» »

Nakup kitajskega mobilnega telefona

Nakup kitajskega mobilnega telefona

Temo vidijo: vsi
««
59 / 132
»»

simooon ::

Na žalost ne gre brez te drage poštnine iz EU pri zopomobileshop.
Sem plačal in že dobil speed 7.
Iz Italije do Slovenije 38$. :)) Bolj kot ne je v tej "poštnini" davk ki si ga obračunajo.
Je pa telefončk pravi, sam naj traja.

trnvpeti ::

simooon je izjavil:

Na žalost ne gre brez te drage poštnine iz EU pri zopomobileshop.
Sem plačal in že dobil speed 7.
Iz Italije do Slovenije 38$. :)) Bolj kot ne je v tej "poštnini" davk ki si ga obračunajo.
Je pa telefončk pravi, sam naj traja.

ne vidim nacin, kako bi mi kasirali dodatnih 38$, ce imam na racunu opcijo EU, imam dodatno zavarovanje in imam se paypal transakcijo z vso dokumentacijo

Če ti uspe, hvalabogu.
Pa še meni sporoči,da jih nažicam za teh 38$ oziroma 49$ za dva telefona skupaj, ki sem jih plačal.
kot je že prilepil "SumTingWong" http://shrani.najdi.si/?3v/zo/3zmi99dS/...
Jaz druge varjante ne poznam za it skozi nakup.

odpri nov browser, ali pa v private mode
ne prijavljaj se z uporabniskim imenom
kliknes na telefon, dodas v cart
gres v cart, dodas kodo, dobis ceno iz EU (brez 38$) z ali brez zavarovanja 5$(vzames rajsi to)
takoj spodaj kliknes, da bos placal z paypal
gres skozi proceduro paypal, in ga dobis za 150eur
vse dokumentiras, ce ti slucajno kaj ne pase(carina), bos dobil nazaj komplet denar

SumTingWong ::

Dobiš ceno iz HK, ker piše SUPPORT SHIPPING FROM EU, ne pa da ti bodo poslali iz EU. Sicer ti bi morali vrniti to kar boš moral dati za carino (5$ insurance), ampak bo trajalo več delovnih dni in več *ebanja.

ko bos vzel 5$ zavarovanje, bo prislo iz EU
ce _slucajno_ ne bo, ne bos imel veliko *ebanja
pac imajo tudi kitajci radi ovce

Grem v nakup. Povej mi samo, kako veš da bo iz Eu poslano?

dosedaj se vedno prislo iz EU in tudi imajo podatek, da je na stocku v eu(zakaj bi ti pol poslali iz kitajske)
ne delam na zopo, tako, da ti jz ne morem dati garancije :)
lahko jim pa se kaksen email posljes za dodatne informacije(recimo da si iz eu, in v koliksnem casu bos dobil) ali pa da bos dobil vtis

support@zopomobileshop.com
14. avg.

Za meni

Hello,yes,the phone on presale now .
Yes,you can choose shipping from EU warehouse.
The price is 199.99 usd,enjoy 40 usd coupon,the price is 159.99 usd.thanks!

Samo smo zmeraj tam, da treba "zbrat EU" in "plačat EU". :)

opisal sem postopek, prilepil sem sliko...
nejevernim se vedno ostane mimovrste
telefon je dober, bojo pa vedno boljsi telefoni za se boljse cene...
pa se mogoce to: se leto nazaj so bili kitajci(trgovci) bolj prijazni, ocitno je kriza pri njih tud udarila, in uporabljajo trike, staro robo(zastareli telefoni sicer za manjso ceno, ampak to pocnejo tudi drugi),presale(tega je sedaj ogromno),...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: trnvpeti ()

Presale predvidevam da je zgolj za to, da ne naredijo preveč telefonov in s tem zmanjšajo izgube.
Glede ZOPO Speed 7 pa sem ugotovil zakaj ga nisem že pred dnevi naročil, nima quick charge (pravi simooon).

hojnikb ::

zgube sigurn ne delajo.

Če je poceni, še ne pomen, da prodajajo z izgubo :)
#brezpodpisa

presale je sranje, ker ga ne mores prej sprobat, dobit informacij,...

hojnikb ::

presale je ubistvo en mini kickstarter :)
#brezpodpisa

presale(reklame) jz gladko preskocim
konkurence je veliko(vedno vec), vse je ze standardno(soc) in skoraj ne mores falit s telefonom
in se to kar prodajajo, je predrago(posebej, ker mi hocejo uturit nekaj(octa,2560x1440,3G rama,velik bezel,...), kar sploh ne rabim/o)

4.7" - 5" 720p ali 1080p
Vsaj 2GB RAM
Vsaj Quad core
Baterija me ne zanima koliko mAh ima, samo da se napolne čimprej (quick charge). Trenutno imam cheap LG (2015 model) z 2100mAh in se fila 3h, medtem ko se je pri OPO 3000 mAh nafilala v dveh urah max ...
FDD LTE 800MHZ (B20) mora podpirati, ker sem na simobilu
Cena do 250€

Najdeš kaj med to pestro ponudbo, pa da ni presale?

jz bom pocakal na doogee x5 pro(ne vem kolk se hiter polni) za 79$ da pride v prodajo

ti kaj najdes na moojem seznamu:)?
5", se bolje 5.2" z majhnim bezelom
varcni quad(6735 recimo) ali pa se bolje kaksen helio, 2x varcni a53 + 2xa72,grafika bo ze skoraj vsaka dobra na taksnih procesorjih
2G rama, 16G(da ni razdeljen na dva dela) prostora z mSd
double tap on/off, led dioda za notifikacije,senzorji nic kaj posebnega
android 6.0(se bolje podpoda za CM ali kaj drugega),fotoaparat 13(to so ze kr ok),lte(to bojo itak ze vsi z novim soc)
da ni pretanek telefon(hocem imeti kaj v rokah), da je spodaj malo zaobljen, ne raven in da je baterija zmogljiva(recmo 5000+),cena pod 200(tudi ce je 199:))

Vsaj ena stvar na seznamu ne bo šla skupaj. Preveč zahtev. :) Morda Elephone.

xiaomi redmi note 2, 5.5" fhd, helio x10,2g rama,3060mah, 160$ z kodo RedMi16GB
http://www.everbuying.net/product107880...

Joze_K ::

trnvpeti je izjavil:

jz bom pocakal na doogee x5 pro(ne vem kolk se hiter polni) za 79$ da pride v prodajo

mah kaj pa naj vem....jaz pa sem tokrat poizksuil s PRESALE... mudi se mi nikamor ne.... po specifikacijah pa (in glede na ceno) pa glih prevelik shit ne more biti no.... (no, sicer še nimam izkušenj s CHINA robo...)

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_...

bomo vidli :)

FX6300B ::

ahh stran od elephona trnvpeti pa poglej malo ulefone be touch 2
May the force be with you!

Pithlit ::

Pa dej no s to gonjo. Dosadno je ratalo že 5 strani nazaj.
Life is as complicated as we make it...

FX6300B ::

če nimaš pametnejših komentarjev od pomoči drugim raje zapri kljun in pomagaj drugim da se ne bodo napačno odločili in kasneje obžalovali
May the force be with you!

flameir ::

trnvpeti je izjavil:

xiaomi redmi note 2, 5.5" fhd, helio x10,2g rama,3060mah, 160$ z kodo RedMi16GB
http://www.everbuying.net/product107880...

kok pa treba čakat na tole + a je davek/carina (koliko)?

Sej je vse napisano no... dejte prvo stran prebrat. Poslano bo pa s kitajske. A je res treba vsacga s srebrno žlico futrat?

Joseph033 ::

Pozdravljeni nevem zakaj mate eni toliko proti elephone firmi in pametnih telefonih če kermu kaj pri telefonu ni všeč ga ne rabi kupiti ni pa treba drugim vsega veselja pokvariti in jih spraviti v slabo voljo.

Magic1 ::

Pa kaj imate s to podporo, noben danasnji telefon nima dolgo podpore, tako da ne vidim fore v tej podpori. Seveda pod pogojem, da zadeva ki je gor dela kot je treba. Dostikrat je nakoncu tako, da zadeva ne deluje vec dobro,ko kre na stopnjo visji sistem, saj se jim ne da prevec jajcat s starimi telefoni.
Magic

matijadmin ::

Magic1 je izjavil:

Pa kaj imate s to podporo, noben danasnji telefon nima dolgo podpore, tako da ne vidim fore v tej podpori. Seveda pod pogojem, da zadeva ki je gor dela kot je treba. Dostikrat je nakoncu tako, da zadeva ne deluje vec dobro,ko kre na stopnjo visji sistem, saj se jim ne da prevec jajcat s starimi telefoni.

To ne drži, da je nimajo. Samo brezbrižni in/ali ceneni proizvajalci je ne nudijo.
Vrnite nam techno!

boolsheat ::

Magic1 je izjavil:

Ne drži zadeva, Apple, Microsoft (in tudi Google na Nexusih) nudijo zelo dolgo podporo, tudi na 3 leta + starih napravah. No celo moj Samsung, 3 leta star je še par mesecev nazaj dobil update (je pa WP in ne Andrpid).

Zgodovina sprememb…

šernk ::

To ne drži, da je nimajo. Samo brezbrižni in/ali ceneni proizvajalci je ne nudijo.

ker vsi ostali jo pa nudijo ja...my ass!

še vedno čakam na mojem še ne 2 leti starem mobitelu od sonya popravek za 2 buga. aja ukinjena podpora leto dni od izida mobitela... tako pri kitajcih kot pri vseh ostalih, če imaš srečo bo vse delalo, čene se pa lahko samo jebeš! (se opravičujem za besedo). No kitajc ti bo najbrž še mobitel zamenju, večji proizvajalci ti bodo pa samo flashal na novo in za njih je to popravljeno. to da si jim ti zadnja briga raje ne bom omenjal.

od nakupa elephona me je pa mimogrede oddaljilo ravno poročanje uporabnikov o slabem softwerju, zato se sedaj nagibam v nakup oneplus two, ker bo itak podpora na XDA še par let (ja to mi je pač pomembno, da lahko menjam ROMe kot gate, dokler ne naletim na hitrega, pa itak vemo kateri slovijo kot hitri) in predvsem ker bom najbrž rabil 2 sim kartici. prodal se bo pa "polno" delujoči xperia SP z letom in pol garancije za vse ljubitelje podpore iz strani velikih znamk bom pa dal dodatno ugodnost 20eur višjo ceno od 2 leti starega šrota na bolhi.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Goody ::

@podpore - Apple iphone 4s in ipad 2 (prvi izšel 10.2011, drugi 3.2011) bosta prejela v oktobru 2015 IOS9....

matijadmin ::

šernk je izjavil:

ker vsi ostali jo pa nudijo ja...my ass!

še vedno čakam na mojem še ne 2 leti starem mobitelu od sonya popravek za 2 buga. aja ukinjena podpora leto dni od izida mobitela... tako pri kitajcih kot pri vseh ostalih, če imaš srečo bo vse delalo, čene se pa lahko samo jebeš! (se opravičujem za besedo). No kitajc ti bo najbrž še mobitel zamenju, večji proizvajalci ti bodo pa samo flashal na novo in za njih je to popravljeno. to da si jim ti zadnja briga raje ne bom omenjal.

od nakupa elephona me je pa mimogrede oddaljilo ravno poročanje uporabnikov o slabem softwerju, zato se sedaj nagibam v nakup oneplus two, ker bo itak podpora na XDA še par let (ja to mi je pač pomembno, da lahko menjam ROMe kot gate, dokler ne naletim na hitrega, pa itak vemo kateri slovijo kot hitri) in predvsem ker bom najbrž rabil 2 sim kartici. prodal se bo pa "polno" delujoči xperia SP z letom in pol garancije za vse ljubitelje podpore iz strani velikih znamk bom pa dal dodatno ugodnost 20eur višjo ceno od 2 leti starega šrota na bolhi.

Ne gre za srečo in hroščke, gre tudi za varnost. In ja, so znamke in telefoni, ki imajo še dolgo podporo. Pa če je butnskalcem to všeč ali ne.
Vrnite nam techno!

Bi mi prosim lepo lahko nekdo povedalse splača tale telefon kupiti na tej spletni strani http://www.dealsmachine.com/best_251884... in koliko bi me sploh prišel ta telefon to mislim končna cena če bi mi kdo lahko povedal odgovor

Stran je OK. Končna cena bo 140€, če pošlješ pod free shipping.

aha se pravi da bom plačal do slovenije 140€ za ta model telefona.

N3rw3 ::

Pravkar naročil: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_..., cena 165 € s "shipping insurance" + naknadno ddv :), ker pošiljajo iz HK.

Edino, kar me skrbi, je baterija :/. Bomo videli, kako se bo obneslo. Ko dobim, poročam.

Mah 1dan (~16ur) bo že zdržala. Tolk švoh pa spet ni. Eni bojo sicer jokal da se jo ne da zamenjat...

Modri dirkač ::

V čem je fora, da tale gearbest ne pošilja iz EU warehouse v SLO?
Everybody lies!

N3rw3 ::

Modri dirkač je izjavil:

V čem je fora, da tale gearbest ne pošilja iz EU warehouse v SLO?

Jaz sem jim pisal, pa so mi odgovorili, da ne. Mogoče bi jih moral kdo opozorit, da smo že desetletje v EU :).

broken/link ::

stran dealsmachine.com je kitajska, pošiljajo s kitajske (ključna beseda: warehouse), tako da cena telefona pride: cena telefona + ddv + carinski postopek. bo verjetno čez 140eur :)

če naročujete s strani, ki imajo skladišče v EU, pa se plača poštnina. pika. brez DDV-ja.

cca 125eur na dom
http://www.everbuying.net/product953992...

ce se kaksen kupon(prvi nakup ipd) pa bo se manj

trnvpeti je izjavil:

cca 125eur na dom
http://www.everbuying.net/product953992...

ce se kaksen kupon(prvi nakup ipd) pa bo se manj

Ali ni tu še 22% DDV ker je poslano iz China Warehouse ali kako je narejeno s tem.

110$ je malo pod 100eur, +22% + stroski pa bos okoli 125
ce si prvic na tej trgovini, lahko izkoristis se kaj

trnvpeti je izjavil:

110$ je malo pod 100eur, +22% + stroski pa bos okoli 125
ce si prvic na tej trgovini, lahko izkoristis se kaj

Lahko rečem da sem prvič na tej spletnistrani ker še nikoli nsiem kupoval tu in me zanima kje bi mogoče lahko dobil kakšen kupon če bi mi prosim lahko malo pomagal ker za tako ceno se mi potem splača vzeti ta model telefona.

prvic si bil? in ti ni nekaj skocilo pred tebe skoraj cez pol(ali pa cel) ekrana

kaj naj bi pa skočilo ne razumem dobro.

10% off(probaj private browser, in pustis svoj email,...)
pa se to , pred casom sem imel mlais m9 v rokah , in sem tudi malo napisal(ekran kljub 540p dober, gorilla glass,.., fotoaparat dober, needrom, mlais.com ima tudi nove rome,...) tako, da z 125eur(ali celo manj) ne bos zgresil

Dobil sem 8% off ampak je cena poskočila iz 124,12€ na 151,15€

flameir ::

A se da Xiaomija na davčno kupit?
««
59 / 132
»»