Forum » Strojna oprema » Pomoč pri nakupu PCja
Pomoč pri nakupu PCja
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
vozlic ::
Zdravo js sm se že pred nekaj časa odloču kupit komp zdej mam pa celo denar da si ga lahko privoščim. Zanima me če se mi splača kupiti nov komp ali pa še malo počakati na nove grafe . Rad bi kupil računalnik za 700€ oz. ga bom kupil v ameriki za 1050$. Zamnima me kaj bi dal v njega. Do sedaj sem izbral Core i7 I7-920 Quad Core Processor (2.66GHz, 4.8 GT/s Bus, Socket B LGA 1336) in se odločam med Sapphire Radeon HD 5770 1 GB DDR5 Dual DVI-I / HDMI / DP PCI-Express Graphics Card in XFX RADEON HD 5850 1 GB DDR5 PCI Express Card. Rad bi imel matično ki podpira Crosfire tehnologijo. Za zvočno kartico se ne sekiram preveč, rad bi pa imel 1T diska in pa 6G rama. Prosim da mi odpišete in svetujete kaj naj kupil. Prosim tudi da mi svetujete glede hlajenja in pa napajalnika ter ohišja in diska ( se splača kupiti za bluray . Se mi splača kaj na seznamu spremeniti ?
PS. hvala za pomoč
PS. hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dovolj zmogljiv računalnik za obdelavo HD videa?Oddelek: Kaj kupiti | 4595 (4124) | mtosev |
» | Primerjava računalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5636 (4818) | mr1two |
» | Nov računalnikOddelek: Kaj kupiti | 2362 (1659) | ekseR |
» | Pomoč pri prodaji in nakupo računalnika.Oddelek: Strojna oprema | 826 (676) | vozlic |
» | Računalnik za 700-800 € (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5162 (4087) | PrimozR |