Forum » Strojna oprema » gigabyte radeon hd 4890 overclocked fan problem
gigabyte radeon hd 4890 overclocked fan problem
kokpa ::
Danes sem dobil tole grafično http://www.agt.si/racunalniska-oprema/g..., problem pa je da je ventilator skoz lavfa na 100% pa ga ne morem zmanjšat. Kaj predlagate c ati CCC ne gre.
Kawa6 ::
Danes sem dobil tole grafično http://www.agt.si/racunalniska-oprema/g..., problem pa je da je ventilator skoz lavfa na 100% pa ga ne morem zmanjšat. Kaj predlagate c ati CCC ne gre.
Po vsej verjetnosti ti ne bo uspelo s tem ventilatorjem. Kolikor je videti po sliki sta do ventilatorja speljana samo dva kabla.
potem je najbolje da pošljem nazaj in zamenjam za drugo grafično v tem rangu. Kaj predlagate ker ta glasna ko hudič
Preberi si zadnji post tukaj.
Dobil boš odgovor in mislim da boš kar hitro zamenjal tole grafično.
Dobil boš odgovor in mislim da boš kar hitro zamenjal tole grafično.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kawa6 ()
Kawa6 prav imaš, jo bom zamenjal, zdej me pa zanima če kdo že ve kdaj pridejo nove ati radeonke na agt?
Je tale vaporka x tišja kot tale od gigabyta? ali bi vzel rajši katero od nvdie ?
Je tale vaporka x tišja kot tale od gigabyta? ali bi vzel rajši katero od nvdie ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kokpa ()
BuBBle.D ::
Vzami referenčno 4890-ko ali vapor-x. Slednja je že po defaultu zelo tiha, na referenčni pa lahko reguliraš obrate.
|MSI MPG Z690 EDGE|Intel Core I7-13700K|64GB Viper Steel 3600Mhz|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|
Vzami referenčno 4890-ko ali vapor-x. Slednja je že po defaultu zelo tiha, na referenčni pa lahko reguliraš obrate.
Mogoče malo nerodno povedano. Da ne bo pomote...tudi na vapor-x lahko reguliraš obrate. Skratka na vsaki, katera ima vsaj tri kable do ventilatorja.
Revenant ::
hja, čeprav je "custom", takšen vent ni ravno najboljši, vsaj v smislu principa izpihovanja zraka iz ohišja. Jaz imam vedno samo, zgolj, in nič drugega kot Gigabytov hardver, in zadeva je super (brez EPP).
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup budget pc-jaOddelek: Kaj kupiti | 4872 (4036) | jazbec |
» | Računalnik 700-800€Oddelek: Kaj kupiti | 6223 (5603) | Mitja358 |
» | Ali še kdo prodaja single slot grafike?Oddelek: Kaj kupiti | 1275 (958) | klinker |
» | Se mi splača vzet hd 4890 2gb vaporOddelek: Kaj kupiti | 1113 (813) | Galaxy |