Forum » Programska oprema » Adobe flash
Adobe flash
jonynho ::
Pozdrav
Delam prvič v adobe flash in sem naredil en text z animacijo in sedaj nevem kako to animacijo shraniti oz. v kakši obliki da lahko potem dam na spletno stran namesto logo-ja in da bo seved animacija delala, če shranim v .fla seveda ne deluje druge opcije pa ni.
pomoč?
Delam prvič v adobe flash in sem naredil en text z animacijo in sedaj nevem kako to animacijo shraniti oz. v kakši obliki da lahko potem dam na spletno stran namesto logo-ja in da bo seved animacija delala, če shranim v .fla seveda ne deluje druge opcije pa ni.
pomoč?
kulSMS ::
jonynho ::
Ja sem pregledal kar nekaj člankov ampak nikjer točnega opisa,
Torej dobil sem .swf in html datoteko, obe naložim v isto mapo ter v css kjer je določena pot za logo spremenim v /flash/logo.swf. Te dve datoteki sem pač naložil v mapo /flash
Zadeva ne deluje.
Torej dobil sem .swf in html datoteko, obe naložim v isto mapo ter v css kjer je določena pot za logo spremenim v /flash/logo.swf. Te dve datoteki sem pač naložil v mapo /flash
Zadeva ne deluje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | flash igreOddelek: Programska oprema | 1209 (1110) | opeter |
» | Flash animacije ne predvaja!Oddelek: Izdelava spletišč | 1598 (1460) | steev |
» | SWF v GIFOddelek: Izdelava spletišč | 1173 (1019) | Xgroznik |
» | Flash in Dreamweaver mxOddelek: Izdelava spletišč | 1363 (1111) | #000000 |
» | Dreamweaver - shranjevanje .swfOddelek: Izdelava spletišč | 980 (906) | poldk |