» »

Predragi/smešni oglasi

Predragi/smešni oglasi

Temo vidijo: vsi
««
201 / 318
»»

Vesoljci ::

http://www.bolha.com/racunalnistvo/graf...

Folk je nenormalen ostaneš brez besed.. :)

BorutK-73 ::

Vesoljci je izjavil:

OMG. Za ta denar dobiš 970!!

Grafična kartica, stara okrog 2 leti.
yeah right, bolj 4-5 let stara šara.

Zgodovina sprememb…

Robertos664 ::

Vesoljci je izjavil:

kaj ne vidiš kak je velika? ziher je tolko vredna :)

tikitoki ::

Kako si bodo druagce privoscili nov racunlanik, ce ne bodo dobro prodali stare sare:).

MoRp ::

A mislite, da res ne ve ali poskusa nategnit?

Vesoljci ::

Itak folk sploh ne pogleda kok se gibljejo cene oni gledajo kok so dal ko je bla nova.Ksni pa ja itak hocjo nategnt sam pomoje teh spet ni tolk.

NecroFlex ::

Večina nima pojma koliko so, samo je pa zabavno jim ZS poslati in potem videti reakcije :P
Desktop/VR machine:
Ryzen 9 5900X | X570 Aorus Pro | 32GB DDR4 3200MHz CL14 | RTX 3080 10GB

Vecinoma so reakcije pateticne in v slogu: Pa kupi novo! Seveda bom raje kupil novo:)!

Tribal ::

Dejte mi neki razložit prosim ker mi ni nič jasno.

Kaj je s prodajalci nvidia grafičnih predvsem 960 in 970?
Folk na bolhi prodaja gtx 960 za 220€+ medtem ko dobiš novo 1060 za 199€

Jim napišeš če so resni s temi cenami in se ti smejijo kot da si bedak in da potem pa kupi raje 1060 za 200€. Ja seveda da bom raje kupil 1060ko. Zanima me zakaj sploh prodajajo? Resno mislijo da bo kdo to kupil?

p.s. recimo za 125€ dobiš 1050 katera je malenkost slabša od 960 ampak je vsaj nova. Torej realna 960 ke bi se morala gibati nekje tukaj? ali sem res trčen?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tribal ()

ShowDown ::

Sploh ne zagovarjam oderuških prodajalcev second hand robe, ampak kje dobim 1060 6GB za 200€?

Zgodovina sprememb…

iloveboobz ::

to je 3gb verzija

Kaj ma veze 3gb ali 6gb verzija? Govorimo o starih in počasnih 960kah?

Bi imel raje 9604gb ali 1060 3gb?

Zgodovina sprememb…

Tribal je izjavil:

http://www.mindfactory.de/search_result...

izvoli lenoba :D

bil sem 110% da boš mindfactory linkal...

Mindfactory se mi zdi kot da bi šel do kakšnega bosanca in pri njemu kupil nekaj kar je iz tovornjaka padlo. Shady af gledano na cene.

Ne rečem da ni legit, samo glede cen se mi zdi čudno.
Desktop/VR machine:

Zgodovina sprememb…

Kaj je narobe z mindfactory? kupci so zadovoljni z njimi?

Govorim o starih 960 proti novim 1060 kdo bi dejansko kupil 960 v tem primeru?

Zgodovina sprememb…

Cene so prenormalne tako rečeno. V Ameriki je 1060 3GB 199$, na MF pa 199€...ali sploh dobička nimajo/so v izgubi, ali pa dobijo nekje pri kitajcih robo.
Desktop/VR machine:

Ja ponavadi se kitajsko robo dobi od kitajcev?

fuck off nisem tako mislil...

Pač gledano na cene oni potem nimajo nič dobička praktično ali pa gredo celo v minus (import + DDV), cene za to dvoje se mi zdijo prenizke, to sem mislil...
Desktop/VR machine:

v redu da te nau tolk motil ta mind factory na bolhi je 1060ka 237€ nova. za 17€ več od rabljene 960 dobiš cca 130% hitrejšo grafično novo z garancijo. Mind fuck me če ma to kej smisla.

Dr_M ::

Sej dobijo nazaj s postnino. Majo 8€ drazjo postnino kot ostali, pa se za tujino nimajo moznosti placevanja s paypal.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Tribal je izjavil:

v redu da te nau tolk motil ta mind factory na bolhi je 1060ka 237€ nova. za 17€ več od rabljene 960 dobiš cca 130% hitrejšo grafično novo z garancijo. Mind fuck me če ma to kej smisla.

drugače za 200€ rabljene 970 dobiš, 960 rabljene so po 150€ na bolhi (razen kakšnih idiotov ki nimajo pojma samo teh je malo)
Desktop/VR machine:

Linkaj mi eno 960 za 150€ z bolhe prosim te.

Dr_M je izjavil:

Sej dobijo nazaj s postnino. Majo 8€ drazjo postnino kot ostali, pa se za tujino nimajo moznosti placevanja s paypal.

Samo gledano da je MSRP 199$ je kar poceni gledano da je treba šteti import pa potem še DDV itd.

ok najcenejša ki je sedaj

so pa že bile na 150€ drugače

gtx 970

so bile tudi na 180€, odvisno kakšen je idiot ki prodaja to.
Desktop/VR machine:

Zgodovina sprememb…

Sej o temu govorim, kje pobirajo te cene. Definitivno pa zame bolha ni saj kupim preko firme brez ddvja in ni primerljivo. Sam vseeno me zanima kdo bi kupil po takih cenah. Gre se pa zato da iščem za sestro neko grafiko in nekako ni nobene rabljene katero bi se splačalo kupiti. Tako da bomo počakali da se cene 1050ke ali 1050ti malo ustalijo in decembra kupim novo.

Tribal je izjavil:

Sej o temu govorim, kje pobirajo te cene. Definitivno pa zame bolha ni saj kupim preko firme brez ddvja in ni primerljivo. Sam vseeno me zanima kdo bi kupil po takih cenah. Gre se pa zato da iščem za sestro neko grafiko in nekako ni nobene rabljene katero bi se splačalo kupiti. Tako da bomo počakali da se cene 1050ke ali 1050ti malo ustalijo in decembra kupim novo.

RX 460 je vredu, 110€, gledano da je nvidia zafukala na celi črti z 1050ti ceno ki je malo pod 470...za light gaming je RX 460 zadosti, 1080p med/high bi šlo, odvisno seveda od igre.
Desktop/VR machine:

Ja trenutno se nagibam k Rx460 ampak bi počakal, da vidim če bo nvidia kaj zmanjšala tele zajeb štartne cene :D

mislim če rabiš imam 780ti :P
Desktop/VR machine:

Ko je ze toliko pluvanja po bolhi, na enayu v EU situacija ni popolnoma nic boljsa.

780ti to rabiš elektrarno za poganjat?

mah ebay je neka svoja stvar, tam lahko karkoli prodaš za praktično toliko kot želiš.

780ti to rabiš elektrarno za poganjat?

Nah, samo 250W TDP ima xD

aka 1-6pin pa 1-8pin
Desktop/VR machine:

Zgodovina sprememb…

Ma dej dej ravno to mi je pri 1050 všeč 75W ;D

sej razmišljam da bi naredil kakšno manjšo mašinco dedikirano za F@H, isto mislim RX 460 brez 6-pina, nekaj malega da bo poganjalo, tisti server je malo preveč požiral ;((
Desktop/VR machine:

ShowDown je izjavil:

Sploh ne zagovarjam oderuških prodajalcev second hand robe, ampak kje dobim 1060 6GB za 200€?

GTt 970 ma 3,5 Gb... Premislsi se malo.

Aja, katera pa? Moja ima 4GB, sm prestel vse celice :)):))

Tribal je izjavil:

Linkaj mi eno 960 za 150€ z bolhe prosim te.

Wow, ta grafa ni vredna 100 EUR. Tko, da si jo lahko vtaknejo tja kjer ne sije sonce.

D3m ::

LOL.

Saj za HOH smo isto govorili in podobne.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Dr_M je izjavil:

Jah, ce ti stejes se tisti del RAMa, ki povzroca probleme. Pol si pac nekej pod skalo zivel, k so nekateri vmes od NVIDIA dobili odskodino.

Ah, Dr_M. Taki osebki, k se klicejo Dr, Profeosr,... so pa tko najbolj zanesljvie osebe na svetu:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

D3m ::

Samo so pa drage GTX 1060 za igranje starih iger. :))

Pusti doktorja, da ga ne boš razpizdil.
|HP EliteBook|R7 8840U|

mindfactory je ena izmed vecjih online stacun v de, tko da please ..

če ste navajeni bit nategnjeni na suho doma, se ne pomeni da je poceno z tujine shady

Zgodovina sprememb…

tikitoki je izjavil:

Dr_M je izjavil:

Jah, ce ti stejes se tisti del RAMa, ki povzroca probleme. Pol si pac nekej pod skalo zivel, k so nekateri vmes od NVIDIA dobili odskodino.

Ah, Dr_M. Taki osebki, k se klicejo Dr, Profeosr,... so pa tko najbolj zanesljvie osebe na svetu:)

Ah, izgovori, izgovori... :)):))
Komedija.

D3m je izjavil:

AMD ima se drazje. Fury se neki da od sebe, kjer je 4GB dost, ostalo je velika zalost, ze 1060 6GB jih sisa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dr_M ()

mihec87 ::

NecroFlex je izjavil:

Tribal je izjavil:

http://www.mindfactory.de/search_result...

izvoli lenoba :D

bil sem 110% da boš mindfactory linkal...

Mindfactory se mi zdi kot da bi šel do kakšnega bosanca in pri njemu kupil nekaj kar je iz tovornjaka padlo. Shady af gledano na cene.

Ne rečem da ni legit, samo glede cen se mi zdi čudno.

Kake pokaš...:))

In ka je tako shady af?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mihec87 ()

Miptrip ::

Njega moti, da mu mindfactory s svojimi cenami onemogoča preprodajanje stare robe s finim profitom.

Skratka dejstvo je da večina lastnikov gtx 960 in 970 ima precenjeno mnenje o vrednosti svojih grafikulj. Dejanska vrednost gtx 960 je mogoče 100€ pa jih ne dobiš niti za 150€.

Za 1060 3gb rama je pa na testih bilo večkrat že pokazano, da je čisto dovolj rama za normalno igranje in še vedno veliko boljša grafična od 970, ok razno eni igri na testih (HITMAN)
Da ne omenjamo da pri novi imaš garancijo in novo grafiko, pri 2 leti stari 970 za 210€ si pa brez garancije in po vsej verjetnosti dobiš zgonjeno grafično navito in podobno...

Dr_M je izjavil:

tikitoki je izjavil:

Dr_M je izjavil:

Ah, izgovori, izgovori... :)):))
Komedija.

D3m je izjavil:

AMD ima se drazje. Fury se neki da od sebe, kjer je 4GB dost, ostalo je velika zalost, ze 1060 6GB jih sisa.

Komediaj je en tak fan, k ne dojame kdaj ga na suho nategnejo in potem se enrkat, ker ma napacno drzavljanstvo.

Bedak haha

ena najboljših trgovin je MF..

In ka je tako shady af?

Gledano MSRP in potem import in pa DDV mi je čudno da sploh lahko prodajajo z tako ceno, to sem mislil nič drugega.

Njega moti, da mu mindfactory s svojimi cenami onemogoča preprodajanje stare robe s finim profitom.

Niti ne ker 99% stvari ne prodajam po delih, celotne računalnike prodajam tako da me tisto ne moti. Mislim če želiš lahko na MF kupiš, mene to ne moti.

Jaz še vedno nekaj malega profita naredim ko prodam, kdaj več kdaj manj, to mi je vseeno, zabavno mi je dele sestavljati skupaj in potem celoto prodati z manjšim profitom, odvisno za koliko dobim komponente. Je kdaj da moram ceneje prodati gledano na trg in tudi imam kdaj izgubo ali pa izenačim, samo kje je zabava da bi vedno dobil, se pač kdaj zgodi da ne.
Desktop/VR machine:

d4vid ::

NecroFlex je izjavil:

Bedak haha

ena najboljših trgovin je MF..

In ka je tako shady af?

Gledano MSRP in potem import in pa DDV mi je čudno da sploh lahko prodajajo z tako ceno, to sem mislil nič drugega.

Niti ne ker 99% stvari ne prodajam po delih, celotne računalnike prodajam tako da me tisto ne moti. Mislim če želiš lahko na MF kupiš, mene to ne moti.

Jaz še vedno nekaj malega profita naredim ko prodam, kdaj več kdaj manj, to mi je vseeno, zabavno mi je dele sestavljati skupaj in potem celoto prodati z manjšim profitom, odvisno za koliko dobim komponente. Je kdaj da moram ceneje prodati gledano na trg in tudi imam kdaj izgubo ali pa izenačim, samo kje je zabava da bi vedno dobil, se pač kdaj zgodi da ne.

MSRP je priporocena maloprodajna cena, ne pa nabavna cena. Tako da shut up s tem.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram

MSRP je priporocena maloprodajna cena, ne pa nabavna cena. Tako da shut up s tem.

Vem kaj je MSRP...ampak a ti morda veš da MSRP =/= prodajna cena, skoraj nikoli, tudi v Ameriki je ponavadi 20$ nad MSRP ali kaj podobnega...
Desktop/VR machine:

D3m0r4l1z3d ::

Če je mindfactory shady? Sigurno, že 20 let, verjetno pri Albancih robo dobivajo.
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

NecroFlex je izjavil:

Vem kaj je MSRP...ampak a ti morda veš da MSRP =/= prodajna cena, skoraj nikoli, tudi v Ameriki je ponavadi 20$ nad MSRP ali kaj podobnega...

to je seveda pri novejših grafikah, za ostale stvari so pa cene kr lepo msrp ali manj. Recimo kakšni ssdji se redko prodajajo po msrp.

d4vid ::

MSRP je samo priporocena cena proizvajalca. Ce se prodajalcu zazdi je lahko cena tudi 2x vecja ali pa skoraj zastonj.
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
««
201 / 318
»»