Forum » Igre » FIGHT !!!
FIGHT !!!
nemesis ::
A obstaj kak dober fighterski spil za PC-je? !
Kolikor jaz vem, je bil zadnji tak spil Mortal Kombat 4 pred nekaj leti... A je po njem izsel se kaksen?
Nujno rabim, ker bi enga mal mlatil
Kolikor jaz vem, je bil zadnji tak spil Mortal Kombat 4 pred nekaj leti... A je po njem izsel se kaksen?
Nujno rabim, ker bi enga mal mlatil
Predator ::
PC pa pretepačine niso šle nikol skup
raje so obrni za ps1 + emulator za pc pa obvezno joypad!!!!!!! na tipkovnice sux
raje so obrni za ps1 + emulator za pc pa obvezno joypad!!!!!!! na tipkovnice sux
a za Play Station sploh obstaja emulator?!
Kako potem to zgleda? "Kupim" CD za PS, ga dam v CD rom in zazenem emulator?
Kako potem to zgleda? "Kupim" CD za PS, ga dam v CD rom in zazenem emulator?
Rogue Jedi X ::
Oh, seveda obstajajo za PSX emulatorji! priporočal bi ti Virtual Game Station ali pa ePSXe. mogoče ti bo kdo priporočil še Bleem!, ampak če mene vprašaš je to krama. Aja, Virtual game Station ti emulira PSX špile tako kot na PSXu, medtem ko pri ePSXe-ju lahko igraš 3d pospešeno in pri večjih resolucijah, vendar je manj kompatibilen kot VGS. Uporablja se pa tako, kot si sam uganil Kupiš oz. sposodiš si PSX CD, ga vstaviš v CD-ROM in zaženeš emulator.
Pa lep pozdrav!
Pa lep pozdrav!
"Where do angels lose their way?"
OK
zdaj sem porihtal - dobil PSX emulator and stuff in nazigam TEKKEN 3
a je se ksn dobr spil?
zdaj sem porihtal - dobil PSX emulator and stuff in nazigam TEKKEN 3
a je se ksn dobr spil?
LunKi ::
Kaj pa za ps2 emulator (mašina zmore vse). Ma frend špile sam bi rad na pcju probu da grand turismo pa gta3
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretepaške igre - katere so najboljše za pc?Oddelek: Igre | 4122 (2524) | opeter |
» | Iščem kakšen dober fighter-ski špil za PCOddelek: Igre | 1339 (1190) | AtaStrumf |
» | TAKEN3 problemOddelek: Igre | 2162 (1965) | Gunn3r |
» | kako igrati igre za Play Station na PCOddelek: Igre | 1556 (1350) | Trupl0 |
» | Emulatorji za PS1 & PS2Oddelek: Igre | 2841 (2366) | Kriko |