Forum » Loža » Kok ste stari?
Kok ste stari?

Kretencr ::
NekdoPach ::
poročali so se že pogani, praktično vsaka kultura ima obred soroden poroki... sam levičaji nimajo kulture, pa tudi fukajo ne glede na nadrkanost na tem forumu

Živali se ne poročajo recimo, med drugim tudi.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kretencr ()
Barbarpapa2 ::
Pozdrav...
Zanimivo, da do sedaj ni bilo odgovora na to vprašanje. Bom napisal, kar mi je kakšnih deset let nazaj glede tega povedala ena "headhunterca". Takrat so še bili časi, ko so me občasno s kakšne zaposlovalske agencije na kak razgovor povabili. In že takrat je rekla, da so kadri nad 50 precej težje zaposljivi, kot mlajši in da je trend te starosti v padanju, tja proti 45. Ker ko si nad to mejo, tvoje izkušnje čudežno izhlapijo, postaneš samo povečano tveganje, ki bo nonstop bolniško vlekel, ko bo pa v službi, se bo pa pametnega delal.... Bi rekel, da po 50., 55. letu je verjetnost, da boš izbran na kakšnem razpisu skoraj že zanemarljivo majhna. Ti ostane samo samozaposlitev (če tvoja ekspertiza to omogoča) in vse, s tem povezane radosti...
No, zdaj sem že toliko star, da me niti "headhunterji" ne povohajo več...
Gremo dalje...
Jože
Po kateri starosti pri nas postane človek nezaposljiv? 45? 50?
Zanimivo, da do sedaj ni bilo odgovora na to vprašanje. Bom napisal, kar mi je kakšnih deset let nazaj glede tega povedala ena "headhunterca". Takrat so še bili časi, ko so me občasno s kakšne zaposlovalske agencije na kak razgovor povabili. In že takrat je rekla, da so kadri nad 50 precej težje zaposljivi, kot mlajši in da je trend te starosti v padanju, tja proti 45. Ker ko si nad to mejo, tvoje izkušnje čudežno izhlapijo, postaneš samo povečano tveganje, ki bo nonstop bolniško vlekel, ko bo pa v službi, se bo pa pametnega delal.... Bi rekel, da po 50., 55. letu je verjetnost, da boš izbran na kakšnem razpisu skoraj že zanemarljivo majhna. Ti ostane samo samozaposlitev (če tvoja ekspertiza to omogoča) in vse, s tem povezane radosti...
No, zdaj sem že toliko star, da me niti "headhunterji" ne povohajo več...
Gremo dalje...
Jože
feryz ::
Pri nas je ponavadi problem delovne dobe. Starine smo zaradi tega apriori dražji od mularije.
Je pa človek pri petdesetih mnogo več vreden in si od njega lahko obetaš mnogo več dobička, kot od enega smrkavca.
Najbrž ni treba napisati zakaj.
Je pa človek pri petdesetih mnogo več vreden in si od njega lahko obetaš mnogo več dobička, kot od enega smrkavca.
velikBrokoli ::
Pri nas je ponavadi problem delovne dobe. Starine smo zaradi tega apriori dražji od mularije.
Starejši imate več dopusta, dražji ste za delodajalca, več ste na bolniškah, jebiga.
Sem delal tudi že s kar nekaj "seniorji z izkušnjami", pa so bili manj sposobni od nekih random tridesetletnikov. Nekateri imajo 30 let izkušenj, delajo pa že 30 let isto sranje in nimajo dodane vrednosti. Obstajajo pa, seveda, tudi izjemno sposobni.

razor1911 ::
40+, 2 otroka, neporocen, ker s partnerko ne verjameva v katolibanske navade, skupaj nekih 12-15 let,Pri tej letih bi lahko vedel, da ne rabiš hoditi k katolibanom, če se želiš oženiti. Je še drug način.
Ampak zate pretežko, vem.
Zanimivo, da bo o porokah pametoval nekdo, ki ne loci med auspuhom in zensko.
Obstajata samo dve vrsti desničarjev: bogati in njim koristni idioti.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.
Preveri svoj bančni račun, da ugotoviš, v katero skupino spadaš.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: delavec44 ()

IL_DIAVOLO ::
35-40 si nekako najboljše fizično pripravljen, pa tudi mentalno zrel. Tak da, to je neka zlata sredina.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Ja če so kile v igri.
Drugače pa so tukaj resnost, izkušnje, delovne navade in, na koncu koncev, zavedanje da moraš službo obdržati. Lojalnost bi se temu reklo.
Ker me res skrbi zate. Foušija ti bo požrla zdravje, njam njam te bo načel.
Drugače pa so tukaj resnost, izkušnje, delovne navade in, na koncu koncev, zavedanje da moraš službo obdržati. Lojalnost bi se temu reklo.
Zanimivo, da bo o porokah pametoval nekdo, ki ne loci med auspuhom in zensko.Če bi me lepo prosil, bi te peljal en krog.
Ker me res skrbi zate. Foušija ti bo požrla zdravje, njam njam te bo načel.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
Jaz imam točno to, kar hočem. Kaj imajo drugi, me ne zanima.
Itak že to kar imam spada nekam v zgornjega 0,5 procenta voznega parka v Sloveniji.
Kaj imam zanima tebe, zato v popolnoma vsakem postu vržeš gor.
Kakor sem rekel, foušija je norc.
Itak že to kar imam spada nekam v zgornjega 0,5 procenta voznega parka v Sloveniji.
Kaj imam zanima tebe, zato v popolnoma vsakem postu vržeš gor.
Kakor sem rekel, foušija je norc.
bm1973 ::
velikBrokoli je izjavil:
Sem delal tudi že s kar nekaj "seniorji z izkušnjami", pa so bili manj sposobni od nekih random tridesetletnikov. Nekateri imajo 30 let izkušenj, delajo pa že 30 let isto sranje in nimajo dodane vrednosti. Obstajajo pa, seveda, tudi izjemno sposobni.
Ravno tako kot mladina.
Naredijo cel kup sranja, pol pa z mamico v službo, ko jih upravičeno kritiziraš.
Ni nekega pravila...
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
velikBrokoli ::
Samo pri mladini se lahko tolažiš, da nima še izkušenj in se uči.
Pri debilnemu seniorju pa upanje umre.
Pri debilnemu seniorju pa upanje umre.
mirator ::
Sorodna tema se je že zaklenila, ne vem zakaj se tudi ta ni. Koliko je kdo star je pač osebni podatek, čeprav si anonimen. In ravno zaradi tega, ker smo vsi v bistvu anonimni, so podatki irelevantni.
Sicer pa, zakaj bi nekoga v debati zanimala starost sogovornika? V bistvu se to zelo lahko vsaj približno določi iz vsebine komentarjev.
Sicer pa, zakaj bi nekoga v debati zanimala starost sogovornika? V bistvu se to zelo lahko vsaj približno določi iz vsebine komentarjev.

Sorodna tema se je že zaklenila, ne vem zakaj se tudi ta ni. Koliko je kdo star je pač osebni podatek, čeprav si anonimen. In ravno zaradi tega, ker smo vsi v bistvu anonimni, so podatki irelevantni.
Ti si ziher čez 65.
PacificBlue ::
Upam, da ni takega, ki šteje vsaka 4 leta, kot moj sosed pri 21 letih že v penziji!
We are fine without wings.