprašanju, ker mislim vzeti...
Nas je kar ene par naročilo... sam ga imam trenutno 3 tedne in je vse OK, pošiljanje je trajalo 13 dni via EU Priority Line... bodite pa pozorni, ker če ga naročite danes, ga bodo poslali šele med 8. in 12. avgustom, temu pa potem prištejte še cca. 14 dni za dostavo (če bo vse OK)...
Tudi sam ga imam cca 3 tedne. Od naročila in prejema telefona je trajalo 15 dni brez komplikacij. Telefon pa tudi deluje super.
Haderach79 ::
Oj. Ali so kje mogoče kakšna navodila kako postopati v primeru dodatnih stroškov? Za paket sem moral doplačati carini 5EUR. Na njem je bila tale nalepka:
Explained: Goods not fulfilling the conditions laid down in Articles 28 and 29 of the Treaty on the functioning of the European Union
S tem da je bila kupljena roba vredna manj kot 20EUR (račun z GearBesta), na sam paket pa so kitajci napisali 7 pa še neki EUR. Ne razumem zakaj so mi šli to cariniti. Jezn k pajk.
Explained: Goods not fulfilling the conditions laid down in Articles 28 and 29 of the Treaty on the functioning of the European Union
S tem da je bila kupljena roba vredna manj kot 20EUR (račun z GearBesta), na sam paket pa so kitajci napisali 7 pa še neki EUR. Ne razumem zakaj so mi šli to cariniti. Jezn k pajk.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Haderach79 ()
Dr_M ::
Nepravilno izpolnjen CN22, stroski obdelave. Ce bi ti nabili davek, bi placal 13e in nekaj centov.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Launch je danes...tle bo live feed ... Potem pa palamudi naprej :)
po specifikacijah... kaj ti ni jasno.
nihče ni trdil, da ga je držal v rokah. WTF??? si nepismen?
Nevem ka tebi ni jasno. po specifikacija sta si zelo podobna. Sicer pa palamudi naprej, če veš bolje.
Glede na to, da je A1 starejši skoraj leto dni in je po drobovju skoraj enak, je to (zame) slabši oz. zgolj faceliftan model ali če hočeš drugače nobene dodane vrednosti napram predhodniku.
scipascapa je izjavil:
resno slabši?
STFU:
Včeraj je bil uradno najavljen.
Ti brihta mala.
Brihta si ti, ker debatiramo o specifikacijah... Kaj ima to veze z izdajo???
vrossi46 ::
Sem naročil to uro:
https://www.gearbest.com/smart-watches/...
in piše:
Deliveries: Sweden Registered
In ko v Google vtipkam ta deliver in pol še Tracking Number:, mi ne najde nič?
Zna kdo pomagat?
in piše:
Zna kdo pomagat?
Mare2 ::
Haderach79 je izjavil:
Vprašanje je, zakaj taka razlika v ceni. Vredno je 7, plačal si 20 EUR. Zaračunali so ti stroške carinjenja.
Killermode ::
Sem naročil to uro:
in piše:
Zna kdo pomagat?
Probaj tu:https://www.17track.net/sl
@Haderach79:
če si naročil preko Registered Air Mail kar odpri Ticket ter na podlagi TEGA dokumenta prosi za povrnitev nastalih dodatnih stroškov, dodaj sken računa carinske pošte, kjer je razviden tvoj strošek. Če ni šlo za RegisteredAirMail pa mi lahko na ZS pošlješ podatke o naročilu, bom pomagal preko svojih kanalov ...
@vrossi46:
lahko preveriš TUKAJ ...
Rok22:
@oba ki ju omenjaš sta odličnaza ceno, ne boš zgrešil ne z enim ne z drugim ...
Današnje kode:
Beelink Gemini X55 Mini PC računalnik s kodo: GBX55 iz 257€ na 211€
Maxfind Electric Skateboard električna rolka s kodo: IT$OSMXF27 iz 191€ na 178€
OnePlus 6 6/64GB pametni telefon s kodo: IT$MPOP64 iz 430€ na 413€
OnePlus 8/128GB pametni telefon s kodo: GB$MPoneplus128 iz 499€ na 484€
Megawheels S1 zložljiv električni skiro s kodo: IT$OSMGWS1 iz 146€ na 137€
Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6" prenosnik s kodo: GB$XMLAPPRO01 iz 731€ na 715€
Yunzhilun električno 26" sprednje kolo 36V - X iMortor s kodo: IT$OS36VXIT iz 227€ na 215€
Creality3D CR - 10S 3D tiskalnik s kodo: CR10SBIGSALE iz 344€ na 326€
Creality3D Ender 3D tiskalnik s kodo: ENDER3BIGSALE iz 154€ na 146€
Lenovo Watch X pametna ura s kodo: HKWATCHX iz 59€ na 54€
Huawei Honor 10 Global pametni telefon s kodo: IT$MPHonor10 iz 344€ na 326€
Hubsan X4 H502E 2.4G Drone s kodo: IT$TH02ESA iz 59€ na 43€
Diggro X3 Smart pametna zapestnica s kodo: GBZY7241 iz 23€ na 20€
Xiaomi Redmi 5 Plus 3/32GB Global (modri) s kodo: GB$MP32 iz 125€ na 122€
Floureon WiFi Wireless pametni video zvonec 720P s kodo: GBZY7242 iz 49€ na 39€
Floureon WiFi 720p vodoodporna MicroSD IP kamera s kodo: GBZY7243 iz 67€ na 55€
Floureon Wifi 1080p vodoodporna MicroSD IP kamera s kodo: GBZY7244 iz 120€ na 96€
Siroflo HV EarBuds posamezne InEar Bluetooth slušalke s kodo: GBZY7245 iz 28€ na 25€
Zanflare 18006 LED dolga svetilka za kopalniško ogledalo s kodo: GBZY7246 iz 11€ na 10€
Alfawise BT200 Bluetooth Soundbar zvočnik s kodo: GBZY7248 iz 34€ na 32€
Yunmai Mini 2 pametna tehtnica s kodo: GB$HBZymhst iz 40€ na 38€
Alfawise JD-T8610 WiFi IP pametna žarnica s kamero s kodo: GBOB004 iz 22€ na 19€
Dog Electric Training pasja ovratnica za trening s kodo: IT$HG88dc iz 20€ na 18€
Infinity Fidget Action Cube miselna igrača s kodo: GB$TH129IFA iz 14€ na 12€
Huawei Media Pad M5 4/64GB Android tablica s kodo: IT$TAM5 iz 327€ na 314€
če si naročil preko Registered Air Mail kar odpri Ticket ter na podlagi TEGA dokumenta prosi za povrnitev nastalih dodatnih stroškov, dodaj sken računa carinske pošte, kjer je razviden tvoj strošek. Če ni šlo za RegisteredAirMail pa mi lahko na ZS pošlješ podatke o naročilu, bom pomagal preko svojih kanalov ...
@vrossi46:
lahko preveriš TUKAJ ...
Rok22:
@oba ki ju omenjaš sta odličnaza ceno, ne boš zgrešil ne z enim ne z drugim ...
Današnje kode:
Beelink Gemini X55 Mini PC računalnik s kodo: GBX55 iz 257€ na 211€
Maxfind Electric Skateboard električna rolka s kodo: IT$OSMXF27 iz 191€ na 178€
OnePlus 6 6/64GB pametni telefon s kodo: IT$MPOP64 iz 430€ na 413€
OnePlus 8/128GB pametni telefon s kodo: GB$MPoneplus128 iz 499€ na 484€
Megawheels S1 zložljiv električni skiro s kodo: IT$OSMGWS1 iz 146€ na 137€
Xiaomi Mi Notebook Pro 15.6" prenosnik s kodo: GB$XMLAPPRO01 iz 731€ na 715€
Yunzhilun električno 26" sprednje kolo 36V - X iMortor s kodo: IT$OS36VXIT iz 227€ na 215€
Creality3D CR - 10S 3D tiskalnik s kodo: CR10SBIGSALE iz 344€ na 326€
Creality3D Ender 3D tiskalnik s kodo: ENDER3BIGSALE iz 154€ na 146€
Lenovo Watch X pametna ura s kodo: HKWATCHX iz 59€ na 54€
Huawei Honor 10 Global pametni telefon s kodo: IT$MPHonor10 iz 344€ na 326€
Hubsan X4 H502E 2.4G Drone s kodo: IT$TH02ESA iz 59€ na 43€
Diggro X3 Smart pametna zapestnica s kodo: GBZY7241 iz 23€ na 20€
Xiaomi Redmi 5 Plus 3/32GB Global (modri) s kodo: GB$MP32 iz 125€ na 122€
Floureon WiFi Wireless pametni video zvonec 720P s kodo: GBZY7242 iz 49€ na 39€
Floureon WiFi 720p vodoodporna MicroSD IP kamera s kodo: GBZY7243 iz 67€ na 55€
Floureon Wifi 1080p vodoodporna MicroSD IP kamera s kodo: GBZY7244 iz 120€ na 96€
Siroflo HV EarBuds posamezne InEar Bluetooth slušalke s kodo: GBZY7245 iz 28€ na 25€
Zanflare 18006 LED dolga svetilka za kopalniško ogledalo s kodo: GBZY7246 iz 11€ na 10€
Alfawise BT200 Bluetooth Soundbar zvočnik s kodo: GBZY7248 iz 34€ na 32€
Yunmai Mini 2 pametna tehtnica s kodo: GB$HBZymhst iz 40€ na 38€
Alfawise JD-T8610 WiFi IP pametna žarnica s kamero s kodo: GBOB004 iz 22€ na 19€
Dog Electric Training pasja ovratnica za trening s kodo: IT$HG88dc iz 20€ na 18€
Infinity Fidget Action Cube miselna igrača s kodo: GB$TH129IFA iz 14€ na 12€
Huawei Media Pad M5 4/64GB Android tablica s kodo: IT$TAM5 iz 327€ na 314€
Haderach79 ::
@Haderach79:
OK. Bom najprej odprl ticket, da ti ne delam odvečnega dela. Imel sem sicer "Netherlands Registered".
preko sosednje belgije ponavadi ni dodatnih stroškov, ti pa bodo po vsej verjetnosti povrnili teh 5€ tako da se ne preveč sikirat, mogoče boš kakšen mesec počakal. V bodoče izberi priorty line EU ali Belgium registered, da se izogneš teli birokraciji.
preko sosednje belgije ponavadi ni dodatnih stroškov, ti pa bodo po vsej verjetnosti povrnili teh 5€ tako da se ne preveč sikirat, mogoče boš kakšen mesec počakal. V bodoče izberi priorty line EU ali Belgium registered, da se izogneš teli birokraciji.
A ni priorty line EU? Če je, se za pošiljke za cca 20 EUR zagotovo ne splača. :)
Preko PrioirtyLine EU gre praviloma vedno lepo skozi, se sigurno splača za nekoliko dražje artikle, včasih je tudi brezplačen ali res poceni. Za cenejše artikle, kjer je PriorityLine, glede na vrednost predrag, pa obvezno RegisteredAirMail Belgium, če je na voljo. Tudi v tem primeru praktično vedno brez dodatnih stroškov, če pa do njih pride, pa se stroški povrnejo. Alternativa Registered Sweden, najslabši pa je Netherlands Registered, se vedno ustavi, a GB stroške tudi v tem primeru povrne ...
Ciklamen ::
Malo sem razočaran, naročil Oneplus 6 8/128 verzijo 7.7. in do danes je edino sporočilo na tracking:
2018-07-16 18:18:00
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
Nekam dolgo se mi zdi da mučkajo
The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically
- End of the Post ->
Dr_M ::
Mučilnih naprav za pse pa res ni treba promovirat.
A lahko probamo na tebi, da se prepricamo, ce je to res mucilna naprava?
The reason why most of society hates conservatives and
Malo sem razočaran, naročil Oneplus 6 8/128 verzijo 7.7. in do danes je edino sporočilo na tracking:
Preko DHL bi moralo it hitreje. :)
darkolord ::
DHL je 1-2 dni. Kitajci ponavadi s šerpami oz. navadno pošto pošljejo na eno lokacijo, potem pa od tam z DHL-om naprej. Tisti prvi del lahko traja dolgo, drugi del je pa takoj.
GRT ::
A so na GB kje kakšna digitalna kukala za vrata? Tudi ne vem kaj vpisat, karkoli vpišem ne najde nič?
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: profdoktor ()
@epecar:
za Mi A1 trenutno ni kaj pametnega, je pa že na voljo novi Xiaomi Mi A2 Lite Global za 163€
@ciklamen:
če želiš mi lahko na ZS sporočiš Order Number pa se pozanimam kaj se dogaja ..
Še nekaj današnjih:
Xiaomi Mi Robot robotski sesalnik v FlashSale za 238€
Roborock S50 robotski sesalnik s kodo: GB$APRB iz 429€ na 361€ Presale (EU skladišče)
Ecovacs CEN540 - LG Robotic robotski sesalnik v FlashSale za 129€
Puppyoo WP536 ročni sesalnik 2v1 v FlashSale za 86€
Chuwi Hi9 Air 10.1" Android tablica v FlashSale za 154€
Xiaowa Sweeping Robot robotski sesalnik v FlashSale za 197€
Xiaomi 33" Soundbar zvočnik s kodo: IT$CNXMI33 iz 62€ na 60€
Chuwi CoreBook 2v1 13.3" Win10 tablica s tipkovnico s kodo: IT$TAWK iz 438€ na 418€
Xiaomi Yeelight pametna fleksibilna namizna lučka v FlashSale za 77€
4x Foldable Reusable Shopping Cart za nakupovalni voziček v FlashSale za 12€
za Mi A1 trenutno ni kaj pametnega, je pa že na voljo novi Xiaomi Mi A2 Lite Global za 163€
@ciklamen:
če želiš mi lahko na ZS sporočiš Order Number pa se pozanimam kaj se dogaja ..
Še nekaj današnjih:
Xiaomi Mi Robot robotski sesalnik v FlashSale za 238€
Roborock S50 robotski sesalnik s kodo: GB$APRB iz 429€ na 361€ Presale (EU skladišče)
Ecovacs CEN540 - LG Robotic robotski sesalnik v FlashSale za 129€
Puppyoo WP536 ročni sesalnik 2v1 v FlashSale za 86€
Chuwi Hi9 Air 10.1" Android tablica v FlashSale za 154€
Xiaowa Sweeping Robot robotski sesalnik v FlashSale za 197€
Xiaomi 33" Soundbar zvočnik s kodo: IT$CNXMI33 iz 62€ na 60€
Chuwi CoreBook 2v1 13.3" Win10 tablica s tipkovnico s kodo: IT$TAWK iz 438€ na 418€
Xiaomi Yeelight pametna fleksibilna namizna lučka v FlashSale za 77€
4x Foldable Reusable Shopping Cart za nakupovalni voziček v FlashSale za 12€
Današnje kode:
Xiaomi Wemax One 2018 laserski video projektor s kodo: IT$CN33WMX iz 1.702€ na 1.677€
Xtar MC6II 6-slot Li-ion polnilec za baterije s kodo: IT$LEDXMC iz 23€ na 19€
Teclast P10 10.1" Android tablica s kodo: IT$TAP10 iz 103€ na 94€
Teclast P80 8" Android tablica s kodo: IT$TAP80 iz 82€ na 77€
AlldoCube Mix Plus 2v1 Win10 tablica s kodo: IT$TAMIX iz 275€ na 266€
AlldoCube KNote 8 2v1 13.3" Win10 tablica s kodo: IT$TAKNOTE8 iz 481€ na 430€
Voyo i8 Max 4G Android tablica s kodo: GB$TAVOYOI8MAX iz 172€ na 154€
Huawei MediaPad M3 8.4" Android tablica s kodo: IT$TAHWM3 iz 224€ na 197€
Mixza Tahaoll MicroSD 64GB kartica s kodo: GB$CNMTC64G iz 15€ na 12€
Utorch STL-02 WakeUp nočna lučka s kodo: UTC0718a iz 19€ na 14€
Xiaomi Redmi Note 5 Global 3/32GB pametni telefon s kodo: GB$MPnote32 iz 154€ na 145€
Xiaomi Redmi Note 5 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: IT$MPN564 iz 197€ na 163€
Xiaomi Air 13 prenosnik s kodo: GB$XMLAPAIR01 iz 688€ na 679€
FY001B 4WD RC Off-road Truck avto na daljinsko s kamero s kodo: TomleyRC iz 44€ na 41€
Xiaomi Mijia pametna ura s kodo: ZGTNYD7B3X iz 65€ na 59€
YWXLight LED barvni trak 5m s kodo: IT$LED5M iz 5€ na 2€
Xiaomi Business 20" potovalni kovček s kodo: IT$BSZF773 iz 86€ na 81€
KAKA Large Capacity potoalni nahrbtnik s kodo: IT$BSZF71702 iz 30€ na 28€
Alfawise V2 mehanska tipkovnica s kodo: HSCOB006 iz 38€ na 36€
Huawei Media Pad M5 4/32GB Android tablica v FlashSale za 309€ (50kom)
Huawei Media Pad M5 4/128GB Android tablica v FlashSale za 352€ (50kom)
Anycubic I3 MEGA 3D tiskalnik v FlashSale za 232€
Alfawise Tab Tablet Android tablica v FlashSale za 129€
Xiaomi Mi Ultra 500lum laserski projektor v FlashSale za 1.625€ (EU skladišče)
Xiaomi Wemax One 2018 laserski video projektor s kodo: IT$CN33WMX iz 1.702€ na 1.677€
Xtar MC6II 6-slot Li-ion polnilec za baterije s kodo: IT$LEDXMC iz 23€ na 19€
Teclast P10 10.1" Android tablica s kodo: IT$TAP10 iz 103€ na 94€
Teclast P80 8" Android tablica s kodo: IT$TAP80 iz 82€ na 77€
AlldoCube Mix Plus 2v1 Win10 tablica s kodo: IT$TAMIX iz 275€ na 266€
AlldoCube KNote 8 2v1 13.3" Win10 tablica s kodo: IT$TAKNOTE8 iz 481€ na 430€
Voyo i8 Max 4G Android tablica s kodo: GB$TAVOYOI8MAX iz 172€ na 154€
Huawei MediaPad M3 8.4" Android tablica s kodo: IT$TAHWM3 iz 224€ na 197€
Mixza Tahaoll MicroSD 64GB kartica s kodo: GB$CNMTC64G iz 15€ na 12€
Utorch STL-02 WakeUp nočna lučka s kodo: UTC0718a iz 19€ na 14€
Xiaomi Redmi Note 5 Global 3/32GB pametni telefon s kodo: GB$MPnote32 iz 154€ na 145€
Xiaomi Redmi Note 5 Global 4/64GB pametni telefon s kodo: IT$MPN564 iz 197€ na 163€
Xiaomi Air 13 prenosnik s kodo: GB$XMLAPAIR01 iz 688€ na 679€
FY001B 4WD RC Off-road Truck avto na daljinsko s kamero s kodo: TomleyRC iz 44€ na 41€
Xiaomi Mijia pametna ura s kodo: ZGTNYD7B3X iz 65€ na 59€
YWXLight LED barvni trak 5m s kodo: IT$LED5M iz 5€ na 2€
Xiaomi Business 20" potovalni kovček s kodo: IT$BSZF773 iz 86€ na 81€
KAKA Large Capacity potoalni nahrbtnik s kodo: IT$BSZF71702 iz 30€ na 28€
Alfawise V2 mehanska tipkovnica s kodo: HSCOB006 iz 38€ na 36€
Huawei Media Pad M5 4/32GB Android tablica v FlashSale za 309€ (50kom)
Huawei Media Pad M5 4/128GB Android tablica v FlashSale za 352€ (50kom)
Anycubic I3 MEGA 3D tiskalnik v FlashSale za 232€
Alfawise Tab Tablet Android tablica v FlashSale za 129€
Xiaomi Mi Ultra 500lum laserski projektor v FlashSale za 1.625€ (EU skladišče)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tomson ()
yabuk ::
vprašanje:
ali če kupiš v dolarjih $, dobiš ceneje kot če imaš v €??
ker velikokrat je cena na Gearbest oglaševana v $ in ko plačaš v €, je ekvivalent. Torej dražje v bistvu. Se bolj splača imeti nastavljeno na Ameriko?
in hvala tomson za vse kode ;)
ali če kupiš v dolarjih $, dobiš ceneje kot če imaš v €??
ker velikokrat je cena na Gearbest oglaševana v $ in ko plačaš v €, je ekvivalent. Torej dražje v bistvu. Se bolj splača imeti nastavljeno na Ameriko?
in hvala tomson za vse kode ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yabuk ()
ponavadi plačevanje v $ se bolj izplača kot v € - odvisno od tvoje banke, če ti kako provizijo cukne na menjavo tuje valute.
Daleč najceneje pa je plačevanje v kitajskih Yuanih, ampak meni N26 ne potegne :(
Daleč najceneje pa je plačevanje v kitajskih Yuanih, ampak meni N26 ne potegne :(
firbec ::
Kaj je to N26 ?
Visa ti opali provzijo, tako da pri Visi nastavitev edino v EUR
Visa ti opali provzijo, tako da pri Visi nastavitev edino v EUR
Zgodovina sprememb…
- spremenil: firbec ()
Okapi ::
Visa ima provizijo, ampak Gearbest in Paypal imata višjo. Če imaš pri nakupu nastavljene evre, mečeš denar stran.
Par vprašanj:
HK,Hand over to airline.
1. Da
2. Da
3. Pravih USB-C (do 5A@20V) polnilcev je bolj malo.
Tale XIAOMI šestvratni polnilec je najbrž edini, ki ga lahko kupiš na GB in še cena je ugodna.
Če imaš v mislih zgolj hitri polnilec (Qualcomm Quick Charge 3.0 [QC3]), ni na GB, poleg prej omenjenega, niti enega, ki bi si ga upal priporočiti.
Pred časom sem kupil generičnega trivratnega XHF30W, a se na testu ni izkazal in je lahko nevaren.
Pri konkurenci imajo občasno na zalogi enovratni BlitzWolf BW-S5 18W QC2/QC3, ki je test dobro prestal.
Tabela testov
GRT ::
bajsibajsi je izjavil:
Kej tac'ga?
Ta je kitajska verzija, ki govori in razume samo kitajsko.
Obstaja tudi internacionalna verzija.
Obstaja, ampak za visjo ceno (in drugje).
Pri omenjeni dash kameri je govor prakticno nepotreben in celo nezazeljen. Aplikacija pa je na sreco tudi za kitajsko verzijo v angleskem jeziku. IMO, je point dashcama, da na zacetku nastavis in nato pozabis. OK, v startu mogoce se tu in tam preveris, ce vse deluje kot mora; da si miren.
Točno to.
Obstaja pa za to kitajsko verzijo tudi že uraden update 1.0.4 in 1.0.5, ki pa že podpira angleške govorne ukaze in gospodična na oni strani govori v angleščini. Čeprav na teh verzijah poročajo o določenih težavah, da ne deluje zvok pri snemanju.