» »

Predragi/smešni oglasi

Predragi/smešni oglasi

Temo vidijo: vsi
««
203 / 318
»»

Dr_M ::

Sej je dober deal.
V mindfactory je 233,95 (pa verjetno se malo vec, slo ddv + 20e postnine).
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

next3steps ::

Jah šur, če je dober deal, naj da na Bolho. Bo hitro inšpektorat vmes skočil. Dvomim, da ima registrirano dejavnost.

iloveboobz ::

mindfactory nima slovenskega davka

tikitoki ::

iloveboobz je izjavil:

mindfactory nima slovenskega davka

A tolk malo prodajo v Slovenijo?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: tikitoki ()

ocitno

zanbam ::

Pazite tega...sem ga klical da se za 1000w napajalnik zemnim, sva se za včeraj zmenila samo ni šlo ker sem se nekje zadržal in je potem rekel da je že pozno (okoli 17h je bilo pozno...), torej sva se za naslednji dan zmenila enako okoli 16h...mi sedaj sporoči da je nekdo prišel že zjutraj...medtem ko je meni rekel da nima časa prej...super.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: zanbam ()

D3m0r4l1z3d ::

Je videl, da nisi resen

Dr_M je izjavil:

Sej je dober deal.

Kolk so dragi procesorji, damn you AMD.
ETN Wallet addr.: etnkGuvhDzR7Dh8us4e69VStubGbmQHrh5pe2fnpNDhEhX5
A1nCWrFBMK2NmkycgVN4sAwhvY8YyNNbF6KUSJyFZ99QKU8phCn
Cryptopia ref. link: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=Anymalus

Zgodovina sprememb…

NecroFlex ::

Je videl, da nisi resen

Torej če nekdo ne more na vrat na nos priti in mu vleči kurca potem ni resen?
Če ni mogel priti ni mogel priti, saj se je zmenil za drug termin in očitno un je dickhead in ga boli kurac
Desktop/VR machine:
Ryzen 9 5900X | X570 Aorus Pro | 32GB DDR4 3200MHz CL14 | RTX 3080 10GB

Zgodovina sprememb…

Ja, ok, ampak potem pač prodaš drugemu, kaj bi pa ti naredil. Si redne stranke rihtaš?

D3m0r4l1z3d je izjavil:

Je videl, da nisi resen

Dr_M je izjavil:

Sej je dober deal.

Kolk so dragi procesorji, damn you AMD.

Med tem pa nekdo na Sloteču prodaja rabljenega za 229.
Fuk yu AMD

Novega, ceneje kot v de, car

D3m0r4l1z3d je izjavil:

Ja, ok, ampak potem pač prodaš drugemu, kaj bi pa ti naredil. Si redne stranke rihtaš?

Če se z nekom zmenim to držim, če mi reče da danes ne more ampak lahko jutri potem prestavim, če tudi naslednji dan ne bo potem prodam naprej. Tukaj kakor je napisal se je zmenil in tisti dan ni mogel ker je nekj vmes prišlo in se je zmenil za nasledji dan, gledano da se je zmenil ne vem zakaj bi tisti bil faggot in drugemu prodal medtem ko je bil z nekom že zmenjen.
Če se zgodi da pač nekomu kaj vmes pride potem mi ni problema prestaviti, saj smo samo ljudje, vsakemu se kaj zadnji trenutek pokaže in nima časa. Mislim saj bi mu lahko takrat potem že rekel da bo prodal naprej ampak naj bi se za nasljedni dan zmenila, tako da ne razumem zakaj bi potem drugemu prodal.

http://www.bolha.com/uporabnik/roady55
literally all of this, lol
Desktop/VR machine:

Zgodovina sprememb…

D3m0r4l1z3d je izjavil:

Novega, ceneje kot v de, car

Ni ravno novi. Če je novi, verjamem, da ima registrirano dejavnost prodaje glede na to, da teh procesorjev proda več.

Ce je original zapakiran, to ponavadi pomeni vsaj 5.000 delovnih ur? Mogoce 10.000?

Krakatao ::

Ne razumem čemu ta negativnost s strani "3much5me". Prodajam čisto nov in zapečaten 6600k za 229 Eur in ne rabljenega. V tujini ga najceneje dobite za 255 Eur (233 Eur + 20 Eur poštnine). Pa še čakat je treba. V Sloveniji so isti okrog 280 Eur. Kaj ni dober deal? Bodite resni. Poglejte si malo cene starih v tujini pa boste videli za koliko grejo saj so zelo zaželjeni. Gre za enega najboljših procesorjev novejše generacije. Prodajam ga, ker se je brat premislil in bo kupil 6800k.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Krakatao ()

Zakaj potem ne greš na bolho prodajat? Tam je večja baza ljudi?
Ah, problem nastane, ker se bo Inšpektorat obregnil ob tebe, takoj ko bodo videli
Ostal mi je še eden.
Težko boš opravičil, da si dobil enih pet jih za darilo ter ti je od teh žnj cpujev ostal samo en, brez da bi te označili za preprodajalca.
Zatorej te vprašam, imaš registrirano dejavnost? Nimaš?
Potlej pa ali briši komentar ali ga objavi na Bolho, kjer ne bo dolgo preeživel, ali pa spremeni opis, da ne boš izpadel kot preprodajalec.

Mislim, da moram idiotske preprodajalce učiti kako ne izpasti idiotski preprodajalec ....

Ker če nisi pravna oseba, potem nekako velja, da je ta CPU od žnjtih rabljen. Rabljenega pa ja ne bomo kupovali po polni ceni.
Praviš tudi, da je zastonj poštnina do kupca?

Zgodovina sprememb…

Ni tako neverjetno, da bi pač novega, ki ga ne potrebuje, prodajal, drugače pa itak ni v skladu s pravilnikom ST, da fizična oseba prodaja nove zapakirane.

Z bratom sva kupila 6700k in 6600k potem pa sva se odločila oba procesorja prodat in kupit 6800k. Ukvarja se z video editingom in web dizajnom tako, da mu vsaka sekunda pri delu šteje. Prodal sem 6700k ostal mi je 6600k. A je bolj jasno zakaj sem rekel "še eden"? Kupil sem ga po ceni od 270 Eur, prodajam ga za 230 Eur. Moram odpret firmo za en procesor in prikazat izgubo? Prosim te zresni se. Kot pravim pojdi v tujino rabljene kupit za 200-210 Eur. Pred dvema tednoma sem hotel kupiti od enega na Bolhi rabljen 6600k za 220 Eur in veš kaj je rekel? Hvala lepa, ne za tako ceno... Cenil ga je 240 Eur in to rabljenega pol leta. Na koncu ga je tudi prodal za 240 Eur. V čem je problem, da dam eno fer ceno - 230 Eur za novega in hitro prodam? Naredim majhno izgubo na eni strani in nekomu prišparam denar, raje kot da čakam par tednov in ga prodam za 240 ali več. Si mogoče kak lastnik računalniške trgovine pa te taki oglasi jezijo?

Zgodovina sprememb…

Krakatao je izjavil:

Ne razumem čemu ta negativnost s strani "3much5me". Prodajam čisto nov in zapečaten 6600k za 229 Eur in ne rabljenega. V tujini ga najceneje dobite za 255 Eur (233 Eur + 20 Eur poštnine). Pa še čakat je treba. V Sloveniji so isti okrog 280 Eur. Kaj ni dober deal? Bodite resni. Poglejte si malo cene starih v tujini pa boste videli za koliko grejo saj so zelo zaželjeni. Gre za enega najboljših procesorjev novejše generacije. Prodajam ga, ker se je brat premislil in bo kupil 6800k.

http://pctrgovina.com/p/procesor-intel-...
286€ nov, odšteješ DDV dobiš 219€, prodaš ga lahko za 210€ ali manj, večina ki bi kupila gleda tudi DDV, tako da za tako ceno ga boš vseeno malo težko prodal.

Torej brat si je premislil in noče i5-6600k za 1151 podnožje vendar bi raje i7-6800k...ki je za 2011-v3 podnožje?
Pa gledano na tvoj oglas in kako si tukaj komentar napisal, ti si kupil več i5-6600k in potem se je tvoj brat odločil da ga ne bo vzel?
Kaj si jih ''ponesreči'' kupil 10 in glih še eden ti je ostal ker se je brat odločil da bi nekega drugega kupil?

grabs popcorn
Desktop/VR machine:

NecroFlex je izjavil:

Krakatao je izjavil:

http://pctrgovina.com/p/procesor-intel-...
286€ nov, odšteješ DDV dobiš 219€, prodaš ga lahko za 210€ ali manj, večina ki bi kupila gleda tudi DDV, tako da za tako ceno ga boš vseeno malo težko prodal.

Torej brat si je premislil in noče i5-6600k za 1151 podnožje vendar bi raje i7-6800k...ki je za 2011-v3 podnožje?
Pa gledano na tvoj oglas in kako si tukaj komentar napisal, ti si kupil več i5-6600k in potem se je tvoj brat odločil da ga ne bo vzel?
Kaj si jih ''ponesreči'' kupil 10 in glih še eden ti je ostal ker se je brat odločil da bi nekega drugega kupil?

grabs popcorn

Preberi si zgoraj kaj sam napisal...Kaj ima veze katero podnožje je 6800k? Še en lastnik računalniške trgovine? Lol...

Krakatao je izjavil:

Z bratom sva kupila 6700k in 6600k potem pa sva se odločila oba procesorja prodat in kupit 6800k. Ukvarja se z video editingom in web dizajnom tako, da mu vsaka sekunda pri delu šteje. Prodal sem 6700k ostal mi je 6600k. A je bolj jasno zakaj sem rekel "še eden"? Kupil sem ga po ceni od 270 Eur, prodajam ga za 225 Eur. Moram odpret firmo za en procesor in prikazat izgubo? Prosim te zresni se. Kot pravim pojdi v tujino rabljene kupit za 200-210 Eur. Pred dvema tednoma sem hotel kupiti od enega na Bolhi rabljen 6600k za 220 Eur in veš kaj je rekel? Hvala lepa, ne za tako ceno... Cenil ga je 240 Eur in to rabljenega pol leta. Na koncu ga je tudi prodal za 240 Eur. V čem je problem, da dam eno fer ceno - 230 Eur za novega in hitro prodam? Naredim majhno izgubo na eni strani in nekomu prišparam denar, raje kot da čakam par tednov in ga prodam za 240 ali več. Si mogoče kak lastnik računalniške trgovine pa te taki oglasi jezijo?

http://www.bolha.com/racunalnistvo/proc...
http://www.bolha.com/racunalnistvo/proc...

10/10 m8, eden za 220€ ki se že kar nekaj časa prodaja, drugi 200€ ki je na novo oglas. Kakor sem gor napisal, vzameš ceno v Slo, odstraniš davek, daš kakšne par € še dol in prodajaš, ker tisti ki kupuje to gleda tudi davek in bo videl ali probaš preprodati ali ne.
Desktop/VR machine:

Nekdo bi rad kupil nov cpu za ~180e in ga naprej prodal za 250...

Roflmao.

Krakatao je izjavil:

Preberi si zgoraj kaj sam napisal...Kaj ima veze katero podnožje je 6800k? Še en lastnik računalniške trgovine? Lol...

Ko sem pisal si tisto napisal tako da nisem takoj videl, samo vseeno, če tvoj brat dela z editingom, zakaj bi najprej 6700k kupil potem pa kar naenkrat rekel da gre na 6800k...in zakaj bi ti potem isto rekel ''fuck it'' in bi še sam šel na 6800k? ALi se delaš neumnega ali si pa res.
Desktop/VR machine:

Dr_M je izjavil:

Nekdo bi rad kupil nov cpu za ~180e in ga naprej prodal za 250...

Roflmao.

Tole bi bil necroflex

Tole bi bil necroflex

l2r, vzameš ceno novega in odšteješ DDV, potem maš ceno za katero ga prodaš, manj ko je garancije, manj je vreden, kje si ti mene našel CPU prodajati za 250€? Razen če si preveč zabit in misliš ''CPU = PC'' potem se ne čudim
Desktop/VR machine:

NecroFlex je izjavil:

Krakatao je izjavil:

Ko sem pisal si tisto napisal tako da nisem takoj videl, samo vseeno, če tvoj brat dela z editingom, zakaj bi najprej 6700k kupil potem pa kar naenkrat rekel da gre na 6800k...in zakaj bi ti potem isto rekel ''fuck it'' in bi še sam šel na 6800k? ALi se delaš neumnega ali si pa res.

Zato, ker je njegov kolega z dela dobil 6800k in so delali benche med 6700k in 6800k v rendanju in podobnih zadevah. 6800k se je pokazal občutno hitrejši. V njegovom poslu je čas denar. Neumen sem, ker sem se prišel rasrpavljat s socijalci, ki nimajo kaj počet v življenju razen trolanja in hejtanja. Go get a job...

NecroFlex je izjavil:

Tole bi bil necroflex

l2r, vzameš ceno novega in odšteješ DDV, potem maš ceno za katero ga prodaš, manj ko je garancije, manj je vreden, kje si ti mene našel CPU prodajati za 250€? Razen če si preveč zabit in misliš ''CPU = PC'' potem se ne čudim

Kdo prodaja za 250 Eur? Nataktni si očala ali si spremeni dioptrijo in poglej katera je cena v mojem oglasu.

Zgodovina sprememb…

Necroflexič je preprodajalec in mu gredo cene na mindfactory precej na živce, očitno pa še najbolj nekdo, ki prodaja novega za nižjo ceno od te iz DE. Kdo bo potem rabljeno od njega kupoval, če je novo že po dobri ceni.

D3m0r4l1z3d je izjavil:

Necroflexič je preprodajalec in mu gredo cene na mindfactory precej na živce, očitno pa še najbolj nekdo, ki prodaja novega za nižjo ceno od te iz DE. Kdo bo potem rabljeno od njega kupoval, če je novo že po dobri ceni.

Zgleda pa tudi uni drugi "3much5me" je kak lastnik računalniške trgovine pa hejta...

Zgodovina sprememb…

Krakatao je izjavil:

D3m0r4l1z3d je izjavil:

Zgleda pa tudi uni drugi je kak lastnik računalniške trgovine pa hejta...

Uni drugi je verjetno še šmrkavc, ki misli, da se vse vrti okoli njega, mindfactory pa je zanj sumljiva trgovina, shady business z 19 letno tradicijo.

Krakatao je izjavil:

D3m0r4l1z3d je izjavil:

Zgleda pa tudi uni drugi "3much5me" je kak lastnik računalniške trgovine pa hejta...

Ne, nisem lastnik nobene trgovine pa tudi že leto ali dve nisem kupil nobene komponente zase.
Sem pa večkrat svetoval komu bližnjemu kako ravnati v primeru, da naletijo na tebi podobnega ali nekoga, ki želi preveč. Sem tudi svetoval, kako prodati stvari tako, da bodo prodane v roku parih dni (se rešijo železa, ki ga ne rabijo). (lah me imenuješ kar regulator cen trga)
Pač jebatga, imam veselje nižat ceno nesposobnim preprodajalcem (to si ti) in tistim, ki želijo preveč za svojo ceno.
Nisi imel dobrega dne, kajti ravno danes sem pogledal male oglasi. Škoda, da nisi objavil včeraj, bi lepo skozi prišel. Saj ne, da bi kdo to komponento od SloTečarjev kupil (verjetno je tako ali tako ne bi).

Krakatao je izjavil:

D3m0r4l1z3d je izjavil:

Ti si tisti, ki si dejal da je dil iz njemačke 230 eur +20 eur poštnine dražji od tvojega ****229eur
Ko sem te vprašal, če ti tudi kriješ poštnino, ker praviš, da si cenejši, si se zavil v molk. Menda ja moj cajt in 150 km, ki jih bom naredil do tebe in nazaj niso vredni 20 evrov ali pač? Ker stroški nastanejo v vsakem primeru, razen če ti te stroške kriješ, da si lahko konkurenčnejši od njemačke. - za kar pa se ne želiš izjasniti.

Pa ja nimaš kaj skrivati? Registrirane dejavnosti nimaš, to že vemo. Še kaj, kar si pozabil omeniti?

Zgodovina sprememb…

Če pa rabiš nasvet, kako preprodajati tehnologijo, te lahko napotim(o) na enega soforumaša, ki je lep čas fural preprodajanje na SloTeku.
*Preprodajanje v smislu, da je bilo še solidno ugodna cena za kupca.
**
Tvoja poteza.

Zgodovina sprememb…

Krakatao je izjavil:

NecroFlex je izjavil:

Krakatao je izjavil:

Zato, ker je njegov kolega z dela dobil 6800k in so delali benche med 6700k in 6800k v rendanju in podobnih zadevah. 6800k se je pokazal občutno hitrejši. V njegovom poslu je čas denar. Neumen sem, ker sem se prišel rasrpavljat s socijalci, ki nimajo kaj počet v življenju razen trolanja in hejtanja. Go get a job...

i7-6700k...4 core 8 thread...vs i7-6800k...6 core 12 thread...in so morali delati benche med njima kateri je hitrejši pri renderiranju? Not even gonna try anymore.

Trolanje? whatever you say
Desktop/VR machine:

gusto ::

Pes prodaja računalnik, ali psa dobiš zraven računalnika? Zmeden sem. :D

pes je luškan in mladiček s čimer je hotel popestriti oglas, biti hudomušen, zraven pa še pokazati kolk je majhen PC

Zgodovina sprememb…

Kebo ::

Glede na ceno, bi reku, da je pes vključen v ceno :D

zakaj pa ne, saj veliko ljudi kar podari pse, kar je bolje kot da jih spustijo v "divjino" ;)

Na živce? Zgleda da si mongoloid, reku sem da mi je čudno da so cene tako nizke gledano da so ponavadi v EU nabite...nauči se brati fuckboi.

Uni drugi je verjetno še šmrkavc, ki misli, da se vse vrti okoli njega, mindfactory pa je zanj sumljiva trgovina, shady business z 19 letno tradicijo.

IQ of a fucking rock...res ljudje ne znate brati...
Desktop/VR machine:

hehe, pozanimaj se prej, preden pišeš bedarije glede mindfactory pa se bomo naprej pogovarjali

Je res, svet se vrti okrog mene. Pa verjetno okrog uporabnika Jype.
*Sva vsaj dokazala, da znava izpeljati debato nekje na nivoju. Enako težko trdim za vas, tečnobe.

Zgodovina sprememb…

z njim mogoče že znaš debatirat, tukaj pa zabluziš resno

IQ of a fucking rock...res ljudje ne znate brati...

:))

hehe, pozanimaj se prej, preden pišeš bedarije glede mindfactory pa se bomo naprej pogovarjali

Torej je narobe da sem rekel da se mi zdi malo čudno da so cene tako nizke gledano na EU nasploh? Nikjer nisem rekel da so prevaranti ali kaj podobnega...sem rekel da je kar poceni itd. nič več...
Desktop/VR machine:

Ne ti, debi 3much5me je bil ta junak.

http://www.bolha.com/racunalnistvo/nami...

Zelo bi rad vedel kako mi je uspelo E5-2670 (LGA2011) spraviti v X99 matično (LGA2011-v3), bi tudi sam to naredil :))
Desktop/VR machine:

mogoče je pa 2670 v3

samo tisti ima 12/24 in pa 2.3Ghz
Desktop/VR machine:

sj tut plata ne štima, nobena x99 plata nima samo 2 ram slota :)

D3m ::

gusto je izjavil:

Pesa je dal za merilo.

Da si predstavljaš kok je kišta velika.

Predlagam mu naj naslednjič, da od žene muco.
|HP EliteBook|R7 8840U|

iloveboobz je izjavil:

sj tut plata ne štima, nobena x99 plata nima samo 2 ram slota :)

Pa dvi izhoda tudi ne.

nikjozo ::

D3m je izjavil:

gusto je izjavil:

Pesa je dal za merilo.

Da si predstavljaš kok je kišta velika.

Predlagam mu naj naslednjič, da od žene muco.

Za merilo se da zraven kovanec,meterska palica, pravo merilo.....ne pa psa, saj pes ni nobeno standardizirano merilo velikosti.

Tudi ženina "muca" ne bo pomagala, lahko da je še frišna, ali pa že čisto razpotegnjena- torej spet problem v standardizaciji merila.
««
203 / 318
»»