» »

Cena rabljenih bartonov

Cena rabljenih bartonov

Mr.Ecko ::

Zanima me koliko je normalna cena rabljenih bartonov, ker 20.000 sit je zamen zeloooo prevelika cena, glede na to da za ta denar dobiš ze novega 64 bitnega !

Torej po vaše koliko je realna vrednost bartonov.

Jan987 ::

Neki cajta nazaj (kakšen teden) sem na tem forumu zasledil za 15k semprona 3000+ kiima barton jedro in takt 2Ghz

dejansan ::

prejšni teden sem prodal bartona 2500+ za 12000

zanimanje je bilo precejšnje
dejansan

Veron ::

slab mesc nazaj sm prodal bartona 2500+ za 15k pa je blo zanimanje ogromno, na koncu sem se odločil prodati tistemu, ki pride iskat, tko da moja layzi ass ni blo treba velik hodt :D

kixs ::

Realna vrednost na zalost ni primerljiva z novimi procesorji. Ce imas zdaj proc Duron 1000+ in bi rad imel nekaj mocnejsega, potem v tem primeru samo zamenjas procesor in zadeva laufa. Medtem moras za AMD64 ali Intel zamenjat se maticno plato in graficno. Tudi rame, ce gres na Intel ali AM2. Tako je strosek veliko vecji in vprasanje je, ce se splaca.

Js sem v cetrtek prodal mobilni Barton 2500+, ki se je navil na 2500Mhz, skupaj z bakrenim hladilnikom za 18K. Po moje je bil vreden tega denarja, saj je po moci primerjiv z AMD64 3200+ , ce ga seveda ne navijes prevec ;) Zato tudi prej nisem hotel menjat sistema.

Zdaj imam X2 3800+, navit na 2550, vendar se pri normalnem delu ne pozna nic. Seveda moram se bolje stestirat masino, ker do zdaj nisem imel casa, potem sem pa itaq Bios napacen flashal. ;((

V glavnem, ce nisi res zelo zahteven uporabnik, ti bo Barton se nekaj casa sluzil. :D

lp

vektor ::

kok bi pa jst dubu za Athlon 3200+ XP, najbrz da ne tok kukr uni k ste 2500+ Bartone prodal :P

Bidox14 ::

jaz sem ga pred tremi tedni prodal za 14k, zanimanje je bilo spet zares ogromno ( 10 ponudb)... prodal sem barton 2500+
MSI K9N Platinum, x2 4000+, 2GB Geil Ultra 800MHz, 7600GT, 450GB SataII

Spock83 ::

Jaz imam tudi Bartona 3200+, pa me zanima a se da dobiti microATX ploščo s socketom A? Ne vem ali ga bom prodajal, ali pa če bom dobil ugodno ploščo za domač server.

Ja teli socket a procesorji so kar dragi no čeprav se da tud ugodno dobit, vendar je povpraševanje veliko.
Sm lanskopoletje prodal 2400+ ki je imel TB jedro za 23k pa je bilo zanimanje ogromno in sem mel v enem dnevu prodanega, je pa res da je imel 133 fsb in je bil najmočnejši procesor, katerega so lahko na plato namestili tisti z malo starejšimi matičičnimi.

Tko da čekupuješ se ti ne splača zapišt u enega in pol zanga dat preveč (sploh če ti zdajšni procesor še dela) ampak lepo čakej na eno ugodnejšo ponudbo in skoz glej polpa napadi enga k je mel recimo 10k ceno na bolhi pa če boš prvi mu reč da se je ko je oddal oglas se strinjal da bo proc prodal po taki ceni in da če ga ne bo ga bodo banali iz bolhe:D :D :D . Skratka če boš mal iznajdljiv bošdost pocen pršov skoz.

kopriwa ::

Trenutno so časi za prodajo proca zelo slabi (ali pa se samo meni tako zdi). Glede na to da ste še kak mesec nazaj prodajali bartone po 15k, se danes sam bojim prodat A64 3200+, glede na to da jim je cena tako padla in dobiš novega za cca 20k. Najbolje je tako kot je Dejan83 napisal, da stare proce izkoristite za kak drug namen. Imo bi mogla cena bartonov še pasti glede na A64, sej se tut v performancu glih ne ujemata. Cca 12k max za bartone

delfinus ::

Dobro navijajoci Bartoni so res vredni, da ostanejo se nekaj casa v masincah. Mislim, da se se vsaj leto dni ne splaca narediti prehod, ce imate dobrega Bartona in se le ta lepo navija. Razlika v performansu in igrah (ce je prisotna 6800GT ali pa 7600GS) je ob podobni konfiguraciji na AMD64 3200 zanemarljiva in neopazna.

Nande ::

Točno to sem hotel slišat...:))

Lp!

evo. Sicer je še kar nekaj časa licitacije venfar za enkrat je vredu cena. Imaš pa tudi tegaki ima fiksno ceno.

Evo takolepa eni navalijo na pokvarjen proc.

Aja toleje tud kr ugodno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nova graficna kartica

Oddelek: Kaj kupiti
81284 (1175) globe
»

Kater procesor za socket A

Oddelek: Kaj kupiti