Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
louser ::
Mah imam samo eno stvar, ki naj bi bila legit in je med top 50. Pa niti ne bi razpredal o tem katera je, ker mi je vseeno. Ta denar sem dal notri kao za investicijo, ki jo lahko pogrešim.
Pa mi je zelo dodobra znan kriptotrg zadnjih 4 leta.
Pač 20.000€ eksperiment. Zaenkrat slabo kaže. Tisti profit se je naredil v reci piši 14 dneh. In to je čar vsega kripta.
Ko se napihne get out. Ker zaenkrat niti ena stvar nima uporabne vrednosti = vse je špekulacija. :)
Sem beliver ampak sem tudi skeptik. Pa ne samo zato, ker se je balon razpočil.
Ampak zato, ker šizofreni investitorji sanjajo, da jih bo rešil ETF ter Wall Street ter nevem kaj še vse.
Ampak ni če de, saj bo kmalu sezona Wall Street bonusov ter kitajskega novega leta.
Haha :)
Izgubil si zgolj 16500eur in ne 196500
branimirII je izjavil:
Jaz razumem tiste, ki ste za las zgrešili penzije. x10 je čisto brezveze vzet ven, ker to ni nek denar. x20 tudi ni glih nekaj. x50 je že za razmišljat. x100 po je že fajn za keširat. Zdaj tudi odvisno koliko se vloži. Povprečen Janez je stisnil notri v kripto med 500 in 2000 EUR in povprečen Janez je iz jurja naredil desetaka in si danes lahko privošči dva super butična pira. Povprečen Janez je ob en iPhone XS Max. No big deal.
Fajn nacrt za fasat davek na pohlep. Decki. Imam ene kovance za priporocit. A boste cakal na korekcijo marketa ali pa vam jih zdaj povem? Resno.
A je med top 2500 kovancev?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: louser ()
chucki ::
bom cakal
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Mato989 ::
Pazi se zdaj, kmalu pride udarni polk ljudi ki te bo podučil, da imaš narobe in je on dejansko IZGUBIL 196.500€ in ne "samo" 16.500€
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
K0l1br1 ::
Na ja, v bistvu se tolažimo, da bi vmes lahko kupili en fajn bicikl in še bi ostalo žetonov.... tako pa imamo samo žetone, bicikla pa ne, vendar kaj, ko ga tudi prej nismo imeli.... oportuna izguba....
branimirII ::
Kaj sem odkril!? Bogatasi imajo radi 15. avgust. Namrec to leto imamo zaenkrat bitcoin dno pri 5700. Dno je dosegel 15. avgusta. Potem leta 2016 je imel bitcoin dno tudi, ne boste verjeli, 15. avgusta. Leta 2014 ko je kripto balon pocil je xrp prvi dosegel dno, tudi 15. avgusta. Leta 2015 so bogatasi zamudili 2 dni in bitcoin je leta 2015 dosegel dno 17. avgusta. Zgleda je bil vikend ali pa kaksna zurka ali podaljsan dopust.
Kr_enn ::
branimirII je izjavil:
Kaj sem odkril!? Bogatasi imajo radi 15. avgust. Namrec to leto imamo zaenkrat bitcoin dno pri 5700. Dno je dosegel 15. avgusta. Potem leta 2016 je imel bitcoin dno tudi, ne boste verjeli, 15. avgusta. Leta 2014 ko je kripto balon pocil je xrp prvi dosegel dno, tudi 15. avgusta. Leta 2015 so bogatasi zamudili 2 dni in bitcoin je leta 2015 dosegel dno 17. avgusta. Zgleda je bil vikend ali pa kaksna zurka ali podaljsan dopust.
Marijino vnebovzetje @ Wikipedia
A zato imajo radi 6 marec, 6 maj, 6 april, 6,6,6 zanimivo. Pa death cross, kriz smrti na grafu se je zgodil na velikonocni ponedeljek ce se ne motim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: branimirII ()
bulplux ::
Ja in na veliko se je govorilo kako bo kralj (Jezus-bitcoin) vstal od mrtvih in nas ponesel tja nekam v višave... LOL.
Ne. Vnebovzetje 15. avgusta ponavad dvigne v nebo. Kriz pa bolj death.
Edit. Zdaj gledam velika noc 2018 , 1. aprila je bil tudi dno in nato mocen pump oziroma vnebovzetje.
Edit. Zdaj gledam velika noc 2018 , 1. aprila je bil tudi dno in nato mocen pump oziroma vnebovzetje.
Zgodovina sprememb…
kript-er ::
Pazi se zdaj, kmalu pride udarni polk ljudi ki te bo podučil, da imaš narobe in je on dejansko IZGUBIL 196.500€ in ne "samo" 16.500€
Kaaaaj? Zame je to čistih 196.500€ izgube. Če zadanem na lotu in izgubim srečko, je to zame čista izguba. Prozac pomaga, fantje!
Izgubljen potencial in ne izguba.
Tako so recimo vse kriptovalute sans ene izgubljen potencial in ne izguba za ta svet.
Tako so recimo vse kriptovalute sans ene izgubljen potencial in ne izguba za ta svet.
Zgodovina sprememb…
Jutri povem en kovanec, ki bo cez nekaj let postal zelo vreden. Je za dolgi rok. Tko da ga lahk kupite ko mislite, da je zacetek novega trenda navzgor. Je pa na binance.
Zgodovina sprememb…
sivistol ::
branimirII je izjavil:
Jutri povem en kovanec, ki bo cez nekaj let postal zelo vreden. Je za dolgi rok. Tko da ga lahk kupite ko mislite, da je zacetek novega trenda navzgor. Je pa na binance.
sej so vsi shitcoini na binance
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864
Povsod se najde kaksna izjema, neobrusen diamant. Tudi med temi 2000 kovanci je nekaj takih. Recimo da jih je dobrih 1% oziroma nekaj vec kot 20.
Zgodovina sprememb…
sivistol ::
branimirII je izjavil:
Povsod se najde kaksna izjema, neobrusen diamant. Tudi med temi 2000 kovanci je nekaj takih. Recimo da jih je dobrih 1% oziroma nekaj vec kot 20.
top 200 ziher nekaj, sam vecina se niso v kaki uporabnosti, izjeme pa že so
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864
Imam tudi enega cisto novega, ni niti med 1000 ampak to bom dal ko bo kaksen vecji dip. Oziroma ce bo kak dip.
Kako je to samo potencial ko pa je imel 200.000€? Pojdite po prozac
A ga je imel v kešu? Ker potem je sem tudi jaz izgubil 450evrov, ko nisem prodal 4.5evra vreden skin preko Steama.
branimirII je izjavil:
top 200 ziher nekaj, sam vecina se niso v kaki uporabnosti, izjeme pa že so
Katera izjema je uporabna? Razen BTCja in ostale vezane na njega noben.
Zgodovina sprememb…
Fant. Po pravic povedan mene ne zanima ce je kej uporabno ali ne. Zanima me cena v prihodnosti. Kovanec, ki ga jutri (oziroma je ze cez polnoc) dam bo zelo uporabljan in zazelen. Cena pa ogromna glede na danasnjo ceno.
Zgodovina sprememb…
Pa ga izdaj danes, ti blefer. Ko bo prišla regulacija med vas plebejske kvazi investitorje in ko bo čas, da se državi da, kar je njenega, ti ne bo vseeno.
Sej vam bom dal. Vcer se mi je zdel da bo malo padlo. Kar tudi je. Zato vam nisem se dal.
kopriwa ::
Branimir pa je lisica :). Tema ima dnevno veliko ogledov, pritegnil je nekaj pozornosti, pusti vas(nas) čakati na "veliko" informacijo. Zadnje dni je akumuliral obskurni kovanec, pripravil prodajni zid in sedaj je napočil trenutek. No, no? Kater kovanc torej, Branko?
Ja, promoviral sem ado cigano, ki pa je zrastu takrat. Cez 5 min dam kovanec, ki ni za kratkorocno spekulacijo. Je za holdat 2-3 leta in pozabit nanj. Vlozite samo 1% sredstev, ki ga namenjate za vlaganje.
Priporocam kovanec Cindicator - CND (samo za dolgorocno). Ta kovanec bo cez leta ogromno zrastu glede na danasnjo ceno. Razvijajo nov indikator, krizanec med umetno inteligenco in cloveskim faktorjem. Glede na to, da bo cena v prihodnosti obcutno visja. Predvidevam zato ker bo scasoma ta indicator tako razvit, da bo zelo natancen in dobickonosen pri napovedi crypto gibanja cen in tudi delnic. V bistvu lahk dostopas do tega indikatorja samo ce holdas na tisoce kovancev v eth denarnici. Zdaj ko je indikator se v povojih si ga lahk privoscimo. Ko bo postal popularen in natancen pa le bogatasi. Saj bo zelo dobickonosen v roku 2-3 let.
Pomen, da je to eden izmed izbrancev, ki se ga bo splacal holdat in prodat cez 2-3 leta. Tudi ce ga ne bos takrat prodal bos lahk uporabljal dobickonosno storitev. Ce holdas 5000 kovancev dobis dostop za osnoven indikator pa navzgor vse do pro indikatorja. Mislm, da 30.000 kovancev.
Zgodovina sprememb…
sumi666 ::
dobro po trenutni ceni dobiš 30 tisoč komadov za slabih 640 usd ... to za nas kite ni nič ;) ;) ;) :D ... samo brez da celi kripto raste , ali predusem BTC tudi CND sam ne bo mogu narediti kake nore rasti ...
Ja. Res je. Na zacetku se bo gibal skupaj z drugimi. Ko bo zacel nov bull trend bo rasel. V naslednjem letu enkrat je rekla, da bo crash. Nekaj casa bo nezanimiv potem pa bo kar naenkrat bum rasti. Zato ga kupite takrat ko vi mislite, da je prav. Jaz nimam niti enga kovanca nastimanga za prodajo. Imam pa buy order.
Zgodovina sprememb…
Gregor P ::
Da vidimo Brane, koliko je vredna tale slo-tech p'n'd grupa.
... pozabil v sekundi, ko sem prebral ... kateri kovanec je že omenjal?!?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Mato989 ::
Ko folk naseda trolu pol je the end :P
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
Glej. Prisezem, da glede tega kovanca ne trolam. Tudi ni moj namen, da ga ravno danes napumpate, ker je dost cajta za nabavo. Sicer itak nimate sans ga ne vem koliko napumpat, ker toliko neznan kovanec pa spet ni. To je moja dobra volja, da sem vam ga dobronamerno priporocil, ker dobite 2 koristi na en mah. Pocen indicator, ki bo v prihodnosti zelo drag in dobickonosen pri napovedih in zraven bo vas kovanec zelo zelo cenovno zrastel.
Ne zelim, da greste all in, ker boste mogli dolgorocno cakat. Vlozite samo 1% sredstev, ki jih namenjate za vlaganje. Tisto, kar ne boste pogresal 2-3 leta. Kupis malenkost in pozabte na ta kovanec za par let.
Ne zelim, da greste all in, ker boste mogli dolgorocno cakat. Vlozite samo 1% sredstev, ki jih namenjate za vlaganje. Tisto, kar ne boste pogresal 2-3 leta. Kupis malenkost in pozabte na ta kovanec za par let.
janig ::
profesjonalc ::
Če mate zdele 500€ viška. Kaj bi vzeli? Nemorem se odločit med ''safe'' opcijo btc/eth in med totalnimi shitcoini, da probam srečo.
jype ::
profesjonalc je izjavil:
Če mate zdele 500€ viška. Kaj bi vzeli?Campagnolo mirage na stari specjalki bi zamenjal za novo 105 grupo.