» »

Nakup kitajskega mobilnega telefona

Nakup kitajskega mobilnega telefona

Temo vidijo: vsi
««
14 / 132
»»

nejcov0 ::

Konlov je izjavil:

Torej je potrebno izbrati robo ki je že v EU skladiščih.

Kakšen konkreten link?
A ima kdo kakšne izkušnje z naročanjem : Coolicool + DHL?
Bi naročil DG 550,trenutno najugodnejše pri njih.
Sem gledal Antelife stran v Španiji, pa ne pošiljajo v SLO

borisk ::

coolicool so rabli dlih 1 teden da so dal paket na DHL, zdej pa je trenutno v bruslju, ker so ga iz leipziga poslali tja, namesto v ljubljano. je pa paket iz singapurja, ne iz EU.
Sreda, Avgust 20, 2014 Lokacija Čas
9 Odpremljeno iz DHL centra BRUSSELS - BELGIUM BRUSSELS - BELGIUM 06:17

8 Pošiljka prispela v napačen DHL center. Poslano na pravilno destinacijo. BRUSSELS - BELGIUM 06:12

7 Procesirano v BRUSSELS - BELGIUM BRUSSELS - BELGIUM 03:21

Torek, Avgust 19, 2014 Lokacija Čas
6 Pošiljka prispela v DHL center v BRUSSELS - BELGIUM BRUSSELS - BELGIUM 23:50

5 Odpremljeno iz DHL centra LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 19:33

4 Prenos opravljen LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 19:31

3 Odpremljeno iz DHL centra SINGAPORE - SINGAPORE SINGAPORE - SINGAPORE 07:36

2 Procesirano v SINGAPORE - SINGAPORE SINGAPORE - SINGAPORE 01:12

Ponedeljek, Avgust 18, 2014 Lokacija Čas
1 DHL prevzel pošiljko SINGAPORE - SINGAPORE 18:49

dmok ::

nejcov0 je izjavil:

Ja, zelo slabe zaenkrat, čakam na paket že od 5.8.2014. Po DHL trackingu zgleda, kot da paketa sploh niso oddali oz. kot da ga DHL ni prevzel, zdaj so končno ugotovili da bi naj DHL paket izgubil... Par dni še počakam, potem pa kontaktiram PayPal. Ima kdo izkušnje s PayPal garancijo v primeru, da paketa nisi dobil ? A kaj komplicirajo ?

d.

Konlov ::

Konlov je izjavil:

Torej je potrebno izbrati robo ki je že v EU skladiščih.

Ker verjetno je za robo iz kitajskih trgovin potrebno plačati carino.

borisk ::

dmok je izjavil:

nejcov0 je izjavil:

Ja, zelo slabe zaenkrat, čakam na paket že od 5.8.2014. Po DHL trackingu zgleda, kot da paketa sploh niso oddali oz. kot da ga DHL ni prevzel, zdaj so končno ugotovili da bi naj DHL paket izgubil... Par dni še počakam, potem pa kontaktiram PayPal. Ima kdo izkušnje s PayPal garancijo v primeru, da paketa nisi dobil ? A kaj komplicirajo ?

d.

Zateži jim preko maila, pri men je tut trajal celo večnost(en teden), da so poslali, ampak že ko so naročili pobiranje paketa od dhl, sem imel mail s tracking številke.

dmok ::

borisk je izjavil:

Zateži jim preko maila, pri men je tut trajal celo večnost(en teden), da so poslali, ampak že ko so naročili pobiranje paketa od dhl, sem imel mail s tracking številke.
Težim jim že nekaj dni. Mail s tracking številko sem dobil tudi jaz, ampak je stanje pošiljke ostalo na "Tue, 05.08.2014 19:13 h -- The instruction data for this shipment have been provided by the sender to DHL electronically". Danes so potrdili da je DHL izgubil pošiljko in mi ponudili možnost ponovnega pošiljanja ali refunda. Mogoče sem idiot, da sem jim dal še eno možnost ampak recimo da jim verjamem, da je res DHL kriv za vse skupaj. Da vidimo, kaj bo iz tega.

d.

mat11 ::

To je ponavadi izgovor ko nimajo izdelka na zalogi.
mat

Dogaja:
Shipment picked up GATWICK - UK 15:07

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Konlov ()

Zna biti kmalu zvonec doma:
Friday, August 22, 2014 Location Time
13 Arrived at Sort Facility LJUBLJANA - SLOVENIA LJUBLJANA - SLOVENIA 07:20

12 Departed Facility in LINZ - AUSTRIA LINZ - AUSTRIA 06:16

11 Transferred through LINZ - AUSTRIA LINZ - AUSTRIA 06:15

10 Departed Facility in LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 04:51

9 Processed at LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 03:02

8 Arrived at Sort Facility LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 02:10

Thursday, August 21, 2014 Location Time
7 Departed Facility in LONDON-HEATHROW - UK LONDON-HEATHROW - UK 22:52

6 Transferred through LONDON-HEATHROW - UK LONDON-HEATHROW - UK 22:49

5 Arrived at Sort Facility LONDON-HEATHROW - UK LONDON-HEATHROW - UK 21:37

4 Processed at LONDON-HEATHROW - UK LONDON-HEATHROW - UK 20:52

3 Departed Facility in GATWICK - UK GATWICK - UK 19:06

2 Processed at GATWICK - UK GATWICK - UK 18:15

1 Shipment picked up GATWICK - UK 15:07

bmen ::

Evo moj iocean x8 mini je doma. Od naročila do tu 2 dni. Naročenih preko EU skladišča merimobiles. Kvaliteta aparata zelo solidno.
.

leilak - najina telefona sta šla na izlet z isto dhl-jevo posiljko.
... B ...

hojnikb ::

sam tale iocenan zgleda kr kul... kak je kej fotoaparat pa build quality ?
gps dela ?

zgleda res velik telefona za 120€
#brezpodpisa

bmen ::

Izdelava si ne bi mislil - mnogo boljša kot Sony arc ki ga menja (na nivoju nexusa 4)

GPS-a še nisem probal. Porocam kasneje.
Fotoaparat slika mnogo hitreje kot Sony. Kvaliteta na ekranu je primerljiva s sonijevo. Za kaj več rabim čas (pa mal sonca).

Skratka zaenkrat samo pozitivno. Slovenščina je, prostora je 32 GB. 5col je. Google store je. Resolucija je 1280x720. Od kitajskih aplikacij samo koledar in orodje za Ota gledanje.
... B ...

Mare3 ::

Kakšna je situacija glede teh GooPhone. So vredni nakupa glede na to da izgledajo solidne replike telefonov. Ima kdo kak njihov telefon?

bmen je izjavil:

Evo moj iocean x8 mini je doma. Od naročila do tu 2 dni. Naročenih preko EU skladišča merimobiles. Kvaliteta aparata zelo solidno.
.

leilak - najina telefona sta šla na izlet z isto dhl-jevo posiljko.

Meni THL 4400 že šiba. Me je premamila baterija.

BCSman ::

In kolko cajta zdrži baterija? Dela vse brezhibno?

Za enkrat deluje vse ( še gps,hehe) O bateriji bom poročal.

Miko55 ::

Jaz si mam tud namen nabavit nekega kitajca, sam ne poznam strani pa nimam izkušenj z tem. Zaenkrat sem našel to http://www.orientdeal.com/orientphone-o... ker sam htc pristaž, zdaj če je kaj boljše ipd. mi prosim svetuje :)

Pithlit ::

To nima veze s HTCjem...
Life is as complicated as we make it...

Pithlit je izjavil:

To nima veze s HTCjem...

Po izgledu sem mislil, sicer pa nima veze če je podoben htc ali ne, samo da je dobra kvaliteta pa specifikacije pa med 4.7-5.0 incha :)

s6c-gEL ::

Miko55 je izjavil:

Jaz si mam tud namen nabavit nekega kitajca, sam ne poznam strani pa nimam izkušenj z tem. Zaenkrat sem našel to http://www.orientdeal.com/orientphone-o... ker sam htc pristaž, zdaj če je kaj boljše ipd. mi prosim svetuje :)

Začni brati omenjeno temo...

MeGreat ::

Ima kdo mogoče lenovo s960? Kako ste zadovoljni z kamero ter gps-om?

A ti mtk procesorji so dobri? Ker do zdaj nisem slišal za njih, verjetno ker jih več ali manj uporabljajo kitajci, torej je boljše gledat druge ali so tudi ti okej?

pri kitajcih so itk samo mtkji. In mtk je uredu. Sj v drobovju gre za precej standardne zadeve (referenčna A7 jedra in MALI gpu), mtk samo zlepi skupaj zadeve in to proda.
#brezpodpisa

lucky13 ::

EFOX do jutri ponuja DG550 za 136 EUR z dostavo iz EU lagra. Nakup s kodo D5L10G.

S!lentHunter ::

Miko55 je izjavil:

A ti mtk procesorji so dobri? Ker do zdaj nisem slišal za njih, verjetno ker jih več ali manj uporabljajo kitajci, torej je boljše gledat druge ali so tudi ti okej?

kar se mtk procesorja tiče, imam telefon Doogee dg300 super telefon, vse deluje kot je potrebno le če hočeš imeti GPS brez internetne povezave, je mal problema, sem rabil kar nekaj časa da sem ga usposobil...drugače pa telefon teče gladko za tistih 90 evrov s poštnino vred super 5 inčni telefon...

Hvala za pojasnilo.

Jaz sem moj izbor strnil med te tri:
- THL 5000 http://www.fastcardtech.com/THL-5000-MT...
- Xiaomi Mi3 http://www.fastcardtech.com/Xiaomi-Mi3-...
- Xiaomi MI4 http://www.fastcardtech.com/Xiaomi-MI4....

Dilema je da se bolj nagibam k xiaomi po videnih posnetkih, Mi3 ima "le" 2mp sprednjo kamero, Mi4 pa je spet nekoliko dražji od obeh prejšnjih. Kako mnenje/nasvet ? Vem da nebom zgrešil z nobenim,sam se vseeno hočem odločit za pravega ker en telefon uporabljam cirka 4leta.

echoman ::

Miko55 je izjavil:

Če jih je vgradil tudi ASUS v nekaj svojih tabličnih računalnikov, potem veš da to ne more biti slaba roba.

S!lentHunter je izjavil:

Miko55 je izjavil:

kar se mtk procesorja tiče, imam telefon Doogee dg300 super telefon, vse deluje kot je potrebno le če hočeš imeti GPS brez internetne povezave, je mal problema, sem rabil kar nekaj časa da sem ga usposobil...drugače pa telefon teče gladko za tistih 90 evrov s poštnino vred super 5 inčni telefon...

Kaj je potrebno potwekati ?

echoman ::

@s6c-gEL: Pozicije satelitov je potrebno posodabljati v nastavitvah in še nekaj drugih stvari - več v tem videu. Če redkokdaj uporabljaš GPS ali pa imaš na voljo podatkovno povezavo, potem ne bo problema. V nasprotnem primeru (če GPS uporabljaš vsak dan / je GPS glavnega pomena pri nakupu telefona) poglej za kakšnim nekoliko dražjim brand telefonom, kot je Motorola Moto G. To pravim zaradi tega, ker sem bil sam nekoliko razočaran nad MT6577, ki je satelite iskal okrog 15 minut, šele nato pa je bilo možno delati naprej karkoli v zvezi z GPS, s tem da je še vmes imel probleme. V novejših procesorjih so to pokrpali in bi moralo biti bolje, vendar kot sem rekel, če potrebuješ telefon zaradi GPS, potem še enkrat premisli.

včasih je pri teh gpsih že dovolj kak gps.conf fix + gps tools
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Samo kakor gledam je gps fix vezan na agps, vsaj če gledam vsebino datoteke "system\etc\gps.conf"

NTP_SERVER=si.pool.ntp.org
XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/
xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/
xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/
xtra.bin
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276

http://en.miui.com/thread-21390-1-1.html
Slovenia

echoman
Si iskal satelite na prostem 15 minut ? To je (pre)dolga doba.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: s6c-gEL ()

jap, sej vsi fixi so ponavadi vezani na agps
#brezpodpisa

r00k ::

Kaj mislite bo efox value c6 v kratkem kje na zalogi ?

d4vid ::

Ga še kar ni ?

Kdo ve kako se efoxa roota? Poskušal sem s nekim vRoot in 360Root pa pri slednjem rabim kitajski OS, prvi pa ne deluje...
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

sj je še cel kup drugih, similar priced alternativ.
#brezpodpisa

Recimo katera bi bila alternativa ? Kar sem našel so bili vsi spodobni dražji (okoli 120€ ).

tale recimo http://www.merimobiles.com/elephone-p6i...
sam ma pa slabši ekran
#brezpodpisa

Aha vidim, fajn bi bil 720p display.. Kaj pa recimo Doogee dg350 ?

tut kul
#brezpodpisa

https://www.coolicool.com/stock-in-euro...

350€ ... če koga prsti srbijo. EU skladišče.

tole bo hiter šlo :)
#brezpodpisa

Ni blem:

www.efox-shop.com/oneplus-one-qualcomm-...
16GB - 267€

www.efox-shop.com/oneplus-one-qualcomm-...
64GB - 320€

www.efox-shop.com/elephone-p10-mt6582-1...
Ta je za r00k-a (96€ - 720p, 5", 1GB ram, 8GB rom...)

Se razgibava trg :D

tomaz- ::

Glih gledam.. Kako ves, da ti posiljajo iz eu skladisca??

Katero barvo bi vi vzeli? Bel ali crn?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tomaz- ()

Piše. Mimogrede, efox pošilja sam 64GB verzijo iz DE.

*edit* preklet zakurnk... uno je bil knof... v DE ga še nimajo (je pa listed za 350EUR).

Zgodovina sprememb…

• spremenila: Pithlit ()

Razprodan....

Se pravi edino
https://www.coolicool.com/stock-in-euro...

Se barvo moram dolocit.. Bela mi nekako sede

Zgodovina sprememb…

• spremenil: tomaz- ()

trnvpeti ::

kdo bo se kupoval samsunga? :)

Katerega?

trnvpeti ::

tomaz- je izjavil:

Katerega?

bilokaksnega

Nima veze katerega... dokler je primerljiv samsung najmanj 2x dražji od oneplus one jo ni logike.

Ajej, jest sem pa tole popolnoma blond razumel, hahaha

Sem mislil, da bi kdo iz te strani kupil Samsunga ( dejansko) in me je zanimalo, katerega..
««
14 / 132
»»