» »

Tehnik Računalništva PTI

Tehnik Računalništva PTI

draciel ::

Pozdravljeni!

Zanimam se za vpis na program tehnik računalništva pti. Sedaj imam samo poklicno izobrazbo, rad bi pa naredil še vsaj +2. Zanima me kakšne so možnosti za zaposlitev, po končanem programu. Ima kdo izkušnje oziroma informacije? =)

Blinder ::

zdaj s poklicno si dober sam za fizična dela. pol z srednjo boš mel manj šans za dobit job ker za grda dela najraje uzamejo neizobražene ljudi brez ambicij in ki so zadovojlni z minimalno plačo.
v teh časih boš težko dobil job. pejdi pol na faks rajši, tko boš uspel životarit s subvencijami še za nekaj let.
kot tehnik računalništva boš težko dobil job. kot izkušen(lahko tudi samouk) programer dobiš job, ampak za tak job ne potrebuješ izobrazbe...
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Gladi ::

Kot je rekel Blinder, težko dobiš job po srednji šoli. No, pa sej to velja za večino večino srendnje šolski poklicev( kakšni gimnazcij pa sploh), razen za tiste, ki so zaposljivi v zdravstvu. Še težje je pa dobit job, ki je povezan z računalništvom. Kolega je po srednji šoli( tehnik rač.) cca eno leto iskal zaposlitev in jo šele po tem, preko zvez dobil na help desku. Kot je omenil tudi Blinder, iščejo vlgavnem nrde, ki so že pretem precej programirali in delali pri njih že prek študenskega dela.

draciel ::

Se mi je kar zdelo da bo kakšen podoben odziv. Uglavnem vprašal sem iz radovednosti ker tukaj na spletni strani od TŠC Nova Gorica je predstavitev o tem programu. Pozorno preberite:

KAM POTEM?

Zaposlitev

Po opravljeni poklicni maturi se tehnik računalništva z lahkoto zaposli na najrazličnejših področjih skladno s svojimi željami in znanji, ki si jih je pridobil v šoli. Zelo je iskan v industriji in obrti, v elektrogospodarstvu, storitvenih dejavnostih, v upravi, v bančništvu, v trgovini, v turizmu in športu, v zdravstvu ter drugih podjetjih in javnih ustanovah.


Poudarek je na : Z LAHKOTO

link

In ne sej jaz sem bolj mislil da prvo naredim srednjo in potem faks kolikor je. Bi pa v tem času moral zaslužiti še nekaj cekinov da bi si to lahko plačal.. heh

Gladi ::

Pač propagandno sranje. Podobno kot je na informativnih dnevih vse super in oh in sploh.

amigo_no1 ::

draciel
Niso povedali v kateri državi in v katerem letu.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FRI-mnenja, opis

Oddelek: Šola
174164 (3481) kuall
»

Srednja šola

Oddelek: Šola
263884 (2987) lebdim
»

Status študenta vs status iskalca zaposlitve

Oddelek: Loža
384940 (4109) Karaya 52
»

Previsoka izobrazba...

Oddelek: Loža
285860 (4810) kamuee

Več podobnih tem