Forum » Loža » Bankomati
Bankomati
Ales22LJ ::
Mene pa nekaj zanima? A nima vsak dostop do bankomata kjer koli je postavljen! Sicer pri igralnici lev je tabla za bankomat ba grem notri bankomata ni nikjer nato vprasam zaposlenega tm kje je bankomat in mi rece da je bankomat samo za stranke halo ani to proti zakonu pa ze tko placujemo za bankomat pr vsakmu dvigu! In pol mi un rece da je samo za stranke. Da res igralnica vs dnar pobere od unih. Komu pol potem una tabla ba za bankomat. Ani to proti!
- polepsal: OmegaBlue ()
Kj jz vem kermu zakonu. Sam nemore si pa kr tkole priletit kazino bankomat da je valda skos povn ne za njivo stranke k igrajo da dnar negre vn !!! Sej so pametni samo nevm ce je to lih dovoljen nevm cemu potem sluzi tabla zunaj kazinoja pr postaji BA..Ze tko placujs za vak dvig nevm tocno kolk 60 centov al kolk :S pol pa se ta udarc!!!!
aljazh ::
V stavbi parlamenta sta vsaj dva bankomata, pa ti kot navaden smrtnik z ulice ne boš mogel do njiju, da bi dvignil denar. Majkemi, še poslanci kršijo zakon!
gzibret ::
Tudi v Cityparku so bankomati, pa ne verjamem, da je prost dostop do njih, ko je štarcuna zaprta.
Vse je za neki dobr!
Steinkauz ::
Sm že dvigval dnar tam. Fora je, da je v samem kazinoju, kjer pa morš met vsaj 18 let , prej dat osebno in se "včlanit". Mi smo šli pijani not k je bil najbližji, smo se lepo registriral, dobil free drink, pa še bobi palčk najdel
Glih tolk, da nismo pozabl zaka smo sploh not
Glih tolk, da nismo pozabl zaka smo sploh not
5er--> ::
aljazh ::
Ja, vidiš lahko veliko in malo dvorano, veliko preddverje, mogoče še veliki salon, potem pa se počasi konča. V hodnike na Tomšičevi dvomim, da spustijo obiskovalce.
Nejc Pintar ::
Za dvig te okradejo samo, če si pri napačni banki/bankomatu. Jaz še nikoli nisem plačal za dvig.
Lahko je biti prvi, če si edini!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nejc Pintar ()
No No sam da pogledas kolk mas gor oziroma vzames potrdilo o stanju !!!! ti vazmejo neki sam manj kot dvig!!!
d0rK ::
Jz sm ucer prvic opazu kok NLB racuna za dvig kesa z MCja. Debelih 10.43 eur. Ta mesec sem jim nevede podaril 50 eurov.
Mislm, klosarsko no.
Mislm, klosarsko no.
Ziga Dolhar ::
d0rk ... mene so na to ob sklepanju pogodbe zlo jasno opozoril, napisano je tudi na ceniku ...
Sicer pa, zakaj dvigaš z MC in ne z Maestrom?
Sicer pa, zakaj dvigaš z MC in ne z Maestrom?
https://dolhar.si/
Men nuben nic rekel. Sicer sem vedel da nekaj pride, sam ne pa da je tolk. :/
Morm it na kredit dvigat ker je racun zarad daril in racunov suh. ;p
Morm it na kredit dvigat ker je racun zarad daril in racunov suh. ;p
Azrael ::
Ti si pečen... In potem nov kredit, za poplačilo prejšnjega kredita in tako dalje?
Nekoč je bil Slo-tech.
jype ::
Azrael> Ti si pečen... In potem nov kredit, za poplačilo prejšnjega kredita in tako dalje?
Glede na odlično stanje v državi je nenavadno, da vedno več ljudi to počne. Že dva znanca na ta način životarita.
Glede na odlično stanje v državi je nenavadno, da vedno več ljudi to počne. Že dva znanca na ta način životarita.
Ted ::
Kaj ma minister za finance s tem da se folk neumno zadolžuje in zapravlja? Tu gre za osebno zrelost in razum, ne pa za gospodarsko klimo. Ta se meri z makroekonomskimi indikatorji.
Mah...
Brez skrbi Azarel. Mal stvari mi gre bolj na zivce kot zapravljanje denarja za katerega nisem siguren ce bo nasledni mesec tam.
Ampak v sili se hudic muhe zre. V temu primeru pac imam skalkulirano vse, da bom ze Januarja na zeleni veji.
Ampak v sili se hudic muhe zre. V temu primeru pac imam skalkulirano vse, da bom ze Januarja na zeleni veji.
Vikking ::
Mislim da je predvsem mentalno stanje državljanov takšno, da si kupujejo stvari preko svojih zmožnosti, še sploh če želijo posnemati bogatejšega soseda.
Mislim da je predvsem mentalno stanje državljanov takšno, da si kupujejo stvari preko svojih zmožnosti, še sploh če želijo posnemati bogatejšega soseda.
jype ::
Ted> Kaj ma minister za finance s tem da se folk neumno zadolžuje in zapravlja?
Nimam pojma. Kdo pa pravi, da kaj ima?
Vikking> Mislim da je predvsem mentalno stanje državljanov takšno, da si kupujejo stvari preko svojih zmožnosti, še sploh če želijo posnemati bogatejšega soseda.
Ja, to je res. Jaz si tega ne znam predstavljat. Verjetno bi lahko našel banko, ki bi mi častila zasebno letalo, ampak...
Kaj bi pa potem počel? Preostanek življenja bi vsak mesec obral ene 50 bankomatov s kreditnimi karticami in iz njih scuzal gotovino za naslednji obrok? :)
Nimam pojma. Kdo pa pravi, da kaj ima?
Vikking> Mislim da je predvsem mentalno stanje državljanov takšno, da si kupujejo stvari preko svojih zmožnosti, še sploh če želijo posnemati bogatejšega soseda.
Ja, to je res. Jaz si tega ne znam predstavljat. Verjetno bi lahko našel banko, ki bi mi častila zasebno letalo, ampak...
Kaj bi pa potem počel? Preostanek življenja bi vsak mesec obral ene 50 bankomatov s kreditnimi karticami in iz njih scuzal gotovino za naslednji obrok? :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Azrael ::
Tole z bankami in krediti je tako kot tisti, ki v sončnem vremenu posoja dežnik, ko pa pade prva kaplja, pa hoče dežnik, jasno nepoškodovanega, raje še malo boljšega takoj nazaj.
Nekoč je bil Slo-tech.
BigWhale ::
Koliko vas lahko kupi stanovanje, brez da vzamete kredit? Danes recimo, ne cez 20 let, ko otroci odrastejo in stanovanja dejansko vec ne potrebujes... :)
Tear_DR0P ::
Koliko vas lahko kupi stanovanje, s tem da vzamete kredit? Danes recimo?
jaz ne :/ ne dobim dovolj visokega kredita
jaz ne :/ ne dobim dovolj visokega kredita
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain
Samuel Clemens aka Mark Twain
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Abanka ali Inteso Sanpaolo?Oddelek: Loža | 6887 (3056) | kriko1 |
» | Euronet bankomati, očitno prihajajo k nam :( (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 27498 (16508) | CyberPunk |
» | Bankomat limitOddelek: Loža | 19064 (6432) | Luk as |
» | Razlika med Plačilno, debetno in kreditno karticoOddelek: Loža | 23990 (17987) | St235 |
» | Vam banka zaračunava vodenje kartičnega računa? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11529 (9514) | WildChild |