Forum » Strojna oprema » EpoX 8K9A + Voodoo 3 3000
EpoX 8K9A + Voodoo 3 3000
glavic ::
Na EpoXovi domači strani sem videl ta plata EPOX 8K9A KT400 DDR +SB podpera 8x. Ali to pomeni, da ne bom mogel vstaviti Voodooja 3 v to plato in da bo delal. 8x pomeni da podpera do 8x ali samo 8x ?
Musselli bizi
- premaknil: ToniT ()
rap3r ::
To pomeni do podpira agp 4x in agp 8. Mislim d aje voodoo3 agp 2 in ne v tem primeri grafične neboš mogu dat notr ker je ena zaščitna plastika ki preprečuje da bi dou gafično z agp 2 in 1 notr
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
Ni brez veze!
Kot prvo se ti nesplača kupovat plato na via kt 400 čipu!!!
Kot drugo za podobn dnar dobiš plato ki ima integrirano grafično, ker tvoj voodoo je že počas za usmeti.
Raj uzem Epox 8RGA in ji pol dodaj še eno dobro grafično kasnej k se boš za to odloču sama plata ma pa integrirnega gf4 mx 440
Kot prvo se ti nesplača kupovat plato na via kt 400 čipu!!!
Kot drugo za podobn dnar dobiš plato ki ima integrirano grafično, ker tvoj voodoo je že počas za usmeti.
Raj uzem Epox 8RGA in ji pol dodaj še eno dobro grafično kasnej k se boš za to odloču sama plata ma pa integrirnega gf4 mx 440
Ne droga, ne trava me ne mika, le kakšna promilja alkohola se učasih po krvi mi potika:)
by tp:
rap3r cool down
rap3r cool down
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Drugačen AGP slot ?Oddelek: Strojna oprema | 1566 (1248) | GrimReaper |
» | AGP 4x graficna v AGP 1x slotu ?Oddelek: Strojna oprema | 2159 (1770) | mojsterleo |
» | gigabyte radeon 9200 v agp 2xOddelek: Strojna oprema | 1585 (1373) | deco16 |
» | Rabim pomoč pri nakupu!!Oddelek: Kaj kupiti | 983 (812) | Zheegec |
» | Prosim pomagajte z nasvetom kaj izbrati med temi komponentami!Oddelek: Kaj kupiti | 1704 (1427) | koyotee |