» »

gigabyte radeon hd 4890 overclocked fan problem

gigabyte radeon hd 4890 overclocked fan problem

kokpa ::

Danes sem dobil tole grafično http://www.agt.si/racunalniska-oprema/g..., problem pa je da je ventilator skoz lavfa na 100% pa ga ne morem zmanjšat. Kaj predlagate c ati CCC ne gre.

DaVidQ ::

Probi z RivaTuner.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DaVidQ ()

Kawa6 ::

Danes sem dobil tole grafično http://www.agt.si/racunalniska-oprema/g..., problem pa je da je ventilator skoz lavfa na 100% pa ga ne morem zmanjšat. Kaj predlagate c ati CCC ne gre.

Po vsej verjetnosti ti ne bo uspelo s tem ventilatorjem. Kolikor je videti po sliki sta do ventilatorja speljana samo dva kabla.

potem je najbolje da pošljem nazaj in zamenjam za drugo grafično v tem rangu. Kaj predlagate ker ta glasna ko hudič

galu ::

Počakaj malo še, ko bojo meli DX11 grafike, zamenjaj za eno tisto.;)
Tako to gre.

Preberi si zadnji post tukaj.
Dobil boš odgovor in mislim da boš kar hitro zamenjal tole grafično.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kawa6 ()

Kawa6 prav imaš, jo bom zamenjal, zdej me pa zanima če kdo že ve kdaj pridejo nove ati radeonke na agt?

Je tale vaporka x tišja kot tale od gigabyta? ali bi vzel rajši katero od nvdie ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kokpa ()

BuBBle.D ::

Vzami referenčno 4890-ko ali vapor-x. Slednja je že po defaultu zelo tiha, na referenčni pa lahko reguliraš obrate.
|MSI MPG Z690 EDGE|Intel Core I7-13700K|64GB Viper Steel 3600Mhz|
|Zotac Trinity 3090 OC|EK-Nucleus AIO CR360 Lux D-RGB|
|ASUS TUF Gaming GT501|Corsair AX1200W|Samsung Odyssey G7 32"|

Vzami referenčno 4890-ko ali vapor-x. Slednja je že po defaultu zelo tiha, na referenčni pa lahko reguliraš obrate.

Mogoče malo nerodno povedano. Da ne bo pomote...tudi na vapor-x lahko reguliraš obrate. Skratka na vsaki, katera ima vsaj tri kable do ventilatorja.

Revenant ::

hja, čeprav je "custom", takšen vent ni ravno najboljši, vsaj v smislu principa izpihovanja zraka iz ohišja. Jaz imam vedno samo, zgolj, in nič drugega kot Gigabytov hardver, in zadeva je super (brez EPP).
Bolje golob v roki kot kurac na strehi.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup budget pc-ja

Oddelek: Kaj kupiti
264872 (4036) jazbec
»

Računalnik 700-800€

Oddelek: Kaj kupiti
366223 (5603) Mitja358