Forum » Kaj kupiti » kako ojačati signal routarja?
kako ojačati signal routarja?
NemecRok ::
Zdravo!
Mene pa zanima, če sa da signal na routarju ojačat, saj se selim s kompom v spodnje prostore hiše, kjer sedaj ne vleče...sicer pa imam Linksys-om routar WRT54G, ki ima dve anteni in ti dve se dasta odstaranit ter po mojem mnenju zamenjat s katero od teh:
- 1.primer
- 2.primer
....samo nism čisto prepričan, če se te antene dajo namestit na ta routar ter kako so učinkovite oz. kakšen doseg imajo?
Ma mogoče kdo od vas kakšne izkušnje s tem?
Hvala za nasvete
Lp
Švaba
Mene pa zanima, če sa da signal na routarju ojačat, saj se selim s kompom v spodnje prostore hiše, kjer sedaj ne vleče...sicer pa imam Linksys-om routar WRT54G, ki ima dve anteni in ti dve se dasta odstaranit ter po mojem mnenju zamenjat s katero od teh:
- 1.primer
- 2.primer
....samo nism čisto prepričan, če se te antene dajo namestit na ta routar ter kako so učinkovite oz. kakšen doseg imajo?
Ma mogoče kdo od vas kakšne izkušnje s tem?
Hvala za nasvete
Lp
Švaba
Toshiba Satellite Pro A300-1NT
Gwanaroth ::
http://uha.makina.org/
Tu imaš kvalitetne antene. Piši pujsku, povej mu kakšen router imaš in za kaj rabiš anteno. Ti bo najbolje svetoval.
Tu imaš kvalitetne antene. Piši pujsku, povej mu kakšen router imaš in za kaj rabiš anteno. Ti bo najbolje svetoval.
Lights often keep secret hypnosis..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov compOddelek: Kaj kupiti | 928 (823) | Fizikalko |
» | Turion ali Centrino?????? To je sedaj vprašanjeOddelek: Kaj kupiti | 1253 (1117) | ricola78 |
» | gericom ego prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 1484 (1219) | zile |
» | je ta monitor doberOddelek: Kaj kupiti | 1038 (987) | mtosev |
» | KAJ kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1355 (1269) | norc |