» »

Gearbest nakupi in kuponi

Gearbest nakupi in kuponi

Temo vidijo: vsi
««
28 / 181
»»

Tsunamii ::

@Tomson je kaksna akcija za ZANFLARE T1 ?

buneech ::

amacar je izjavil:

zila90 je izjavil:

Imam mogoče kdo izkušnje z uro Huami Amazfit BIP Lite? Se mi zdi kar zanimiva in bi za moje potrebe bila čisto dovolj.
Mogoče tudi kakšna koda? - Hvala že vnaprej.

Ja, js jo imam kot zamenjavo za miband 2. Sem zelo zadovoljen, baterija dolgo zdrži, ekran viden na soncu, GPS zelo natančen, edino merilec srčnega utripa se mi ne zdi najboljši, ampak ga sam niti ne rabim). Js sem jo dobil za 38€ (menda 42€-4€ točk) v akciji na gearbestu.

Enako tukaj, zamenjal miband 2 z BIP. Če imaš miband 2 veš točno kaj pričakovat, ker je zelo podoben, razlike so večji, barven, always-on display, vgrajen GPS. To je ubistvu to. Baterija drži res dolgo.

V0RT3X ::

A je to kak nateg al so dejansko take akcije? Sam verjetno je problem bit prvi :D

https://chinagadgetsreviews.com/alfawis...

Buggy ::

Tomson je izjavil:

@Buggy:
Sem se pozanimal. Za paket nisi izbral PriorityLine ampak Singapour Registered, zato je tudi prišlo do carinjenja. Ali je šlo za napako na tvoji ali njihovi strani ni pomembno, so namreč zagotovili, da v vsakem primeru dobiš povrnjene celotne dodatne stroške carinjenja.

Sicer pa pri naročilih nujno izbrat ali PriorityLineEU ali Registered Belgium ...

Porocam, da sem ze dobil povrnjene na GB wallet komplet stroske 39€, ki sem jih imel s telefonom (DDV + carinski postopek).
Hvala se enkrat @Tomson za vso pomoc in dobro voljo!

Tomson ::

@Tsunamii:
Trenutno dobene delujoče, zadnja bila kakšen teden nazaj za 14€. Malo počakaj če se ti ne mudi ...

@zila90
Trenutno kakšne namenske kode ni, je pa kar ok cena v HK skladišču: Huami Amazfit Bip Lite za 51€ oz. s kodo: 10$-3GBJun za 48€ (nov račun)

Nekaj svežih:

ThundeRobot K70 mehanska tipkovnica s kodo: GW5Thunde001 iz 65€ na 29€ (EU skladišče)
Flytecx 2011 RC čoln na daljinsko s kodo: flytec2011 iz 116€ na 103€
MJX Technic Bugs 3 RC Drone s kodo: MJXB3M iz 80€ na 59€
MJX Bugs 3 RC Drone s kodo: MJXB3B iz 72€ na 65€
C-Shape lebdeči atlas sveta s kodo: MKECHOCS iz 17€ na 15€
QCY Q29 Pro In-ear slušalke BT posamezne s kodo: MKECHOQ2P iz 29€ na 25€
Augur 2017 usnjena moška torba s kodo: MKECHOCross iz 29€ na 17€

Huami Amazfit 2 Stratos pametna ura v FlashSale za 145€
Xiaomi Mi TV Box v FlashSale za 55€
Xiaomi 70min 1080p kamera za avto v FlashSale za 25€
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Okapi ::

Tomson je izjavil:

lebdeči atlas sveta
:)) To ni atlas, ampak globus.

OK.d ::

LPOK.d

@Okapi: lol, ja ... ups?! Tudi najboljšim se zgodi! :'( mogoče sem pa TOLE mislil! :D
@OK.d: preveril, žal ne, je sploh še ni bilo. Sicer pa je na zalogi le v GW12 Španskem skladišču, kjer ni dostave v Slo ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

OK.d ::

LPOK.d

Zoro3 ::

Tomson je izjavil:

Sam jo uporabljam sedaj nekje dobra 2 tedna. Kako se obnese? Precej dobro. Kvaliteta izdelave in materiali so res top, GorillaGlass steklo, okvir iz keramike, Stainless Steel gumbi, Carbon Fiber ogrodje. Zaslon je zanimiv, ima res odlično vidljivost na svetlobi, izgleda kot varianta barvni e-ink zaslon, ob slabših svetlobnih pogojih pa se prižge osvetlitev, tako overall ni na nivoju npr. Galaxy Gear ko je svetloba slabša, ima pa zaradi svojevrstnega zaslona res dobro avtonomijo baterije. Skratka je super na svetlobi (sonce, luč) in samo ok pri slabi svetlobi, tudi če je svetilnost na max. V povprečju mi zdrži 5-6 dni, pri uporabi GPS ali predvajalnika gre baterija hitreje. Touch deluje precej dobro, ure je zelo odzivna, vmesnik je všečen, lepo narejen, na voljo je en kup Widgetov in aplikacij, precej uporabnih, lep nabor zanimivih WatchFaces. ContinousHeartRate je zelo zanimiva zadeva, deluje precej natančno, za vse športne aktivnosti je res super, en kup opcij, dobra oprema, specifikacije, GPS je super zadevca, skratka overall zelo dobra športna pametna ura, v svojem cenovnem rangu defenitivno bestbuy ...

Od delujočih kod za Huami Amazfit 2 Stratos pa trenutno le koda: 10$-3GBJun za 154€ (če se ustvari nov account) ...

Super, hvala ti...bom kar naročil :)

Tomson je izjavil:

@Tsunamii:
Trenutno dobene delujoče, zadnja bila kakšen teden nazaj za 14€. Malo počakaj če se ti ne mudi ...

@Tomson Bom počakal ja. Ker bi rad 2 naročil. :D

Tac20 ::

Dobil danes Thunderobot K70.

Zgleda kar solidna zadeva, za 35€ zadovoljen, edino tipke so mat, in se kar dosti pozna umazanija ko tipkas, drgac pa na podobnem nivoju kot ampak malo slabša vsaj na otip.

Badwolff ::

kaka ideja kaj pomeni tole pri trackingu?
edina stvar je, pa že prek 10 dni

2018-05-31 22:30:00 Customer data received Southall

Prodajalec je prijavil pošiljko (verjetno DPDju), samo je še ni oddal, ali pa podatki niso posodobljeni.

Tale tracking je nasplošno, očitno predvsem zaradi dostave brez dodatnih stroškov, velikokrat malo mimo ali neposodobljen itd.

Današnji EDM Special Price:

Xiaomi Redmi 5 Plus 3/32GB Global pametni telefon za 132€
Huawei P10 Plus 4/64GB Global pametni telefon za 333€
Huawei Honor 10 4/128GB Global pametni telefon za 376€
Huawei Honor V10 6/128GB Global pametni telefon za 250€
Vernee Mix 2 4/64GB Global pametni telefon za 119€
Cubot X18 Plus 4/64GB pametni telefon za 128€
HomTom S9 Plus 4/64GB pametni telefon za 128€
Xiaomi Selfie Stick Bluetooth za 16€
KingWear KW88 3G pametna ura za 74€
Tochic Qi Wireless 10W brezžični polnilec za 12€

perci ::

Zanimivo. Sem naročil eno zadevo in je bil DPD dostavljalec. Danes bi mi moral dostaviti zadevo in ker sem vedel, da me ne bo doma, sem si dal zadevo preusmeriti v lokalni Petrol. Probam zvečer dvignit na Petrolu in pravi, da nima nič zame. OK, si rečem, bo pa jutri. Pridem domov in me paketek (vrednost 100 eur) čaka v nabiralniku. Svašta.

DPD je znan po bolj "kavbojski" dostavi.

Dr_M ::

Po moji izkusnjah, se je pa DPD v zadnjih 2 letih mocno popravil.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

šernk ::

po mojih izkušnjah pa pokvaril...je pa res da je DPD prej imel stalnega šoferja ene 10 let, sedaj so mi pa 3x trije različni dostavli.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

igor0203 ::

@Tomson, imaš morda kakšno kodo za wireless mehanično tipkovnico z ISO layout?

Dr_M ::

Huawei Honor V10 6/128GB Global pametni telefon za 250€

Flashsale 43% off, 350e.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

@igor0203: žal na GB ni brezžičnih mehanskih tipkovnic ...
@Dr_M: jup, res je ...

avtek ::

Včeraj sem prejel napravo "proti komarjem" (https://www.gearbest.com/outdoor-lights......V paketu, ki je sicer bil lepo zapakiran, je bil ta solarna tablica razbita (steklo). Nisem še uspel zadeve preizkusiti, če vseeno dela...
Tomson, imaš kak predlog kaj storiti? :) Poslikam in pošljem dispute?

Tole bi se moralo kar hitro rešit če poslikaš, da je jasno vidna poškodba, odpreš ticket, razložiš da je prišla zadeva poškodovana in vprašaš kaj zdaj. Bodo sigurno ponudili da pošljejo novo ali vrnejo denar. Če kaj ne bo ok javi na ZS da posredujem...

avtek ::

Važi, bom to storil danes ali jutri.
Hvala :)

firbec ::

Tomson in ostali, a kdo prakticira tole
https://www.gearbest.com/alarm-systems/...

goba ::

MIXZA TOHAOLL Ocean Series 32GB Micro SD spominska kartica.
Flash Sale
€5.08 + 60 centov za poštnino.

DeusB ::

Mogoce kaksna koda za RC Boat iz EU skladišč? Kitajsko skladišče mi ne potegne, rabm za na morje!

@firbec: ne še, imam pa v načrtu! ;((
@DeusB: žal sploh ni nobenega RC Boata v EU skladišču ...

Današnji deali:

Lenovo Watch 9 pametna tracking ura s kodo: GBjun616 iz 33€ na 30€
Urban Leisure Fashion Crossbody torba s kodo: GBjun617 iz 17€ na 14€
905 Tablet Android tablični računalnik s kodo: GBjun620 iz 53€ na 47€
Chuwi Hi10 Plus Windows\Android tablica s kodo: GBjun621 iz 188€ na 162€
Teclast A10S 10" Android tablični računalnik s kodo: GBjun623 iz 107€ na 102€
Voyo i8 MAx 10" Android tablični računalnik s kodo: GBjun624 iz 199€ na 171€

Superlux HD681 naglavne slušalke v FlashSale za 17€ (EU skladišče)
Mecool M8S Plus S905W Android Tv Box za 23€
Car Seat Storage Box univerzalna torbaQpredalček za avto v FlashSale za 8€
Xiaomi ročni prenosni ventilator v FlashSale za 10€
Chuwi Lapbook Air 14" IPS prenosnik v FlashSale za 308€
Xiaomi Mi Home 360 električni brivnik v FlashSale za 38€

DeusB je izjavil:

Mogoce kaksna koda za RC Boat iz EU skladišč? Kitajsko skladišče mi ne potegne, rabm za na morje!

ene par jih maš tle v eu skladišču

https://hobbyking.com/en_us/boats/ready...

Bobr123 ::

Je kakšen popust na tole:
40EUR grelnik vode

Oz. ali je res 40EUR toliko boljši od:
28EUR grelnik vode

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bobr123 ()

Preveril, kakšne delujoče kode trenutno ni. Opcije za 40€ ni, ker je to GW12 skladišče, kjer ni dostave v Slo, moraš gledat China/HK skladišče, kjer je cena 52€ v primerjavi z 28€. Kolikor gledam ne opazim nekih razlik, razen v dizajnu, oba sta 1.5l, oba 1800W, za oba se lahko uporablja MiHome na telefonih, mogoče ima dražji model EU priključek, cenejši pa ChinesePlug, dražji drži temperaturo do 12h, pri cenejšem sicer v pakiranju ni omenjen Charging Base, a je viden v videih uporabnikov, skratka, ne vidim razloga za nakup dražjega modela ...

Tac20 ::

A je morda še kakšen flash sale oz koda za Wiha Xiaomi šraufencigerćke

matobeli ::

18.59usd na FS. Ni to blazno slaba cena.

Men se že 21eur kolkor sem dal malo po izidu zdi OK za tak kos orodja.

krefi ::

zanima me ce je kasna pametna cena koda za ta vape kit ? https://gearbest.app.link/TAmDUZK8GN
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

r3dkv1c4 ::

darkomiku je izjavil:

Še zmeraj noben ni prejel in protestiral luč za komarje, ki jih je delil Tomson v nagradni igri? Ali pa vsaj kakšnega drugega priporočate?

Hvala.

r3dkv1c4 je izjavil:

darkomiku je izjavil:

Eno vprašanje za vse, ki si lastite Teclast T10 tablico. Po 5 mesecih ugotavljam drastičen upad zmogljivosti baterije. Včasih, če je nisem uporabljal več dni, je % napolnjenosti upadel za par procentov, zdaj pa je recimo po enem dnevu na 80%, po dveh pa na 45%, brez da bi karkoli delal. In to zdaj že večkrat tko. Sem probal tudi s clean masterjem pospešit memory in hibernirat aplikacije in je isto.

Kakšna rešitev?

Hvala.

Poizkusi recovery in tam pobriši cache particijo.
Ugasneš in nato pritisneš power in vol + gumba skupaj in potem greš v recovery mode kjer naj bi to storil.
Če se ti zgodi, da slučajno startaš fastboot mode boš ostal tam brez možnosti navigiranja in boš moral naredit fastbooot reboot preko adb-ja, via PC.

Če ti to povzroča dvome, najdi nekoga, ki to obvlada in bo rešil problem.

Hvala, se bom poigral. Več kot zajebati ne morem... ;)

Ce bos imel kake tezave, lahko v zs napises problem in ti bom pomagal, kolikor bo v moji moci.
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

@Tac20:
kakšne kode ta hip ni, a kot je že matobeli omenil, trenutno je Xiaomi Wiha 24v1 v FlashSale za 15.90€, kar je precej dobra cena ...

@krefi: nekaj ni ok s tvojo povezavo, preveri ...

krefi ::

Tomson je izjavil:

@Tac20:
kakšne kode ta hip ni, a kot je že matobeli omenil, trenutno je Xiaomi Wiha 24v1 v FlashSale za 15.90€, kar je precej dobra cena ...

@krefi: nekaj ni ok s tvojo povezavo, preveri ...

meni lepo odpre vglavnm mod od smoke mag
e3 1231v3|asus gtx 970 strix OC edition|2x8gb kingston|
cosair rm650| crucial 500gb|fractal define s

bsslo ::

Ali so nastavki od Philips Sonicare zobne ščetke združljivi s Xiaomijevo (Soocas X3) in obratno?

bsslo ::

bsslo je izjavil:

Ali so nastavki od Philips Sonicare zobne ščetke združljivi s Xiaomijevo (Soocas X3) in obratno?

Niso. Piše v odgovorih prodajalca:

Is it compatible with Philips Sonicare toothbrush heads? 
 No, it is not compatible with Philips Sonicare toothbrush heads.

darkomiku ::

A ima kdo izkušnje z Geekbuying-om? Saj vem, da vprašanje načeloma sodi v kakšno drugo skupino, ampak vseeno. Zanima me predvsem poštnina in če so iste fore kot na GB?

r3dkv1c4 ::

darkomiku je izjavil:

A ima kdo izkušnje z Geekbuying-om? Saj vem, da vprašanje načeloma sodi v kakšno drugo skupino, ampak vseeno. Zanima me predvsem poštnina in če so iste fore kot na GB?

Kaj te zanima s poštnino?
Kakšne fore?
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

oberskitona ::

Spet rabim pomoč
v avtomobilu upoabljam h11 žarnice, do sedaj sem uporabljal OSRAM H11 12V Silver Star 2.0, ki obljubljajo 60% večjo svetilnost.
Po 2 letih je ena žarnica odšla v večna lovišča in ko sem pregoreto žarnico menjal z orginalom sem pač sedaj videl ob direktni primerjavi, da neke razlike ni.
Gledam na gearbestu LED H11 žarnice, kako s to obnese ima morda kdo kakšne izkušnje, lahko kdo katere priporoča glede na to, da je izbira kar velika.

ps moj avto ima lečo v luči, če to igra kakšno vlogo?

111111111111 ::

Napačna tema?

darkomiku ::

r3dkv1c4 je izjavil:

darkomiku je izjavil:

Kaj te zanima s poštnino?
Kakšne fore?

Kako je s carinami, če vzameš priority, ali tudi kaj vračajo, če vzameš Registered mail opcijo pa to...

goba je izjavil:

MIXZA TOHAOLL Ocean Series 32GB Micro SD spominska kartica.
Flash Sale
€5.08 + 60 centov za poštnino.

Hmm je za kaj tole.. sicer bi za mamo katera ima Galaxy S4.. bi tole bilo super! SAmo da dela ;)

Bi bilo čisto ok, ampak je out of stock. Druga najcenejša alternativa ta hip je Mixza Colorful 32GB za 8€, a od 8€ dalje dobiš tudi v Slo kakšen Kingston 32Gb ...

@oberskitona:
z avtomobilskimi žarnicami še nimam izkušenj, sem pa malo gledal za sicer H4 in me je tudi zamikalo, gledam en model ki ima 7000LM svetilnosti, lol. Nasplošno so pri avtomobilskih žarnicah komentarji kupcev pozitivni, gledaš tiste modele, ki imajo dobre ocene in komentarje pa ne moreš zgrešit. Poizkusiš kakšno cenejšo opcijo za nekaj € pa sam ugotoviš kako se obnesejo v primerjavi z OSRAM žarnicami. Pri H11 bi sam poizkusil 2xSencart 80W za 8€, trenutno dobra cena in dobri odzivi kupcev ...

Poglej še Osram Nightbreaker, te so malo močnejše od stock pa malo bolj bela svetloba.

https://www.mimovrste.com/avto-zarnice/...

J.McLane ::

Meni so H11 NB crknile po 2 mesecih, potem Silverstar 2.0 po pol leta, sedaj sem šel nazaj na Philips Long Life. Verjetno odvisno od avta, ampak že na škatlici imaš nazorno prikazano, da je večja svetilnost na račun krajše življenjske dobe.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci

buttcrack ::

mi band 3 se že dobi v presaleu za 35$...
««
28 / 181
»»