Forum » Programska oprema » Postfix & kopija poslane pošte
Postfix & kopija poslane pošte
incognito ::
Živijo,
Igram se s postfixom in sem prišel do težave. Torej, imam Postfix strežnik, z virtualnimi userji. Rad pa bi dosegel, da ko user pošlje pošto preko SMTPja, da se kopija njegove odhodne pošte shrani v Sent folder znotraj njegovega virtualnega mailboxa.
Doguglal sem se do $sender_bcc_maps, vendar to reši le en del težave. Preko tega bi vsak vedno še sam sebi poslal BCC maila, vendar v Inbox, ne pa v Sent (oz. nekaj v tem stilu), kar bi si pač želel. Ima kdo kakšno idejo, kako bi rešil zadevo?
Že vnaprej hvala za odgovore.
Igram se s postfixom in sem prišel do težave. Torej, imam Postfix strežnik, z virtualnimi userji. Rad pa bi dosegel, da ko user pošlje pošto preko SMTPja, da se kopija njegove odhodne pošte shrani v Sent folder znotraj njegovega virtualnega mailboxa.
Doguglal sem se do $sender_bcc_maps, vendar to reši le en del težave. Preko tega bi vsak vedno še sam sebi poslal BCC maila, vendar v Inbox, ne pa v Sent (oz. nekaj v tem stilu), kar bi si pač želel. Ima kdo kakšno idejo, kako bi rešil zadevo?
Že vnaprej hvala za odgovore.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook sinhronizacijaOddelek: Programska oprema | 5268 (1809) | Machete |
» | A se da dokazat spremembo email vsebineOddelek: Omrežja in internet | 1822 (1211) | Tilen |
» | ProfilOddelek: Operacijski sistemi | 1157 (1050) | 1fris |
» | blacklisted: list.dsbl.orgOddelek: Omrežja in internet | 2352 (2151) | Bakunin |
» | Ali je mozno poslati mailOddelek: Loža | 998 (773) | Zlatko1 |