Forum » Mobilne tehnologije » Samsung galaxy 3 mnenje
Samsung galaxy 3 mnenje
gibadbrasil ::
Zivjo.
Prosiu bi za mnenje in izkušnje o omenjenem telefonu.
Pri mobitelu se ga dobi precej ugodno, za borih 100e...
Hvala, lp!
Prosiu bi za mnenje in izkušnje o omenjenem telefonu.
Pri mobitelu se ga dobi precej ugodno, za borih 100e...
Hvala, lp!
- polepsal: Mavrik ()
FiDeK ::
Jaz sem ga kupil pred kakšnim tednom.
Mnenje:
+baterija relativno dolgo zdrži
+poceni
+na splošno mi je android všeč (prej ga še nisem uporabljal)
-rahlo slabši ekran kot pri večini podobnih mobitelih, mene osebno sicer ne moti
-problemi s samsungovimi vprašljivimi nadgradnjami. Naložen dobiš android 2.1, uradni upgrade na 2.2 naj bi bil v kratkem, todaj jaz sem si dal neko beta verzijo iz samfirmware.com, ki pa ima nekaj bugov (napačen prikaz stanja baterije).
V splošnem, dober deal za 100EUR
Mnenje:
+baterija relativno dolgo zdrži
+poceni
+na splošno mi je android všeč (prej ga še nisem uporabljal)
-rahlo slabši ekran kot pri večini podobnih mobitelih, mene osebno sicer ne moti
-problemi s samsungovimi vprašljivimi nadgradnjami. Naložen dobiš android 2.1, uradni upgrade na 2.2 naj bi bil v kratkem, todaj jaz sem si dal neko beta verzijo iz samfirmware.com, ki pa ima nekaj bugov (napačen prikaz stanja baterije).
V splošnem, dober deal za 100EUR
crnimat ::
zdravo,
a mogoče kdo ve kako bi lahko prišel iz beta 2.2 verzije, pobrane iz samfirmware.com, na uradno verzijo 2.2, ki naj bi jo lahko dobil preko KIES-a?
lp
a mogoče kdo ve kako bi lahko prišel iz beta 2.2 verzije, pobrane iz samfirmware.com, na uradno verzijo 2.2, ki naj bi jo lahko dobil preko KIES-a?
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: crnimat ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung galaxy s (strani: 1 2 3 4 … 32 33 34 35 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 336940 (83450) | 21kiss |
» | Kako iz androida 6 nazaj na android 5 ali pa 4.4Oddelek: Operacijski sistemi | 655 (567) | bobby |
» | Kloniranje tabliceOddelek: Mobilne tehnologije | 1959 (1453) | Cervantes |
» | namestitev Androida na telefon.Oddelek: Mobilne tehnologije | 2837 (1940) | starboi |
» | samsung galaxy s 2.2.1 FROYO.XFJS4 rootOddelek: Mobilne tehnologije | 1287 (944) | cukl |