» »

Predragi/smešni oglasi

Predragi/smešni oglasi

Temo vidijo: vsi
««
20 / 316
»»

Blinder ::

ja js nevem kaj folk vidi na teh cliotih. maš novejšega zmogljivejšega, v vsem boljšega za manj denarja. moraš bit mal nor.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

francek1 ::

Nor postaneš, ko enkrat Williamsa voziš....
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

borki ::

francek1 je izjavil:

Nor postaneš, ko enkrat Williamsa voziš....

Kok bi pol nor postal šele če bi vozu rs-ja. ali ibizo 1.8T '00....

stock ::

Ni ti treba bit nor da kupiš Clio 1 pred RSom, ker za RSa, ki je v enakem stanju kot prejšni clio daš vsaj 2x več €. Polek tega pa je filing v staremu mnogo boljši, pa avto je pri nižjih hitrostih ter po zavitem tudi hitrejši. RS je poraz, Ibiza je turbo, kateri doda svoj čar avtomobilu. Tudi kak megane RS za vozit enostavno ni tako naudušujoč kot stari clio, notranjost je enostavno že preveč prefinjena, udobna tiha. Počasi izgublja tisti filing pravega športnika, je dejansko "le" hiter avto.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=633...

zgleda da nimajo sam clioti ceno v višavah. kupiš tak avto sam da je rjast za 700€, dodaš 1k za novo štrihanje, daš obnovit feltne, zvrtiš števec + kupiš potrjeno servisno z žigi in ga prodaš za 4k z 2 plačami dobička :D

korenje3 ::

hmm zakva je potem moj mercedes l.2000 clk 320 z 220 konji vreden sam 3k€ :S
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

IvoJan ::

zato ker je teh clkjev ogromno. williamsi in razne ibize GT, renault 5 GT turbo, Fiat uno turbo pa so redkost. ampak vi geeki tega ne boste dojeli ker primerjate avte z grafami.
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Ja ker CLKji so res tema xD Šal pač so bili in so te clioti res legendarni in dejansko nad konkureco.

Pa malo on topica:
€€ Zlatarna močnik? A je tole naš janac? Za 80 kupil pa prodaja za več. Če pa ne pa šezmeraj, ta grafa ni vredna več kot 80€.

#000000 ::

Dons če hočeš kupit avto na avtonetu ipd. morš kupt skor novga, al pa bit mehankar, ker vse kar ni novo je klump in edin če si mehanik se ti splača kupit avto ker točno veš kaj treba rihtat, vse ostalo je loterija.

Isotropic ::

IvoJan je izjavil:

zato ker je teh clkjev ogromno. williamsi in razne ibize GT, renault 5 GT turbo, Fiat uno turbo pa so redkost. ampak vi geeki tega ne boste dojeli ker primerjate avte z grafami.

lol, isto ko uni na bmwslo forumu. tistih starih gajb e36 m3 in e46 tut ni velik ane
te petke, unoti so sam za na odpad se

Zgodovina sprememb…

Isotropic je izjavil:

IvoJan je izjavil:

lol, isto ko uni na bmwslo forumu. tistih starih gajb e36 m3 in e46 tut ni velik ane
te petke, unoti so sam za na odpad se

ah ti ze ves :) katerih koli m3 ni veliko. sej vi se kar vozite s svojimi dizelskimi kantami. nekomu avto pomeni več kot le prevozno sredstvo, ampk vi tega žal ne boste nikoli razumeli.

oemdzi ::

IvoJan je izjavil:

nekomu avto pomeni več kot le prevozno sredstvo, ampk vi tega žal ne boste nikoli razumeli.

mislis na sreco ?

na mojo žalost in očitno tvojo srečo.
na mojo žalost zato ker zaradi takega mišljenja izumirajo dobri avti.

Dobrih avtoj je, pa tudi starega se vsakega da dobit, tako da jih je vedno več, je pa to žal vedno dražji šport in ob svetovni ekonomski krizi bo kmalu le zabava le še za najbogatejše.

Robi :P ::

:))

amigo_no1 ::

Kaj bi rad povedal ?

RejZoR ::

Cena se mi zdi dost razumna, itaq pa neko ceno napišeš, pol pa se itaq še lahko prilagajaš... folk zadnje čase kar pričakuje, da če je neki rabljeno, mora bit pa 40 EUR lol...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Zgodovina sprememb…

• spremenil: RejZoR ()

freesty ::

Malo predrago je glede na to, da nima racuna. Brez racuna pa ne mores uveljavljat garancije.

Zeratul ^^ ::

Kupil jo je za 90..Rabljeno
#yolo

St235 ::

Ne govorim za konkreten primer ampak, račun ni pogoj za uveljavljanje garancije, še posebej ne, če garancijo uveljavljaš neposredno pri proizvajalcu.

hojnikb ::

560 je vredna 80-90€ max.
#brezpodpisa

54j0 ::

Malo visoka cena, ni pa spet tako napihnjena, da bi se bilo treba držat za glavo. En bo gotovo kupil po tej ceni in tudi za**bal se ne bo preveč. To seveda pod pogojem, da ni janac po kartici udrihal s kladivom, kot ima sicer v navadi...

btw: nikogar ne briga, če hoče mulec na njej malo zaslužiti, čisto njegova stvar.

Lahkotnik pri gigabytu imajo politiko, da uveljavljas garancijo kjer si kupil kartico. Sapphire isto.

54j0 je izjavil:

btw: nikogar ne briga, če hoče mulec na njej malo zaslužiti, čisto njegova stvar.

To spet ni prav, da se okoristi na račun drugih. Če jo je mel v lasti vsaj par mescov pol ni naredu nič slabega.

Seveda, ni se lepo okoriščati na račun drugih, ampak tako deluje splošna ekonomija :b. Ceneje od 179€ ni nobena trenutno (preveril na bolhi). Marsikdo bi še rad kupil tako kartico (ker pač hoče 560 ti, ali pa rabi za sli) in če ga ne moti, da nima garancije, si jo naj kupi. 50€ je tudi 50€. Seveda je rizično, ampak no risk, no fun. Ali v tem primeru - no risk, no cheap gfx card :))).

p ajs sm vidu eno 126€ se mi zdi dinokomp, pa eno z garancijo za 140€, oboje na bolhi. sm pa iskal sam gtx 560

Blinder je izjavil:

p ajs sm vidu eno 126€ se mi zdi dinokomp, pa eno z garancijo za 140€, oboje na bolhi. sm pa iskal sam gtx 560

Jaz sem iskal malo prejle in ni bilo nobene za tako ceno. Verjetno si videl običajno gtx 560, ki je veliko slabša od Ti verzije. Sicer pa je najcenejša gtx 560 na dinokompu 170€, najcenejša gtx 560 Ti pa 220€.

Janac nima Ti verzije O.o
#yolo

Zeratul ^^ je izjavil:

Janac nima Ti verzije O.o

OPA! To sem pa spregledal. Se opravičujem in vzamem nazaj vse, kar sem napisal. Janca na križ :D

Kaj je smešno:
Brez računa! (garancija ne velja!!)
Zasral je ko se je hvalil kako dobro je kupil za 90€
Ni vredna več kot 80€ ker ni Ti verzija pa še usaj 2. lastnik je...

To da garancija ne velja brez računa ni res. Čeprav v konkretnem primeru verjetno res ni možno uveljavit garancije ,ker tudi potrjenega garancijskega lista oziroma podatkov o tem kdaj in kje je bila kupljena ni.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

Ja garancijo ali potrjen garancijski list rabis 90%. Dolocene firme. Ne vem katere tocno pa zahtevajo sam da registriras kartico na njihovi strani in potem lahko posljes kartico direkt proizvajalcu.

freesty je izjavil:

Ja garancijo ali potrjen garancijski list rabis 90%. Dolocene firme. Ne vem katere tocno pa zahtevajo sam da registriras kartico na njihovi strani in potem lahko posljes kartico direkt proizvajalcu.

evga in XFX sta mislim da ene izmed redkih čeprav tudi za XFX nisem siguren. gigabyte tega 100% nima tako da je grafa brez garancije.

????
Zakaj pa gigabyte ne bi imel RMA? Konkretno ti lahko povem, da nisem imel nobenega problema z pošiljanjem matične plošče v nemčijo. Brez računa zgolj na podlagi serijske številke.

St235 je izjavil:

????
Zakaj pa gigabyte ne bi imel RMA? Konkretno ti lahko povem, da nisem imel nobenega problema z pošiljanjem matične plošče v nemčijo. Brez računa zgolj na podlagi serijske številke.

mors met neko dokazilo o nakupu. pri evga je tako da moras grafo/maticno registrirat na njihovi strani. kot vem gigabyte tega nima.

Vse kar sem rabil je bila serijska številka plate. Napisal sem email, da semi je ta in ta plata z to in to serijsko številko pokvarila in so mi nazaj poslali RMA obrazec, ki sem ga skupaj z plato poslal nazaj v nemčijo, če z cc 6 tednov sem dobil matično nazaj (refurbished).

Pri RMA izdelkih na splošno zelo zelo redko rabijo kakršnokoli dokazilo o nakupu, ker vodijo svojo evidenco izdelkov in po serijski takoj vidijo ali je izdelek v garanciji. IMO bi se edino lahko zapletno v samem datumu, ker ne vem ali oni potem to štejejo od dneva ko so zadevo prodali uvozniku ali imajo evidenco tudi o dejanskem datumu nakupa.

draciel ::

Ni ravno bolha vendar definitivno smesno! Android program preveden v SLO jezik z google translate!

https://play.google.com/store/apps/deta...

gled ena to da gre:
a. za brezplačno igro
b. prevod posameznih besed

zadeva niti ni napačna

sm špilo to igro to so vislice...

oo7 ::

Včeraj sem se prijavil na Bolho.Ker nekaj kupujem pa sem pisal tistemu prodajalcu.Zdaj pa ne vem kje pogledati če je kaj odpisal?
Hvala

oo7 je izjavil:

Včeraj sem se prijavil na Bolho.Ker nekaj kupujem pa sem pisal tistemu prodajalcu.Zdaj pa ne vem kje pogledati če je kaj odpisal?
Hvala

dobiš povratni mail na katerega imaš registriran račun...

oo7 ::

Aha se pravi moram gledat pod moj mail.Sem mislil,da pride pa tam na bolhi kako sporočilo.
Hvala za odgovor:)

TechBeats ::

IvoJan je izjavil:

freesty je izjavil:

evga in XFX sta mislim da ene izmed redkih čeprav tudi za XFX nisem siguren. gigabyte tega 100% nima tako da je grafa brez garancije.

MSI ima isto, jaz sem kupil mojo iz MyLemon.at in jo samo registirial na njihovi MSI strani, sedaj imam 2 oz 3 leta garancije.
AciD TriP

Shark-357 ::

Shark-357 je izjavil:

Smešen oglas :)

http://www.bolha.com/ostali-racunalniki...

mularija ki hoče kej zaslužit. jaz nebi zaupal svojega denarja nekomu ki se tako podpiše
Lep Pozdrav
DiKaracHi

amigo_no1 ::

Vprašaš na ST/tujih priznanih forumih in ne nekega polpismenega mulca dvomljivih referenc.

RejZoR ::

Shark-357 je izjavil:

Smešen oglas :)

Sama ideja je ok, izvedba pa je katastrofa. :D
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

misek ::

Shark-357 je izjavil:

Za slovnico verjetno še ni slišal. In to je njegov drugi account: Namizni računalnik PRO GAming. Pa še ime in priimek.

Okej,ta računalnik ni vreden niti 200€. Prej 120€
#yolo
««
20 / 316
»»