Forum » Igre » Battlefield 3
Battlefield 3
Temo vidijo: vsi

McGregorSL ::

Netrunner ::
McGregorSL je izjavil:
Vcasih pa nemores cisto nic, ker te skoz flankajo. Iz leve, iz desne in iz odzadi, včasih so povsod :)
Ker se spet spawnajo pri vsakem memberju...
uf .. to ni lepa izdkušnja :) .. ne bom pozabil ko so nas v BF BC2 stisnili na začetno točko na mapi Laguna Alta ... ozek prehod iz katerega se ni dalo prebit več ven ... še tistega ki smo uspeli ubit v zasedi se je spawnal nazaj tja ... pravi fail je bila tista runda
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

dronyx ::
Najprej sem mislil, da tole govori presidente Obama.

Se pa bojim, da bo možnost ležanja v igri povzročila samo to, da bo pol ekipe snajperjev, polovica pa bo ležala v grmu in ubila vsakega, ki bo pritekel mimo. Precej stresno za MW tip igralce, ki bi radi čim prej tekli v akcijo, pa jih takoj pokosi ali snajper, ali grmovničar (bušman).

OmegaBlue ::
Jebiga, taka je realnost :) Glede na to, da se pa že na obstoječih serverjih omejuje število reconov pomojem ne bo preveč problemov. V metro se pa itak skrivaš v grmovju samo na začetku :)
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

Se pa bojim, da bo možnost ležanja v igri povzročila samo to, da bo pol ekipe snajperjev, polovica pa bo ležala v grmu in ubila vsakega, ki bo pritekel mimo. Precej stresno za MW tip igralce, ki bi radi čim prej tekli v akcijo, pa jih takoj pokosi ali snajper, ali grmovničar (bušman).
Smisel Battlefielda je bil all out warfare, ki vključuje vozila in conquest mape.
Rush mape so sam kaos in pobijanje in letanje sem in tja, dost brezveze.

se strinjam .. pri conquestu stalno letaš sem pa tja, pri rush mode pa je boj dosti bolj usmerjen in organiziran. Meni sta obe varjanti zakon ... odvisno kak stil igranja si zaželim.
.. mogoče kdo ve zakaj si lahko nastavitve nastavljaš samo ko si v igri ŽIV ??? ... kateri XXX si je to izmislil. Upam da bodo kaj porihtali preden pride iz bete ker tisto je res annoying ...
.. mogoče kdo ve zakaj si lahko nastavitve nastavljaš samo ko si v igri ŽIV ??? ... kateri XXX si je to izmislil. Upam da bodo kaj porihtali preden pride iz bete ker tisto je res annoying ...

mr1two ::
Bi reku, da je njegov filmček zabaven za ga pogledat, nebi pa nič zaključkov iz tega delal.

T-h-o-r ::
Our beta build is about 2 months old, most, if not all of the stuff we complain about has been fixed, it's only gameplay balance right now.
EA people get sad, they cry, because 12 year old COD players think this is a demo.
MP will consist of 13 maps, all with different setups for the different game types. (rush, conquest, tdm etc.)
loads of modifiers to cater for the esports peeps who are still stuck with modern warfare.
max settings with the beta is "medium"
This can be considered the next "crysis" with regard to graphical demands, we're still a while away of running BF3 maxxed out on a single card.
EA people get sad, they cry, because 12 year old COD players think this is a demo.
MP will consist of 13 maps, all with different setups for the different game types. (rush, conquest, tdm etc.)
loads of modifiers to cater for the esports peeps who are still stuck with modern warfare.
max settings with the beta is "medium"
This can be considered the next "crysis" with regard to graphical demands, we're still a while away of running BF3 maxxed out on a single card.
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?

Ubistvu je conquest letanje sem ter tja. Rush je veliko bolj organiziran.
Sorry se ne strinjam z vami. :) Rush je bil dodan v BC2 in je seveda privabil trume COD igralcev ravno zaradi stalnega tekanja, one man armije in po večini si v teh mapah igralci sploh ne želijo vozil zraven. Način igre je zelo hiter in razen v klan igrah kjer so ljudje na ventrilu, je igra kaos. Kje je organizacija? Nekak kot search&destroy zmešan z team deathmatchom z neskončnim spawnanjem, kar spawn na team memberjih stvar še poslabša. (meni seveda)
Pri conquestu je bilo dosti bolj umirjeno. Verjetno pa je tudi conquest v BF3 bolj kaotičen. Komander in squad sistem dodatno vsaj delno naredi igro bolj organizirano. Vsaj po občutku.
Čeprav ja, organizacija je odvisna od igralcev s katerimi igraš.
Zaenkrat seveda ne morm sodit BF3ja, ker sem samo rush špilal (enkrat pa mi je ratal v conquest pridit, ki je neigralno štekal). Organizacije seveda tako kmalu ne bomo zasledili. Upam samo, da bomo lahko squad leaderji med sabo videli kaj kdo napada/brani. Po domače: upam, da nam bodo vsaj dali orodja za samoorganizacijo brez ventrila (tudi na public strežnikih).

BigWhale ::
No ja, sicer se ne rabis strinjat z nami ampak, katerakoli igra je lahko kaoticna ali pa bolj organizirana. Pa naj gre za conquest ali pa rush. Vse je odvisno od tega kaksni ljudje pridejo v igro in koliko upostevajo navodila leaderjev (v primeru BF2) oziroma splosna navodila.
Po mojih izkusnjah je tako, da vse dokler ni komunikacije med squad memberji so igre kaoticne. Ce je pa komunikacija je pa tudi igra v Call of Duty lahko organizirana in ni samo nabijanje sem ter tja. :)
Po mojih izkusnjah je tako, da vse dokler ni komunikacije med squad memberji so igre kaoticne. Ce je pa komunikacija je pa tudi igra v Call of Duty lahko organizirana in ni samo nabijanje sem ter tja. :)

kakšna bo igra je vse odvisno samo od igralcev.... če igra vsak zase je kaos .. če pa se formirajo skupine in da sodelujejo potem je čisto drugače vse skupaj. Kar se organiziranosti tiče v rush ali conquest z pravimi igralci je oboje zelo zanimivo ... pa saj sta na voljo oba načina tako da ni problem . igraj kar ti ustreza in ignoriraj ostalo

Freaxx ::
max is medium in beta...Če pol jaz to prav razumem bo kar je zdaj medium pol low, low opcije pa sploh ne bo :)? al ultra sploh ne deluje...

Spock83 ::
Ko boš izbral low se bo igra zaprla in te na web poslala do najbližje PC hadware store :D

ahac ::
Our beta build is about 2 months old, most, if not all of the stuff we complain about has been fixed, it's only gameplay balance right now.
OK, potem ne bom whinal zarad vseh ostalih problemov zaradi katerih niti nisem mogel igrat igre... ampak browser plugin je še vedno bedarija, da ni večje.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

M-XXXX ::
Saj ste mi najbrž že odgovoril, kje se najbolj splača preorder naredit, pa vseeno: kje se najbolj splača preorder naredit?

http://www.gamekeystore.net/newstore/ba...
tukaj je za 20€..
Ravno naroču. Hvala. In zdaj, ko zadeva izide pošljejo serijsko in to je to?

def0r ::
tukaj je za 20€..
Jaz nekako ne zaupam strani kjer prodajajo standart edition :) Da ne bodo kaksne dileme z EU, US keyi.

Bolf3nk ::
Jaz sem včeraj naročil fifo na tej strani... čez 2h sem dobil mail s cd keyem, katerega sem vpisal v origin... in zadeva deluje.
saj imaš obe verziji...
Jaz nekako ne zaupam strani kjer prodajajo standart edition
saj imaš obe verziji...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bolf3nk ()

BALAST ::
Baje so vsi ključi na origin "Region Free", je pa res da če bo dodatek Back To Karkand kot prvi DLC samo zraven limited edition in šele leta 2012 na voljo kot DLC,se splača kupit kar to za 31€

tako je...
Region Free: This product is not restricted to any region. Active on whether the entire world can be played.

def0r ::

dronyx ::
Ubistvu je conquest letanje sem ter tja. Rush je veliko bolj organiziran.
Jaz precej igram BC2 Vietnam in Rush je lahko dosti bolj "ciljno usmerjen", sta pa pogoj za dobro igro dve izenačeni moštvi, kjer igralci razumejo, kaj je cilj rusha. Včasih pa naletim na ekipo, kjer večina sploh ne šteka, kaj je cilj, čeprav so level 30 in več. Potem pa cel rush nekje s snajperjem čakajo, da bo nekdo drug opravil umazano delo, s samo pol ekipe pa težko premagaš kvalitetnega nasprotnika.

TOP ::
tukaj je za 20€..
Od kje pa potem potegneš igro dol.

random ::
Iz Origina tako kot beto. V trgovini dobis samo cdkey ki ga vpises v origin account ko bo igra izsla in s tem aktiviras svoj racun.

Tr0n ::
The page you requested cannot be found!
Jaz ne bi ravno na teh kvazi "key" straneh kupoval. :)
Jaz ne bi ravno na teh kvazi "key" straneh kupoval. :)

Bo zanimivo opazovat forum, ko vam bodo po kaksnem mescu, dveh banali Origin accounte zaradi "cudnega 3rd party" kljuca. :)

Bananovec ::
Če so ključi skenirani, potem ne bo nobenega bannanja. Zdaj, če trgovine svoje ključe skenirajo pa se pozanimajte sami.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Že BC2 je bla super tole pa še bolj obeta :)
17 000 točk v eni rundi^^ Se mi je skoraj eno minuto odklepalo :P
17 000 točk v eni rundi^^ Se mi je skoraj eno minuto odklepalo :P

chucki ::
17.000 v eni rundi? Kaj jih 100 pobiješ :S Verjetno maš K/d 0,5 pa samo medic kite mečeš pa oživljaš vojake

AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Guzzy ::

EX points, točk v igri sem imel cca 9000... Večino sem imel killov, pred drugim najboljšim sem bil boljši za približno 2x :P
K/D je bil nekje 3-4x
Najbolj se mi je zamerilo, sem imel killstrak okol 5x, pol pa teamkill z bazuko :(
K/D je bil nekje 3-4x
Najbolj se mi je zamerilo, sem imel killstrak okol 5x, pol pa teamkill z bazuko :(
Zgodovina sprememb…
- spremenil: M-XXXX ()

hm mislim da ima prav... meni se grafika zdi prav enaka ali imam medium high ali ultra .. uf pa če je zdaj na medium pa moj saphire 6850 mi da nekaj malega več kot 30fps .. ne morem sanjat o kaj boljši grafiki... upam da bodo kaj optimizirali pred releasom...

dr.Akula ::
Če zamenjaš grafične nastavitve, se te nastavijo šele ko je matcha konec in se level ponovno naloada. Sicer sem prepričan, da bi videli razliko že med low in medium, ker je zelo opazna :D
ni podatka

LordTado ::
Mal sem probal to beto in je kar fajn bagasta...
Eni nasprotniki so se vkopali kar v tla in jih nisi videl po pa so v respavne streljali,lol.
Ne vem če kake kode obstajajo že za to ali kaj ampak nisi ga videl nikjer samo iz tal se je izkrilo ko je streljal,ko pa si umrl pa je pokazalo kdo te je ustrelu, pa je slika kar letela tako kot recimo pri noclip kodi pri kaki igri ko lahko greš skozi level...
Eni nasprotniki so se vkopali kar v tla in jih nisi videl po pa so v respavne streljali,lol.
Ne vem če kake kode obstajajo že za to ali kaj ampak nisi ga videl nikjer samo iz tal se je izkrilo ko je streljal,ko pa si umrl pa je pokazalo kdo te je ustrelu, pa je slika kar letela tako kot recimo pri noclip kodi pri kaki igri ko lahko greš skozi level...

Jerry000 ::
js mam probleme z drajveri. Problem je ko hočm igro zagnat in mi napiše da imam 280 verzijo drivera, rabim pa 285 verzijo. In problem je, grem na uradno stran da dol potegnem in je za win7 64bit 280 najnovejši driver...wtf?

Se en razlog, zakaj mi je MW combat/hit detection bolj vsec.
V BF3 (pa tudi BC2) deluje vse skupaj "flaky", random, ne solidno, cudno.
V BF3 (pa tudi BC2) deluje vse skupaj "flaky", random, ne solidno, cudno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()

Guzzy ::
O ja. to se men tudi dogaja. Včasih ga celo strelam 3-4 sekunde na vse možne načine in se čist nič ne zgodi, nakar me on opazi in ubije o.o

ja upam da je dal feedback dice-u,tudi meni se to dogaja. tudi v bc2 se je pred pathom.
... pri enem primeru ga sniper poči in mu je čudno zakaj sprve pade? lol
... pri enem primeru ga sniper poči in mu je čudno zakaj sprve pade? lol

Rippy ::
Jop BF3 ima precej težav z netcode (39 strani atm).
http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo...
Mislim pa, da večino tega povzročajo laggerji z zelo visokim pingom.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo...
Mislim pa, da večino tega povzročajo laggerji z zelo visokim pingom.