» »

težava z grafo 7600GS

težava z grafo 7600GS

shyR ::

Težava je naslednja...7600GS sm kupil pred približno 3 meseci. Delovala je brez težav. Danes pa mi med igranjem neke igre vrže ven in mi začne nabijat sporočilo, kot da je premalo napetosti na grafo. Napajalnik imam 350W in mislim da bi moralo bit zadost. Potem računalink restartam in zgodilo se je naslednje: na začetku se je prikazal loading screen in tista črtica je potovala v nedogled. Restartam še enkrat. Pride do loading screna in potem se avtomatsko restarta še 1x. Potem mi ni prišlo niti do loading screena ampak je utripala samo ena črtica. Potem sm ugasnu računalink za 15 min in ga spet pržgal. Po temu se je windows zagnal normalno. Potem pa sem na strani od club3d našel tole: link
Naredil sem točno po teh navodilih vendar ne pomaga. Skos mi prikazuje sporočilo da ni dovolj napajanja. Vmes ko restartam pa mi kdaj tut v windows noče prit. Potem sem še nekje zasledil da naj prižgem računalink brez priklopljenega napajalnika. Naredil sem to in sporočilo je izginilo. Vendar ko sem šel v katerokoli igro mi je pokazal blue screen in restart računalnika. Js ne razumem zakaj tako kar naenkrat, ker mi je prej delovalo brez težav.
Upam da ste me razumeli in mi bo znal kdo pomagat.
  • spremenil: shyR ()

dejansan ::

če si tisto že sprobal pa še vedno ne deluje probaj z novim biosom, ki so ga izdali ravno v ta namen
dejansan

shyR ::

Mi lahko malo bolj pojasniš kje to dobim pa kako to usposobim...ker ne vem dosti o tem

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shyR ()

Xor ::

http://www.club-3d.com/news_main.php?Id... tu je BIOS, navodila kako se ga flasha pa so notri v zip-u

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

PCI grafična kartica

Oddelek: Kaj kupiti
72012 (1883) alanst
»

Modifikacija ventilatorja na graficni? potenciometer..

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
5915 (839) Pesimist
»

Grafična za Compaq minitower?

Oddelek: Strojna oprema
141191 (1033) AlexUS
»

Club-3d 7600gs 256mb AGP frekvenci

Oddelek: Strojna oprema
362960 (1929) abazigal
»

Dovolj dober računalnik?