Forum » Strojna oprema » katera< grafična kartica
katera< grafična kartica
giovanni_ ::
Živio sedaj imam voodooja 3000 z tv out. po nasvetu prijatelje ta grafična kartice ni preveč kvalitentna za povezavo z televizorjem. zato me zanima katera grafična kartica je primerna za to funkcijo in seveda ostale stvari(v operacijskem sistemu,filmi,igre)
pa tudi cena naj ne bo previsoka. denar je relativna stvar
pa tudi cena naj ne bo previsoka. denar je relativna stvar
rc-car ::
Kak mas pa proc? Glede na to, da najbrz ne ravno najmocnejsega (zdej mas voodooja..) bi ti priporocu kakga Geforca 2MX z tv-outom..
Poglej kater omogoca tv-out in je najcenejsi - denar je relativna stvar
Poglej kater omogoca tv-out in je najcenejsi - denar je relativna stvar
Nothings gonna stop me now, I'm breaking the rules, I'm gonna do it if its not allowed
Dami ::
Folk, to kar govorite da če maš švoh procesor in je brezveze da kupiš dobro grafično je čist bulšit. Mam celerona 400@500 in do nedavnega sn meu voodo 2k@3k. Zdej mam pa propheta2 ti in špili delajo k šus. Prej sploh nism mogu pomislit da bi dau na kej več k 640*480 in minimum detail. Zdej pa mam na 1024*768 in high details pa dela čist gladko. V 3dmarku mam pa 1000 točk več k prej. Ma pa bratranc isto kartico sam t-birda 1g pa ma še 2000 več od mene.
No, res bi ti odsvetoval kej v rangu gf3 sam po moje je bolš da kupiš 2ti k pa mx400. Sploh pa če je sam 20k razlike.
No, res bi ti odsvetoval kej v rangu gf3 sam po moje je bolš da kupiš 2ti k pa mx400. Sploh pa če je sam 20k razlike.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.