Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
tommorrow ::
Nekaj bo... prof. Štiblar naklada o "legalni ukinitvi" kripto valut. Se pravi pričakujmo obratno.
profdoktor ::
Mato989 ::
Na koncu bo kaksen prof.dr. najprej v penziji
Profdoktor bo prvo moral dol s socialne da bo lahko kamorkoli vložil 10k...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
TržaškiGusar ::
Vlozil v nekatere dapp airdrope, ki so dosegli dno dna in na borzi ne morejo it nizje (ne obstaja manj kot st. 0.0001) Zdaj jih stejkam za tedensko ali mesecno rento. Dobro sem gusaril. To je taprava zakladnica novih shitcojnerjev.
Trst-Trieste
Zgodovina sprememb…
- spremenil: TržaškiGusar ()
Dtrader ::
Zopet gremo gor, trend obrnjen gor, ni FUDa v novicah, torej vlagamo naprej.
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)
Kako ni FUDA? Fudo je moj prijatelj se iz dni sluzenja vojaskega roka v mornarici. Mislim, tako ga klicejo FUDO, drugac pa mu je ime Fuad. A najboljsi iskalec zakladov je bil tetovirani mornar Fikret. Zmeraj pred gusarjenjem je vedel kje se skriva zaklad. Zmeraj je pravil My name is Fikret and i'm gonna tell you my secret! Pa se res nam ga je najdu!
Trst-Trieste
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: amacar ()
Mato989 ::
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
Dtrader ::
TržaškiGusar je izjavil:
Kako ni FUDA? Fudo je moj prijatelj se iz dni sluzenja vojaskega roka v mornarici. Mislim, tako ga klicejo FUDO, drugac pa mu je ime Fuad. A najboljsi iskalec zakladov je bil tetovirani mornar Fikret. Zmeraj pred gusarjenjem je vedel kje se skriva zaklad. Zmeraj je pravil My name is Fikret and i'm gonna tell you my secret! Pa se res nam ga je najdu!
Ej, da se ti da... Ti bi moral imet otroke, da bi poslušal tvoje pravljice. Kako kej BCH?
Bolje da nimaš, ko gre gor, kot da imaš, pa gre dol :)
Nobleman ::
Jaz sem cash-outal. 500 NEBL. Lep profit. 1 USD / NEBL profita. Pustil sem 500 NEBL notri - za vsak slučaj če gre na 100 USD / NEBL.
===================
sUc4 my d14k
sUc4 my d14k
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nobleman ()
TržaškiGusar je izjavil:
sumixam666 je izjavil:
Kako prikladno profdoktor in TržaškiGusar napišeta post v razmaku nekaj minut ... Res prov smiliš se mi ... špage bi dobil VELIKO VELIKO iz mojga porfelia glede na to da so na njem BTC , ETH , LTC , MONERO pa še kaj bi se našlo .... Zdaj pa hitro odpiši iz obeh računov ... BEDNIK
No, da vidimo ce si moz besede. Nakazi v vrednosti tisocaka dolarjev in se nikoli vec ne oglasim. Niti z drugih accountov. Ampak res nikoli. Lahko moderatorji pogledajo ce se bo kaksen account oglasil z moje strani. Ce obljubo prekrsim vrnem vse kar posljes.
LTC
LYSQkK52xF1BjttvcH4Kq4hG7VTKJxF2Br
ETH
0x75711cf376349609b17bbef2397481fb377a353c
Se vedno nisem dobil niti centa. Eno samo nakladanje brez pokritja. A tako vesel sem bil, da vas resim vseh muk, vam in sebi. Ajde, nakazi 666 ojrov pa izdam vse svoje accounte. Boste preseneceni
Trst-Trieste
neverlucky ::
Glede na to, da je 45% vseh sodelujočih v tej temi Profdoktorj, si kar dober če samo rečeš, da si Profdoktor. Ta 2€ pa kar obdrži
Neblman ::
Ne nakazat gusarju, ker bo tema umrla. Potem mu boste mogl placat, da pride nazaj.Ampak bo prepozno, ker bo odplul v tople kraje.
amacar ::
Doktor je že enkrat rekel, da bo šel, pa se ni držal obljube. Tako da ne mu nakazovat, ker vas bo poscamal.
A je kdo nakazal? Ne? Torej ce bo obljuba prekrsena vrnem denar. Pa odplujem za vedno. Nobeno placilo me ne vrne nazaj. Je pa tezava, da ne morem odplut, ker so mi zadnjic piranski gusarji s topovi poskodovali ladjevje in zdaj prosim za popravilo.
Trst-Trieste
Ne rabim it cez hrvasko morje odkar imamo dostop do odprtega morja. Drugac je vseen kam grem.
Trst-Trieste
gruntfürmich ::
neverlucky je izjavil:
Glede na to, da je 45% vseh sodelujočih v tej temi Profdoktorj, si kar dober če samo rečeš, da si Profdoktor. Ta 2EUR pa kar obdrži
je kar jeba če vsi ti accounti trejdajo in samo eden dela profit...
frustracija na višku!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
gruntfürmich je izjavil:
neverlucky je izjavil:
Glede na to, da je 45% vseh sodelujočih v tej temi Profdoktorj, si kar dober če samo rečeš, da si Profdoktor. Ta 2EUR pa kar obdrži
je kar jeba če vsi ti accounti trejdajo in samo eden dela profit...
frustracija na višku!
Haha, dobra! Mr. Grunt fur mich. Dej nakazi malo sirotinji XD
Trst-Trieste
amacar ::
Js sem si 10x začetni vložek izplačal, tako da nisem nič popušil.
Ostalo pa tudi dokler ne prodam nisem na izgubi.
Pa hydro, ki sem ga omenil pri 26 satoshi je še vedno na 81 satoshi.
Ostalo pa tudi dokler ne prodam nisem na izgubi.
Pa hydro, ki sem ga omenil pri 26 satoshi je še vedno na 81 satoshi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
Jaz imam trenutno rekordni plus v kriptu. Pa ne da se hvalim, ampak zgleda da nekateri dejansko ne pušimo.
neverlucky ::
Točno sem vam povedal kdaj sem kupil in kdaj prodal BCH. Ne da se mi sedaj iskati svojih postov, a veste da je temu tako. Da se naresti plus, le vedeti moraš kdaj notri in kdaj vzeti ven.
Lp Jovan
EDIT: Wrong account ... :/
Lp Jovan
EDIT: Wrong account ... :/
Zgodovina sprememb…
- spremenil: neverlucky ()
K0l1br1 ::
TržaškiGusar je izjavil:
Ja, ce holdas.
Ali pa če špekuliraš, da je 100x premalo, ker bo kmalu 200x, ko se zbudiš, pa je samo še 5-10x.
Nobleman ::
Sedaj je profdoktor lepo v plusu. Če sedaj proda ima lep profit. Kaj če tega ne stori in pade BCH na 50 USD - kot pri NEBL?
===================
sUc4 my d14k
sUc4 my d14k
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nobleman ()
kaksen xrm bogih 10 procentof, poglejte holo 40 procentof, vsi pametni, kliknejo na marketcap in napisejo koliko je coin zrastel. MUCH WOW!
Trst-Trieste
sumixam666 ::
TržaškiGusar je izjavil:
TržaškiGusar je izjavil:
sumixam666 je izjavil:
Kako prikladno profdoktor in TržaškiGusar napišeta post v razmaku nekaj minut ... Res prov smiliš se mi ... špage bi dobil VELIKO VELIKO iz mojga porfelia glede na to da so na njem BTC , ETH , LTC , MONERO pa še kaj bi se našlo .... Zdaj pa hitro odpiši iz obeh računov ... BEDNIK
No, da vidimo ce si moz besede. Nakazi v vrednosti tisocaka dolarjev in se nikoli vec ne oglasim. Niti z drugih accountov. Ampak res nikoli. Lahko moderatorji pogledajo ce se bo kaksen account oglasil z moje strani. Ce obljubo prekrsim vrnem vse kar posljes.
LTC
LYSQkK52xF1BjttvcH4Kq4hG7VTKJxF2Br
ETH
0x75711cf376349609b17bbef2397481fb377a353c
Se vedno nisem dobil niti centa. Eno samo nakladanje brez pokritja. A tako vesel sem bil, da vas resim vseh muk, vam in sebi. Ajde, nakazi 666 ojrov pa izdam vse svoje accounte. Boste preseneceni
Si dokazal da si pacient brez primere , narediš xxx število acc po se pa tle gor pogovarjaš sam iz sabo pa poste pišeš ...Tale teme je poden od podna včasih sem še pogledal malo zdaj pa tudi to ne bom več ... LP , Admini BLOCK te teme ki ni vredna da jo pes poščije , isto kot tržaškigusar ... LP
Ti si tudi dokazal, da nisi moz besede in da samo trolas. Zato sem te namenoma izzval naj nakazes, ker sem 100% vedel, da bos izpadel trol.
Trst-Trieste
Vi se tu delate norca iz 4782 kripto kovancev ki bodo rešili človeštvo, medtem pa je NEBL prebil psihološko mejo 2,5$. Ali je to priložnost za prodajo?
Gregor P ::
Očitno se je nekje nekaj premaknilo za 0,00000002 % na gor, da ste se tok razpisali
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).