» »

RTV prispevek

RTV prispevek

««
107 / 107
»
»»

delavec44 ::

gen Maister je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Jaz ne rabim. Njemu sem predlagal, ker ga osebna precepcija zavaja zgleda. Lahko tudi ti, če želiš.

Ti ne rabiš, NE!! :)):)):))
Rabijo samo tisti, ki se ne strinjajo z garačem44! 8-)
On to ve, ker se spozna na UI! :))
Ostali pač ne in so žaljivi osli!! :)):)):))
Vrhunsko!! 8-)

Sem te imel za bolj pametnega, pa si le še en trol. Ker dvomim, da ne razumeš kaj pišem.

WizzardOfOZ ::

Gambino je izjavil:

Obstajajo ljudje, ki imajo dva spola (DSD – Disorders/Differences of Sex Development)., narava pač naredi svoje! Obstajajo moški, ki imajo maternico (üllerjevih vodov - PMDS), nekateri celo tega ne vedo, tudi to je narava. Osebe z ovotesticularnim DSD ("pravi hermafroditizem"). To je še redkejše stanje, kjer ima oseba v telesu tako tkivo testisov kot jajčnikov (ali mešani organ, imenovan ovotestis) ter včasih tudi maternico.

Tudi če sta oba spola v eni osebi gre ta oseba k urologu za moški spol in k ginekologu za ženski spol. Se strinjaš?
Za vse ostale spole so pa psihiatri.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

Kaj ima debata o spolih z RTV prispevkom?
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Zgodovina sprememb…

c23po ::

mtosev je izjavil:

Nekateri želijo ukiniti obvezni RTV prispevek s tezo, da je poročanje na RTV enostransko. RTV ima do teorije spolov toleranten pristop. Zagovarja možnost različnih pristopov k problemu. V principu si zagovorniki ukinitve RTV prispevka pljuvajo pod noge, ker zaradi zahteve po pluralnosti zahtevajo od RTV enostransko poročanje.
Računalniki nimajo spominov.

enavlaka ::

Rtv prispevek bi moral biti prostovoljen
V kakršnem stanju pa je RTV sedaj pa ni povezano s prispevkom ampak s odlaganjem starih kadrov v ta zavod. Kakor DARS, SŽ in ostale deponije.

Zmajc ::

c23po je izjavil:

mtosev je izjavil:

Nekateri želijo ukiniti obvezni RTV prispevek s tezo, da je poročanje na RTV enostransko. RTV ima do teorije spolov toleranten pristop. Zagovarja možnost različnih pristopov k problemu. V principu si zagovorniki ukinitve RTV prispevka pljuvajo pod noge, ker zaradi zahteve po pluralnosti zahtevajo od RTV enostransko poročanje.

Saj to je problem večine desničarjev. Za večino njih so vsi vsi ki ne poročajo z desnega zornega kota "levičarska propaganda". Zato po njihovo RTV NIKOLI ne bo poročala objektivno, razen ko se spremeni v Nova24TV 2.0

Dokler se ljudje ne naučijo da vsiljevanje kakršnega koli pogleda na svet ne bo obrodilo pozitivnih rezultatov nam ne bo nikoli bolje. Pa to velja za vse leve in desne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

mtosev ::

Upam, da se nikoli ne zgodi, da RTV postane nova24tv.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

c23po ::

enavlaka je izjavil:

Rtv prispevek bi moral biti prostovoljen ...
Moje mnenje je, da bi tudi komunalni prispevek in cestnine morali biti prostovoljni, o davkih pa še premišljujem ...

enavlaka je izjavil:

... V kakršnem stanju pa je RTV sedaj pa ni povezano s prispevkom ampak s odlaganjem starih kadrov v ta zavod. Kakor DARS, SŽ in ostale deponije.

Se strinjam. Torej, uinitev RTV prispevka s tem nima kaj opraviti.
Računalniki nimajo spominov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: c23po ()

enavlaka ::

Med enimi in drugimi ni nobene razlike. Oboji hočejo vsilit svoj totalitarni pogled

WizzardOfOZ ::

c23po je izjavil:

mtosev je izjavil:

Nekateri želijo ukiniti obvezni RTV prispevek s tezo, da je poročanje na RTV enostransko. RTV ima do teorije spolov toleranten pristop.

Teorija spolov je nekje tam kot neumne verske knjige. Pravljice za lahko noč, da eni lažje spite in nič drugega. In to ne paše ne na TV in ne v šole.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Zgodovina sprememb…

Utk ::

c23po je izjavil:

mtosev je izjavil:

Lahko kak primer, da bi kdo (razen posameznih norcev na fb) ravno to očital RTV in da bi zarad tega hotel ukinit prispevek?

Ali spet nabijaš v prazno kot ponavadi?
««
107 / 107
»
»»