Forum » Programska oprema » mrežni program za pridobitev informacij o delovnih postajah
mrežni program za pridobitev informacij o delovnih postajah
borutzi ::
Situacija je sledeča: rabim program, ki mi bo od vseh klientov, ki jih imam v mreži pridobil informacije (procesor, ram, hdd, ip naslov, komponente.....). Teh računalnikov je nekako 150, zato se mi zdi potrata časa skakati od mašine do mašine in to delati...v kolikor se je kdo srečal s podobnim problemom naj mi javi. Aja, vse mašine so na TCP/IP, OSi so Win9x ali NT in 2000, IP naslovi so statični in v dveh subnetih.
Borut
Borut
andrej ::
Lahko uporabis WMI skipte. Sicer nimam trenutno na glavi, ampak na netu mas dosti taksnih skript... potem pa lahko sam kaj napises, itd...
en site
en site
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako v Windows 10 nastaviti statični IPv4 naslov?Oddelek: Operacijski sistemi | 3589 (3122) | Apple |
» | Slovenski ponudniki spletnega gostovanja za Python aplikacijeOddelek: Izdelava spletišč | 4042 (3613) | techfreak :) |
» | 1 PC > 2 ISP > 2 IP > 2 brskalnika z različnima IP istočasno onlineOddelek: Omrežja in internet | 2070 (1600) | SeMiNeSanja |
» | Iskra Callisto 821 -gesloOddelek: Strojna oprema | 6223 (4411) | simnov |
» | Postavitev web serverja na domači mašini z WinXPOddelek: Omrežja in internet | 3142 (2807) | Gwanaroth |