Forum » Kriptovalute in blockchain » špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev
Temo vidijo: vsi
PrihajaNodi ::
PrihajaNodi je izjavil:
Medtem pa šitkojn kar raste in raste:(
https://coinmarketcap.com/currencies/hi...
Kaj pa tale? (tudi tvoj)
https://coinmarketcap.com/currencies/je...
Ni mi jasno kako lahko izgubi 30% proti BTCju če pa je ves čas vreden 1SAT. A je satoshi tudi deljiv?
Dobr no v njega vložiš samo par usd - jev toliko da pomagaš Jezusa spraviti na blockchain!
ProdriveR ::
Okej, spet imamo malo rasti :) Samo, aje že to-to, al se bo še spustil BTC tako kot so mu napovedovali na 6k??
kingsix ::
wow celih 10$ 24h volumna. Dobro ti to najdeš. Nekdo kupi zdj za nekaj doljarjev tega shitcoinai n gre cena x10. Bravo bravo. rofl
dronyx ::
Do konca tega tedna ali najpozneje v začetku naslednjega bo spet vse rdeče, možno da se bo BTC spustil prvič po pol leta pod 6000 USD. Če kdo želi mu pošljem proti plačilu tudi vse izračune, na podlagi katerih temelji moja špekulacija.
Vazelin ::
feryz ::
Če ne shortate, kaj v bistvu sploh čakate? Da bo bitkojn prilezel na razmerje 1:1 000, 1:10 000, glede na današnjo ceno? Kot v dobrih starih časih?
Malo težka bo, se mi zdi. Če pa podvoji ali potroji vrednost, povprečni tukajšnji vlagatelj (s svojimi 100 evri vložka), ne bo glih na luno šel na dopust. Kaj šele do Marsa.
Malo težka bo, se mi zdi. Če pa podvoji ali potroji vrednost, povprečni tukajšnji vlagatelj (s svojimi 100 evri vložka), ne bo glih na luno šel na dopust. Kaj šele do Marsa.
profdoktor ::
profdoktor je izjavil:
Trenutno = +500$ (ekvivalent en teden slovenske obale)
Novo stanje: +750$
YESSSS!
profdoktor je izjavil:
profdoktor je izjavil:
YESSSS!
x1000 in imaš Rolls Royce Phantom
profdoktor je izjavil:
profdoktor je izjavil:
YESSSS!
Noro. A to vse z BCH - jem? Super ti gre. Jst pa zdej Wink coin čakam da butne kdo notri še kakega stotaka.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Super mi gre. Fantastično in sem zelo zadovoljen. Plan je 1 mesec Maldivov v vili na vodi. Nodi, drži pesti da mi uspe!
PersonaRuda ::
Če ne shortate, kaj v bistvu sploh čakate? Da bo bitkojn prilezel na razmerje 1:1 000, 1:10 000, glede na današnjo ceno? Kot v dobrih starih časih?
BTC ima potenciala po mojih izračunih še nekje x30-x70 glede na današnjo vrednost in bo dosegel vrh, potem pa več nebo tako drastično rastel, ampak podobno kot delnice. Računam pa, da bo v naslednjem ciklu gor pridobil x5-x20 preden bo spet dosegel vrh. In ostali kovanci, kateri imajo tehnologijo za seboj, če bo BTC pridobil x5-x20, bodo ti kovanci po moji izračunih pridobili x50-x300, kar je več kot dovolj in to se tudi čaka. Zdaj to se lahko zgodi še to leto ali pa naslednje leto oz. najpozneje leta 2020 ( spet po mojih izračunih ). Čista špekulacija - v naslednjem ciklu navzgor računam da gre cmc na 1500-4500b pol pa spet konkretno dol.
profdoktor je izjavil:
Super mi gre. Fantastično in sem zelo zadovoljen. Plan je 1 mesec Maldivov v vili na vodi. Nodi, drži pesti da mi uspe!
Držim pesti. BCH ima super potencial še x20 to leto, to je po mojih izračunih... Jaz upam, da si boš lahko privoščil še kaj več!
Zgodovina sprememb…
feryz ::
profdoktor je izjavil:
Super mi gre. Fantastično in sem zelo zadovoljen. Plan je 1 mesec Maldivov v vili na vodi. Nodi, drži pesti da mi uspe!Ojoj! Pa za to moraš imeti kadarkoli.
Sicer ne vem, kaj naj bi tam počel cel mesec, ampak ok, ko voli nek izvoli.
profdoktor je izjavil:
Super mi gre. Fantastično in sem zelo zadovoljen. Plan je 1 mesec Maldivov v vili na vodi. Nodi, drži pesti da mi uspe!Ojoj! Pa za to moraš imeti kadarkoli.
Seksal bom na koki in se spočil od trdega dela.
profdoktor je izjavil:
Ja jaz nimam, sicer pa je res da z jurjem tam nimaš kej praskat al je vsaj 5k al pa ne grem. Zdej čakam na vzpon Wink coina.
Zgodovina sprememb…
h1427096 ::
vigred, oj vigred zeleeeeeena!
a je to kriptopomlad? (sprašujem če kredit naj vzamem...)
Izkoristi svoje znanje in se čimprej pridruži skupini za šortanje z vzvodi
a je to kriptopomlad? (sprašujem če kredit naj vzamem...)
Do konca tega tedna ali najpozneje v začetku naslednjega bo spet vse rdeče, možno da se bo BTC spustil prvič po pol leta pod 6000 USD. Če kdo želi mu pošljem proti plačilu tudi vse izračune, na podlagi katerih temelji moja špekulacija.
Izkoristi svoje znanje in se čimprej pridruži skupini za šortanje z vzvodi
Je možno odpreti temo "špekuliranje trolov" in da se potem tja premesti vse te nepomembne komentarje, kateri nimajo veze s to temo in zaradi teh komentarjev imamo potem 20 strani smeti, da naletiš mogoče na vse skupaj 1 stran pametnih komentarjev, čemur je tudi ta tema namenjena. Troli so dobesedno uničili to temo ( njihov namen je uspel ).
Že vnaprej se zahvaljujem moderatorjem, v kolikor uspejo zadevo urediti.
tommorrow ::
Mislim, da se ti zaradi FOMO zaradi Sorosa kalkulacija lahko ponesreči. A nisi videl zadnjega borznega komentarja na RTV in komentarjev uporabnikov? Vsi bi zdaj meli kripto.
PersonaRuda je izjavil:
Je možno odpreti temo "špekuliranje trolov" in da se potem tja premesti vse te nepomembne komentarje, kateri nimajo veze s to temo in zaradi teh komentarjev imamo potem 20 strani smeti, da naletiš mogoče na vse skupaj 1 stran pametnih komentarjev, čemur je tudi ta tema namenjena. Troli so dobesedno uničili to temo ( njihov namen je uspel ).
Odlično gradivo za trgovanje z vzvodi. Toplo priporočam.
mislim da rabi kamikaza skupino od Aque. Tam so samo resne špekulacije. Seveda ob plačilu 20 usd
PersonaRuda je izjavil:
Odpreš novo temo in nastaviš tam mamac, da gredo trolat tja.
ampak, če se jih nebo od tukaj ven brisalo ali bodisi tja prestavljalo, nisem nič naredil, če bodo še vedno ti nepomembni komentarji o špekulacijah v tej temi.
Lahko greš z mano na Maldive, ampak mislim da ti nisi brhko dekle, ki redno zahaja v fitnes, prakticira jogo, pilates ipd. Torej si izvisu!
Lahko greš z mano na Maldive, ampak mislim da ti nisi brhko dekle, ki redno zahaja v fitnes, prakticira jogo, pilates ipd. Torej si izvisu! :D
Kaj pa če ti on plača? Ker ti imaš sedaj za malo daljši odmor v Simonovem zalivu.
Zgodovina sprememb…
PersonaRuda je izjavil:
Eden izmed glavnih moderatorjev je bojda trol, tako da dvomim, da boš s predlogom uspel. Poleg tega je za nekatere tule vse, kar ni ultra hype #ToTheMoon delo trolov...
Mislim, da se ti zaradi FOMO zaradi Sorosa kalkulacija lahko ponesreči. A nisi videl zadnjega borznega komentarja na RTV in komentarjev uporabnikov? Vsi bi zdaj meli kripto.
Soros je čisti pramgmatik. Ko je videl kako lep denar služi John McAfee s plačano "promocijo" ICO-tov bo pač poskušal še sam nekaj zaslužit na ta račun. Skratka...nič novega za videt...gremo dalje...
Kot smo verjetno že vsi opazili je tale kripto market zelo odvisen od raznih novic in "novičk". Verjetno bodo to opazili še kakšni "vplivneži" po McAfeejevem vzoru. Nenazadnje, če on služi po 100k USD za promocijo ICO-ta (paket obsega par twittov, tako da tole je res easy money), bi lahko še kdo...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
PersonaRuda je izjavil:
Kamikaza bi lahko vedel da obstaja še nekaj privat grup, kjer so pro zadeve
Ni nobene potrebe po pro temi, niti da bi plačeval 20$. Je ta forum dovolj profesionalen. Problem je le, da se moraš prebijati skozi 50 brezveznih komentarjev, da zaslediš zmes 2-3 pametne komentarje.
Saj to je poanta tega. Malo ovir je potrebnih, kaj pa bi bilo če bi vsak dobil vse na pladnju? Tudi ko obiraš jabolka se moraš stegnit, ali pa odmaknit trnje pri pobiranju borovnic.
Zgodovina sprememb…
Ti tim. brezvezni trol komentarji so v bistvu odsev trenutnega razpoloženja marketa. V bistvu ti povedo več kot TA in podobno
profdoktor je izjavil:
Huhuhuhuh, kam je ETH poletel. Ne me jebat, to bodo denarci!
na https://www.cryptocoinsnews.com/ imaš sliko karibov ob prvi novici
Se mi zdi da je bull nazaj. Kolegi mi že norijo na skypu in sanjajo.
Torej nekako se da iz tega sklepati, da bo sedaj malo rastlo in potem padec BTC na 5k-6k. Še vseeno sem mnenja, da šele ko bo BTC padel pod 6k, da bo šele takrat doseženo dno in potem neke vrste več mesečna stabilizacija, nihanje na mestu ( do 15% v +/- ) in šele potem drastična rast.
kamiKaZaA iz katere usedline je to? Loka kava, Zamorček? Daj vzemi Barcaffe, ker se lepše naredi usedlina.
kamikaza ima izračune v excelu za tole zgoraj
ps: ni pravilno kamikaze?
ps: ni pravilno kamikaze?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
next3steps ::
PrihajaNodi je izjavil:
Pa saj Simonov zaliv je lep. Se posebno primeren je ce imas otroke in se tam igrajo.
Jah, pa teden dni pride ravno nekje stotke.
profdoktor je izjavil:
kamiKaZaA iz katere usedline je to? Loka kava, Zamorček? Daj vzemi Barcaffe, ker se lepše naredi usedlina.
Proučevanje prejšnjih pokov balonov in primerjanje takratnih padcev v % z današnjimi. In ker so bili 3 cikli bolj ali manj isti, predvidevam/ugibam/špekuliram, da bo tokrat tudi podobni oz. skoraj isti. In na podlagi teh mojih izračunov bo tokrat čisto dno BTC med 5k-6k. Če pade slučajno pod 5k, pa je to že alarm, ker več ni niti blizu isto, kot so bili prejšnji padci/poki. In na podlagi teh izračunov, sem še vedno mnenja, da še nismo dosegli čisto dno, kar pa je pogoj za začetek ponovne drastične/nenormalne rasti.
Sicer pa meni je tak vseeno, koliko bo dno ali pa vrh v naslednjih mesecih/letih. Jaz čakam da bo cmc 4000b in potem bo pri meni razprodaja in mogoče celo penzija. Pa zdaj če bo to letos ali pa čez 5 let, mi je čisto vseeno.