» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
807 / 976
»»

MasterKiD ::

Vaše mnenje o JSECoin?

Mato989 ::

Aquafriend je izjavil:

Sem ze napisal da sem pricakoval taksne tezave. Upam na dip.

Ni problem 50k. Problem je ce si to sploh zelijo. Fora ni v denarju

Fora je v tem, da je Larimer to že ugotovil 2 projetka nazaj, na Bitshares... pa ni naredil niti 1 zadeve da bi to odpravil =) Folk pa po redditu in drugje nori in preklinja neumnosti devov =)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Aquafriend ::

Fora je, da bodo glasovali samo tisti ki se spoznajo. Ki so bolj seznanjeni z eosom in bodo dobili tiste najbolj vredne glasove. Tisti, ki pa nimajo pojma o tem in jih zanima samo dobicek, pump and dump pa naj ne glasujejo. Tako trenutno jaz to vidim.

Ce bi zeleli vse glasove bi ze zdavnaj to tudi omogocili.

Zgodovina sprememb…

Oni želijo več glasov, ker zdaj majo jezo investorjev... ampak ne upajo, ker jih je strah da bodo security od SECa =) To je catch, ne pa to kar ti praviš.

hamez66 ::

Ja, sam bi blo fajn, če bi bil EOS security, potem bi moral Larimer podumpat svoje ETHje, da bi plačal davek, pa bi mogoče spet videli eth po 8 eur.

To je samo za javnost. Ne zelijo si glasov vsakega neumneza saj bi lahko glasovali v skodo eosa. Pomoje je boljse tako. Vsaj na zacetku.

Saj je on lepo povedal, da ne bo izdal coina, ampak da bo samo naredil software. Ne vem, kaj zdaj čara... :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Mato989 je izjavil:

Oni želijo več glasov, ker zdaj majo jezo investorjev... ampak ne upajo, ker jih je strah da bodo security od SECa =) To je catch, ne pa to kar ti praviš.

Mogoce. V glavnem ce bi zeleli zrihtat bi ze.

kingsix ::

hamez66 je izjavil:

Ja, sam bi blo fajn, če bi bil EOS security, potem bi moral Larimer podumpat svoje ETHje, da bi plačal davek, pa bi mogoče spet videli eth po 8 eur.

Saj so jih že... Že skoz dumpajo zadnje tedne oz mesece.

Block.one said from the start that there not having anything to do with the launch of the software including the creation of web interfaces. Legally this separates the 4billion raised for the erc20 ICO tokens and the mainnet tokens. This way there is zero chance of the mainnet tokens being classed as securities.

Moram rečt... Larimer, če nič drugega je pač genjalni nategovalec, me zanima če bo SEC tole spustil skozi =)

PrihajaNodi ::

Genialni nategovalci so bli pre XTZ pa BNK - ju, tile fantje so amaterji.

Horejšio ::

Od ICO ne moreš pričakovati več kot nateg/rekt. Gremo zdej long na BTC.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Horejšio ()

Mato a zdej ze ti navijas da je eos nateg in scam?

Ce eos popusi bo crypto zgubil kar dost. Se bo poznal na celem crypto trgu ce se to zgodi. Mokre sanje vecine nevoscljivcev

Zgodovina sprememb…

EOS sam ni nateg... ampak je pa celotni projekt zastavljen tako, da ne verjamem da bo izpeljan... za povrhu vsega pa še takšni bonbončki, kot brez desktop walleta izogibanje securityu skozi public launch (kao feature :P) 1 letni ICO, ki pobere 4bil $ valuationa, na launch day, pa ni zmožen zagotovit official votinga...

Nekako tako mi deluje kot da bi država prepustila izvedbo volitev komu pač je in se potrudi =) Da voliš morš pa tipu dat v roke svojo denarnico (aka private key) =)

Jaz prepustim, da si ljudje sami ustvarijo mnenje glede EOSa, ampak vedno bom pa opomnil, da če želijo pogledat kako dokončuje projekte Dan Larimer kreator EOSa naj pogledajo Bitshares in nato Steem... Steem.io je btw BETA =) Roadmapa nikjer... abandonware. Potem pa primerjajte Larimerja z Vitalikom ki dela za ethereum.

Pri Larimerju, nikoli ne veš, kaj bo našel še bolj revolucionaren projekt in zapustil EOS... skupaj z 4bil in Block1... Seveda bo potem po youtubu spet govoril, kako je pa tisto najbolj revolucionaren projekt...

Daniel Larimer, the founder and lead developer behind the blockchain-based social media platform, Steemit, announced his resignation on Wednesday, "I will not be posting or voting any more. I wish you all the best.," he said.

Larimer's two-sentence post, which gave no explanation or reason for the departure, has thrown the Steemit community into turmoil.

And some disgruntled users have accused Dan Larimer of abandoning the project at a crucial time, "Did the same thing happen with Bitshares? Will the same thing happen with next project from Dan? Grand vision, big promises and quick exit after the money is pocketed. Dan, I'm sure you could do better. I wish you all the best, Dan.," said one Steemian.

profdoktor ::

Fantje, prosim. Gremo nazaj na offtopic, da ne bo kakih sankcij in nazivov!

D3m0r4l1z3d ::

ETH potem nad btc in pri 1 trilionu mc na 300bil, zmaga.
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

Vazelin ::

Kar šokiran sem zaradi Nodija no. Pa se počasi redči naša "Zmagali bomo Tajsko 2018" skupina. Kdo je naslednji? Morda Mato, 4knative? :/ :0

Še pomnite to sliko?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Vazelin je izjavil:

Kar šokiran sem zaradi Nodija no. Pa se počasi redči naša "Zmagali bomo Tajsko 2018" skupina. Kdo je naslednji? Morda Mato, 4knative? :/ :0

Še pomnite to sliko?

Kle se vsi skupaj dobimo ne :)

Mato, dej povej še kakšen drug abandonware projekt, kjer za trolanje lahko služiš denar..

Če je open source, je dodaten plus.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Vazelin je izjavil:

Še pomnite to sliko?

Mato tudi več nič ne govori od Tajske. Ko je bil evforičen januarja, je bil čisto drugi človek.

Važno, da je pogodba za delo podpisana v končni fazi:)

Fantje, nehajte sanjat in raje živite.

kingsix je izjavil:

Fantje, nehajte sanjat in raje živite.

kingsix ma 13 strani v tej temi. mislim da smo zaradi iste stvari tule:D:))

Kingsix je prodal.

https://www.ccn.com/bitcoin-price-decli...

Bitcoin Price Decline Caused by Hodlers' Unprecedented $30 Billion Sell-Off: Research

Tole gre v k. 4600 mogoče odboj

Steem ni enako kot steemit. Steemit je beta in je ustvarjen kot primer za druge strani in projekte ki bodo zgrajeni na steem blockchainu. Trenutno naj bi se delalo na smart media tokens. Nekateri enacijo steemit in steem. Steemit je le eden izmed steem projektov. Res da je najbolj znan ampak steem ni odvisen samo od ene strani

Zgodovina sprememb…

Vazelin, ne nimam... Ja sem prodal, ampak mi je nekaj ostalo in čakam na nove ATH, da prodam. Če pa gre na 0 pa pač gre.. Mi vseeno.

Edit: mogoče pa imam.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

Dan larimer je zapustil steem zarad nestrinjanja z soustanoviteljem Nedom in nekaterimi steemit whali ki so hoteli delat nekaj po svoje, izrabljat sistem in delat izven danovih nacrtov. Ponudil jim je resitve in izboljsanje steemita. Whali so se uprli in ga napadali. Zato je zapustil.

Zgodovina sprememb…

welcome back, aqua. pogrešali smo te.;)

lamborđini ::

Dosta više o Larimeru, dajte nešto recimo i o Jedu McCalebu.

Hvala. Aqua zarad nestrinjanja z nekaterimi slotech whali in troli zapustil temo. Drugac noben vas ne sili da se porocite z eosom in zaklenete eos tokene za dolocen cas. Ce bo dan odsel lahko prodas. Ce se ne bodo drzali roadmapa lahko prodas. Ce bos kdaj posumil da je kaj narobe ali da imajo tezave lahko prodas.

tryhard ::

Oh, s koga se bomo sedaj norčevali?

Aquafriend je naredil ravno kontra kot Nodi. Zaprl je firmo za namige in šel pri 24$ v EOS all-in. Spomnimo, Nodi je šel all-in v Bankero, spušil premoženje in se odločil da odpre firmo. Srečno obema.

kakob ::

Vazelin je izjavil:

Še pomnite to sliko?

Sem bil tukaj. Its a white trash shithole.

Aquafriend je izjavil:

Aqua zarad nestrinjanja z nekaterimi slotech whali in troli zapustil temo.

Jah, bbračanje burgerjev v mekdonaldsu je full time job.
Never take a financial advice from someone who works for a living.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kakob ()

V tej temi je nekdo dal prisepetovalkino napoved za eos v satoshijih. Zelo blizu 24 usd vrhu je napovedala. Tako da pri 24 ziher noben ni kupoval kvecjemu prodajal.

Drugac pa profdoktor kaj se sprenevedas. Sej si itak fehtal od nasih clanov informacije zastojn. Prek svojega zenskega profil accounta

Zgodovina sprememb…

Da ne boš fehtal ti satošije za zobno protetiko... :))

Kaj te je zdaj sram?

Si vsaj prihranil 20 usd.

Zgodovina sprememb…

D3m0r4l1z3d ::

Kaj je zdaj to, Deathmach 1vs1
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

amacar ::

Zdaj smo ga pa dobili voluharja.

tryhard ::

Ajde, brate. 1 na 1 s kriptopokemoni! Gotta hodl them all.

Rast Potcoina zaradi Rodmana:))

Apple banal kriptorudarjenje iz ekosistema:
https://www.ccn.com/apple-publishes-rev...

Dobro jutro, radni narod penzionistov. :))

Vazelin je izjavil:

Še pomnite to sliko?

Sam se ti že takoj na začetku, ko sem se pridružil forumu, rekel da bova šla skupaj po psa v Horjul. BTW kako Graft?

neverlucky ::

Ste pa res tipicni Slovenci. Precekirate kako gre kaksen coin, ki ga kdo drzi in ce gre gor, ste tiho, ce gre dol, mu to rinete pred obraz.

neverlucky je izjavil:

Ste pa res tipicni Slovenci. Precekirate kako gre kaksen coin, ki ga kdo drzi in ce gre gor, ste tiho, ce gre dol, mu to rinete pred obraz.

Glej fakt je da kdor ni kupoval pred 2017 ima malo šans da res rukne nek soliden kojn, ki bo šel 10x gor razen pump and dump šem. Bi pa seveda bratu Vazelinu privoščil penzijo in punco na Tajskem. Sam kaj, ko se bojim da mu baba potem ne bi vsega pobrala in bi bil še bolj žalosten.

neverlucky je izjavil:

Itak gre vse dol, mogoče sta 2 kakeckojna šla gor če si kupil v 2018. Torej leto 2018 ni za kupovati. Mora priti do reseta in po 2020 gremo znova igro piramide.

Zgodovina sprememb…

profdoktor je izjavil:

neverlucky je izjavil:

Itak gre vse dol, mogoče sta 2 kakeckojna šla gor če si kupil v 2018. Torej leto 2018 ni za kupovati. Mora priti do reseta in po 2020 gremo znova igro piramide.

Daj no. Ne bodi pesimist. Moramo ostati skupaj in močni!

PrihajaNodi je izjavil:

profdoktor je izjavil:

neverlucky je izjavil:

Daj no. Ne bodi pesimist. Moramo ostati skupaj in močni!

Nisem obupal, sem se pa odločil, da v petek vplačam Eurojackpot. S te kriptomoke ne bo kruha. Bolje 90 mio EUR na strehi, kot 0 EUR v žepu.
Če to ne gre skozi pa grem patentirat eno hudo hudo hudo rešitev za svet. Smo zadnjič malo brainstormali pri šanku. Po peti rundi so se začeli kazati prvi zametki nečesa velikega...

Zgodovina sprememb…

««
807 / 976
»»