» »

Windows Phone 8

Windows Phone 8

««
67 / 83
»»

Motion ::

Anney ::

Ne za high end fone, za 1520, Icon in 930 še ni. ;) Za te fone ga bodo še popeglali. :)

Naj mi kdo malo pomaga in mi pove, kje in kaj se najbolj splača vzeti za ovitek (kakšen (preklopni, gumjasti,...)) za L930 in 830 in Qi charger. Kitajci imajo polno robe , vendar vsaj za Qi chargerje nisem najbolj prepričan, da bi jih tam jemal vsaj tiste za 10$ ????

PrihajaNodi ::

Gumijast linkin, enako folija. Kvaliteta na nivoju. Preklopni pusca mucke (original od Nokie).

Zgodovina sprememb…

ombre ::

Evo preview windows 10..

OmbreMan - Galaxy of knowledge

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ombre ()

PrihajaNodi ::

Vam normalno odpira slike na slo techu in bolhi?
Kdaj bodo zrihtali to?

Zgodovina sprememb…

Anney je izjavil:

Naj mi kdo malo pomaga in mi pove, kje in kaj se najbolj splača vzeti za ovitek (kakšen (preklopni, gumjasti,...)) za L930 in 830 in Qi charger. Kitajci imajo polno robe , vendar vsaj za Qi chargerje nisem najbolj prepričan, da bi jih tam jemal vsaj tiste za 10$ ????

http://www.ebay.com/itm/Qi-Wireless-3-C...
Jst mam takega in dela brez problemov

Lonsarg ::

Jaz sem kupil enega za 5€ iz ebaya pa polni čisto vredu, edin tak res mali je in moraš telefon postavit pribljižno na sredino da dela. Boljši, sploh tisti od Nokije prenesejo veliko manj natančno pozicijo za začetek polnjenja.

Pravzaprav me je natančnost pozicije dovolj motila da sem presedlal nazaj na kabel, ker se mi enkrat ni polnil:)

mat11 ::

Azgard:
Kateri telefon imaš?

Anney:
Meni okrogli ta mali(ebay)delajo dobro , brez problema na 930, 830. Samo postaviti jih moraš prav, ne na sredino(oba modela imata wireles coil bolj na spodnjem koncu.
Pa še polnijo preko ovitka, vsaj mojega.
Drugače sem pa tudi kupil poceni wireles polnilec z tremi coili, pri kateremu moraš sam narediti ohišje. Tam ga vržeš kamor hočeš. ;)
mat

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mat11 ()

issak ::

ombre je izjavil:

Evo preview windows 10..

Daj pokaži kakšen navpičen live tile :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: issak ()

Jaz imam L930 in ka ni cisto na sredi malenkost dol je. V bistvu me se bolj kot natancna pozicija moti da ne mores med polnjenjem uporabljat telefona. Zaenkrat bo kar kabel zame;)

berlusconi ::

Se samo meni zdi, ali pa se bodo s tem wp10 in ikonicami v nastavitvah močno približali 'Android interfaceu'?

mat11 ::

Meni je podobnost edino notification centre, kjer bo končno možnost hitrega dostopa. Dugače pa naj take ali podobne ikonce ostanejo, meni so ljubše kot pa android ali ios.
mat

fireX88 ::

boolsheat je izjavil:

L930 s poštnino 330€:
http://www.techmania.it/nokia-lumia-930...

te sploh pošiljajo v slo? ne najdem nobene informacije/poštnine...
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

V bistvu če natančno gledaš se zadnje 3 leta dogaja konverzija vmesnikov. Tako iOS kot Android kot Windows se zbližujejo, pa je težko reči kdo komu, pač v podobno smer se razvijajo. Navskriž kopirajo zadeve drug od drugega če se drugače izrazim.

sajmon ::

ombre je izjavil:

Evo preview windows 10..

Eno vprašanje, ali je v Windows 10 dodana podpora za dostop do network shared folderjev v lan-u? Na netu sem zasledil predstavitev novega file managerja, nikjar pa ni prikazano, ali lahko bere po mrežnih diskih?

Hvala za feedback, imel bi pa še eno vprašanje, katera aplikacija za sinhronizirat dva Gmail računa, brez da mi nenehno vsiljuje prejete maile Promocije in Družabno, potreboval bi samo mapo Prejeto, torej glavno mapo brez reklam, itd. Če uporabim privzeto aplikacijo ni ok, če uporabim Metro Mail ni ok, aplikacija Gmail ni ok, v eni uri mam po 20-50 mailov od teh nobenega uporabnega in to me zelo živcira. Je možna kakšna sinhronizacija samo mape Prejeto z outlookom? Ali na kašen način naj to uredim?

boolsheat ::

fireX88 je izjavil:

boolsheat je izjavil:

L930 s poštnino 330€:
http://www.techmania.it/nokia-lumia-930...

te sploh pošiljajo v slo? ne najdem nobene informacije/poštnine...

Daj v košarico in poklikaj naprej, izberi Slo in dobiš poštnino (8,5€).

Anney je izjavil:

Hvala za feedback, imel bi pa še eno vprašanje, katera aplikacija za sinhronizirat dva Gmail računa, brez da mi nenehno vsiljuje prejete maile Promocije in Družabno, potreboval bi samo mapo Prejeto, torej glavno mapo brez reklam, itd. Če uporabim privzeto aplikacijo ni ok, če uporabim Metro Mail ni ok, aplikacija Gmail ni ok, v eni uri mam po 20-50 mailov od teh nobenega uporabnega in to me zelo živcira. Je možna kakšna sinhronizacija samo mape Prejeto z outlookom? Ali na kašen način naj to uredim?

Spam je za reklame, ne pa ta butasta segmentacija mape prejeto... Družabno pa se lepo nastavi v facebooku, da ne pošilja emailov. Tak da si lepo to izklopi tudi v brskalniku in začni vse reklame označevat kot spam, če gre pa za nekaj, kamor si se prijavil in ne spam se pa odjavi. Deluje, reklame dobim ena ali dve na dan, če skozi označujem kot spam, namesto delete in to pravi nekdo, ki je svoj email že na gore portalov in oglasnikov napisal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Daj mi tole malo bolj podrobno razloži, lahko tudi na ZS. Kateri mail client na WP in kako potem dalje?

Jaz ti sploh nisem dal rešitve, za katero si spraševal. Jaz sem predlagal, da se sprijazneš, da razen Googla se segmentacije Prejete mape ni kaj prijela. Torej namesto da iščeš aplikacijo, ki ne obstaja sem predlagal da uporabiš kar vgrajeno mail aplikacijo in se težav z reklamami lotiš z antispam filtrom in odjavami iz čudnih omrežij, katerih emaile nočeš dobivati.

Sicer sem se spomnil da obstaja še tretja možnost:
V Gmailu ustvariš filer, da ti vse maile, ki gredo v reklame avtoomatsko arhivira(torej nikoli ne pridejo sploh v mapo prejeto in ti ne zvonijo naprave zaradi njih) in doda oznako "reklama". Tako jih spoh ne boš nikoli videl, razen če ročno izbereš to oznako, če te že zanima kaj je v reklamah.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lonsarg ()

Mordecai ::

A ima kdo Lumio 1520 tukaj? Se da relativno hitro navaditi na velikost?

Zdaj malo sprobavam ta Windows 10 preview. Fotografije se zdaj sinhronizirajo z oneDrive in so vidne, manjka pa en kup funkcij, ki so bile prej kot prednastavitev poljubne slike za ogled na meniju ipd.

V file managerju trenutno vidim samo svojo napravo. Ne vidim možnosti da bi se pomikal po shared folderjih po drugih mašinah. Načeloma deluje sistem počasneje, se čuti da je počasnejši kot 8.1. Vsaj na moji 730. Izgled začetne strani ni nič kaj drugačen od 8.1.

Meni za klicanje je spremenjen - imaš History in Speed dial, izgleda pa da bo še nekaj dodano. Fonti so dosti večji in posledično bolj pregledni, tipkovnica je malenkost drugačna (imaš t.i. ščegi kot pri thinkpadu, z njim se lahko pomikaš po tekstu - uporabno pri pisanju naslova spletnih strani - dosti bolj natančno kot pa s prstom)

Windows 10 tipkovnica

Windows 10 tipkovnica

Malajlo ::

O, so končno tipkovnico naredili slovensko. Ker uporabljati s in ˇ, zraven pa gužvo delata ć in đ, je mal mimo.

Lonsarg je izjavil:

Jaz ti sploh nisem dal rešitve, za katero si spraševal. Jaz sem predlagal, da se sprijazneš, da razen Googla se segmentacije Prejete mape ni kaj prijela. Torej namesto da iščeš aplikacijo, ki ne obstaja sem predlagal da uporabiš kar vgrajeno mail aplikacijo in se težav z reklamami lotiš z antispam filtrom in odjavami iz čudnih omrežij, katerih emaile nočeš dobivati.

Sicer sem se spomnil da obstaja še tretja možnost:
V Gmailu ustvariš filer, da ti vse maile, ki gredo v reklame avtoomatsko arhivira(torej nikoli ne pridejo sploh v mapo prejeto in ti ne zvonijo naprave zaradi njih) in doda oznako "reklama". Tako jih spoh ne boš nikoli videl, razen če ročno izbereš to oznako, če te že zanima kaj je v reklamah.

Pravkar sem se lotil tega. Pa sproti odstranjal.

Tudi jaz sem se spamov lotil tako. V gmailu sem vsak email, ki sem ga prejel v zvezi z 'D1ck 3nlarg3ment and pills' označil kot spam (naslov pošiljatelja in seveda zadevo). Vse emaile s to zadevo gmail avtomatično izbriše in jih ne dobivam na telefon. Sicer traja nekaj časa, da jih dodaš v filter - ampak se izplača. Danes dobim 1-2 maila na mesec...

Fairplay ::

Pa spet so skrili tipko za smajlije :/ Jo je slučajno možno vklopit nazaj?

Kako je kej uporabna tista modra pika na tipkovnici. Če prav razumem je za premikanje po tekstu?

Tipka za smajlije je še vedno pri SMSih. Ko pa greš na browser pa ti zamenja smajlije za tipko .com. Meni je modra pika zelo uporabna, v bistvu se lahko premikaš znak za znakom. (gor, dol, levo, desno) Zelo fajn, če moraš kak tekst popravit v wordu oz. kje drugje - dela tudi v SMSih.

roccat ::

Jaz se nimam poosodobitve

vilonja ::

A ni to tako, da to ni uradna posodobitev.

roccat ::

Kje pa dobim za ativa tole wp 10

Počakaj na uradni izzid in se ne hecaj s temi ''Technical Preview'', prava verzija pride s poletjem, tu nekje.
Pa za Ativa ga drugače sploh ni.

Anney je izjavil:

Počakaj na uradni izzid in se ne hecaj s temi ''Technical Preview'', prava verzija pride s poletjem, tu nekje.
Pa za Ativa ga drugače sploh ni.

Beri: naslednjo zimo :)

Boobiz ::

:))
I'm drunk, what's your excuse?

Škoda, da nismo deležni takšnih akcij:
http://www.ebay.com/itm/261706933212?rm...

midiboss ::

Anney je izjavil:

http://www.metromailapp.com/help/notifi...

Tamali ::

Kakšen predlog, kako namestiti WP10 na ostale telefone?

clix ::

Tamali ::

Ravno to sem imel v mislih. Hm, je kdo že probal? Jaz bi reskiral tiste nedelujoče stvari na WP10 preview, ampak se malo bojim, da bi šlo med istalacijo kar narobe.

Med inštalacijo nebo šlo kaj narobe, ponavadi jim gre potem, ko hočejo nazaj na 8.1 Denim. Je bilo že nekaj WP brickanih.

Če kdo rabi 100GB prostora v one drive za obdobje dveh let, naj klikne spodnj link.
KLIK
''login.live.com/oauth20_authorize.srf?cli...ve.com/callback.aspx''

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

CyberPunk ::

We're unable to complete your request

Microsoft account is experiencing technical problems. Please try again later.

Modri dirkač ::

Anney je izjavil:

Če kdo rabi 100GB prostora v one drive za obdobje dveh let, naj klikne spodnj link.
KLIK
''login.live.com/oauth20_authorize.srf?cli...ve.com/callback.aspx''

U.S. citizens only
Bing rewards isn't available in your country.
Everybody lies!

Če ne pa poskusite tukaj, verjetno Slotech ne zgenerira zgornjega linka pravilno.
KLIK

Dokaz:

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Anney ()

[ecstazy] ::

Deluje:)

CyberPunk ::

Indeed. Kaj pa je zdaj ta app, ki ga doda, OneDrive Preview?

s51as ::

Živjo, mogoče kdo pozna kako aplikacijo ki bi mi pokazala bližnje bazne postaje vseh operaterjev in kateri prenos podatkov je omogočen na lokaciji (2G, 3G, 4G)?
It's just me myself and I

Dami ::

[ecstazy] je izjavil:

Deluje:)

+1
Hvala!
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

vilonja ::

@anney
A tole velja samo za 2 leti. Po dveh letih pa ne bom imel več teh 100 gb prostora. Kako to, da je lahko več ljudi uporabilo teh 100gb prostora?
««
67 / 83
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Windows Phone 8X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
34693684 (58673) berlusconi
»

Windows Phone 8.1 že kmalu, tudi na novih telefonih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
10232465 (26834) traxxas
»

Sony Xperia GO vs. HTC Windows Phone 8S

115062 (4774) jizzer
»

Microsoft predstavil Windows Phone 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
5921204 (17533) Jst
»

Kateri telefon?

4910295 (8994) SLO_Matej

Več podobnih tem