Forum » Loža » RTV prispevek
RTV prispevek

vinkop ::

matobeli ::
Če bi nam vsem poslali položnice za izvedbe referendumov bi kar naenkrat podpora drastično padla, dokler je pa "zastonj" je pa vse ok

sealcradle ::

kriptobog ::
sealcradle je izjavil:
Če bi nam vsem poslali položnice za izvedbe referendumov bi kar naenkrat podpora drastično padla, dokler je pa "zastonj" je pa vse ok![]()
Aha, ko gre za obvezen RTV prispevek so referendumi in podobni demokraticni mehanizmi kar naenkrat predragi?
On je itak ena navadna rit, ki se obrne kako veter piha. Oziroma ko gre za njegovo korist idejo podpira. Se ne dolgo nahzaj je spraseval tu gor kako se izogniti placevanju, sedaj navija za placevanje. Ocitno je dobil vmes sluzbo na rtvju

Sej bi za podobno bebaste referendume kot so za prepoved splava, umetne oploditve, istospolne poroke tudi zaračunal pobudnikom oziroma podpisnikom.
Vsak ki podpiše pobudo bi moral dobit položnico.
A se ne borimo za to da vsak plača kar uporablja? Nje?
Lahko pa lepo stfu in mamo vsi vse.
O kriptoborg, že dolgo te ni bilo tukaj. A si vmes že utajil kakšen davek?
Ocitno je dobil vmes sluzbo na rtvju
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matobeli ()

Sej bi za podobno bebaste referendume kot so za prepoved splava, umetne oploditve, istospolne poroke tudi zaračunal pobudnikom oziroma podpisnikom.
Ocitno je dobil vmes sluzbo na rtvju
Te skrbi, da te bodo brcnili v rit na rtvju? Ne utajam davkov. Potem bi bil kaznovan kajneda?

Ja nevem, zgleda se dobro poznava in sej veš, če gaga in če leti, pol zih ni opica.
Jaz delam na RTV ti pa utajuješ davke, to je ja jasno.
Jaz delam na RTV ti pa utajuješ davke, to je ja jasno.

Potem pa super zate. Se bom spomnil naslednjič ko bom plačeval vrtec, da ni zastonj zaradi davčnih optimizacij in ne davčnih utaj.
My bad. Carry on.
My bad. Carry on.

Potem pa super zate. Se bom spomnil naslednjič ko bom plačeval vrtec, da ni zastonj zaradi davčnih optimizacij in ne davčnih utaj.
My bad. Carry on.
Tudi jaz placujem vrtec. Na zacetku sem placeval prek 600eur mesecno. Potem sem imel pa vsega dovolj in sem naredil optimizacijo. Ti s svojo revscino od place ne placas kaj dosti.

vinkop ::

mtosev ::
Jaz gledam poročila na TVju in občasno kakšen šport.

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

BuDi79 ::
Moj fotr. Pa še njega sem navadil na ogled za nazaj.
Evo imajo že enega naročnika, ki bi plačeval brez prisile. Ni razloga, da tega ne bi uvedli.
Jaz gledam poročila na TVju in občasno kakšen šport.Evo, dva naročnika.![]()
Komot grejo v to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BuDi79 ()

delavec44 ::
Evo imajo že enega naročnika, ki bi plačeval brez prisile. Ni razloga, da tega ne bi uvedli.
Komot grejo v to.
Čakaj malo, rekel sem da gleda TV. Precej raje kot rtv ima hrvaške kanale, če odmislimo tuje kjer vrtijo filme. Tako da plačeval ravno ne bi, če bi imel izbiro.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Miki N ::
Komot grejo v to.
Prištej še skumpla in so trije! To so pa že številke.

EjTi ::

Horas ::
Jaz gledam poročila na TVju in občasno kakšen šport.![]()
resno? poročila?? kdo še sploh gleda razn starejših penzičev???
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

mtosev ::
Ja jaz jih še vedno gledam.

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,

Gambino ::
Totalitarna oblast ponavlja vzorce cenzure vsepovsod, kjer je na oblasti diktatura - od ukinjanja oddaj kritičnih do Trumpa, do očitno odpovedi oddaje na RTV Kleti - ene redkih oddaj, kjer ima voditeljica pogum, da nastavi ogledlo tudi menedžmentu Kleti “svobode”.
Ta teden Tarča odpade. Cenzura?
Gledalci so izjemno presenečeni, ko so na sporedu Televizije Slovenija opazili, da bo namesto Tarče v četrtek na malih zaslonih prenos koncerta 70 let Simfoničnega orkestra RTV Slovenija in ne najbolj priljubljena informativna oddaja Tarča, ki jo vodi Erika Žnidaršič.
Da gre za odločitev, ki ni bila vnaprej načrtovana oziroma skomunicirana, kaže tudi spodnja fotografija sporeda, ki je bil objavljen v tiskanih medijih in iz katerega je razvidno, da bi Tarča ta četrtek morala biti na sporedu. Tudi voditeljica in njena ekipa o spremembi programa očitno ni bila obveščena, saj je ob odpovedi zadnje oddaje pozvala k ogledu oddaje, ki naj bi bila na sporedu čez en teden.
https://info360.si/aktualno/ta-teden-ta...
“Jebeno več”, press.
PS: Naslednji četrtek pa reportaža s poroke stoletja? In nato naslednjič prenos obiska pionirčkov s štafetno palico pri maršal…predsedniku vlade?
Ja, to! Dejmo še več obvezne RTV gnojne jame!
Res je, veliko je podobnosti z SDSom in njihovim delovanjem, kako zanimivo!

111111111111 ::
Res je, veliko je podobnosti z SDSom in njihovim delovanjem, kako zanimivo!
S tem da SDS ni nikoli uspela taka podreditev medijev, ker so levičarji skos lajali. Sedaj so pa tiho. :D
Ker so gori pravi.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

MojsterX ::
ko komunistom zmanjka materiala, gredo žret lastne otroke. Nova žrtev tokrat voditeljica tarče, haha kakšna ironija.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MojsterX ()

Mato989 ::
ko komunistom zmanjka materiala, gredo žret lastne otroke. Nova žrtev tokrat voditeljica tarče, haha kakšna ironija.
Kaj so jo odpustili ali je morda le bolana?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Wrop ::
Baje je Erika na bolniški. Zajedalci so je zdelali. Depoliparazite je dobila.
To zimo bo na RTV razhajala tudi cenzurgripa, na tnalu so sploh tisti z bolj šibkim imunskim sistemom, take, ki imajo kronično vnetje Levtralitis.
Zato bodo v oddaje valjeni samo tisti, ki dokažejo, da so preboleli objektivirozo.
To zimo bo na RTV razhajala tudi cenzurgripa, na tnalu so sploh tisti z bolj šibkim imunskim sistemom, take, ki imajo kronično vnetje Levtralitis.
Zato bodo v oddaje valjeni samo tisti, ki dokažejo, da so preboleli objektivirozo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RTV prispevek za (praktično) vse (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 55136 (26483) | Mato989 |
⊘ | Kaj počne 2300 ljudi na RTV? (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 105890 (95799) | Wrop |
» | Zakaj je treba plačevati RTV prispevek? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28738 (25648) | GenZNPC |
» | Peticija za ukinitev RTV prispevka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 42156 (37539) | radmannsdorf |
» | RTV naročnina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 33577 (28172) | St235 |