Forum » Loža » Predragi/smešni oglasi
Predragi/smešni oglasi
Temo vidijo: vsi
hojnikb ::
edina svetla stran tega kompa je samo 32GB rama.
Rač je en iz med najmočnejših/najcenejši na celi bolhi,
ampak kljub temu dejstvu še zmeraj vekajo ŠOLARČKI
na atovih dojkah in zevajo svoje smrkle o ceni, ker niso
verjetno naredili še NIČ drugega, kot iz možganov drek,
zato običajno plenicarijo po bolhi ter kakajo poceni, da
bi jim ati in mami lažje ''kupila'' računalnik za četrt cene
Radi se združijo v obredni KROG šizofrenikov, da lahko
potem še lažje zevajo šurke na ljudi, jim rešujejo imetje.
Ni jim drag npr. pol šibkejši APPLE za 2600e, a moti jih
enkrat močnejši računalnik za 1300. Kje majo zdravila?
Opis je v bistvu napotnica za neumne dečke brez zdravil,
mogoče ga kateri starš prebere in jim zamenja plenice.
Šolarji se bodo zelo hitro morali naučiti, da tudi mamino
mleko in atovi sesi niso zastonj, to je učno gradivo za dn
#brezpodpisa
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Janac ()
eatinggrin ::
Mar ima človek mentalne težave, da piše take surealne spise in postavlja absurdne cene?
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Janac ()
Buggy ::
Prejsni teden, ko sem se gledal za zamenjavo platforme je bil na bolhi podoben racunalnik zgornjemu s tem da je imel "samo" 16GB RAM-a, dodan pa se 120GB SSD ter namesto GTX480 je bila GTX 550ti...ceno je imel nastavljeno 350€
...no pol se pa pejt
...no pol se pa pejt
54j0 ::
Čisto absurden oglas in cena :). Vseeno ne vidim nekega smisla v trolanju takih oseb, ker:
-itak ve, da je njegov oglas nateg
-s trolanjem njega, ne boš niti malo pomagal potencialnim kupcem
-trolanje je trolanje
-32Gb ram-a :p
-itak ve, da je njegov oglas nateg
-s trolanjem njega, ne boš niti malo pomagal potencialnim kupcem
-trolanje je trolanje
-32Gb ram-a :p
suhi ::
Jaz sem skoraj prepričan, da smo se praktično enakemu oglasu na Bolhi smejali že pred cca. pol leta ali celo več? Spis je sicer nekoliko drugačen, ampak tudi tam je bil dolg kot ponedeljek in napisan po enakem kopitu, prav tako pa je imel računalnik 32 giga rama. Bi skoraj dal roko v ogenj, al pa doživljam zdajle res surrealen deja vu :) Se spomni še kdo?
m0LN4r ::
Dečki mene pa zanima kje bi lahko bil haklc tule: http://1nadan.si/ponudba/Maribor/12088/...
Za 48€ ponujajo storitev za 900€. WTF? Ker imam polota 1.4, se mi zdi da se to zelo splača.
Za 48€ ponujajo storitev za 900€. WTF? Ker imam polota 1.4, se mi zdi da se to zelo splača.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
BaToCarx ::
Mogoče "Osnovna cena predelave avtomobila na plin je 1500 €, preostalih 600 € doplačate direktno pri ponudniku."
Hehe, ja to sem videl, sem jim napisal mail naj nardijo informativni predračun. Pa pol vprašam, če lahko 900€ odštejejo s kuponom. lol.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
hurikhan ::
Osnovna cena predelave avtomobila na plin je 1500 €, preostalih 600 € doplačate direktno pri ponudniku.
dragonlord ::
Skor zastonj: http://www.bolha.com/telefonija-gsm-apa...
hehee tale me je pa res nasmejala..Pa ne moraš bit tko nor no
fireX88 ::
http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami...
Namenjena je bila odlični igralni izkušnji, zato so elementi izjemno kompatibilni.
Resno?
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
Namenjena je bila odlični igralni izkušnji, zato so elementi izjemno kompatibilni.
Resno?
Poglej še oglas na bolhi:
"Plačilo možno samo z gotovino, ki se bo preverila na neodvisnem prodajnem mestu s testerjem gotovine."
RESNO?
Do NEKE MERE ga razumem. Zvočniki niso več v proizvodnji in so po kvaliteti blizu vrha. In pri teh zadevah ni čisto, kot pri PC - življenska doba je dolga in tehnologija je tako dozorela, da se ne spreminja kaj prida. Njegova cena je previsoka, ampak ne "za dol past", ene 250-300EUR so vredni (če ni kozmetičnih napak/poškodb na opnah).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 54j0 ()
Janac ::
Do NEKE MERE ga razumem. Zvočniki niso več v proizvodnji in so po kvaliteti blizu vrha. In pri teh zadevah ni čisto, kot pri PC - življenska doba je dolga in tehnologija je tako dozorela, da se ne spreminja kaj prida. Njegova cena je previsoka, ampak ne "za dol past", ene 250-300EUR so vredni (če ni kozmetičnih napak/poškodb na opnah).
Na kaj se tvoj post nanaša?
technolog ::
Realistično 3-4 krat predrago. Sploh, ker je vse brez garancije in rabljeno.
DarwiN ::
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
How'dya mean? Kako vredu?
gddr85 ::
Machete ::
Od kje ste te zvočnike sploh potegnili? Ker niso bili nikjer više postani.. xD drugače pa meni se zdi solidna cena, mogoče bi bilo potrebno še kakih 10-20% zbit ceno. Bi jih pa gotovo želel slišat v živo pred nakupom.
Od kje ste te zvočnike sploh potegnili? Ker niso bili nikjer više postani.. xD drugače pa meni se zdi solidna cena, mogoče bi bilo potrebno še kakih 10-20% zbit ceno. Bi jih pa gotovo želel slišat v živo pred nakupom.
Darwin je napisal post, v kateremu je bil "dialog" med njim in prodajalcem teh zvočnikov. Nekaj zgleda ni štimalo in je moderator zbrisal. Tudi meni se zdi relativno solidna cena, če so res tako dobri, kot piše v opisih... Pač te reči ne zastarijo tako hitro, kot večina zabavne elektronike in se ljudem zdi čudno, da je cena podobna/ista, kot cena novih.
Darwin je napisal post, v kateremu je bil "dialog" med njim in prodajalcem teh zvočnikov. Nekaj zgleda ni štimalo in je moderator zbrisal. Tudi meni se zdi relativno solidna cena, če so res tako dobri, kot piše v opisih... Pač te reči ne zastarijo tako hitro, kot večina zabavne elektronike in se ljudem zdi čudno, da je cena podobna/ista, kot cena novih.
Tip je praktično priznal, da je lagal, jaz pa sem tukaj bolj v hecu dodal še "da krade", kajti kdor laže, ta krade... To je bilo nesprejemljivo in zato je bilo brisano.. Če koga zanima, lahko poskusim še enkrat prilepit moj besedni dvoboj s prodajalcem.:)
Drgač pa cena nikakor ni v redu... Kot rečeno so novi pred petemi leti stali 460EUR, pa še to glede na geizhals nekonkurenčna cena zaradi umika iz prodaje, tko da bi ugibal, da je bila cena bližje 300-400EUR...
Na ebayu sta dva oglasa z enakimi zvočniki.. Oglas
Pri tem pa je treba upoštevati 3 stvari:
1. Zvočnikov nihče ne kupi, ker je cena (300EUR) previsoka.
2. V UK so cene po nekem nepisanem pravilu cirka 20% višje kot v EU.
3. Prodajalec se sam zaveda, da ima previsoko ceno in da ne bo prodal, zato je dodal opcijo "OFFER", kjer bo nazadnje sprejel precej nižjo ponudbo.
Skratka, zvočniki so vredni ~200EUR... Nek vrhunec pa spet niso, da bi se ljudje iz nostalgije tepli zanje... Saj imaš vendar Jamo 407 za 350EUR, ki pa so nekoč res stali jurja...
Poleg tega samo poglej njegove ostale oglase... Večino bi mu morali premaknit v rubriko "podarim"..:)
Pa zdajle vidim, da je dečko medtem spustil ceno iz 480EUR na že kar preveč mamljivih 390EUR, čeprav se je meni zlagal, da so že prodani za 450EUR.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DarwiN ()
oemdzi ::
Osnovne specifikacije:
Napajalnik Silentpower LC6650GP3-650W V2.3
Procesor INTEL Core i5 - 2500, 3,30GHz, LGA1155, Quad-Core, Boxed
Ohišje LC ATX midi PRO917B Titus X
Mainboard S-1155 ASUS P8P67 (Rev.3.1), ATX
Trdi disk WD 1TB 64MB SATA3 Green WD10EARX
DVD-+R/-+RW SATA LITEON iHAS122, bulk, črn
Grafična kartica PCI-E 2.0 ZOTAC GeForce GTX 560 Ti OC, retail, 1024MB
DDR3-RAM KIT 8 GB, 1600 MHz, CL9, CORSAIR Vengeance
Cena: 477 EUR
Ni smešno, je pa predrago po mojem mnenju, oziroma me zanima kaj si vi mislite ?
Sam sem dal pred slabima 2 letoma 800 eur za:
proc: i5-3450,
grafa ASUS 7850 2gb,
disk 1: Seagata Sata3 1000gb
disk2: 128gb Samsung 830 SSD
plata: Asrock B75 Pro
ohišje: Fractal design core 3000
napajalnik: 650W Rasurbo Eco Power (nič slabši jajček od LC powerja)
identični RAM
isto DVD/CD bralnik pekač itd...
Imam SSD, boljšo Grafo (nekoliko manj požrešna in par točk več v testih), boljše ohišje, nekoliko novejši procesor (vendar verjetno ne boljši), novejša plata... Kupljeno v Dinokomp, torej v Sloveniji.
Torej lahko prodam svojo kišto še za nekoliko več denarja :D Sicer ne prodajam, ampak če kdo kupi za to ceno, mu jutri dostavim
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oemdzi ()
Jp, dejansko NOV enko zmogljiv komp za igre dobiš za 450€ iz nemčije. Tak da definitivno preveč.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Pri tistem 200% precenjenem bolha oglasu je napisano tole:
A tole je primerna vsebina? Moderatorji bolhe pa nič, že leto dni?
Rač je en iz med najmočnejših/najcenejši na celi bolhi,
ampak kljub temu dejstvu še zmeraj vekajo ŠOLARČKI
na atovih dojkah in zevajo svoje smrkle o ceni, ker niso
verjetno naredili še NIČ drugega, kot iz možganov drek,
zato običajno plenicarijo po bolhi ter kakajo poceni, da
bi jim ati in mami lažje ''kupila'' računalnik za četrt cene
Radi se združijo v obredni KROG šizofrenikov, da lahko
potem še lažje zevajo šurke na ljudi, jim rešujejo imetje.
Ni jim drag npr. pol šibkejši APPLE za 2600e, a moti jih
enkrat močnejši računalnik za 1300. Kje majo zdravila?
Opis je v bistvu napotnica za neumne dečke brez zdravil,
mogoče ga kateri starš prebere in jim zamenja plenice.
Šolarji se bodo zelo hitro morali naučiti, da tudi mamino
mleko in atov alkohol ni zastonj, to je učno gradivo za dn
A tole je primerna vsebina? Moderatorji bolhe pa nič, že leto dni?
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
Nisem vedel, da lahko pišeš oglase s besedami in besednimi zvezami: "atove dojke, plenicarjenje, kakanje, možganov drek, krog šizofrenikov, kje majo zdravila...."
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
Dr_M ::
gddr85 ::
se pravi daš tud v časopis lahko podoben oglas?
"Opis je v bistvu napotnica za neumne dečke brez zdravil" tole je pomoje že mal tko na meji spodobnega
"Opis je v bistvu napotnica za neumne dečke brez zdravil" tole je pomoje že mal tko na meji spodobnega
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gddr85 ()
Obstaja SOZ: http://www.soz.si/uploads/slovenski_ogl..., ki ga moraš upoštevat. 10. točka: http://www.bolha.com/koristno/pravila-i...
Očitno že...
se pravi daš tud v časopis lahko podoben oglas?
Očitno že...
33. Upravljavec spletnega mesta bolha.com si pridružuje pravico izbrisa oziroma neobjave malega oglasa, če posamezni mali oglas vsebuje:
HTML kodo, ki kvari standardni izgled oglasa
stile ali klicanje datotek s stili (css) iz drugih spletnih strani,
vtičnik ali več vtičnikov na Facebook, Google +, Twitter ali podobna spletna mesta,
razne skripte,
obrazce z vnosnimi polji,
t.i. »Keyword spamming« – ponavljanje istih besed. Določena ključna beseda (ali zlog) ne sme imeti več kot 10 % deleža v vsebini oglasa ali se očitno ponavljati v naslovu,
»skriti tekst« - kar pomeni, da uporabnik v svoj mali oglas vnese tekst, ki za ostale uporabnike ni berljiv ali ostalim uporabnikom ni viden,
žaljivo, neprimerno vsebino alivsebino, ki bi pomenila, da predmet ali storitev navedena v malem oglasu ne more biti predmet ali storitev trgovanja,
oglasne pasice (bannerje) oz. promocijske oglase, akcijske pasice (bannerje) ali druge logotipe, slike, fotografije, s katerimi škodujejo spletnemu mestu bolha.com ter hrati kršijo ta pravila ter
kakršnokoli označevanje fotografij v posameznem malem oglasu, še zlasti pa označevanje z besedilom ali številkami, ki bi kazale na »akcijo, popust, znižanje cene, ipd.«, je prepovedano,
kakršnekoli števce ogledov malega oglasa,
druge elemente, za katere bi upravljavec ugotovil, da kakorkoli škodljivo vplivajo na spletno mesto bolha.com.
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
Dr_M ::
Se vedno lahko kontaktiras bolho, da te je nekdo uzalil s svojim oglasom. Mogoce bodo odstranili.
V njegovem oglasu ni omenjenega nobenega imena, ali namiga, komu točno naj bi bile namenjene tiste kletvice (čeprav vsi dobro vemo, da je namenjeno molnarju :p -jk).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: 54j0 ()
BorutK-73 ::
?????? - brez glave in repa, vse zmešano, tudi če na hitro preletiš, nimaš pojma kaj prodaja in za koliko.
ps - oglas:
ps - oglas:
prodam ultra gaming računalnik set. računalnik je kot nov zelo malo rabljen ker sem ga dobil julija in brez vsake praske in deluje brezhibno. računalnika nisem kupil sestavljenega ampak sem kupil vse dele posebej in ga nato dal sestavit prijatelju ki se spozna na kakršnekoli računalnike in mi natančno sestavil računalnik in mi vse uredil. vsi deli imajo še najmanj 3 leta garancije nekateri tudi 5 in nekateri tudi doživljajsko.
zraven prodam tudi gaming tipkovnico in miško za dodatnimi gumbi za igranje iger. tipkovnica in miška sta prav tako novi in kupljeni julija in imata še 3 leti garancije. zraven dodam tudi led ekran z resolucijo 1920x1080 ki omogoča popolno sliko v igranju. v ekranu so vgrajeni tudi zvočniki. ekran je nekoliko starejši približno 1 leto. zraven dodam tudi philips bass slušalke za prav tako popoln glas pri igranju in urejanju, ki so prav tako stare približno 1 leto. ta računalnik je med najbolj zmogljivejšimi računalniku na svet za igranje iger in urejanje posnetkov in streamanja. na tem računalniku lahko igrate vse vrste iger na najvišji resoluciji in ultra grafiki kar omogoča zelo zmogljiva grafična kartica nvidia gtx 770 ki ima evga hladilni sistem z 2 ventilatorjema za še večjo zmogljivost.
Igre (watch dogs, battlefeild 4,3, assasin creed black flag, world of tanks, league of legends, far cry 3, crysis 3... ) pri internetnem iskanju in gledanja vido hd je tudi zelo hiter za kar poskrbi 8 jederni procesor amd fx 8350 z 4.0 hitrostjo procesor bi lahko tudi pospešil do 4.4 z odličnim zračni hladilnik cm hyper 212 vendar tega zaradi tveganja nikjer ne poskušam. procesor je vgrajen na zelo zmogljivi gaming matični plošči gigabyte 990xa ud3 z veliko prednosti pred drugimi ploščami med temi je tudi dual bios. na plošči je tudi 8 gb ram za boljše urejanje posnetkov in igranje iger 3 reži sta še prosti.kupil sem tudi 1000 gb trdi disk za veliko shranjenih podatkov in iger. vse te komponente napaja zmogljiv napajalnik priznane firm corsair cs 650 s 650w poganja cel sistem s kakovostno energijo in lahko bi še kar nekaj komponent priključki na napajalnik. vse komponente so v belem ohišju s kar 4 ventilatorji 1 led spredaj 1 zadaj in 2 zgoraj za popolno prezračevanje in ohlajanje. ta računalniški set prodajam zato ker sem ugotovil da računalnik ni na prvem mest in sem odštel za vse kar 2 tisočaka in potrebujem nekaj denarja. ves set je kot iz trgovine nekateri sploh nebi opazili da je rabljen.ta set omogoča odlično računalniško igranje za profesionalce ki se ukvarjajo tudi s snemanjem in urejanjem. če kupite vam res ne bo žal. Računalnika ne bom pošiljal po pošti ker se lahko kaj zgodi in računalnik vam ne bi deloval zato imam rad če ga pridete pogledat da res odlično ter brezhibno deluje in lahko preizkusite tudi različne igre. cena seveda ni zadnja. več informacij na gmail: matic.knez84@gmail.com in na telefon 051 478 604 od ponedeljka do petka se ne oglašam do 4 lahko mi napišete pa msg. Tukaj je še več slik da si predstavljate računalnik.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
Epialt ::
Čaki, kje je cena, slike... sem prav prebral 2 tisočaka ?
EDIT: http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami...
...
EDIT: http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami...
...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Epialt ()