» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
723 / 976
»»

amacar ::

gruntfürmich je izjavil:

amacar je izjavil:

Na etherscanu poglej svoj address. Imaš token balances.

na etherscanu lepo vidim da so nazaj na mojo adreso poslali iz abyss in eligme, ampak v myethwallet pa ne znam tega poiskati.

Ročno si dodaj token, dokler še niso dodani avtomatsko.
Postopek je tule: https://myetherwallet.github.io/knowled...

Jaki-1 ::

Če sem z odgovori kakorkoli pomagal, lahko uporabite linke. Hvala.
https://www.binance.com/?ref=16525783

lastao ::

Evo za tiste, ki majo viška cyrptovalut in bodo kupoval nepremičnine:

https://www.propy.com/
Sreča spremlja Hrabre :)

-valvoline- ::

razlog za ustavitev padanja:
https://news.bitcoin.com/tether-back-pr...

janig ::

O valvoline, kje si bil?

profdoktor ::

Valvoline, si vložil v kakšen kakeckojn kakega jurčka ali dva? Zdaj bo šlo samo še gor. Zapomni si moje besede. :D

Valvoline ze vlece stare clanke na plan.

Vazelin ::

Preobrat mindseta od valvoline.
Sedaj bo prisoten takrat ko raste:D

Kripto ::

amacar je izjavil:

Če pa nima kaj drugega. Zdaj, ko se premikamo v teritorij bull runa se bo začelo njegovo trpljenje za nekaj časa.

Valvoline je občutljiv na tether>:D

Grem stavit da je kupil nekaj shitcoinov

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

https://steemit.com/cryptocurrency/@run...

amacar je izjavil:

nic ni staro. fake usd btc pump wash trading. ponovno

Vazelin je izjavil:

Valvoline je občutljiv na tether>:D

Grem stavit da je kupil nekaj shitcoinov

lool. za razliko od ostalih tle prisotnih moje sive celice dobr delujejo in niso skisane ter oprane.
:V

Zgodovina sprememb…

perci ::

300 milijonov tethra se na ceni btc prakticno nic ne pozna, ampak eni vseen se kar lapajo svoje.

Kriptogoljufija po kmeckem, tetherprinter laufa cena gor, printer se ustavi cena dol. simple.

perci je izjavil:

300 milijonov tethra se na ceni btc prakticno nic ne pozna, ampak eni vseen se kar lapajo svoje.

cena btc je taksna kot je izkljucno zarad tethra in washtradinga. mors bit res slep in retardiran da tega nisi sposoben ugotovit.

Zgodovina sprememb…

kakeckojn
tetherprinter

i like this guy:D

.....The whole cryptocurrency market bull run we were so excited about might be nothing but fake and caused by Tether and Bitfinex illegal trading to acquire profits from issuing new tokens and selling them for other coins. Literally creating money and traffic out of thin air for who knows how long. Meaning the markets are most likely overalued by a lot. That's not a problem if people continue paying the high prices and the demand for crypto stays the same. But what if Tether falls appart and everyone realizes that they don't even have half of the money to back all the tokens they are issuing? What if feds come in and arrest them for illegal trading and the pumps stop?.....

Hvala valvoline, sem ze prodal vseskupaj in nabavil delnice nkbm, zdaj so poceni.

pejt_u_kujac ::

@Ventil, še vedno mi ne znaš pojasnit zakaj bi nekdo, ki ima v lasti lastno "tiskarno" kar zaprl štacuno?? To so podobne bučke, kot tisti krašoholiki tipa Peter Schiff, Greg Hunter et.al. trobijo že več kot deset let, da bodo banksterji za FED-om izgubili nadzor in bo dolar in ostali FIAT svet kolapsiral. For the record, sam sumim, da je kripto svet enako (ali še bolj) manipuliran kot pa ostali asset classi, ampak da bi kar zaprli štacuno, pa enostavno ne verjamem. Je preveč easy money, da bi se odrekli FIAT-u ali pa tudi kriptoveselici.
The Federal Reserve System (((FED))) is as federal
as Federal Express. -Eustace Mullins

Innnn NEO 72$, Mato je v penziji. Bravo!

Racun za zapitek in tetherfesto zagotovo prihaja. Placal bo-do zadnji za mizo.
Sele zdaj sem sploh vidu da ni nobenega jamstva za sprintane tethre. Wow. Kasen kriminal ne mores verjet, pa se nobenga v zaporu....

sparovcek2 ::

Čas za prodajo?

8-O

Jaz sem si tudi premislil in nisem vložil ko sem videl poste od Valvolina. Purja kolt me je spreletela in sem prodal tudi PURO ki jo hodlam že zelo dolgo.

Pojej puro

janig ::

-valvoline- je izjavil:

Sele zdaj sem sploh vidu da ni nobenega jamstva za sprintane tethre.

A bejži.

Valvoline, prosim povej kaj naj naredimo zdaj v tej kritični situaciji? Za nasvet ti nakažem 20$.

Valvoline, ne mi zdaj odnehat. Drži to, dobro si začel, ne obupat!!! Ne nehat jamrat. Ne iskat rešitve. Si Slovenec ali nisi?

pejt_u_kujac ::

@ventil a to misliš na enako jamstvo, kot ga dajo za "sprintane" $, €, jene,yuane ali rublje?>:D
The Federal Reserve System (((FED))) is as federal
as Federal Express. -Eustace Mullins

Aquafriend ::

-valvoline- je izjavil:

Racun za zapitek in tetherfesto zagotovo prihaja. Placal bo-do zadnji za mizo.
Sele zdaj sem sploh vidu da ni nobenega jamstva za sprintane tethre. Wow. Kasen kriminal ne mores verjet, pa se nobenga v zaporu....

Mislis da je s printanjem usd kej bistveno boljse? jamstvo obljub. S cim jamcijo? Z zlatom ze ni podprt. Ko se podre ti nobena obljuba ne bo dost koristila.

Zgodovina sprememb…

dronyx ::

Pričakujemo lahko še par dni rasti capa do 400 MRD potem pa nov padec za 250 MRD. Tole bo zelo boleče.

PrihajaNodi ::

profdoktor je izjavil:

Innnn NEO 72$, Mato je v penziji. Bravo!

Mato je šel zaradi Nebla v penzijo.

tonis ::

Ponoči se je BTC dotaknil 50-dnevnega povprečja cene (MA50) in se odbil dol. Glede na pretekle take dotike je čisto možno, da je bil to današnji vrh.

neverlucky ::

Ali kdo izmed vas tudi opaza, koliko zavisti in zelje, da kripto propade, je med temi, ki niso/si ne upajo vlozit kaj zraven? Ne mislim samo na tem forumu ampak na splosno tudi.

Tilen ::

Ja, veliko je zavisti. Med tem, ko praktično ves svet še naprej raste in kripto pada od decembra naprej.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Seveda zadnje mesece so si samo zeleli, da bi hitreje padalo in zakaj ne gre do 0.

tommorrow ::

neverlucky je izjavil:

Ali kdo izmed vas tudi opaza, koliko zavisti in zelje, da kripto propade, je med temi, ki niso/si ne upajo vlozit kaj zraven? Ne mislim samo na tem forumu ampak na splosno tudi.

Ja. Potem pa taki glasujejo tudi pri predlogu vladi in nas bojo poj...

Upam, da se nabere še tistih 7 glasov za, ko ste tukaj takooo zaposleni in ni časa in je škoda časa itd.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tommorrow ()

Kolk jih je pa se treba?

Bo zdaj se eden manj, mam 5 min casa prevec.

Zgodovina sprememb…

neverlucky je izjavil:

To je vedno bilo tako. V današnjem času kjer se precej dogaja na spletu je to bolj izrazito, predvsem tudi zaradi tega ker splet omogoča navidezno anonimnost itd.

neverlucky je izjavil:

Kolk jih je pa se treba?

Bo zdaj se eden manj, mam 5 min casa prevec.

Se 7 za, pod pogojem, da nas negativci ne prehitijo.

Machete ::

Dajte ta mavrični link še enkrat.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Predlog

Tale Mithril pa drugače kar pumpajo. V zadnjem tednu x4.

runda ::

Kakšne imate kaj strategije kdaj izstopit? Sem probal že ko mi je bil vredu profit (BTC pri 10k potem je šel pa na 20k hehe), tudi da sem čakal da začne padat (pri xrp sem vedno mislil da bo zrastel nazaj in spusil bolje da ne povem kolko), stop loss pa ne vem kolko nižje dat... V glavnem sem po enem letu še vedno zgubljen kar se tega tiče... Sicer mam lep plus, ampak lahko bi blo pa še veliko lepše.

CleanPower ::

Če imaš plus bodi vesel. Kaj če bi mel minus tko ko jaz

Looooooka ::

Heh. Tether je sel dol med trm, ko so sle dolocene kriptovalute gor. Ne vrti se vse samo okoli tethra. Na koncu bo lepo prezivel revizijo in se bo izkazalo, da imajo celo res 1:1 pokrito tiskanje.
Kripto trg predatavlja tako majhen delez svetovne ekonomije, da potencialno 'sesutje' ne bo imelonprav noabrnrga resnega vpliva na nic.
Ce je tether tako teuka goljufija je to na nivoju kraje lizik napram ameriski tiskarni, ki krade cele tovarne bonbonov.

Runda strategija je vedno pobrat ven okol januarja :D
Ko mas okol januarja tistih 100k+ profita moras kontrolirat pohlep, prodat in pocakat, da se cikrl spet ponovi. Ce ne bos pac nekaj mesecev fural manjsi plus...oz zgubo ce si imel valute, ki so sle gor zaradi hypa oz icota.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Looooooka ()

Maja bo lepo, počasi gre v to smer.

IL_DIAVOLO ::

Do poletja bo kripto letel nad oblaki.

PersonaRuda ::

Samo za info. BTC je v nekaj dnevih pridobil za 4%. Takšno nihanje ne nakazuje niti najmanjši skok v višave, ampak nihanje na mestu. Nekaj dni 4% gor, še nekaj dni pa dodatna 2% gor, pa pol nekaj dni in 3% dol, pa spet nekaj dni in 5% gor... tako je nekoč nihal BTC več kot leto dni, preden je prišlo do skokovite rasti ( x10 več ). Smo v stabilizacijskem ciklu, kateri lahko traja od par mesecev do par let s kakšno korekcijo 20-30% v plus ali v minus.

sedaj gremo na 410, potem na 150:))

PersonaRuda je izjavil:

Samo za info. BTC je v nekaj dnevih pridobil za 4%. Takšno nihanje ne nakazuje niti najmanjši skok v višave, ampak nihanje na mestu. Nekaj dni 4% gor, še nekaj dni pa dodatna 2% gor, pa pol nekaj dni in 3% dol, pa spet nekaj dni in 5% gor... tako je nekoč nihal BTC več kot leto dni, preden je prišlo do skokovite rasti ( x10 več ). Smo v stabilizacijskem ciklu, kateri lahko traja od par mesecev do par let s kakšno korekcijo 20-30% v plus ali v minus.

Če se bodo alti odlepili od BTC mi je za to čisto vseeno :).

leto altov v polnem sijaju

seniorman ::

Vazelin je izjavil:

sedaj gremo na 410, potem na 150:))

Kakšno je sklepanje za tem?

To, da folk že kar vidi kako bo to sedaj šlo do kakšnega triljončka za ziher.
««
723 / 976
»»