Forum » Strojna oprema » DDR 2
DDR 2
dolenc ::
Malo sem brskov pa mi ni uspelo nič najti .
Neki se pripravljam za nakup nove plošče, pa mi ni jasno na katere plošče paše pomnilnik ddr2? Zaenkrat se najbolj nagibam k GA-K8NF-9, pa na neki strani piše da zaenkrat še ni podpore in da bo pri gigabytu dodana kasneje. Torej na kakšne plošče gre ta tip pomnilnika?
Neki se pripravljam za nakup nove plošče, pa mi ni jasno na katere plošče paše pomnilnik ddr2? Zaenkrat se najbolj nagibam k GA-K8NF-9, pa na neki strani piše da zaenkrat še ni podpore in da bo pri gigabytu dodana kasneje. Torej na kakšne plošče gre ta tip pomnilnika?
- spremenil: dolenc ()
Zheegec ::
Lepo DDR1 daj noter, dvojka itaq ne gre, in prav je tako (zaenkrat)! AMD ima še DDR1, šele socket M2 bo imel DDR2.
Pa ne se sekirat, da bi bil s tem kaj na slabšem
Pa ne se sekirat, da bi bil s tem kaj na slabšem
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
zbogi ::
ddr2 je trenutno samo za P4 plate, za amd trenutno še ni plate/chipseta, zgleda pa da bo kmalu.
sam tud sam ddr2 ne prinaša višje hitrosti, če gledamo rekord, ma ddr višji zmerjen prenos kot ddr2.
sam tud sam ddr2 ne prinaša višje hitrosti, če gledamo rekord, ma ddr višji zmerjen prenos kot ddr2.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri RAM?Oddelek: Kaj kupiti | 1156 (845) | tilenmpower |
» | Navijanje AMD Athlon 3000+ 64Oddelek: Navijanje | 2586 (2586) | bluefish |
» | Navijanje AMD + GigabyteOddelek: Navijanje | 2065 (1429) | dejansan |
» | Mnenje o tej konfriguraciji AMD64-6600gtOddelek: Kaj kupiti | 2610 (2243) | Depatres |
» | nevednežOddelek: Strojna oprema | 1109 (947) | PrimozR |