Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
borci99 ::
Eden od kovancev, ki je še nad ICO ceno je trenutno še SNC (go go Gregor Novak)! Nisem prodal po 0,70 usd, čakam na 1 usd (če bo treba tudi kakšno leto)!
sparovcek2 ::
dronyx ::
sparovcek2 je izjavil:
kje imaš namen vzeti kredit in vstopiti na trg?
Ne potrebujem kredita. Trenutno je kripto market še vedno v fazi padanja, tako da gre lahko še bistveno nižje. Tudi dokler ne vidim nekih masovno uporabljenih rešitev ne vidim nekega smisla kupovat nekih "bonov" za katere se ne ve ali jih bo kdo sploh kdaj potreboval, ali za to sploh obstaja trg itd. (vem, se ponavljam) Kot kupec "bonov" si tudi v zelo zelo podrejenem položaju, praktično brez kakršnihkoli pravic, tako da tega ne morem resno jemat.
kow ::
Pri nekaterih (redkih) lahko s temi "boni" glasujes. Seveda pa ti nihce ne garantira, da so ti zetoni kaj vredni. Vecina jih je itak nicvrednih, ampak to je splosno sprejeto.
Nihče ne garantira kakršnekoli vrednosti, ampak poslovni model je buy low sell high. Par mesecev da vsi izgubijo upanje, nato pa se bo istim osebkom in še ostalim ponovno prodajalo iste(ničvredne) žetone po višji ceni in "dolgoročni viziji" o tehnologiji.
Saj še Jordan Belfort,tip po čigavi zgodbi naj bi bil posnet film Wolf of Wallstreet, pravi da je bitcoin the perfect penny stock - volk v ovčji preobleki.
NYSE, nasdaq so vsi investirali v Coinbase, ICE ki si lasti new yorško borzo pa dela na svoji platformi za tradanje Bitcoina - bakkt. Vsi imajo prste v marmeladi. Zgodovinski ponzi, pač tko je kaj naj
Saj še Jordan Belfort,tip po čigavi zgodbi naj bi bil posnet film Wolf of Wallstreet, pravi da je bitcoin the perfect penny stock - volk v ovčji preobleki.
NYSE, nasdaq so vsi investirali v Coinbase, ICE ki si lasti new yorško borzo pa dela na svoji platformi za tradanje Bitcoina - bakkt. Vsi imajo prste v marmeladi. Zgodovinski ponzi, pač tko je kaj naj
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sparovcek2 ()
dronyx ::
sparovcek2 je izjavil:
Nihče ne garantira kakršnekoli vrednosti, ampak poslovni model je buy low sell high.
To ni poslovni model, kvečjemu moto kripto špekulanta.
ja ampak nekdo pa poskrbi da grejo cene gor(in dol). Pa skočiš zraven na vlak, je pa treba pravočasno izstopiti na postaji.
gruntfürmich ::
sparovcek2 je izjavil:
Nihče ne garantira kakršnekoli vrednosti, ampak poslovni model je buy low sell high. Par mesecev da vsi izgubijo upanje, nato pa se bo istim osebkom in še ostalim ponovno prodajalo iste(ničvredne) žetone po višji ceni in "dolgoročni viziji" o tehnologiji.
to kar si ti naštel je poslovni model obiranja ovc na provizijah od mešetarjenja, ne pa buy low sell high. boli jih kurac za kripto.
sj sploh ne veš kaj govoriš...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
PersonaRuda ::
Da se spet malo vključim v debato ( namesto, da samo berem ).
Sem popolnoma neobremenjen s temi nihanji. Sem takoj po poku balona napisal, da bo naslednja rast bodisi jeseni, pozimi 2018 ali pa jeseni, pozimi 2019, morda spomladi 2020. In trenutno niti malo ne paničarim, niti nisem pomislil, da bi karkoli prodal, niti nimam namena dokupit. Lepo bom še naprej čakal. In morda dočakal, če pa ne, pa se mi tudi nebo Svet podrl, ker sem vložil toliko kolikor sem pripravljen pogrešat ( stran vrečt ) in bom šel nato drugim izzivom na proti.
Je pa pri meni stvar podobna, kot da bi kupil loterijski listek in imel filing, da zdaj pa bo ravno pri meni vsekalo. No, nek taki občutek imam sedaj in dokler nebo žrebanja konec ( ga še ni in ga še sigurno par let nebo ), bom optimistično gledal v prihodnost s temi kovanci, katere imam v lasti. Upanja, da bom nekoč obogatel s kripto, mi v tem trenutku noben nemore vzeti
Lep dan še naprej.
Sem popolnoma neobremenjen s temi nihanji. Sem takoj po poku balona napisal, da bo naslednja rast bodisi jeseni, pozimi 2018 ali pa jeseni, pozimi 2019, morda spomladi 2020. In trenutno niti malo ne paničarim, niti nisem pomislil, da bi karkoli prodal, niti nimam namena dokupit. Lepo bom še naprej čakal. In morda dočakal, če pa ne, pa se mi tudi nebo Svet podrl, ker sem vložil toliko kolikor sem pripravljen pogrešat ( stran vrečt ) in bom šel nato drugim izzivom na proti.
Je pa pri meni stvar podobna, kot da bi kupil loterijski listek in imel filing, da zdaj pa bo ravno pri meni vsekalo. No, nek taki občutek imam sedaj in dokler nebo žrebanja konec ( ga še ni in ga še sigurno par let nebo ), bom optimistično gledal v prihodnost s temi kovanci, katere imam v lasti. Upanja, da bom nekoč obogatel s kripto, mi v tem trenutku noben nemore vzeti
Lep dan še naprej.
-valvoline- ::
Konec je, face it. Kriptolopovi ostrigli ovce kolk se je pac dalo, game over. TUSD je ze 66 po mc, going up. Edina prava in dejansko uporabna kriptovaluta za placevanje in posiljanje denarja. Ostalo bo vse slo na smetisce zgodovine. Komaj cakam da krepne lopovusd tetherprinter, boste takoj ugotovili kolk je dejanska vrednost lopovcapa.
Vazelin ::
Pozdravljen kolega valvoline.
Za nekatere konec, za druge priložnost za akumulacijo. Kdo ima prav bo jasno čez nekaj let.
Za nekatere konec, za druge priložnost za akumulacijo. Kdo ima prav bo jasno čez nekaj let.
-valvoline- ::
V trenutku k bo tusd prevzel lopovusdjevo posrednisko vlogo, bo zelo zelo hitro vse zdrvelo proti 0. Ostalo bo milijarde nicvrednih counterfitov. Lopovusd je pac dobil konkurenco ki jamci za vsak coin in denar za njim. Evakuacijska ura ze tece. Ti kar akumuliraj :v
Zgodovina sprememb…
- spremenil: -valvoline- ()
kakob: veš kaj sem te mislil vprašat ... katero ciljno ceno ti čakaš za btc, da se umakneš iz kripta?
On je believer. Dva milijona, 5 milijonov, 10 milijonov...kaj ti je razlika.
3 oz. 8 milijonov več za trošenje mislim da tudi believerji ne bi smeli biti ravnodušni pri tem.
Noro kako trdno se drži Stellar.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
sivistol ::
On je believer. Dva milijona, 5 milijonov, 10 milijonov...kaj ti je razlika.
3 oz. 8 milijonov več za trošenje mislim da tudi believerji ne bi smeli biti ravnodušni pri tem.
Noro kako trdno se drži Stellar.
prebil trendine
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864
perci ::
Jacksmav ::
Kaj naj rečem na vse te debate...
1. v to si se spustu, ker si hotel zaslužek
2. če si namenil denar, ki ga ne potrrebuješ in ga lahko izgubiš se ne sekiraš, a je tko...?
3. vedno imej v glavi kdaj kupiš...ko vsi prodajo ti kupuješ in obratno...zato si določi cilj...kdaj kupit in prodat...
4. vzami si čas in sledi kaj je In.
5. Trejdaj, Nikoli ne pozabi na stop- lose nastavit...pa tudi, če greš kak procent v minus...ne pa 10 in več...70% boš možno popušil trejde ampak boš v plusu...
6. Tud hodlanje ni napak.., ko si naredil napako...pusti času čas....vse se enkrat obrne...market pač.... jebiga 5 let...al pa 1 mesec...
Da bi kaj svetoval...sam mam nekaj XRP, raje predlagam Stellar,...dela zna bit šut...tezos...čeprav slišim marsikaj, Ada, je zastonj...BTC ja itak..če ne druzga za pretapljanje v alte...
Je še veliko takih in drugačnih "žetonov"...imet jajca je pa drug problem...
Ja gremo mal gor in potem dol...mate nastavljene nakupe...na kolko...ma itak vsi navošljivi en drugemu, da bi podal informacije......jao
Vsem dobro partijo, lp A
1. v to si se spustu, ker si hotel zaslužek
2. če si namenil denar, ki ga ne potrrebuješ in ga lahko izgubiš se ne sekiraš, a je tko...?
3. vedno imej v glavi kdaj kupiš...ko vsi prodajo ti kupuješ in obratno...zato si določi cilj...kdaj kupit in prodat...
4. vzami si čas in sledi kaj je In.
5. Trejdaj, Nikoli ne pozabi na stop- lose nastavit...pa tudi, če greš kak procent v minus...ne pa 10 in več...70% boš možno popušil trejde ampak boš v plusu...
6. Tud hodlanje ni napak.., ko si naredil napako...pusti času čas....vse se enkrat obrne...market pač.... jebiga 5 let...al pa 1 mesec...
Da bi kaj svetoval...sam mam nekaj XRP, raje predlagam Stellar,...dela zna bit šut...tezos...čeprav slišim marsikaj, Ada, je zastonj...BTC ja itak..če ne druzga za pretapljanje v alte...
Je še veliko takih in drugačnih "žetonov"...imet jajca je pa drug problem...
Ja gremo mal gor in potem dol...mate nastavljene nakupe...na kolko...ma itak vsi navošljivi en drugemu, da bi podal informacije......jao
Vsem dobro partijo, lp A
kakob ::
Na svetu težko, v tej temi pa zagotovo. Tudi najlepši.
Kako ves, da si najlepsi?
Sicer mi je Jure povedal da si kar lušten, ampak, kot veš, lepota je subjektivna.
kakob: veš kaj sem te mislil vprašat ... katero ciljno ceno ti čakaš za btc, da se umakneš iz kripta?
Nimam. Portfolio poskušam uravnotežit sproti, glede na risk-reward razmerje podanih možnosi.
Never take a financial advice from someone who works for a living.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kakob ()
kiFni ::
Mal za špekulirat. Kaj pa če je res JL777 Satoši Nakamoto
https://twitter.com/KryptoDrop/status/1...
https://twitter.com/KryptoDrop/status/1...
gruntfürmich je izjavil:
sparovcek2 je izjavil:
to kar si ti naštel je poslovni model obiranja ovc na provizijah od mešetarjenja, ne pa buy low sell high. boli jih kurac za kripto.
sj sploh ne veš kaj govoriš...
ti pa verjetno veš, da trading volume strmo naraste doli na dnu, ko vse umira in volatilnost izginja, aneda? Takrat se še posebno veliko provizij pobere in menjalnicam cveti trg.
- "Who shorted the market??" (Bitmex §)
- "Why did the governement allow this to happen??" (Bring that to SEC §)
Malce gor dol še par mesecev mogoče da se še zadnji believerji naveličajo... Potem pa gremo v nov uptrend(vsaj BTC).
Vsaj pomoje ne bo trajal bear market tako dolgo kot je 2014, ker sedaj lahko margin shortaš in naivneži, ki mislite da bo šlo na 3k$, boste poskrbeli za likvidnost in dvig.
Malce gor dol še par mesecev mogoče da se še zadnji believerji naveličajo... Potem pa gremo v nov uptrend(vsaj BTC).
Vsaj pomoje ne bo trajal bear market tako dolgo kot je 2014, ker sedaj lahko margin shortaš in naivneži, ki mislite da bo šlo na 3k$, boste poskrbeli za likvidnost in dvig.
Bear trend BTC bo kmalu 1 leto
jah lej, Mrlak čaka 3k. Me pa impresionira kako ste vsi tako zagotovi, da bo še kdaj sploh bull trend. All in gospodje. Leta 2022 boste magnati!
jah lej, Mrlak čaka 3k. Me pa impresionira kako ste vsi tako zagotovi, da bo še kdaj sploh bull trend. All in gospodje. Leta 2022 boste magnati!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Hja lej na vrhu je bil vsak prepričan da bo v parih mesecih šel bitcoin na miljon in marketcap na 4triljone.
Sedaj nihče ne verjame v nov bull trend.
Zato se pa sedaj kupuje in hodla dokler ne bo spet vsako sekundo nov post z katerim coinom se najlažje dobi lamborđinija in koliko časa bo btc potreboval do miljona.
Sedaj nihče ne verjame v nov bull trend.
Zato se pa sedaj kupuje in hodla dokler ne bo spet vsako sekundo nov post z katerim coinom se najlažje dobi lamborđinija in koliko časa bo btc potreboval do miljona.
Hair ::
S parimi miljardami se danes lahko kupi celoten kripto trg - oz. bolje rečeno - se lahko odločilno vpliva na nihanja celotnega trga. Ob tem, ko nekdo povzroča nihanja, pa lahko shorta ali buya, tudi z vzvodi. To je free money. Po mojem mnenju ne obstaja nikakršna možnost, da se ne bi na tem svetu našel kdo, ki bo želel izkoristit to priložnost, zato ne dvomim v nov bull run. Je samo vprašanje časa. Nekdo zdaj počasi akumulira, ko bo nabral "dovolj" žetonov, pa porine notri še eno milijardo, potem pa počasi začne prodajati. Če bo šel BTC do 3k, bo pač dlje časa akumuliral, dobiček bo imel pa še večji.
Whenever people agree with me, I feel I must be wrong.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hair ()
xx23 ::
Vse zeleno odkar je MMC objavil propad kriptovalut: http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/borzn...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: xx23 ()
Mato989 ::
Vazelin kako kaj dominanca? Vsak dan 1% tocko gor kako je sla danes?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Mato989 ::
overall gre gor
horejiso: si že na sladkih 20% pri ETH kaj
Res? Kaksna je bila 2009 pa 2010 pa 2011 itd... Kolikor gledam je overall vsako leto nizja...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
Horejšio ::
overall gre gor
horejiso: si že na sladkih 20% pri ETH kaj
Jesss \o/. Vmes me je na 186 SL mal zeznu, sam sem nabavil nazaj pri 187. Dober sm nimaš kej :)
Also sem mel namen objavit kar je že xx23, da ko začnejo mediji bluzit kako je to še hujši padec kot dot.com, je fajn bit na standby.
Edin ETH shorti pa kar naraščajo, banda...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Horejšio ()
branimirII ::
Če BTC ne bo pretiraval navzdol, je naslednja postaja za eth 220. Lets Rock :)
Drugic povej preden kupis ne pa ko zacne rast in potem kao uceri sem kupil itd. Drugac pa neumna poteza. Ce Ni zanimanja za ico potem tudi za eth ne bo blaznega navdusenja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: branimirII ()
Horejšio ::
Ko sem objavil nakup je bil 180
Pa ne zdej all in. Nismo še iz bear marketa.
Pa ne zdej all in. Nismo še iz bear marketa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Horejšio ()
kript-er ::
Naravnost noro dobro. Kupil ETH pri 170 USD, prodal pri 207 USD. Kakšni skladi neki! 20% donosa v 1 dnevu.
belo mleko ::
sparovcek2 je izjavil:
Tole nima nič skupnega s kriptovalutami. Kritovlaute z razliko od gospodarstva, poganja iracionalna evrorija, ki je pa zdaj polegla.
https://il9.picdn.net/shutterstock/videos/6059618/thumb/8.jpg
kript-er ::
belo mleko je izjavil:
sparovcek2 je izjavil:
Tole nima nič skupnega s kriptovalutami. Kritovlaute z razliko od gospodarstva, poganja iracionalna evrorija, ki je pa zdaj polegla.
Naravnost noro dobro. Kupil ETH pri 170 USD, prodal pri 207 USD. Kakšni skladi neki! 20% donosa v 1 dnevu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kript-er ()
Kr_enn ::
branimirII ::
Eth ste kupoval pri nad 200 zdaj pa kao pri 170
Da ne govorim, da ste ga kupovali tudi pri 300 pa pri 400, pa pri 600
Da ne govorim, da ste ga kupovali tudi pri 300 pa pri 400, pa pri 600