Forum » Igre » Steam - Nakup iger
Steam - Nakup iger

RejZoR ::
Haha, našel igro Columns III, ki smo jo pri bratrancu na Sega Mega Drive igrali leta in leta nazaj :D I'm so buying this zavoljos tarih dobrih časov. Pa še samo 62 centov stane.
Lahko bi se reklo, da je to mama in oča igre Bejeweled.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RejZoR ()

opeter ::
Pravkar kupil 4 špile (CoH + dodatki, Alpha Protocol) za 7 €. Se še komu zdi tole podobno kraji ?![]()
To ni nakup, to je izposoja. Oz. kupiš le pravico uporabe.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Zgodovina sprememb…
- spremenil: opeter ()

opeter ::
Haha, našel igro Columns III, ki smo jo pri bratrancu na Sega Mega Drive igrali leta in leta nazaj :D I'm so buying this zavoljos tarih dobrih časov. Pa še samo 62 centov stane.
Bejeweled ni nič drugega kot Match-3 igra (z dodatnimi kombinacijami in cukrasto grafiko) ... Bejeweled primerjati z Columns ni ravno fer. Četudi oba uporabljata podobne elemente (kristale oz. diamante). Columns je namreč v igralnem smislu bolj napredna in obenem je mehanizem igranja podoben Tetrisu.
- Columns %28video game%29 @ Wikipedia
- Columns III @ Wikipedia
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l

Pri Columns mi je bil všeč, da se istočasno bojuješ z nasprotnikom, ki ima enake elemente kot ti in si drug drugemu zbijata pomembne elemente in nabijaš podlago, da se mu hitreje zapolni celotno polje.
Čeprav je tud Bejeweled dobra ampak tale ima pač svoj čar ker smo jo igrali še kot mulci.
Čeprav je tud Bejeweled dobra ampak tale ima pač svoj čar ker smo jo igrali še kot mulci.

Dr_M ::
Columns sta moja starsa igrala velikokrat, ko sem imel mega drive

The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Jerry000 ::
ok, ravno kupil igro na steamu Star Wars Knights of the old republic in mi ne dela. Mogoče kdo ve kako bi lahko to popravil? Ko igro zaženem se ne naredi nič. Kaže mi da nekaj melje ampak potem nič. Kje lahko compatibility nastavim pri steam igrah? Tudi sam steam ne morem nastavit naj mi poganja v XP ali pa igro samo iz steam. Prosim naj mi kdo pomagqa, nisem hotel kupiti igre ki ne dela...upal sem da na steamu delajo igre brez problema.

lopov ::
ok, ravno kupil igro na steamu Star Wars Knights of the old republic in mi ne dela. Mogoče kdo ve kako bi lahko to popravil? Ko igro zaženem se ne naredi nič. Kaže mi da nekaj melje ampak potem nič. Kje lahko compatibility nastavim pri steam igrah? Tudi sam steam ne morem nastavit naj mi poganja v XP ali pa igro samo iz steam. Prosim naj mi kdo pomagqa, nisem hotel kupiti igre ki ne dela...upal sem da na steamu delajo igre brez problema.
Za dotično igro ne vem rešitve a na tvojem mestu bi najprej preveril Steam forum, saj zagotovo nisi edini. TOLE bi znalo biti zanimivo :)
Edit: probleme imaš z Win7 ali visto + x64 ali x86 + katera grafika + naredi novo temo s problemom :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lopov ()

nja sej bi napisal na forum ampak ko se hočem prijavit na forum mi napiše:
You have entered an invalid username or password. Please press the back button, enter the correct details and try again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here!
A je username in pass različen za forum kot za applikacijo steam?
Mam pa win7 32bit in grafično ati radeon hd5850
You have entered an invalid username or password. Please press the back button, enter the correct details and try again. Don't forget that the password is case sensitive. Forgotten your password? Click here!
Mam pa win7 32bit in grafično ati radeon hd5850

ahac ::
Da.
Na prvi strani foruma piše:
NOTE: Forum accounts are separate from Steam accounts.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Driver: Parallel Lines za 3,40 EUR. Men sicer ne sede ker ni samo vožnja ampak so uvedli tud GTA elemente ampak mogoče bo komu dogajalo. Cena je nizka.

BALAST ::
Čakaj na razprodaje in ga dobiš za 5€. (čeprav se mi dozdeva da si že lastiš oba dela)
Še kdo ki se mu zdi da je večina DLCjev na Steam čisto precenjenih?
Shogun2 DLC Way of the Samurai 7€
Black Ops - Rezurrection 14€
Might & Magic Clash of Heroes - I Am the Boss DLC 3€

Še kdo ki se mu zdi da je večina DLCjev na Steam čisto precenjenih?
Shogun2 DLC Way of the Samurai 7€
Black Ops - Rezurrection 14€
Might & Magic Clash of Heroes - I Am the Boss DLC 3€

def0r ::
Shogun dlcji so bila akcija nekaj malega nazaj.
Pa Rise of the samurai ni ravno nic overpriced da novo kampanjo je kakor expansion. Druga 2 DLCja pa samo dodata faction.
Pa Rise of the samurai ni ravno nic overpriced da novo kampanjo je kakor expansion. Druga 2 DLCja pa samo dodata faction.

Ne vem jaz osebno ce bi imel denar in cas bi si kupil dlcje za shogun2. Glede na to da se edino ukvarjajo s Total war serijo in da je njihov fanbase dokaj majhen v primerjavi z drugimi igrami jim rade volje dam nekaj denarja.
Civilization 5 samo cakam kaksno akcijo na GOTY:P Ce bom imel denar kupim:D

Ne vem jaz osebno ce bi imel denar in cas bi si kupil dlcje za shogun2. Glede na to da se edino ukvarjajo s Total war serijo in da je njihov fanbase dokaj majhen v primerjavi z drugimi igrami jim rade volje dam nekaj denarja.
Dej raj men denar:P

http://www.gog.com/en/news/milestone_ac...
GOG ima posebno akcijo, kjer si lahko snamete legendarno igro Broken Sword povsem brezplačno! POdlična point & click 2D pustolovščina. Če še nimate GOG accountta se ga splača naredit samo zarad tega špila. Akcija velja samo do 1 oktobra 2011 ! Igro si med svoje dodate tako, da kliknete "Download now" nakar se bo zadeva dodala v vašo zbirko iger.
GOG ima posebno akcijo, kjer si lahko snamete legendarno igro Broken Sword povsem brezplačno! POdlična point & click 2D pustolovščina. Če še nimate GOG accountta se ga splača naredit samo zarad tega špila. Akcija velja samo do 1 oktobra 2011 ! Igro si med svoje dodate tako, da kliknete "Download now" nakar se bo zadeva dodala v vašo zbirko iger.

Danes bom to igral:P Ceprav imam originalno Broken Sword 1&2 bo tole vsaj delalo lepo na sedmici upam:)

Primoz78 ::
Midweek madness
-Portal 2 11,99 EUR
-Portal 2 (two pack) 19,99 EUR
-Portal bundle (Portal in Portal 2) 13,49 EUR
Direkt link
Daily deal pa Crysis za 3,74 EUR
Lp Primoz
-Portal 2 11,99 EUR
-Portal 2 (two pack) 19,99 EUR
-Portal bundle (Portal in Portal 2) 13,49 EUR
Direkt link
Daily deal pa Crysis za 3,74 EUR
Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

He he jaz bom kar obe vzel, sam cakam se kolega ce vzameva two pack ;-)
Lp Primoz
Lp Primoz

kmetek mam neki steam pointsov gor tko da ni panike sam cakam, kolega da se odloci. Ti sporocim do jutri ok.
Lp Primoz
Lp Primoz

kmetek zdaj bom vzel dual pack a ti giftam eno pol? Mi nakazes na trr jutri?
Lp Primoz
Lp Primoz

kmetek ni panike, dodaj me na steamu (Primoz1978)
Lp
Lp

Dobri deali.
Crysis Complete pack je a must have. 2 špila za 4,99 EUR! Obvezno vzemite complete pack, ker je ceneje kot posamezno (kar je na Steamu pravzaprav kar čudno lol, ponavadi so posamezni po neki glupi logiki cenejši od packov).
Pa seveda Portal 2.
Crysis Complete pack je a must have. 2 špila za 4,99 EUR! Obvezno vzemite complete pack, ker je ceneje kot posamezno (kar je na Steamu pravzaprav kar čudno lol, ponavadi so posamezni po neki glupi logiki cenejši od packov).
Pa seveda Portal 2.

ja bom vzel primoz 100%
jerry000: portal 1 in 2 si vzem, ta bolj špila...
sej nism reku da bom uzeu, se sploh splača to nabavit? Kaj delaš v špilu sploh? nekak mi ne diši igra

nejko8 ::
Ehh zamudu pocen Crysis
Kje lahko sam gledam te "daily deale" ?
Že vnaprej hvala za odgovor!

Netrunner ::
Ehh zamudu pocen CrysisKje lahko sam gledam te "daily deale" ?
1x dnevno obišči steam in daj pozornost na desni stolpec
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

GOG ima ta vikend dobro akcijo. SWAT3, Police Quest serija, Dark Reign serija, Call to Power 2, Caesar 3.
Dark Reign sem že nekaj časa čakal in voila, sedaj pa je. Caesar 3 pa že imam.
Dark Reign sem že nekaj časa čakal in voila, sedaj pa je. Caesar 3 pa že imam.

Ki je zgubljena v treh krasnih in je ne mislim iskat. Sem že predlagal modom, da bi združili, pa niso bili za to. Definitivno je fino imet neko namensko temo kjer se bi objavljalo vse deale iz GOG, Steam in drugih retail trgovin po Sloveniji. Recimo Igabiba ima včasih hude akcije. Sicer predvsem EA igre ampak vseeno. Pred časom so imel NFS Hot Pursuit in NFS Shift po res smešno nizkih cenah. Nedolgo nazaj sem vzel Alice Madness Returns isto za eno prav smešno ceno glede na to da je šlo za retail škatelno igro, ki je bila zapovrhu praktično čist nova. Sam če ne gledaš tam hitro spregledaš. Če pa spremljaš npr to temo pa si lahko skoz na tekočem z vsemi pomembnimi akcijami.

Good Guy ::
si ti mal zgubljen....
tri teme pod to je
tri teme pod to je
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^

Drugič pa 3 strani nazaj. Ti jo kar išči, men se zdi neumno, ker bi bilo lepše, če bi bilo tukaj skupaj.

PARTyZAN ::
Meni pa ne, ker me gog servis ne zanima. Glede na naslov teme naj bi se tu pisalo o Steam dealih. Tvoja lenoba ni izgovor, da greš offtopic.

Drugič pa 3 strani nazaj. Ti jo kar išči, men se zdi neumno, ker bi bilo lepše, če bi bilo tukaj skupaj.
Kaj je res težko 3 črke pod search napisat?

Pol pa ne vem zakaj ta tema obstaja če tko grozno obvladate uporabo search funkcije. Steam jo ima tudi. Torej zakaj ste potem sploh tukaj? Mega fail.

kr je velik objavljajo tukaj in večino folka zgleda da tle gor gleda. Ti si en mega fail ko pišeš GOG stvari v steam temo;) sorči

Prov, pol pa ne bom več, pa si sami iščite dobre deale. Folku hočeš dobro pa te spljuvajo. Kako slovenceljsko...

mr1two ::
Meni je vseeno v kateri temi se kaj objavi, saj gre načeloma za podoben service. Spletna trgovina, v kateri se poišče dobre deale.
A bomo v temi od AMDja brisali poste od Nvidie/intela? Ne, saj so zadeve povezane nekako med sabo.
Sploh pa, lahko bi obstajala tudi skupna tema z imenom "Spletne igričarske trgovine in njihove akcije" - pa bi bili menda vsi zadovoljni
A bomo v temi od AMDja brisali poste od Nvidie/intela? Ne, saj so zadeve povezane nekako med sabo.
Sploh pa, lahko bi obstajala tudi skupna tema z imenom "Spletne igričarske trgovine in njihove akcije" - pa bi bili menda vsi zadovoljni

PNG ::
Pa kaj ste eni tukaj neumni ali kaj človeku gnjavite za en post o GoG dealih? Toliko kot ste zdaj nasrali neuporabnih postov glede enega ste naredili temo dosti manj pregledno, kot tisti post sam :|

Metro 2033 ponovno -75%, za 2,50 EUR! Red Faction pa je 3,33 EUR. Sicer je smešno da je starejši špil dražji od Metroja ampak še vedno je fenomenalen s svojo destrukcijo okolja.