» »

Nakup namiznega PC-ja

Nakup namiznega PC-ja

Temo vidijo: vsi
««
1174 / 1174
»
»»

Magic1 ::

Hladilik na Asuski je ultra predimenzioniran. Ram in hotspot sta pod 75°C na 40% obratih ventilatorja pod polno obremenitvijo. Po moje je identičen, kot za xt, torej namenjen za 350W.
Magic

Kurzweil ::

Magic1 je izjavil:

Zakaj pa bi rabil ravno pure vzet? Za rx 9070 je praktično vseeno kaj vzameš. Osnovni model pulse ali prime sta obe praktično neslišni in hladni. Kaj sploh profitiraš s boljšimi verzijami? Navitje je itak loterija silicija.

Ne to mene spraševat, jaz te grafične v nobeni izvedbi ne bi vzel, da me ne razumete napak, nič ni narobe z njo, ampak vsak ima svoje zahteve/potrebe... jaz sem samo priskočil na pomoč in dal tale link, ker vidim, da ne morejo iste grafične naročit na Amazonu in sem pač zasledil za cca isto ceno + poštnina na Computer Universe...

DarwiN ::

Isti hladilnik ja, Magic.. Ampak IMO ni predimenzioniran.. Za non-XT bo ravno prav. Za XT verzijo bo pa prešvoh in je kartica skoraj zagotovo (pre)glasna.

Kurzweil, davek in poštnina, pa se nabere za 639€ preko ComputerUniverse.. Amazon bi jo poslal za ~590€ (če bi pošiljal), kar je pa že občutno doplačilo za nekaj, kar dejansko ne potrebuješ.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

"predimenzioniran" v narekovaju. Bolj bi lahko rekel, da je predober za osnovno ceno, kar je pa seveda odlično za kupce.
Magic

Kurzweil ::

Evo, potem pa Amazon:
Sapphire Pulse Radeon RX 9070 AMD 16 GB GDDR6

576€ in brez poštnine...

Pusle-ova ima dva ventilatorja in je manjša izvedba (krajša). Vendar se tudi ne pregreva, kar sem prebral. Koliko je glasnejša pa nisem zasledil, naj ne bi bila opazno. 220W izgleda ni problematičnih za 2+ 90mm ventilatorja.
Magic

Gutjerez ::

hvala za nasvete-predloge. ideja o tej Sapphire Pure Radeon RX 9070 AMD 16 GB je praktično top.
glede na to da sem še dobra dva meseca v latviji... in imam možnost dostave v latvijo prek amazona. bom počakal. mogoče pa v tem času času še kaj cena pade pa pol vidimo kako bo. hvala vam.
Nikoli ne obupaj, saj je tukaj slo-tech
««
1174 / 1174
»
»»