Forum » Strojna oprema » Nokia Communicator
Nokia Communicator
VonGriffin ::
Torej lastim si dotičen gizmo, pa me še par zadev zanima:
1.Nastavil sem si poštni predal in www na arnesov strežnik (tel.) pa me zanima kakšne so tarife za dostop z gsmom!
(mimogrede, deluje fantastično)
2.Kaj vse potrebujem za Infrardečo povezavo (poleg GSMa seveda) in ali je hitrejša od serialnega kabla (mogoče gdo ve kje v MB oba prodajajo, pa še etui za Nokio rabm)
3.nakar rabm več softwera (imam 64mb pomnilniško kartico)
kakšen link? (ok sem v nokia-clubu, vendar je vse trial)
To je več ali manj vse,,,
1.Nastavil sem si poštni predal in www na arnesov strežnik (tel.) pa me zanima kakšne so tarife za dostop z gsmom!
(mimogrede, deluje fantastično)
2.Kaj vse potrebujem za Infrardečo povezavo (poleg GSMa seveda) in ali je hitrejša od serialnega kabla (mogoče gdo ve kje v MB oba prodajajo, pa še etui za Nokio rabm)
3.nakar rabm več softwera (imam 64mb pomnilniško kartico)
kakšen link? (ok sem v nokia-clubu, vendar je vse trial)
To je več ali manj vse,,,
borutzi ::
1.) ce dostopas preko 041 181818 je cena ista kot za wap, v primeru da klices na arnes poglej cenike....ce se nimas daj vklopiti HSCSD
2.)Odvisno kaj bos imel na drugi strani. Meni v tandemu z laptopom lepo deluje. Najvec stvari imajo na www.teleray.si
3.) Meni najboljsa stran je www.my-communicator.com ...dosti je spremljas to stran in nic ti ne bo uslo.
Da, tudi jaz sem zadovoljen z njim,
2.)Odvisno kaj bos imel na drugi strani. Meni v tandemu z laptopom lepo deluje. Najvec stvari imajo na www.teleray.si
3.) Meni najboljsa stran je www.my-communicator.com ...dosti je spremljas to stran in nic ti ne bo uslo.
Da, tudi jaz sem zadovoljen z njim,
VonGriffin ::
HUH!,,, etui za GSM (vodoraven) košta reči i piši oko 13.000jurjev vsaj tako Teleray,,,
A postoji kakšna alternativa?
A postoji kakšna alternativa?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaščita za telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 1904 (1603) | Matevz96 |
» | HTC Desire HD (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 30698 (19056) | fishy12 |
» | Delanje lukenj v etui (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 3784 (2750) | Halfdead987 |
» | Samsung Galaxy 5 Torbica/EtuiOddelek: Mobilne tehnologije | 1052 (1032) | francek1 |
» | Samsung Galaxy S - etuiOddelek: Mobilne tehnologije | 2177 (1761) | cukl |