» »

Windows Phone 8

Windows Phone 8

««
61 / 83
»»

kurjač ::

Uporabniki aplikacije Snapchat niso zadovoljni. Alternative NI, ker ti po treh ali štirih opozorilih zaklenejo account

Despite repeated warnings from us about the dangers of using third-party apps, our records indicate that you have continued to use these unauthorized programs. We regret that we have now permanently locked your account

En VELIK minus za microsoft, po takih spodrsljajih razumem zakaj večina rajši ostaja na zatikajočih napravah

Bor H ::

Čaki, aplikacije ni, userji uporabljajo neuradno zadevo, so opozorjeni in pol je MS kriv? Res je, nadležno je, da ni določenih programov ampak ni pa MS kriv, da ti pol zaklenejo account.

Mimogrede nisem uporabnik WP
Nekje sem prebral, da se opozarjanja vlečejo že cca pol leta. Če je microsoft vedu in s svojo neproduktivno leno ritjo ni ukrepal, da se naredi uraden app pol pa ne vem....
Pač, moje mišljenje

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kurjač ()

krneki0001 ::

kurjač je izjavil:

Mimogrede nisem uporabnik WP
Nekje sem prebral, da se opozarjanja vlečejo že cca pol leta. Če je microsoft vedu in s svojo neproduktivno leno ritjo ni ukrepal, da se naredi uraden app pol pa ne vem....
Pač, moje mišljenje

Zakaj bi ga MS moral narest?

Sej gume za tvoj avto tudi ne dela proizvajalec avtomobila. In če daš slabe gume na avto, pa letiš iz ceste v jarek, najbrž ni kriv proizvajalec avta. Ali pač?
Pač, moje mišljenje.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Zgodovina sprememb…

GTX970 ::

Je "izumitelj" wp platforme.
Uporabniki bi ta app radi uporabljali.

GTX970 je izjavil:

Je "izumitelj" wp platforme.
Uporabniki bi ta app radi uporabljali.

Naredi ga pa ga prodajaj, če ga tok potrebujete.

Sej autocad tudi ni od MS-a, pa dela na MS platformi. Bi ga moral torej izdelovat MS?

Sej gume za tvoj avto tudi ne dela proizvajalec avtomobila. In če daš slabe gume na avto, pa letiš iz ceste v jarek, najbrž ni kriv proizvajalec avta. Ali pač?
Po mojem mišljenju bo kriv, sploh ko bo naenkrat par tisoč pritožb. Ko se to zgodi, lahko po še enem incidentu zapre firmo, ker se za pregrešno drag avto ne spodobi montirat čungalunga plastičnih gum.

aerie ::

Windows phone je v prvi vrsti namenjen uporabljanju in ne igračkanju, kamor spada aplikacija, ki po X sekundah izbriše neko multimedijsko informacijo. Le kdo pri zdravi pameti pa uporablja kaj takšnega?

Windows phone je v prvi vrsti namenjen uporabljanju
Točno tako, s to izjavo spodbijaš samega sebe

kurjač je izjavil:

Po mojem mišljenju bo kriv, sploh ko bo naenkrat par tisoč pritožb. Ko se to zgodi, lahko po še enem incidentu zapre firmo, ker se za pregrešno drag avto ne spodobi montirat čungalunga plastičnih gum.

Po tvojem mišljenju bo proizvajalec kriv, če boš ti na avto zmontiral neke čungalunga gume? Zanimivo. Se grem zaletet pa tožit proizvajalca, ker je volan zmontiral v avto.

kurjač je izjavil:

Windows phone je v prvi vrsti namenjen uporabljanju
Točno tako, s to izjavo spodbijaš samega sebe

No pol pa... Platforma je namenjena uporabljanju, ni pa za najstnike in ekshibicioniste. Tako slaba platforma, kot je Snapchat na tako resen telefon niti ne sodi.

Robertos664 ::

kurjač je izjavil:

ti pa očitno vse na pol prebereš..

jype ::

aerie> Tako slaba platforma, kot je Snapchat na tako resen telefon niti ne sodi.

Skratka, uporabniki so idioti, namesto katerih se morajo odločat korporacije. Kakšna sreča torej, da te korporacije nimajo interesov, ki bi lahko bili v navzkrižju z interesi uporabnika!

Kakor se vzame. Jaz bi raje rekla, da so večinoma nevedni. Vsekakor pa se vsaj v tem primeru lahko sami odločijo, ali bodo to storitev uporabljali ali ne. Seveda če posedujejo napravo z Androidom ali iOS. Snapchat se je pač odločil, da uradnega klienta za svojo storitev ne bodo ponudili na WP platformi. Uradno zaradi premajhnega tržnega deleža WP platforme, neuradno pa se itak ve zakaj.

Malajlo ::

Neuradno pa se itak ve, zakaj? Enlighten me. Mobilne aplikacije (kot je Snapchat) niso ravno projekt, ki bi terjal velike (denarne ali časovne) vložke in je že uraden odgovor BS, kakršenkoli drug razlog pa je lahko samo kaprica.

boolsheat ::

Snapchat hoče dolarje od MSja... ;)

A, kaprica :D
Mah, jaz pogrešam kakšne sezonske aplikacije. Volvo Ocean Race na androidu je prow fajna. Na wp platformi ni uradnega nič. Ampak ni ravno faktor, zaradi katerega bi hotel na androida, da bi si potem želel appla. In zaradi cene potem hvalil sadje.
Čudak, saj vem. Since 2003.

berlusconi ::

Ohjoj, kam ste odšli :) nazaj na temo ... WP 8.1 še zdaj ni na htc8x (uradno). Katastrofa!

berlusconi je izjavil:

Ohjoj, kam ste odšli :) nazaj na temo ... WP 8.1 še zdaj ni na htc8x (uradno). Katastrofa!

Si zgrešu temo. Pojdi sem jokcat: https://slo-tech.com/forum/t544305/299

roccat ::

Snapchat ne delaaa..... 6snap je obetal...

berlusconi ::

aerie je izjavil:

berlusconi je izjavil:

Si zgrešu temo. Pojdi sem jokcat: https://slo-tech.com/forum/t544305/299

Matr si me zaključil. Se počutiš odlično ? :)

matonson ::

Dobil 8.1. Eduroam končno deluje.:D

Janac ::

A še komu bluetooth skorajda ne dela na Win8.1? Mam Parrota Rolling Spiderja in včasih se, tudi 5x zaporedoma poveže brez težav, včasih pa se ne...sem probal vse resete na vseh napravah... na iPhone 4S in na Samsunga S5 se pa poveže takoj brez težav... kaj naj naredim, nemorem uporabljat Spiderja..

mam pa Lumio 520 s win 8.1, kakor sem guglal je problem kar množičen...

matejm1994 ::

Meni se čisto normalno poveže na avtoradio. Imam Pioneer DEH-6400BT in mi čisto kul deluje prostoročna telefonuja. Imam pa Huawei W2, 8.1

mk766321 ::

Meni se Lumia 530 poveže z pametno uro brez težav

zerdoner ::

Zdravo. Imam eno vprašanje. Na novo imam Nokio lumio in me zanima ali je potrebno za prenos aplikacij imeti prijalvjen račun ali imam morda katere druge težave, ker mi javi neko napako. Nekako sem navajen androida in mi tale windows mobile dela malo težav.

Motion ::

Bančne kartice ne rabiš met prjavljene, morš met pa telefon sinhroniziran z MS-jevim Live (outlook) računom.

Janac je izjavil:

A še komu bluetooth skorajda ne dela na Win8.1? Mam Parrota Rolling Spiderja in včasih se, tudi 5x zaporedoma poveže brez težav, včasih pa se ne...sem probal vse resete na vseh napravah... na iPhone 4S in na Samsunga S5 se pa poveže takoj brez težav... kaj naj naredim, nemorem uporabljat Spiderja..

Imam kitajski radio explore al explode (neki tazga), pa mi BT brez problema deluje na 520 in 720.

Potem menite da je spider okvarjen?

boolsheat ::

Če deluje z drugimi telefoni potem je težava na lumiji.

Ja...

Mitja358 ::

Janac je izjavil:

Enak problem na Ativ S z 8.1 PfD ter Plantronics BT slušalko. Ponovni zagon telefona pomaga ... za nekaj časa.

Ja, ce imam sreco tudi pri meni. Skoraj vedno ne pomaga nic :)

Torej se nisi nasel konkretne resitve?

Mitja358 ::

Nisem, čakam na FW update, če sploh bo ...

Kaj naj naredim? Baterija mi tak slabo drzi ze od zacetka na azivu. V manj kot enem delavnem dnevu mi gre po gobe..kaj sele 2 dni..

Kaj vse imaš vklopljeno? Koliko časa previsiš na telefonu?

Ne velik! Mam fb.. Kaksen wifi vcasih! Vseeno kar slabo drzi.. Takoj gre!

trnvpeti ::

za primerjavo, kolk drzi baterija na win telefonih
* pri 520 in 530 je bila na medium osvetljenem ekranu

baterija, primerjava pri isti uporabi telefona

baterija, primerjava pri isti uporabi telefona

Super. Najslabši wp primerjati z iP6? Sicer ni slabo. Si za 10€ pač kupiš powerbanko.

PrihajaNodi ::

Ce bi dali lumio 1520,na tisti graf zmaga na celi crti.

tomaz88 ::

Tralala999 je izjavil:

mk766321 je izjavil:

call recorder rabim. Pustmo zakonodajo, vendar do sedaj je postal nepogrešljiv pripomoček. Če kaj pozabim, si samo zavrtim nazaj.
Lažje sem brez kakega bankaneta, to še vedno lahko dostopam preko browserja, toda neke stvari so pač zame nujne.

Pa ti sogovornika opozoriš oz. ali vsaj program opozori da je pogovor sneman? Če ne, se meni to zdi poseg v zasebnost posameznika, mislim, bi tebi bilo všeč da te kdo snema brez tvoje privolitve?>:D

dovolj je ce sogovornik opozori tebe... recimo te razne pomoči uporabnikom

PrihajaNodi je izjavil:

Ce bi dali lumio 1520,na tisti graf zmaga na celi crti.

iz grafa lahko lepo primerjas kaksno 5xx(z malo resolucijo) z motog(mal vecja resolucija)
se kar lepo razblini podatek(bolje receno so samo govorice) o nekaksni mali porabi wp telefona

Moto g je bil od 150 do 180€, seriji 5xx pa tam do 110. Razlika je vec kot ocitna.

PrihajaNodi je izjavil:

Moto g je bil od 150 do 180€, seriji 5xx pa tam do 110. Razlika je vec kot ocitna.

no,lepo da se strinjava, da je baterija v ku...
verjetno se bos tudi strinjal, da je ekran v 530 tudi polomija

tako, da reci, da je veliko manjsa poraba na wp, in da je fotoaparat na nokia aparatih veliko boljsi kot na drugih je zelo za lase privleceno

Za tako ceno je proti Androidu top shit. Moje Lumije 1520 pa ne morem prehvalit.

Sicer pa povej mi dober Android telefon proti lumiji 5xx za 100€?

Moto g se lahko primerja s serijam 7xx ali 8xx lumij, nikakor pa ne 5xx. Tisti graf je butast, zraven dajo pa se iphone 6.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi je izjavil:

Sicer pa povej mi dober Android telefon proti lumiji 5xx za 100€?

se jih lahko nasteje vsaj ducat

ampak ni to namen, ampak da trditev, da wp manj veliko manj porabi, in da ima boljsi fotoaparat sploh ne drzi

PrihajaNodi je izjavil:

Moto g se lahko primerja s serijam 7xx ali 8xx lumij

to je treba preverit

PrihajaNodi je izjavil:

Tisti graf je butast, zraven dajo pa se iphone 6.

graf ni nic kaj butast

Zgodovina sprememb…

• spremenil: trnvpeti ()

Gledano iz grafa je Lumia 635 boljsa pri porabi od moto g 2014. Preveri se cene obeh. Kamere imajo pa lumije ze v splosnem na visokem nivoju ce ne celo najboljse, preveri.

Zgodovina sprememb…

Žal, se NOBEN telefon oziroma posplošeno OS nemore primerjati ti z Windows mobile, pač ne. Pa tudi če mu baterija zdrži dlje, ima na voljo več aplikacij in boljši community.

Primerjava ni na mestu.

[izbrisana tema]

recimo tole ane...na win se to en bi zgodilo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Janac ()

854x480, joke :)

probaj primerjat pol cenejsi xiaomi 1S z dvakrat drazjo 73x serijo
zakaj ta dva, podobna fotoaparata, podobna resolucija, ....
««
61 / 83
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Windows Phone 8X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
34693695 (58684) berlusconi
»

Windows Phone 8.1 že kmalu, tudi na novih telefonih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
10232485 (26854) traxxas
»

Sony Xperia GO vs. HTC Windows Phone 8S

115063 (4775) jizzer
»

Microsoft predstavil Windows Phone 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
5921207 (17536) Jst
»

Kateri telefon?

4910297 (8996) SLO_Matej

Več podobnih tem