Forum » Strojna oprema » ASUS Maximus IV Extreme - Z
ASUS Maximus IV Extreme - Z
FuI2cY ::
Lep pozdrav,
ne vem ali je že kakšna tema o tej matični plošči ali še ni. Vprašal bi glede led zaslona na matični plošči, ki prikazuje nekakšne temperature. Ko prižgem računalnik skačejo različne cifre (ne vem od česa prikazuje temperaturo ali morda kaj drugega), ko pa pride v windowse pa mi ves čas kaže AA. Kaj bi lahko bilo to? A bi lahko naštimal, da bi mi ta mali led zaslon prikazoval temperaturo od procesorja, matične, grafične, itd. ?
ne vem ali je že kakšna tema o tej matični plošči ali še ni. Vprašal bi glede led zaslona na matični plošči, ki prikazuje nekakšne temperature. Ko prižgem računalnik skačejo različne cifre (ne vem od česa prikazuje temperaturo ali morda kaj drugega), ko pa pride v windowse pa mi ves čas kaže AA. Kaj bi lahko bilo to? A bi lahko naštimal, da bi mi ta mali led zaslon prikazoval temperaturo od procesorja, matične, grafične, itd. ?
FuI2cY ::
Bojde je res debug led ja :D
škoda, da ne gre nastavit, da bi temperaturo katere komponente kazalo :D
škoda, da ne gre nastavit, da bi temperaturo katere komponente kazalo :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FuI2cY ()
galu ::
Mnja..
To je pač kao extreme-oc plošča (namenjena za sub0 hlajenja) in zato je ta Debug Led, ne pa temp led. Navadnemu uporabniku je debug led skoraj neuporaben, extremnemu navijalcu pa pride kr prav.
Ne vem pa, zakaj ASUS res ne naredi comboja (thermal or debug led).
To je pač kao extreme-oc plošča (namenjena za sub0 hlajenja) in zato je ta Debug Led, ne pa temp led. Navadnemu uporabniku je debug led skoraj neuporaben, extremnemu navijalcu pa pride kr prav.
Ne vem pa, zakaj ASUS res ne naredi comboja (thermal or debug led).
Tako to gre.
Janac ::
Zakaj mi na tej plati nedela TURBO V ? Napiše not supported, pa sem downloadal pod section za to plato.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne delaOddelek: Strojna oprema | 1419 (901) | solatko |
» | intel i5 2500k visoka temperaturaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2541 (2098) | Janac |
» | Epox 8rda3+Oddelek: Navijanje | 1072 (900) | Enron x86 |
» | Problem z Epox 8k5a2+ - na servisu dela, doma ne delaOddelek: Strojna oprema | 929 (798) | Blisk |
» | EpoX 8K3A+ vs. Giga-Byte 7VRXPOddelek: Strojna oprema | 1549 (1188) | krho |