Forum » Loža » Hofer ponudba
Hofer ponudba
Temo vidijo: vsi
feryz ::
Ziher ga naredi, ja. Sploh če primeš baterijo na obeh površinah.
AA zdržijo v laserskem merilcu približno pol ure. Poleti.
Pozimi jih pa že prva meritev scuza.
Popolnoma nič vredno.
AA zdržijo v laserskem merilcu približno pol ure. Poleti.
Pozimi jih pa že prva meritev scuza.
Popolnoma nič vredno.
enavlaka ::
Nisem nikoli imel takih težav z AA celicami. Ena v novem paketu je bila fuč, ostalo pa dela brez večjih težav.
feryz ::
Odvisno za kaj jih rabiš.
Jaz sem jih metal stran cele kante.
Zdaj sem prešaltal na baterijo + usb in je mir.
Jaz sem jih metal stran cele kante.
Zdaj sem prešaltal na baterijo + usb in je mir.
Tudi v Led lučki delajo, 1 A tiste 2 ure skupaj, dokler jih ne zmanjka.
Male AAA pa okoli ene ure. Da imaš kakšen hujši porabnik ... kaj pa vem.
Male AAA pa okoli ene ure. Da imaš kakšen hujši porabnik ... kaj pa vem.
z3ro ::
Najslabše kar sem jih kupil so bile Tedijeve modre - njihov brand. V ključe od avtomobila ter tipkovnico/miško dam Duracell, v vse ostalo pa Hoferjeve, meni se zdijo kar okej za to ceno.
Tedijeve modre so cinkove in ne alkalne. Za daljince in ure so v redu. Se ne razlijejo.
Za resne porabnike pa prehitro odpovedo
Za resne porabnike pa prehitro odpovedo
CyberPunk ::
Baterije jaz kupujem ze nekaj casa samo v Hoferju - AA, AAA, CRxxx, enkrat celo 9V. Pa se mi zdi, da so "premium". Definitivno boljse kot Duracell, ki so bile vcasih pojem kvalitete, dokler se mi veckrat ni zgodilo, da so spuscale. A ni bilo enkrat receno, da je Varta izdelovalec Hoferjevih?
V Lidlu jih nisem videl, imajo pa tam npr. precej kvalitetno zobno nitko, ki je drugje nisem videl (razen v kaksnih specializiranih trgovinah, kjer pa je 4-5x drazje).
V Lidlu jih nisem videl, imajo pa tam npr. precej kvalitetno zobno nitko, ki je drugje nisem videl (razen v kaksnih specializiranih trgovinah, kjer pa je 4-5x drazje).
denabiker ::
Če hočete res kvalitetno CR2032 si vzamite od Panasonic, sem že sprobal marsikaj. Imam tudi aparate, ki vzamejo večji tok pri vklopu pa klecne napetost in javlja kar low battery kmalu ampak pri teh Panasonic pa gre skozi in tudi drži ohoho.
denabiker ::
Pri baterijah je težava lahko tudi v tem, da jih prijemate z golo roko na kontaktih.
Maščoba na roki naredi stik med obema poloma in teče zelo nizek tok, ki predčasno sprazni baterijo.
JanBrezov ::
Baterije jaz kupujem ze nekaj casa samo v Hoferju - AA, AAA, CRxxx, enkrat celo 9V. Pa se mi zdi, da so "premium". Definitivno boljse kot Duracell, ki so bile vcasih pojem kvalitete, dokler se mi veckrat ni zgodilo, da so spuscale. A ni bilo enkrat receno, da je Varta izdelovalec Hoferjevih?
Več kot dve leti nazaj sedim v manjšem VW servisu in prileti noter en stari, brez dober dan in jezno vpraša, "Kaj za en kurac baterije ste mi dali not v ključ, da crkne po 14-ih dneh?". Odgovori serviser: "Varta, Nemška kvaliteta".
beta1 ::
Več kot dve leti nazaj sedim v manjšem VW servisu in prileti noter en stari, brez dober dan in jezno vpraša, "Kaj za en kurac baterije ste mi dali not v ključ, da crkne po 14-ih dneh?". Odgovori serviser: "Varta, Nemška kvaliteta".Jaz sem si malo pred tem baterijo v ključu menjal sam z Duracell-ovo, verjetno kupil v Mullerju, dve v paketu. Ena je še v paketu.
Nisem bil jaz. Ampak jaz sem imel isto tezavo z kljucem. Ni vazno katero baterijo sem dal, tudi novo Duracell. Je se spraznila.
Hin je bil kljuc. 185eur nov kljuc s programiranjem.
Huawei LTE CPE master.