» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
73 / 245
»»

galu ::

Pebkac je izjavil:

Če kdo razmišlja o nakupu Red Orchestra 2, ne prehitro, raje kupi tukaj: https://www.humblebundle.com/weekly
Dobiš že za 1$, poleg tega pa je zraven vključen še prvi Red Orchestra. Za isto ceno kot je na Steamu pa dobiš zraven še Killing Floor. Skratka must buy deal.

Epic, hvala!
Tako to gre.

_Denny_ ::

dr.Akula je izjavil:

Glede MW3, tule je 14€, pa ko je enkrat aktivirana so na voljo vsi main jeziki. Samo apropo.

Na tvojem linku je RU verzija..zaradi tega ti lahko banajo steam račun, ker so alergični na RU in CIS verzije izven teh držav. Nuuvem ima ROW verzije s čisto vsemi jeziki (tisto s prevajalnikom sem mislil za njihovo stran, ne špil sam).
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

Dober dan ::

Kaj je z igro Red Orchestra 2? Jaz sem se zdajle prijavil v steam in sem jo imel kar v LIBRARY kot da sem jo kupil. Je še kdo drug to dobil kar na račun? Jaz sem jo dal dol vlečit dokler je še na voljo :)

dottor ::

Je FREE WEEKEND.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Torej bo ostala na računu tudi ko kdaj formatiram ali ne? Sam malo za info da vem.. :)

Ne. Čez vikend jo boš lahko igral, pol se bo pa odstranla iz knjižnice. Če se ne motim boš ostal brez nje v ponedeljek ob 19.00 (takrat se na Steamu resetira nov dan).

Beda.. če so jo že dali bi jo pustili :)

To majo FREE WEEKEND, kjer imajo igro v razprodaji, pa ti jo ponudijo za sprovat, pa če ti jo ušeč si jo kupiš po "ugodni ceni". Nekako testna vožnja pred nakupom avta.

Daj mi nekaj povej. Npr. jaz zdaj igre vse inštaliram v steam mapo na c disku. Če to mapo prekopiram na d disk in če kdaj formatiram, bom lahko uporabil slednjo mapo na d disku ali bom moral ponovno downloadati igre?

Bor H ::

Da, lahko, jaz Steam mape nikol ne brišem.

Jerry000 ::

Res dober deal, vse so baje za steam, 2 igri za 8€

http://getloadedgo.com/

ahac ::

Btw, Amazon ima spet keye za Borderlands 2.
Pa na naslovu, ki sem ga dal (NY state), so mi pribil 70 centov davka na season pass. Če vpisujete random naslov potem je verjetno bolje izbrat nek state, ki nima sales tax.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

Mountain View je dobra opcija.
Jerry: deal ni slab, je pa večina iger že bila na pod 5EUR

Delaware in New Hampshire nimata sales tax tako, da bi verjetno bilo najboljš nekaj od tega vpisat. No, zaradi 70 centov se ne sekiram. :))

Hec je tudi da je razlika med sales tax na fizične in spletne nakupe.

Ja, imaš prav. New York state zahteva, da se lokalni davek plača za vsak nakup tudi, če ti pošiljajo od drugje v ZDA.

http://getloadedgo.com/

Kaj mislite da je boljše vzet, civ 5, deus ex HR, batman AC? Vzameš lahko 2 igri za 8€!! je civ 5, deus ex, batman ac vredno nakupa?

civ in batmana, deus ex augmented je bil v $10 square enix amazon bundlu in ga lahko na trading straneh dobiš za 2€

nimam js ravn sreče z tradingom:), ne vrjamem da bi ga kdo dal za 2EUR + to da trading z keyi ni safe, lahko mi da kdo lažno kodo ali pa sploh ne pošlje key

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

SynTax64 ::

Če je kdo zainteresiran, zamenjam PaysafeCard za 10EUR za nakazilo na PayPal-u v vrednosti 10EUR.

Pejt pogledat na steamprices.com in boš vidu kolk nizke cene so imele igre med popusti. Deus Ex je bil že skor zastonj, Civ 5 je sam demo za DLCje, Batman AC pa ni na voljo prek Steama v naših krajih.

Ja ampak če nabaviš drugje batmana ga boš lahko vseeno igral:)

Jerry000 je izjavil:

nimam js ravn sreče z tradingom:), ne vrjamem da bi ga kdo dal za 2EUR + to da trading z keyi ni safe, lahko mi da kdo lažno kodo ali pa sploh ne pošlje key

No ja, lahko tudi počakaš na Amazonov Summer Sale in bo ta stvar za 9,99$/7,7EUR spet na voljo. Od tvoje izbire z GetLoaded se žal samo splačata Batman AC (do zdaj je bil GOTY najnižje pri GreenManGaming za 6$/4,62EUR, standard tu za 10$/7,7EUR) in CIV V (nekako najceneje je bilo v tem packu za 19,99$/14,6EUR; tam je bil GOTY z Gods & Kings). Oba špila sta seveda standardni verziji brez dodatkov.

Še analiza najnižjih cen drugih špilov, če še kdo kot jaz šteje vsak cent pri nakupu iger:
Mafia II - 7,49$ na Amazonu
Darksiders II - Darksiders Franchise Pack (Darksiders 1 + 2 + čisto vsi DLC-ji) za 13$
Spec Ops: The Line - 3,25$ (tu nekje) na Amazonu
Serious Sam 3: BFE - Indie Royale Valentine 2.0 Bundle ~3,5EUR
Operation Flashpoint: Dragon Rising - nisem zasledil nobene akcije
Borderlands GOTY - 7,49EUR na Amazonu
Just Cause 2 - v že omenjenem Square Enix packu + za 7,49$ v Square Enix Ultimate Collection
LEGO Harry Potter: Years 5-7 - vsi Lego Harry Potterji so bili v enem Amazon packu za 7,49$
Batman AA GOTY - AA GOTY in AC v tem Amazon packu za 10$
DiRT 2 - par dni nazaj na GreenManGaming za 2,3EUR
Quantum Conundrum - GamersGate in Amazon 3,75$ + v omenjenem Square Enix packu

Iz tega se žal vidi, da je 3/4 GetLoaded iger precenjenih...

@Bor H: Brez problema lahko aktiviraš key z Amazona in GMG, direktne kopije s Steama pa ne moreš zaradi GFWL sranja :/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _Denny_ ()

batmana mi je nakako bedno uzet ker ni GOTY, baje so DLC-ji hudi

Pariah ::

Hmm, na Get Games Go (Get Re-Loaded offer) mi ob checkoutu vrže ven tole:
Sorry, we have been unable to authorise your payment on this occasion.
Probal sem plačat (že večkrat) s kreditno in preko PayPala, pa ne gre. Ima kdo kako idejo v čem je problem?
|P8Z77-V PRO|,|i5 2500K|,|ASUS GTX780 DirectCUIIOC|,|2x4GB Corsair LP|,|H100|,
|Samsung 840/WD1002FAEX|,|Corsair TX850W|,|Fractal Design Arc|,|Win7 U 64bit|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Pariah ()

Čudno, bom jaz zvečer probal če bo šlo. Upam da bo

medenko ::

denny: dost zadev je unavailable.

dr.Akula ::

_Denny_ je izjavil:

dr.Akula je izjavil:

Glede MW3, tule je 14€, pa ko je enkrat aktivirana so na voljo vsi main jeziki. Samo apropo.

Na tvojem linku je RU verzija..zaradi tega ti lahko banajo steam račun, ker so alergični na RU in CIS verzije izven teh držav. Nuuvem ima ROW verzije s čisto vsemi jeziki (tisto s prevajalnikom sem mislil za njihovo stran, ne špil sam).

Sam imam to aktivirano na računu že eno leto in še ni bilo problemov.
ni podatka

Pariah je izjavil:

Probal sem plačat (že večkrat) s kreditno in preko PayPala, pa ne gre. Ima kdo kako idejo v čem je problem?

Si uspel kupiti potem?

Pariah ::

Jerry000 je izjavil:

Pariah je izjavil:

Si uspel kupiti potem?

Včeraj sem pisal na support, njihov odgovor pa sem uspel prebrati šele danes. Težave naj bi bile, ker mi je tolikokrat zavrnilo kartico, mi je bil blokiran account - potreben je bil ročen re-set računa.
Tko da mi je k sreči danes uspelo kupiti, ker je bil res dober deal. Še vedno pa mi ni jasno zakaj mi je včeraj zavračalo kartico in PayPal... weird.
V glavnem, moram pohvaliti njihov support.
|P8Z77-V PRO|,|i5 2500K|,|ASUS GTX780 DirectCUIIOC|,|2x4GB Corsair LP|,|H100|,
|Samsung 840/WD1002FAEX|,|Corsair TX850W|,|Fractal Design Arc|,|Win7 U 64bit|

Bananovec ::

Kako nekateri kupujete igre iz ameriškega Amazona? Meni javi, da je izdelek na voljo samo kupcem iz US of A.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

PARTyZAN ::

frudi ::

PARTyZAN je izjavil:

Tako.

Meni z Borderlinx naslovom Amazon nikakor ni želel sprejeti naročila; ne da bi ga zavrnilo, le po izbiri naslova mi je javilo, da je prišlo do napake (brez opisa, za kakšno napako točno gre). Ko sem uporabil naslov od Google HQ, je šlo pa brez problema :)
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Če je kdo zamudil Amazonov Borderlands 2:

Borderlands 2 ROW - 27,20zł (6,59€)

Imajo še kar nekaj dobrih dealov, ki pa so žal PL region locked.

ROW = rest of the world; pomeni, da stvar ni zaklenjena na noben teritorij

Bananovec ::

Igre se pa da aktivirati preko VPNja, predvidevam?
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

BL2 se aktivira vsepovsod, ostale pa rabijo aktivacijo in igranje preko vpnja (kot recimo ruski Skyrim, ne priporočam). Bom objavil tu, če še bo kaki dober ROW deal.

Tomislav ::

a je kdo preveril, a tale verzija bi delala pri nas? Ker lokalizacije žal nimajo napisane...

http://www.greenmangaming.com/s/si/en/p...

Se mi zdi da obstaja region lock sam na nemško verzijo, tudi na blogu so napisal da je deal worldwide minus nemčija.

Tomislav je izjavil:

a je kdo preveril, a tale verzija bi delala pri nas? Ker lokalizacije žal nimajo napisane...

http://www.greenmangaming.com/s/si/en/p...

Samo Amazonova (Dead Island GOTY Retail (NA)) verzija je zaklenjena na severno Ameriko, GMG pa ima NA+ROW (north america+rest of the world) verzije. Nemčija zaradi njihove USK cenzure nažalost pri večini "nasilnih" iger ne spada v ROW.
btw če se GMG-ju kdaj zgodi kaka napaka in ti prodajo region restricted igro - piši na support in ti bodo dali drugo kodo (in ob tem ponavadi tudi vrnili denar)

_______

Najboljša stran za preverjanje region locka:
- če piše samo "PurchaseRestrictedCountries = [seznam držav]", je aktivacija zaklenjena na te države in jo je mogoče zaobiti z vpn-jem (NE uporabljajte vpn-ja za CIS in RU verzije, torej AM AZ BY GE KZ KG MD RU TJ TM UZ UA LV LT EE; Steam ima alergijo na uporabo izven teh držav in lahko bannajo account zaradi neupoštevanje licenčne pogodbe...res so ruski in ukrajinski špili tudi do 10x cenejši, samo se ne splača tvegati)
- če piše zraven zgornjega tudi "onlyallowrunincountries = [seznam držav]", potem se treba te verzije špila izogibati; stvar rabi tudi med igranjem povezavo z vpn-jem (ruski Skyrim, ruski Tomb Raider 2013, ruski/CIS Max Payne 3,...večina AAA špilov za vzhodni blok). Steam vas bo garantirano bannal, če ugotovijo igranje teh verzij izven določenega seznama držav.

Malner ::

A nismo več v vzhodnem bloku? A Srbi in Hrvati so?

Erm lol? Steamova definicija vzhodnega bloka - CIS+CZ+SK+HU. Zanimivo, da Romunija in Bolgarija že spadata v njihovo EU2 območje (tako kot mi in Poljska npr).

Malner ::

Sej sm se sam hecal. Trenutno imam tako dolg seznam iger, da jih nekaj let ne bom mogel odigrati, pa vedno manj časa imam.

Najbrž bom najprej odigral travniško verzijo Bioshock Infinity, kupil jo bo pa potem, ko bo 5€.

Če koga zanima imam še kupone za Bit Trip Runner 2 (-25% do 22. aprila), danes sem pa dobil še za Duka 3D (-50% do 30. junija), če kdo hoče naj napiše al pa pošlje ZS.

Če bo koga zamikal kupt FEZ: http://pixelenemy.com/fez-price-announc...
 My favorite

My favorite

medenko ::

in kaj hudiča je to?

FEZ? Neka ploščadarica, ki se je razvijala nekje od kamene dobe napreje, njen avtor (Phil Fish) pa je znan kot hud težak/elitist. Med drugim je izjavil (po tem ko je izdal FEZ kot ekskluzivo za XBLA) da so PCji dobri sam za Excel in da moreš FEZ igrat s kavča. Igra sama pa izgleda dokaj interesantna in baje sploh ni švoh.

dr.Akula ::

@Bor H
A potem ti twiti niso joke?
Drugače se pa spomnim te igre, ko njen avtor ni več hotel izdajati patchev na X360, ker so baje predragi.
ni podatka

Ne, ni joke, to so dejansko izjave Phila Fisha. Definitivno čakam da pade v kak bundle ali pa v območje 2€, ker takega odnosa do uporabnikov ne mislim (finančno) podpret. Pa da ne bo pomote, piratizirat tudi ne mislim.

Oooo je že na steamu? Sem jo že kar nekaj časa opazil ta špil in mi je bil všečen, sploh design. Bom tudi jaz kupil če bo v kakšnem bundlu za malo denarja.

kmetek ::

http://store.steampowered.com/sub/27260/

Buy Rockstar Hits Collection

SPECIAL PROMOTION! Offer ends 29 April

Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
L.A. Noire
Max Payne 3

16,49€

http://www.greenmangaming.com/

ima ful akcij.

aja GMG ima še kodo