Forum » Kaj kupiti » ReaL World performance I7 2700k/ FX 8150 Vs Q9300 (3Ghz,8GB))
ReaL World performance I7 2700k/ FX 8150 Vs Q9300 (3Ghz,8GB))
Pesimist ::
Zanimajo me mnenja glede real world performance in ne sintetičnih benchov, niti ne iger direktno, čeprav sta oz morata biti oba gaming compa, me bol zanima razlika v vsakdanjih opravilih, ter windowsu samem.
Crkno mi je drugi računalnik, AMD x2 3800+, 2GB in razlika med tem in q9300 je gromozansko velika, da nimam besed.
Da nadomestim crkjen comp mi ostane opcija 150€ za athlon 2 x4, 8gb, kateri po bencih sledeč bo celo malce hitrejsi kot moj trenutni gaming comp ali pa si končno nabavim nov gaming comp za 1k € z i7 ali AMD 8 core.
To da bod igre bolse laufale na novem mi je čisto jasno. Mene bol zanima kako bo kaj opaziti ostalo, sej za igre sem imel namen nabaviti samo novo geforce 6XX v rangu 280€ top in bi ze bil srečni.
Ker sem imel v mislih nabaviti SSD da pohitrim sistem in sem mnenja da bi z SSD naredo dosti več kot z I7.
q9300 je iz sredine leta 2008, tako da se ze nabirajo leta.
Crkno mi je drugi računalnik, AMD x2 3800+, 2GB in razlika med tem in q9300 je gromozansko velika, da nimam besed.
Da nadomestim crkjen comp mi ostane opcija 150€ za athlon 2 x4, 8gb, kateri po bencih sledeč bo celo malce hitrejsi kot moj trenutni gaming comp ali pa si končno nabavim nov gaming comp za 1k € z i7 ali AMD 8 core.
To da bod igre bolse laufale na novem mi je čisto jasno. Mene bol zanima kako bo kaj opaziti ostalo, sej za igre sem imel namen nabaviti samo novo geforce 6XX v rangu 280€ top in bi ze bil srečni.
Ker sem imel v mislih nabaviti SSD da pohitrim sistem in sem mnenja da bi z SSD naredo dosti več kot z I7.
q9300 je iz sredine leta 2008, tako da se ze nabirajo leta.
- spremenilo: Pesimist ()
BALAST ::
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Potrebujem mnenjeOddelek: Kaj kupiti | 710 (591) | darkkk |
» | Gaming PC do 800€Oddelek: Kaj kupiti | 1830 (1383) | m0LN4r |
» | Računalnik za gamingOddelek: Kaj kupiti | 4448 (3907) | igor0203 |
» | I7 sistem za 1100 € (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5890 (4724) | klinker |
» | Katero graficno pa procesor?Oddelek: Kaj kupiti | 1914 (1222) | Meizu |