» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
7 / 245
»»

jan01 ::

@Bor H
A SI RESEN?
TNa gameplay.co.uk imaš bioshock 2 za 32EUR... 4 igre: gameplay.co.uk: 4x32EUR=128EUR steam 3x45EUR=135EUR
Enako za alien vs predator: 38EUR. Če naročiš pa še universa at war stane skupaj s poštnino 44EUR.

Bor H ::

Alien vs. Predator je precenjen, 50EUR za digitalno distribucijo a-a.

Glede bioshocka 2 sem pa resen, za tistih 7EUR razlike dobiš na Steamu še štiri Bioshocke

destroyer2k ::

jan01

Ampak pri steam dobiš še prvi del zraven (če nimaš enko potem je kar dober deal).

miteq ::

Bioshock je vsak drugi mesec na Steamu za 5€. Zdaj ga je že itak igral skoraj vsak.

Sej je jasno da ne bojo dajal dealov, ki bi jim škodil, večina ljudi ki bo kupila bioshock 2 zdj, že ima bioshock in ga bodo podarili komu ki ga še nima, pomoje upajo na kak efekt domin. Pa vendar, jst sem šele v novoletni akciji prišel do bioshocka, če ga še ne bi imel bi mogoče zdj razmislil o tem.

lopov ::

X3 gold je za slabih 30 evrov; vsebuje X3-reunion in X3-TC.
http://store.steampowered.com/app/2810/

Gledam že nekaj časa in se mi zdi kar OK cena.

Kaken glas proti? :)

Seveda, nič ne prišparaš če kupiš skupaj, lahko tudi posebej pa bo ista cena ;)

Mislil sem glede igre, je zanič, fej in fuj ... tko :)
Cena je drugač OK, tud drugje priporočajo nakup paketa (konkretno na youtube kjer je trailer za TC v2 in me je spravil v skušnjavo :S ... --> link: )

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lopov ()

Tole ti zna odgovort na vprašanje: http://www.egosoft.com/download/x3/demo...

Sem kar kupil :P Mal počas mi tanka, a do popoldneva bo.

kmetek ::

kakšen tip igre je to X2-X3 scena?

Single player EvE online :)

Najboljš če si pogledaš kakšen trailer oz. "user contributed" film -- youtube ma polno tega.

Berserker ::

Baje je trade sim, ampak je zaj.... ker na začetku sploh neveš kaj moraš delati, pač to je bolj za fane, pa za hardcore igralce, meni se je dopadel tale free stil pa vodenje velikih ladij ampak sem zraven pogorel.

Sicer me nekaj zanima, imam company of heroes kot se pisal v eni temi mi hotel dvd pogon zaznati dvd-ja, zdaj sem si sposodil od kolega dvd in mi ga tudi ni hotelo prebrati, zdaj pa mene zanima če je možno kako vpisat na steamu serijsko ali pa kakšen dokaz da sem špil kupil , samo da bi ga tokrat povlekel z steama brez vnovičnega plačila(itak nimam kreditne), ker v igri lahko odkleneš champaign pa frakcije, če vpišeš serijsko, jaz sem jo ampak je od mene zahtevalo vstavitev dvd-ja, prej še lahko izbereš kje si igro kupil pa je med možnosti tudi steam, s tem nebi imel sranja z dvd pogonom.

Redkokatera igra deluje preko steama če ni preko njega kupljena. Probaš lahko v meniju kliknt games -> activate game on steam

edit: weekend deal: celotna company of heroes franšiza ma 75% znižana čez vikend, Complete Pack (COH; COH:OF in COH:ToV) je 11.5EUR

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bor H ()

Berserker ::

Sej vem da se sliši čudno samo nimam ideje kako bi lahko odklenil samostojno igro. Doma imam dva orginala pa dve serijski pa mi nič ne pomaga.

edit: weekend deal: celotna company of heroes franšiza ma 75% znižana čez vikend, Complete Pack (COH; COH:OF in COH:ToV) je 11.5EUR

Z veseljem bi kupil če bi le imel kreditno kartico (pridobitev te je bila zavrjena =S)

Sej pravm, zaženeš steam, odzgorej klikneš games -> activate a product on steam

verjetno ne bo delal ampak lahk pa probaš

ru7 ::

tr33k, maš ZS :)

shark_nm ::

a jebi ga zdej pa vsi trije deli za 11 eur :) Jst sm kupu pa sam TOV za 13 eur....

A so mal usekani, Bad Company 2 je 50EUR, na britanskem amazonu je 25 funtov = 28EUR, v ameriki 50$ kar nanese 35EUR.
Se pa lahko rahlo smejim ceni tega paketa.

opeter ::

Tale Dead to Spies je dobra igra?

Jaz sem zdaj vesel, ker imam obilico strategije za preigrati. Predvčerajšnjim Men of War, zdaj COH pack. :)
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

DeathKiller ::

Dol sem ulekel dirt 2, pa je bla hitrost kr visoka, 1.4 mb/s, tok, ko mam brzine pri telemachu pri 13,5 mb/s

Jst ::

Tudi meni Steam včasih vleče čudno počasi. Enkrat mi obremeni celo 10MB linijo, drugič, kar je sicer redko, pa komaj vozi 80KB/s. Nazadnje nekaj tednov nazaj, ko se mi je updatal en špil, mi je začelo z 20KB/s in končalo nekaj čez 80KB/s.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|

Jst

Na kateri server imaš povezavo? Jaz imam pod benelux in mi vedno vleče z 3mb/s (max. download s strani steam).

Ima kdo izkušnje za aktivacijo iger iz g2play.net na steam? Sem kupil tam eno kodo (za steam), ki je valda bila že enkrat aktivirana, smo se malo kregali prek mejlov in potem je ene 4a poslana koda prjela. Logično sem po težavi šel malo surfat in najdeš svašta glede njih, od benanih acountov do nevemkaj. Je to "legit" kar prodajajo? Steam je kodo potem sprejel in aktiviral. Če se kasneje izkaže, da zadeva ni original, benajo cel accout ali disejblajo samo igro?

ru7

Pri cod6 so benal samo to igro, tako da verjetno to velja za vse igre.

ql :) Potem se ne bom tako sekiral če si še katero privoščim :P

Sedaj je psychonauts na steam za 2EUR.

Dobri weekend deali: X Com paket, pet špilov 2EUR, Freedo Force in Freedom Force in FF vs. The Third Reich skupaj 2EUR, Tropico 3: 13,6EUR

Je kdo špilal Freedom Force? Kako kej zgleda, ker to je res zastonj.

opeter ::

Freemom Force je super. Taktična RTS strategija. Malo spominja na serijo Jagged Alliance. Je pa bolj zabaven.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Swiper ::

http://store.steampowered.com/search/?t...

Kaj od tega rabim da bi igral CS 1.6 prek interneta? Je vedno manj Non Steam strežnikov, rad bi imel licenčno igro in da se ne sekiram več ;)

Rabiš counter strike :) Lahk pa preklikaš še pakete če ti je kater všeč.

Se pravi, tole bo pravo?:D

Bi mogl bit.

TOP ::

Upam da mi boste tukaj znali pomagat,ker na Dirt2 temi mi ne znajo.Imam original igro Dirt2.Upisal sem KEY v Steam normalno je sprejelo in igro potegnilo dol.Problem pa je ko sem hotel se v igri logirat in ko upišem svoj email od LIVE ID mi javi da ni podprto za ta country.Probal sem tud zamenjat državo,ampak takoj ko dam znak afna mi takoj javi to opozorilo.Kaj se komu sanja kako to rešit.Ker če se ne prijavim ne morem špilata preko neta.Če ma kdo DIRT2 original in igra preko neta bo to vedel.HVALA

tsatthoggua ::

Swiper - priporocam ti da si pogledas tole.

Sem tudi sam nabavil zase in za par friendov in je bil samo 1x problem, da je bil key napacen. Sledil je en mail in je bilo tudi to postimano. Dobis pa kakor vidis 9 iger za 5€. Ne mores zgresit.

Hvala, naročil sem ;)

Titan Quest in Immortal Throne za 5EUR.

Se splača? Kaj menite?

Tr0n ::

Ce se nisi igral, definitivno. Sploh zaradi co-opa.

Sem bral na forumih, da se v multiplayerju veliko cheata. Od kolegov ne bo nihče tega kupil. Se mi sploh splača kupit igro samo za single player?

Definitivno. Eden izmed boljsih Diablo klonov zadnjih let.

Glede cheatov ne vem, ampak TQ ni ravno neka masivna multiplayer igra. 2-6 igralcev, that's it.

Far Cry 1&2(ali oboje) pack je na 50% znižanju do ponedeljka. Jst sem ga že snel :)

Dr_M ::

Sej FC je uredu, ubistvu odlicen, medtem ko je FC2 ena srednja zalost. :\
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

FC2 je fajn za graficne testirat pa benchmarke poganjat. To pa je tudi vse. ;)

Špil je čist soliden, sam manjka mu WOW faktor (ne, ni mišlen MMO faktor ampak kot medmet ;) ), je pa dost ponavljajoči in se včasih vprašaš zakaj sploh še nadaljuješ.

Rotaidal ::

A ni bil prvi del Farcrya free en čas? Zdaj pa ga prodajajo?

jan01 ::

Pa še dražje glede na ostale trgovine...

tsatthoggua ::

Spet 1€=1$ scena. Po tem ko sem spustil eno najboljsih iger moje mladosti (X-Com) in to za 2€ zaradi 1€=1$ sem skoraj siguren da lahko preskocim tudi ostala jajca ki mi jih postrezejo po enaki konverziji.

Bo morala biti res igra multiplayer, ocene iz reviewev olala in se kaj, da bom spet nabavil se kaj po tej konverziji. Drugace bom vedno izbral raje metodo 100% manj kot pa 40% vec.

frudi ::

Bo morala biti res igra multiplayer, ocene iz reviewev olala in se kaj, da bom spet nabavil se kaj po tej konverziji. Drugace bom vedno izbral raje metodo 100% manj kot pa 40% vec.

Patetičen izgovor za opravičevanje piratiziranja. Vedno imaš izbiro, kje kupiti igro - bodisi je to Steam, kateri drugi download servis (Impulse, Good Old Games, Direct2Drive, EA Store, itd.) ali pa dvd iz klasične trgovine (slovenske ali tuje).
Steam je redko najcenejši pri toliko opcijah in nihče ti ne zvija roke, da moraš kupovati ravno na Steamu po 40% višjih cenah (mimogrede, so samo ~15% višje, če si mislil primerjavo z US cenami). Ko pa med kakšno akcijo je najcenejši, ga je neumno ignorirati samo iz principa, ker je dotična igra morda v US izdaji za par % cenejša.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

Evo, total war franšiza za drobiž: http://store.steampowered.com/sub/1350/ 66% popusta ta teden, DLCji pa 10%

Idioti pri Valv€ so zvišali izhodiščno ceno Empire Total War iz 30€ na 50€. S tem se je cena igre s 66% popustom zvišala iz 10€ na 17€.

Sem skoraj nameraval kupit za 10€. Upam, da zadolženim za to spreminjanje cene umrejo vsi hišni ljubljenčki.
««
7 / 245
»»