Forum » Loža » Kje v LJ ali KR kupiti old style burek na trikot
Kje v LJ ali KR kupiti old style burek na trikot
M@73Y ::
Pozdravljeni. me zanima kje v Ljubljani ali kranju kupiti, če seveda sploh še obstaja, un burek v obliki trikotnika, ka zgleda kot lazanja torej testo-sir-testo-sir-testo, ka sedaj so samo ti zviti v klobčič.
Lep dan. Matej
Lep dan. Matej
..jump into psytrance tunnel..
Jakka ::
Burek Olimpija na Pražakovi v Ljubljani, nasproti Telekoma zraven Bavarca. Se mi zdi da so edini v Lj, ki imajo trikotni burek.
jype ::
Olimpija je tudi edini burek, ki se v 30 letih ni praktično nič spremenil (ali pa so ga spreminjali zelo zelo počasi, da ni nihče opazil) - so pa dodali nove modele, že dolgo tega zelo dober pizza burek, nekaj let nazaj pa še jabolčnega :)
bzp ::
V KR maš Drobtinco (Dino), kjer lahko izbiraš a hočeš trikotnega ali zavitega. Preverjeno ob vikendih (ne smeš pa biti prepozen, ko že vsega zmanjkuje).
DimmniBurek ::
Tisti zraven bavarca je najboljši burek(pizzaburek) ever! Sam mal premajhen je za tiste solde. Matr, dns grem tja mal obudit spomine
There Is No Stronger Drug Than Reality
Gwanaroth ::
Pizza Burek 24 ur non stop, na Zaloški, nasproti gostilne Duboćica.
Najboljši burek kar sem jih jedel v Lj.
Najboljši burek kar sem jih jedel v Lj.
Lights often keep secret hypnosis..
Lih zdej grem v Olimpijo na pizza burek. Poročilo sledi
Poročilo: Brutalno dober okus, še vedno malenkost premajhen, ampak vseeno vreden 2€.
Orgazmično
Orgazmično
koyotee ::
IMHO majo v olimpiji najboljši pizza burek
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PapinoOddelek: Loža | 5011 (3704) | [D]emon |
» | Burek (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8516 (5026) | sesobebo |
» | Pica burek brez mesa v Ljubljani? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9452 (6485) | Kenpachi |
» | Najboljše burkečine aka Fast foodi v centru Ljubljane in neposredni okoliciOddelek: Loža | 5862 (4970) | Bob Rock |
» | Kateri burek?Oddelek: Loža | 3711 (3305) | IR Babun |