» »

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

špekuliranje cen kriptovalut in ICO-jev

Temo vidijo: vsi
««
642 / 976
»»

profdoktor ::

Mato989 kateri alt se splača danes? Rabil bi x10 do konc aprila vsaj...

nekikr ::

Seveda bo. Če prerokuješ tako kot korenje, potem sigurno bo. Edino kar se moti je proti kam kolapsira. Neizbežno proti 0€.

Skrbi me ker so pri G20 rekli da se ne splača odpirat debate, saj je zadeva premajhna. Sumim da imajo insajderske informacije in bi znalo letos samo padat.

Mato989 ::

profdoktor je izjavil:

Za take fore sprašuj Nodija in ostale crapcoinerje =) Jaz se ne ubadam s tem... lahko pa ti povem, da so še vedno dobri nakupi za 8+ mesecev holda NEO, NEblio, KCS, Trinity, EOS, po teh cenah verjetno tudi ICX, Steem, RPX, TKY, in ICO Abyss morda cleo Switcheo, pa tudi NEX, pa še kaj sem spustil.

Seveda če daješ not FIAT, se verjetno danes najbolj splača kupit NEO/Ethere 50:50 pa je.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

tommorrow ::

Mato989 je izjavil:

Ne bo btc 2k no... pozabi na tole... jaz sem čakal BTC 2k od lani ko je dipnil od 3k pod 2k za nekaj malega časa, in sem bil pameten kako ne bom kupil ker bo itak šel še dol :)

Saj ne čakam na 2k, samo razburjam se nad fovšljivci :).

profdoktor je izjavil:

Skrbi me ker so pri G20 rekli da se ne splača odpirat debate, saj je zadeva premajhna. Sumim da imajo insajderske informacije in bi znalo letos samo padat.

LOL, enkrat nas skrbi debata, drugič pa nedebata :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tommorrow ()

PrihajaNodi ::

tommorrow je izjavil:

Dajte vi brainiaci meni povedat, kdaj bo 2000-0, da ga takrat kupim. Do takrat namreč nimam fiata, da bi kupila količino btc, ki bi se mi splačala, ampak lahko v best case scenario najdem kake cenejše alte, ki mi bojo mogoče kaj prinesli.

Sem zamudila btc vlak glede na moje zmožnosti, pa vseen ne zganjam fovšije tukaj!!! Btc bo ostal še kar dolgo pa če si nogo odgriznete, fovšljivci!

https://coinmarketcap.com/currencies/ba...

Tvegan, ampak zna bit.

LOL, enkrat nas skrbi debata, drugič pa nedebata :)
:)):))

Zgodovina sprememb…

1pioneer ::

korenje3 je izjavil:

vidim da sem bil 100% točen pri napovedovanju. bitcoin kolapsira proti 2000€/btc.

Po kateri logiki naj bi šel na 2k€, če je močen suport na 6k$ oz 5.8k€?
Tu maš še malce črt: https://www.tradingview.com/chart/ijd7F...

next3steps ::

Mato989 je izjavil:

profdoktor je izjavil:

Za take fore sprašuj Nodija in ostale crapcoinerje =) Jaz se ne ubadam s tem... lahko pa ti povem, da so še vedno dobri nakupi za 8+ mesecev holda NEO, NEblio, KCS, Trinity, EOS, po teh cenah verjetno tudi ICX, Steem, RPX, TKY, in ICO Abyss morda cleo Switcheo, pa tudi NEX, pa še kaj sem spustil.

Seveda če daješ not FIAT, se verjetno danes najbolj splača kupit NEO/Ethere 50:50 pa je.

Kdor priporoča Abyss za olng term res ni pri zdravi pameti.

https://coinmarketcap.com/currencies/ba...

Opazujte gibanje tega šitkojna.

HVO je tudi lep napredek naredil, ravna črta gor.

Zgodovina sprememb…

galu ::

tommorrow je izjavil:

Dajte vi brainiaci meni povedat, kdaj bo 2000-0, da ga takrat kupim. Do takrat namreč nimam fiata, da bi kupila količino btc, ki bi se mi splačala, ampak lahko v best case scenario najdem kake cenejše alte, ki mi bojo mogoče kaj prinesli.

To je ona logika, da se bolj splača dat v XRP, ker ko ta zraste do 20k, je večji profit kot če BTC do 20k in se zato v BTC ne splača dajat, ker je gain zgolj ~2x?
Tako to gre.

Tarzan ::

Začel se je disciplina ICO https://disciplina.io/?ref=5NOdbW
Če ste nabavili HQX, potem jih 30 dobite đabe. Registrirate se, greste pod "partners" in vnesete ETH wallet, na katerega ste dobili HQX tokene.

Gre za ICO iz Estonije. Glavna tema je izobraževanje.

PS: zgoraj je referer link. Če greš preko refereja, dobiš dodatno toliko kot prejme referer, če prideš brez referer linka, bonusa ne dobiš.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tarzan ()

Tomaz3 ::

Ce koga zanima Coss coin... (Exange, Fiat, cards)

https://medium.com/@runeevensen/coss-io...

Sem nabavil za 100€ coss za test in dobim cirka 8 centov na teden dividend.

Moj referall link ce koga zanima
https://sso.coss.io/api/invite/OMIJ9YX9...

gamecardz ::

next3steps je izjavil:

Mato989 je izjavil:

profdoktor je izjavil:

Lepo bi bilo, če bi to podkrepil z argumenti zakaj tako misliš?

gtr ::

Mato989 je izjavil:

profdoktor je izjavil:

Nodi ti bo verejetno svetoval Music coin. Je cca 80 % cenejši kot pa takrat ko je bil to zanj ultra podcenjen coin.

IL_DIAVOLO ::

galu je izjavil:

tommorrow je izjavil:

To je ona logika, da se bolj splača dat v XRP, ker ko ta zraste do 20k, je večji profit kot če BTC do 20k in se zato v BTC ne splača dajat, ker je gain zgolj ~2x?

Seveda se bolj splaca v manj vreden coin, ker je precej vecja verjetnost da 2 centa vreden coin zraste na 10 dolarjev per coin kot pa bitcoin 100k per coin. S to razliko, da za 100 evrov dobis tudi do 500 coinov, medtem ko za bitcoin rabis precej vec, da se sploh lahko pogovarjamo o nekem konkretnem zasluzku in tukaj je rizik precej vecji.

Saj tudi bitcoin je bil nekoc poceni in zato se je tukaj zasluzilo milijone.

Kaj je tukaj mogoce kaj nelogicnega?

tommorrow ::

Za 100 2-centskih jih dobiš pa kar 5000 ;).

IL_DIAVOLO je izjavil:

galu je izjavil:

tommorrow je izjavil:

Seveda se bolj splaca v manj vreden coin, ker je precej vecja verjetnost da 2 centa vreden coin zraste na 10 dolarjev per coin kot pa bitcoin 100k per coin. S to razliko, da za 100 evrov dobis tudi do 500 coinov, medtem ko za bitcoin rabis precej vec, da se sploh lahko pogovarjamo o nekem konkretnem zasluzku in tukaj je rizik precej vecji.

Saj tudi bitcoin je bil nekoc poceni in zato se je tukaj zasluzilo milijone.

Kaj je tukaj mogoce kaj nelogicnega?

Po tej logiki je top nakup KIN kojna. Za 150 € jih boš dobil čez miljon. Če to zraste na 1 € boš € miljonar. Če pa ne boš pa kljub temu KIN miljonar

Kebo ::

Prjavte se na kriptopijo in pukupte vse mrtve coine, ki so 0.00000001 ker so ful pocen.

Kebo je izjavil:

Prjavte se na kriptopijo in pukupte vse mrtve coine, ki so 0.00000001 ker so ful pocen.

Še nasvet za nakup avtomobila: Pokupite vse Lade in Yugote na avtonet-u ker so ful pocen. :)

Logika je taksna, ce pa sta vidva nesposobna, da najdeta potencialno investicijo, pa res najboljse da gresta v safe varianto-bitcoin.

tommorrow je izjavil:

Za 100 2-centskih jih dobiš pa kar 5000 ;).

Ups sem racunal za 20 centov 8-)

Hvala za popravek.

Zgodovina sprememb…

Kebo ::

Stran je coinmarketcap.com in ne coinprice.com z razlogom.

Ganon ::

Se splača kupiti XRP?

Ne

XRP se splača pri 0.15$ in nižje. Če sploh.

next3steps ::

gamecardz je izjavil:

next3steps je izjavil:

Mato989 je izjavil:

profdoktor je izjavil:

Lepo bi bilo, če bi to podkrepil z argumenti zakaj tako misliš?

Lahko bi.
Lahko bi tudi nasprotna stran. Ampak verjamem, da je lažje čakati 3 dni na neke "profi"nastvete, kot da bi si vzeli 15 minut časa in raziskali, zakaj nečesa (ne)kupiti.
THE NEXT-GENERATION DIGITAL DISTRIBUTION PLATFORM

Ne. Obstajajo zgolj tri, štiri, ... večje distribucijske platforme. Do ta čas, ko bi ta distribucijski kanal moral laufati na vsaj milijončku ali petih istočasno aktivnih uporabnikih, tega shieta še niti razvijati ne bodo začeli.
Zraven tega bodo morali ponuditi dovolj kvalitetno bazo iger v štartu, ki bo na voljo čimvečjemu številu uporabnikom s kar se da velikim številom AAA iger. S temi pari milijončki ne bodo začeli niti oglaševati, kaj šele, da bi dobili svojo bazo. Perspektivnejše platforme samevajo, ne da ta ne bi.
With a groundbreaking motivational and referral system

Ne.
offering both gamers and developers various opportunities to increase their income

Ne.
By joining The Abyss, developers will reduce their marketing expenses and receive an extra income from referral payments made in other games on the platform.

Steam ponuja več.
The Abyss is a next-generation digital distribution platform, delivering all types of video games (Free2play MMOs and cryptogames being a key priority)

Ne. Ni možno zmanjšati provizije, če obljubljaš, da boš imel provizijo minus vse to, kar ponuja konkurenca.
Multilingual 24/7 customer support service

Ne. Gaben ima na voljo več denarja, ljudi in kvalitete, a mu to še danes predstavlja vsaj manjše težave.
Personal five-level referral program

MLM. Najs, FO.
Access to specialized game statistics
Že imamo, verjetno v boljši izvedbi kot jo bo ta kvazi developer kadarkoli lahko ponudil.

Whitepaper prvič

Wiki linki, doh, kek, roflmao

Whitepaper drugič

Pinterest link, for reel?

Timefor a New Platform @Whitepaper

Super ideja. Dati 1000 ali več po možnosti še nekvalitetnih iger na kup in to oglaševati kot prvovrstno oglaševanje ...
#bonehurtingjuice

Referral programs can bring a developer's share to more than 100% in overall terms

Nice fucking way to milk some moneyz in si to še upati oglaševati.

Developers immediately at the start get access to a targeted audience, including those generating content;

A so plačal Cambridge Analytica, da si upajo to zatrjevati?

Zero fraud policy

Ni dosegljiva.

Whitepapter 3.4
- Players get worldwide access to numerous games in one place

Shitty iger ne rabimo. Sicer ima pa vsak dober špil že svojega klienta (Steam, Origin, Uplay, Epic, Blizzard, ..)

Nadalje tega sranja še enkrat ne bom bral.

Vprašaj se. Če si milijonar in pride klošar z ulice do tebe vse to spisano na enem kartonu, bi mu dal svoj denar.

Ah, razvijalci te platforme nimajo omembe vredne zgodovine.

IMO ves projekt, tako kot večina kriptošrota, izgleda tako, kot da vi njegovi roditelji požrli preveč LSDja skupaj s kokainom in si domišljali nepredstavljivo.

PS Sicer pa imajo kriptonorci nek čuden psihiatrični problem, ki mu sami rečejo FOMO. Fear of missing out. Občutek, da jim bo življenje propadlo, če se ne bodo udeležili istega, kot se udeležujejo drugi - v tem primeru prav tako psihiatrični bolniki.

Zgodovina sprememb…

icn ga pa danes šiba

korenje3 ::

jaz sem kupil 20kg zlata ker vem da bo cena eksplodirala v naslednjih 10 letih.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Ti si kupil 20kg čokolad in starega merđota.

gruntfürmich ::

na srebro si pozabil ali se samo želiš izogniti obdavčenju?
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

korenje3, tisto pri čokoladi ni srebro, tisto je alu-folija.

Tomaz3 ::

BMW has not entered into a cooperation/partnership with CarVertical. The company is using our BMW CarData interface available to any third party.

https://twitter.com/BMWUSA/status/97611...

Vazelin ::

Tomaz3 je izjavil:

BMW has not entered into a cooperation/partnership with CarVertical. The company is using our BMW CarData interface available to any third party.

https://twitter.com/BMWUSA/status/97611...

Sem potihoma vedu, da bi mogu takrat ko je šlo nazaj na ICO ceno prodat:))

verjetno so car vertikalovci imeli partnerstvo z bmw mišljeno tako, da so oni kupili BMWje:))

Je*eni scamerji :/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

Neo pa gre zdaj res proti luni.

Zeitgeist ::

vsi kovanci in žetoni še bodo morali nekaj časa biti v zelenem preden bodo prišli na vrednosti po katerih je velika večina kupila. nato sledi preboj ATH in šele nato bodo lune v dosegu.

Je*eni scamerji :/

Pa bi vložil v Bankero...ali HVCO

Zgodovina sprememb…

Naredimo en shitcoin.
Objavimo 10 partnerstev (Ferrari, Lambo, Bugatti).
Medtem ko coin zraste vse sellamo.
Pobegnemo v Belorusijo s fake dokumenti.
Srečno živimo do konca svojih dni in seksamo seksi beloruskinje in furamo BMW po Lukašenkostanu:D

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Naredimo en shitcoin.
Srečno živimo do konca svojih dni in seksamo seksi beloruskinje in furamo BMW po Lukašenkostanu:D

Pri mami boš ostal do konca svojih dni, ker si požrešen!

Aquafriend ::

Vazelin je izjavil:

Naredimo en shitcoin.

Ne, ne, ne pocni drugim nicesar kar ne zelis tudi sebi

PrihajaNodi je izjavil:

Vazelin je izjavil:

Naredimo en shitcoin.

Pri mami boš ostal do konca svojih dni, ker si požrešen!

Jaz matko vidim 5x letno:D

K0l1br1 ::

profdoktor je izjavil:

Kot vsaka druga stvar, za katero mislimo, da bo zrasla. Vse je en shitcoin, ni mi prav jasno, kaj vas XRP toliko psihira

K0l1br1 je izjavil:

profdoktor je izjavil:

Kot vsaka druga stvar, za katero mislimo, da bo zrasla. Vse je en shitcoin, ni mi prav jasno, kaj vas XRP toliko psihira

Moti jih ,ker je bil v 2017 noro hinavski coin, ki je imel ekstra slab pefromance praktično pol leta in potem izbruhnil. Zato:))

Edino jype ga je na vrhu uturil gospodinjam in če se ne motim kupoval januarja 2017. win win totalno :D

Zgodovina sprememb…

Me zanima če je korenje to predvidel, da bomo šli čez 9k :P

Zakaj je izginil spet :(

Kripto ::

Ganon je izjavil:

Se splača kupiti XRP?

Če zraste in ga prodaš za več kot si dal se splača. Zdaj pa je samo vprašanje ali je to 10%, 20% itd. Ali ga kupiš pri 0,55 EUR niti ni pomembno. Simple.

Mato989 je izjavil:

Me zanima če je korenje to predvidel, da bomo šli čez 9k :P

Zakaj je izginil spet :(

Ja on je kao rekel gremo proti 2k če se ne motim:)) Sicer pa boli njega. Važno da je S klasa od forexa

Kripto je izjavil:

Ganon je izjavil:

Se splača kupiti XRP?

Če zraste in ga prodaš za več kot si dal se splača. Zdaj pa je samo vprašanje ali je to 10%, 20% itd. Ali ga kupiš pri 0,55 EUR niti ni pomembno. Simple.

Seveda je pomembno, če še ne veš zakaj potem je brezveze razlagat... čisto teoretično imaš seveda prav ampak verjetnost rasti je važna :D

Kripto ::

korenje3 je izjavil:

vidim da sem bil 100% točen pri napovedovanju. bitcoin kolapsira proti 2000€/btc.

Odličen si pri napovedovanju...verjetno si že vložil tisti drobiž 5 jurjev EUR in iz tega naredil najmanj krat 10.

Mato989 je izjavil:

Kripto je izjavil:

Ganon je izjavil:

Se splača kupiti XRP?

Seveda je pomembno, če še ne veš zakaj potem je brezveze razlagat... čisto teoretično imaš seveda prav ampak verjetnost rasti je važna :D

Vem kaj hočeš povedati. Posebnost XRP, ampak gledano realno nihče ne more nič napovedati. Tudi napoved je bila, da bo dosegel 1 USD do konca leta in kaj se je zgodilo? Dosegel je cca 14x. Pred tem pa po vsakem hypu ko je šel gor 30-40% padel kot opeka.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kripto ()

bluesands ::

Mislim, da se ne splača kupovati ker gre po mojem mnenju kripto dol vse dokler ne bo BTC pri njekje 1000-2000usd, potem se bodo spet pojavili vlagatelji, ki bodo imeli sanje o hitrem zaslužku x10 in bo mogoče spet kakšna vlagateljska histerija in posledična eksplozija vrednosti.
Če že kupuješ na kratek rok se zdi smiselno kupiti ETH namesto XRP - je višje rangiran in je danes manj zrastel.

marekmarko ::

Noben ti ne more garantirat v kater kovanc se splača vlagat. Vsak začetnik ki me praša v kater kovanc vlagat, mu povem da prvih 10 po market cap-u je dobrih. XRP je dober, samo ne smeš ga kupiti na vrhu, počakaš na padec in nabaviš. Problem je v tem ker vsi sanjate vile, nove merđote, ampak a ni dost da dobiš par 100€ na mesec? V coine ne vlagaš vprevelikih vsot, ne vlagaš vseh prihrankov, sploh se pa ne pufaš za nabavo, pa bi ti moralo iti dobro na dolgi rok.

Vem kaj hočeš povedati. Posebnost XRP, ampak gledano realno nihče ne more nič napovedati. Tudi napoved je bila, da bo dosegel 1 USD do konca leta in kaj se je zgodilo? Dosegel je cca 14x. Pred tem pa po vsakem hypu ko je šel gor 30-40% padel kot opeka.

Seveda nihče ne more 100% napovedat, ker drugače bi bli vsi že v penziji ;) Ali pa vsaj tisti ki bi lahko... Jaz ko se odločam za short/medium term nakupe, vedno pogledam, in problam kupit da je 33% ATH vrednosti... MAX =) S tem da trenutno je to malo rigged zaradi tistega bull runa... tako da če od 15 dec do 15 jan +/- par dni izbrišeš iz evidence in potem držiš nakupe pri 33% ATHja še nisem delal izgube =)

Seveda pa to traja.

bluesands je izjavil:

Mislim, da se ne splača kupovati ker gre po mojem mnenju kripto dol vse dokler ne bo BTC pri njekje 1000-2000usd, potem se bodo spet pojavili vlagatelji, ki bodo imeli sanje o hitrem zaslužku x10 in bo mogoče spet kakšna vlagateljska histerija in posledična eksplozija vrednosti.
Če že kupuješ na kratek rok se zdi smiselno kupiti ETH namesto XRP - je višje rangiran in je danes manj zrastel.

Si shortal?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Mato989 ()

bluesands ::

kaj pomeni shortat??
««
642 / 976
»»