» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
678 / 976
»»

PrihajaNodi ::

Vazelin je izjavil:

stvar je taka: lahko spušiš pri 10 coinih in potem en rata x100

Ja sam ne če vlagaš v kovance na prvi strani CMC - ja. Za Neota je vlak že odpeljal, podobno kot ti, ženska in otrok.

lambda ::

Vazelin je izjavil:

Saj pravim, ruleta ideje. Pa pri takih volumnih lahko iz 2 burekov narediš 20 burekov. Če probaš kaj več pa že market sesuješ.

Skratka tole v tej temi je 90% otroški vrtec - apeliram na gambling investiranje. Da pač ni nekih resnih analiz tehnlogij, razvoja itd.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lambda ()

lambda je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Saj pravim, ruleta ideje. Pa pri takih volumnih lahko iz 2 burekov narediš 20 burekov. Če probaš kaj več pa že market sesuješ.

Skratka tole v tej temi je 90% otroški vrtec.

Ti meni raje razloži zakaj bi vložil v kovance, ki so na prvi 100 strani?

Zakaj bi pa vložil v coin, ki je imel začetek marca nekaj dni zapored pod $100 prometa in je njegov razvoj, kot kaže, mrtev?

janig ::

Nodi isce pump&dump kovance. Oz. take s x10,000 potencialom.

trinajst ::

So že drugi napisali, ruleta. Več nikakor nebi vložil v tole. Majhen supply pomeni, da nekaj 10 ali 100k$ spremeni ceno drastično in HVCO je zadnje čase buden. Gor dol.

Kar se analiz, tehnologije in nevem česa še tiče. Ripple je na podlagi fake news (kot dosti drugih) prišel čez 140miljard. slabe tri mesece kasneje pod 20mrd.
Pa te ozadje zanima če si lahko prišel iz 0,005 na 3,5$? Mene ne, ker nisem v tem, da bi spremenil svet na bolje.
Za doniranje imate miljon super projektov, ki delajo dejansko spremembo v svetu. Neboste pa nič profitirali, kar pa verjetno nikomur ne diši ane.

lambda je izjavil:

Zakaj bi pa vložil v coin, ki je imel začetek marca nekaj dni zapored pod $100 prometa in je njegov razvoj, kot kaže, mrtev?

Zakaj ne, če jih prevzame nova ekipa in si prebereš kaj bodo počeli? Lep potencial bi znal udarit tudi XEL.

Za doniranje imate miljon super projektov, ki delajo dejansko spremembo v svetu. Neboste pa nič profitirali, kar pa verjetno nikomur ne diši ane.

Saj sem vložil v Bankero, kaj bi zdaj rad? Pa tudi v Jesus coin stotaka.

Zgodovina sprememb…

Vazelin ::

10.000x to pa bi bilo to to. jurja not 10mio ven.

Vazelin je izjavil:

10.000x to pa bi bilo to to. jurja not 10mio ven.

Ja sam ne če vlagaš v Neote, Iconomije in podobna jajca. Še enkrat če Neo pride do 100 je to samo 2x povečanje, razen če si vložil ko je bil 2 usd. Je pa bolj zihr da ne pade nazaj na 2.

neo je preteklost za večkratnike:) to je bilo takrat bum, ko je nebivedu ANTe kupoval za pol dolarja

tonis ::

Nodi, če Jesus coin ni naredil včeraj nič, ko je bilo vstajenje, potem ne vem kaj bo s tem :)

Mimogrede, na podlagi česa iščeš take coine? Pretekli vzorci na grafu? Je coin sploh lahko vreden manj kot 1 satoshi(trenutna vrednost JC-ja)? V USD vrednosti mi je jasno da je lahko.

Vazelin je izjavil:

neo je preteklost za večkratnike:) to je bilo takrat bum, ko je nebivedu ANTe kupoval za pol dolarja

Torej ne moreš pričakovat penzije coina pri kovancih na prvih 100 straneh.

PrihajaNodi je izjavil:

Zakaj ne, če jih prevzame nova ekipa in si prebereš kaj bodo počeli?

Ker se je verjetno pump že začel, ko boš kupil. In boš izpostavljen dumpu, če bo vse skupaj bullshit. Ja, whatever ... saj lahko počnete karkoli, samo dodal sem pripombo, da so to ruleta investiranja, včasih se izidejo, večinoma ne.

tonis je izjavil:

Nodi, če Jesus coin ni naredil včeraj nič, ko je bilo vstajenje, potem ne vem kaj bo s tem :)

Mimogrede, na podlagi česa iščeš take coine? Pretekli vzorci na grafu? Je coin sploh lahko vreden manj kot 1 satoshi(trenutna vrednost JC-ja)? V USD vrednosti mi je jasno da je lahko.

Jesus coin je podobno kot Doge, pa je doge tudi prišel med prvih 100 kovancev:)

good luck, 10.000x hunters:D

Nodi tisto ni letelo nate ampak na tiste, ki omenjajo neko raziskovanje, tehnologijo itd. Največ rastejo nategi in šitkojni.
Tisto kar se mi je zdel kot dober projekt sem večino popušil :)

https://coinmarketcap.com/currencies/mi...

Pa mi naj nekdo razloži kako je ta šitkojn prišel med prvih 100, pa je samo na eni borzi.

Je kdo omenil ta ICO?

Zgodovina sprememb…

zgleda ni fuela. gremo spet pod 260 capa

PlayTheGame ::

Kaj menite, kako bo na ceno ETH vplival predlog Buterina, da določi hard cap 120 mio. kovancev? Spremenila naj bi se tudi pravila minanja in še par stvari...
https://usethebitcoin.com/ethereums-blo...
https://www.trustnodes.com/2018/04/02/n...
MSI B650 Tomahawk WiFi|AMD Ryzen 7 7700|Asus RTX 4070 Super 12Gb
32GB DDR5 6000|Samsung NVMe SSD 990PRO 2TB|Corsair 850W 80+Gold

Tilen ::

> In a publication made by Ethereum, they explain that the block reward would be reduced from 3 ETH to 0.6 ETH per block for Proof of Work miners.

Poor miners.

No, saj mogoče bo cena šla gor 5x. Kdo ve. :))
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

No, saj mogoče bo cena šla gor 5x. Kdo ve.

Večji supply, manjša nagrada= večja cena. HODL

https://www.trustnodes.com/2017/12/27/v...

Mogoče hoče fant še kaj po dobri ceni prodati, dokler se še da. ;)

https://www.cnbc.com/2017/12/20/litecoi...

Ne vem, tisti pri koritu zapuščajo ladjo, nekateri pa še kar upate na nov ATH. :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

SambaShare ::

Tilen je izjavil:

> In a publication made by Ethereum, they explain that the block reward would be reduced from 3 ETH to 0.6 ETH per block for Proof of Work miners.

Poor miners.

No, saj mogoče bo cena šla gor 5x. Kdo ve. :))

Drugače za ETH je to mogoče dobra stvar. POW koncept, kjer se za delovanje omrežja kuri za državo štroma je pač fail.

IL_DIAVOLO ::

Tilen je izjavil:

Ne vem, tisti pri koritu zapuščajo ladjo, nekateri pa še kar upate na nov ATH. :P

Raje drzim in izgubim vse, kot pa da bi zdaj vzel ven, ko sem itak v totalnem minusu.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Tilen je izjavil:

Raje drzim in izgubim vse, kot pa da bi zdaj vzel ven, ko sem itak v totalnem minusu.

thats the spirit!8-)

Fantje, mislim da je to bilo to in gremo počasi nazaj gor!

ha še lordfebo se bo tajski sprehaja :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

profdoktor ::

ETH pod 80$ do poletja, ker bodo šele takrat ICOti na veliko prodajali ETH za nekoliko daljše, malce bolj luksuzne in seveda s trdim delom zaslužene počitnice.

meni je hecno kako se en in isti folk pojavlja pri različnih ICO projektih:))

Meni pa ne. Konja, ki zmaguje, ne menjaš. :)

profdoktor ::

ICOti lovijo v kalni vodi in pri tem početju se jim je že žačelo tudi malce muditi. To je normalno in povsem človeško.

Tilen je izjavil:

Daj spizdi s tem. To sem bral lansko leto avgusta in v paniki prodajal.
Se novic si ne zapomnete.

Zgodovina sprememb…

zelenobeli ::

Ne me jeb..
Vceraj zvecer malo gledam kovance. Gledam steem, pa si recem vse skup mora it gor. A vids ti njega dons bi se zbudu x2. Ni velik, v teh casih pa nekaj je

IL_DIAVOLO ::

Pa je sla penzija rakom zvizgat.

Zgodovina sprememb…

zelenobeli ::

:D

next3steps ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Pa je sla penzija rakom zvizgat.

500 eur ali 1000 eur, penzijo biimel ravno dva meseca

kingsix ::

profdoktor je izjavil:

ETH pod 80$ do poletja, ker bodo šele takrat ICOti na veliko prodajali ETH za nekoliko daljše, malce bolj luksuzne in seveda s trdim delom zaslužene počitnice.

Če bi si znal pogledat bi vedel, da so večji ICO že prodajali.. . Polek tega pa imajo ICOti po ocenah 3.4% vseh ETHjev.
Isto lahko prodajajo BTC kiti.. Ampak tam imajo le-ti še bistveno več % BTC.

Skratka FUD, ki je povrhu še butast.

h1427096 ::

aquafriend se je nekam izgubil, upam da ne išče veje. Pa da niste preveč slepo sledili njegovim "signalom"

dronyx ::

Ko tale FOMO popusti gre BTC prvič po pol leta pod 6000 USD. Še vedno pa japonski mladi moški prispevajo 50% vsega trgovanja na kripto marketu.

pejt_u_kujac ::

@dron lahko podkrepiš tvoje napovedi s kašnimi konkretnimi dokazi, ali to vlečeš kot "centralne" banke iz lufta?>:D
The Federal Reserve System (((FED))) is as federal
as Federal Express. -Eustace Mullins

Baja ::

kateri fomo? cene padajo 14 dni, kljub temu da je tether printno $300M ene 14 dni nazaj. so pokupli $6-7k? gremo nazaj na ene $9k?

Aquafriend ::

zelenobeli je izjavil:

Ne me jeb..
Vceraj zvecer malo gledam kovance. Gledam steem, pa si recem vse skup mora it gor. A vids ti njega dons bi se zbudu x2. Ni velik, v teh casih pa nekaj je

vceraj ob devetih sem opozoril prisepetovalko signalov in premium clane na mozen breakout, na zalost je ni bilo online, clani me pa niso jemali resno.

Zgodovina sprememb…

perci ::

Morda pa se kaj bo iz tvojih clanov.

Sam res dronyx, kje ti vids fomo, mi ni jasno.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: perci ()

Baja ::

dronyx kupuje dipe, hence he's in fomo right now :)

dronyx ::

perci je izjavil:

Sam res dronyx, kje ti vids fomo, mi ni jasno.

Gre za mikro fomo, ki ga bo zelo hitro konec. ;)

perci ::

Zraste za 200 usd (po 5k padcu) in potem temu rečejo mikro fomo, jao bože.

h1427096 je izjavil:

aquafriend se je nekam izgubil, upam da ne išče veje. Pa da niste preveč slepo sledili njegovim "signalom"

zakaj, a mislis da nismo dobili video signal, naj izstopimo iz shorta? Upas, da ne iscem veje? Bi prej rekel obratno :) glede na nevoscljiv priokus tega komentarja.

Kako izgleda video signal? Ha video signal da iztopis iz shorta :D

Že vidim kako bo kakob triggeran ko se zbudi :d

Zgodovina sprememb…

Video analiza, priblizno 7 min video kjer dobis napotke za naprej, to dobimo vsak dan

Zgodovina sprememb…

Všeč mi je uporaba besede prišepetovalka

Kok je trenutno premium memberjev?

Zgodovina sprememb…

ene 100

h1427096 ::

Aquafriend je izjavil:

zakaj, a mislis da nismo dobili video signal, naj izstopimo iz shorta?

hm, na njenem free kanalu je videti precej bearish. Močno dvomim, da memberjem daje ravno nasprotne signale
««
678 / 976
»»