» »

Windows Phone 8

Windows Phone 8

««
38 / 83
»»

jericho ::

Ja, sej zdej pa ne vem a je blo to al pa je meu res simobil težave. Na enem forumu jih je kar veliko pisalo, da imajo ta problem in je rešitev povrnitev na tovarniške nastavitve.
Jst sm zdej resetiru in zdej dela, ne vem pa al je to rešilo al so pač zrihtal pr simobilu, samo kakor sem rekel tudi iz stacinarca T2 in pa telekomovga omrežja sem imel iste probleme.
Uglavnem zdej zadeva špila. Sicer nism čist zihr, da mi je uspel use poštimat, ker se mi zdi, da nimam update gor. Dam preveri posodobitve pa nč ne najde, os verzijo mam pa: 8.0.10328.78 ?

fireX88 ::

koliko vem, je to GDR2. Tudi jaz imam isto verzijo in ni še posodobitev!!!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

jericho ::

fireX88 je izjavil:

koliko vem, je to GDR2. Tudi jaz imam isto verzijo in ni še posodobitev!!!

Drži sem preveril in je GDR2, ma fora je, da mi zdej ne piše tist Amber in sem mislil, da nimam posodobljen 8-)

Malajlo ::

No, da se je razsulo omrežje prejsnji teden, nima nobenega vpliva? Tudi jaz v petek zjutraj nisem mogel normalno komunicirati. Vsi bili ali zasedeni ali pa je bila tišina. Torej, telefona ni treba resetirati. Vsaj WP ne ;)

fireX88 ::

Sam sploh nisem obcutil, sa bi se omrezje sesulo, nasprotno, takrat ko naj nebi delovalo sem jaz normalno po internetu stokal (sej mislim, da so smsji in internet delal normalno, le klici so bili problem). Za sesutje omrezja sem zvedel ko sem prisel na drugi siht, ko sem odpru novice. Kar se pa tice tega, da nisem slisal sogovornika in obratno, se pa je pojavljalo ze prej..
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

trololo2 ::

Beta verzija TVIN-a je na voljo ;).

roccat ::

a ve kdo kako se posreduje sporočilo ??

robertto ::

Kako pa kaj dela tale tvin. Je enak ali je bilj dodelan kot v androidu?

robertto je izjavil:

Kako pa kaj dela tale tvin. Je enak ali je bilj dodelan kot v androidu?

UI je zelo podoben tistemu v androidu, kar je po svoje škoda. Je pa jasno vse skupaj bolj odzivno, pa vse sorte trivialnih buguv je še precej.

Formula 1 ::

Meni na Lumii 820 sploh ne odpre nobenega programa tako da je neuporaben zaenkrat.

Kako ste si ga pa naložili? Sem dal prošnjo za test že nekaj dni nazaj pa še nobenega odgovora.

Formula 1 je izjavil:

Meni na Lumii 820 sploh ne odpre nobenega programa tako da je neuporaben zaenkrat.

Nekaj imajo sesuto, danes tudi meni ne odpre nic.

Prazniki so ni druge. ;)

Imam en problem. Ce posljem z androidom eno musko na WP8 (L920) ga ta ne prepozna. Kako to vi resujete?

Tamali ::

roccat je izjavil:

a ve kdo kako se posreduje sporočilo ??

Ko imaš odprto sporočilo, za dlje časa pritisni na besedilo in odprlo se ti bo okence z možnostmi "delete, forward, copy".

KTr1sk ::

trololo2 je izjavil:

http://betaklub.telekom.si/testiraj/tvi...
piše da je na voljo samo za silove/telekomove uporabnike, je možno da nekdo ki ima siol/telekom posreduje nekomu aplikacijo ki ni siolov uporabnik?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

MacGyver141 ::

robertto je izjavil:

Imam en problem. Ce posljem z androidom eno musko na WP8 (L920) ga ta ne prepozna. Kako to vi resujete?

Probaj vzpostaviti povezavo med njima (če slučajno še nisi). Sem pa zdele probu iz Nexus 7 na Ativ s poslat in je šlo.

Kako moslis vzpostaviti povezavo med njima? Ce mislis to, da sta seznanjena, sta. Pa vseeno vecina komadov, ki so bili uspesno preneseni ne zazna. Jih ni nikjer. Ali je potem potrebno komad kako skonvertirati, da ga WP8 spozna? Tako kot Iphone, ki je treba vse preko Itunesa delat, da kaj spila.

sinalko ::

Meni je do zdaj vsaki MP3, ki sem ga poslal z Androida na WP prepoznalo. Shrani pa jih v Glasba+video. Ne vem pa za druge formate..

Nekaj časa nazaj je bila zunaj posodobitev za AccuWeather.

Ali ima še kdo na telefonu nameščeno staro različico? In ali je možno, da mi jo še posreduje?

Namreč, po posodobitvi samo s tipko za nazaj ne moreš zapreti aplikacije, pa tudi live tile se mi ne posodablja več tako kot treba.

Nedavno se mi je HTC ponovno posodobil, nakar sem opazil, da je sedaj polnjenje možno tudi brez tega, da je telefon prižgan.

Še vedno pa iščem starejšo verzijo AccuWeather. Dejansko sem jo našel (AccuWeather 2.3.2.0), vendar je ne morem namestiti zaradi regije.

Krigl ::

a ima še kdo težave z občasno nedosegljivostjo? imam Lumio 920 z Amber posodobitvijo, signal kaže 3G ter dva do tri črtice, vendar sem nedosegljiv. help! :)

A je kak navigacija s slo vodicem za dobro pokrito slo hrvasko in avstrijo ?

Neke sm mel samo so bolj kot ke trial placljive verzije.

matejm1994 ::

here maps, a ni vredu?

KTr1sk je izjavil:

trololo2 je izjavil:

http://betaklub.telekom.si/testiraj/tvi...
piše da je na voljo samo za silove/telekomove uporabnike, je možno da nekdo ki ima siol/telekom posreduje nekomu aplikacijo ki ni siolov uporabnik?

TViN v trgovini
http://www.windowsphone.com/en-us/store...
samo sem ugotovil dokler nisem bil beta tester nisem mogel inštalirat aplikacije...

Sem ga nalozil dva dni nazaj na L920 pa ne morem gledati programov. Ko kliknem na program se mi aplikacija zapre. Ali se vam isto dogaja?

Ali je potrebno imeti kaksen poseben predvajalnik ali laj podobnega da predvaja programe?

Bor H ::

Meni je tudi na L820 crashal TVIN, je bila pa potem ena nadgradnja, ki je odpravila problem.

A si kam javil za napako, ali so kar sami naredili update aplikacije?

Sem javil napako (sicer crash nastavitev, ki še ni popravljen, vsaj pri meni), update je pa prišel normalno prek marketa.

Kam si pa javil? Na kateri mail?

Ko se aplikacija pobere ti da možnost sporočiti napako in ti pol odpre mail klient.

Sem videl ja in sem tudi posredoval naprej, samo vpisoval nisem nic. Ali je to dovolj da samo posredujes ali je potrebno napako opisat?

Nekaj piše v mailu (v katerim so ti potrdili v sodelovanju v beta testu) da moraš opisat napako. V samem mailu tudi nisem videl nič o verziji OSa in modelu telefona, ki ga imaš.

Ravnokar sprobal in na L920 dela bp.

Fairplay ::

Tamali je izjavil:

Nedavno se mi je HTC ponovno posodobil, nakar sem opazil, da je sedaj polnjenje možno tudi brez tega, da je telefon prižgan.

Še vedno pa iščem starejšo verzijo AccuWeather. Dejansko sem jo našel (AccuWeather 2.3.2.0), vendar je ne morem namestiti zaradi regije.

Regijo lahko spremeniš v nastavitvah. Po spremembi, je potreben samo ponoven zagon telefona.

Žal je potrebna več kot samo sprememba regije, saj to ne pomaga. Podobno kot če bi hotel namestiti Here Drive +.

Tamali je izjavil:

Žal je potrebna več kot samo sprememba regije, saj to ne pomaga. Podobno kot če bi hotel namestiti Here Drive +.

in kaj je potrebno narediti, in v čem je razlika Here Drive in Here Drive+ ?

boolsheat ::

Drive je omejen na regijo SIM kartice, Drive+ je pa globalen.

Torej v tujini ne morem uporabljat brezplačno Here Drive, Here Drive+ pa lahko? Torej kako lahko naložim Drive+?

norcuron ::

Čarobna beseda je Fiddler in Wi-Fi na domačem omrežju.
Great are mysteries of the mind ... or not?

Gladi ::

A se komu sanja kako se zbrišejo kontakti iz SIM kartice na WP8?Sem poskušal preko live profila in potem s sinhronizacijo, vendar ni uspelo.

Meni javi tvin. Zal oprostite za prenos te aplikacije nimate dovoljenja ?

Gladi ::

robertto je izjavil:

Poskusi tole:
http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia...

Kot sem že rekel, ravno to sem poskusil in ne deluje. Zbriše sam pač kontakte na telefonu in ne na sim kartici.

Tilk ::

Ve kdo za pdf reader,ki ima možnost prilagajanja besedila? Tako da ko zoomas,besedilo razporedi tako, da ti ni treba iskati scrollat desno/levo po besedilu?
Tilk

mat xxl ::

Acrobat Reader, Foxit Reader .....

SLO_Matej ::

Poskusi PDF Reader od Microsofta.

EWER115 ::

Lp! Imam nokia lumia 925, imam problem, da vsakič ko nafilam telefon do 100%, se mi "prazne" po 10-20% v nekaj minutah dela, ko ugasneš/vžgeš telefon gre lepo na 100% in dela OK do naslednjega polnenja, torej baterija se fizično sploh ne prazni vendar WP jo zmanjšuje z neverjetno brzino po vsakem polnenju ko izklopiš iz polnenja, nek bug. Pozna kdo kaj bi blo...al jenujno treba lih hard reset.

Torej če po vsakem polnenju telefon ugasnem/vžgem dela zadeva super 2-3dni ( do nasl. polnenja)

Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: EWER115 ()
««
38 / 83
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Windows Phone 8X (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
34691817 (56806) berlusconi
»

Windows Phone 8.1 že kmalu, tudi na novih telefonih (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
10231732 (26101) traxxas
»

Sony Xperia GO vs. HTC Windows Phone 8S

114976 (4688) jizzer
»

Microsoft predstavil Windows Phone 8 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Windows Mobile
5920779 (17108) Jst
»

Kateri telefon?

4910028 (8727) SLO_Matej

Več podobnih tem