» »

Igra: zlobna zlata ribica z eno željo

Igra: zlobna zlata ribica z eno željo

««
23 / 57
»»

Slo-One ::

Dobil si ga, sedaj imaš dosti več časa. Človeštvo izumre tebi pa je bog dal čas in živiš v samoti.

Hočem, da po dogotkih na Kosovu naredijo igrco xD.

PacificBlue ::

Tvoja želja je uslišana..baje se šušlja da avtorji Ages of Empires-a delajo na dodatku Kosovo Republjik..podrobnosti še niso znane, ampak stvari,ki pa so znane pa kažejo na to, da naj bi šlo za plemenske spopade med kosovari, srbi in albanci..

Želim si , da bi imel tisto kar drugi nimajo..

El Nino ::

Drugi imajo vse. Ti imaš, kar drugi nimajo, se pravi - nimaš ničesar.

Želim si da bi zimske počitnice namesto 1 teden trajale 1 mesec.

sašon ::

Želja se ti izpolni - na dan, ko diplomiraš.

Želim si pečeno kuro.

El Nino ::

Dobiš jo preveč pečeno (zasmojeno), s perjem vred in še umazano povrhu.

Želim si ATI Radeon HD3870x2

MCSE ::

Na ebay-u dobiš grafo za samo 49,90 €. Odperš škatlo in v njej se nahaja odrezan USB kabel.

Želim si da bi se ozdarvil disleksije.

PacificBlue ::

Disleksije se na srečo ozdraviš, vendar zaradi stranskih učinkov tablet sedaj škiliš in imaš krajšo desno nogo.

Želim si, da bi zadel na loteriji 2 tedna na safariju..

El Nino ::

Že naslednjo nedeljo si srečni izžrebanec. Odideš v afriko, v hotel 5*, vse super deluxe. Naslednji dan najameš jeepa in greš na safari. Tam je vse super, ogromno živali in vsega, vendar pa se s slikanjem od blizu zameriš nekemu levu, ki ti v zahvalo odgrizne roko.

Želim si da bi bilo lepo vreme.:D

Slo-One ::

Vreme je nenadoma izjemno lepo, izgleda kot da vse obmiruje, vendar se prepozno zave, da si bil v očesu viharja. Čez nekaj trenutkov se ti podere hiša ti pa si ujet med ruševinami.

Hočem, da se Slo-Tech preimenuje v Slo-One :D .

Ice-Heki ::

Slo-Tech se preimenuje v Slo-One, vendar se uporabniki s tem ne strinjajo in se ti maščujejo - kaj se zgodi s tabo je neznanka, Slo-Tech pa ostane Slo-Tech.

Želim si, da bi imel iPhone.

El Nino ::

Na internetu v neki x nagradni igri zadaneš Iphone. Nekaj mesecev stvar odlično dela, potem pa kar nekega dne stvar eksplodira, ko govoriš po telefonu s staro mamo. Oglušiš na desno uho, dobiš hude opekline po roki, prav tako si lažji za 2 prsta. Policija skrbno preiskuje primer, na koncu ugotovijo, da so ti tempirano bombo v telefon vstavili na podružnici al kajde, ki je lastnica firme kjer si telefon dobil.

Želim si Lenovo thinkpad R61 >:D .

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: El Nino ()

MCSE ::

Na internetu v neki x nagradni igri zadaneš Lenovo thinkpad R61. Nekaj mesecev stvar odlično dela, potem pa kar nekega dne stvar eksplodira, ko govoriš po skype-u s staro mamo. Oglušiš na obe ušesi, dobiš hude opekline po kolenih, prav tako si lažji za levo jajce. Policija skrbno preiskuje primer, na koncu ugotovijo, da so ti tempirano bombo v prenosnik vstavili na podružnici al kajde, ki je lastnica firme kjer si prenosnik dobil.

Želim si kopensko želvo.

El Nino ::

:D :D
Pri veliki trgovini z domačimi živalmi naročiš kopensko želvo. Ker pa je zveza prekinjala, te je prodajalec razumel, da bi rad jastrebjo želvo. Po nekaj napetih dnevih čakanja jo dobiš, sicer se ti zdi nekam velka, vendar se navežeš nanjo in skrbiš zanjo kar se da lepo. Nekega dne pa ko si bil sam doma, si se šel tuširat in pustil priprta vrata. Ker si si ravno pel najnovejšo pesem Mileta Kitića želve nisi opazil, ona pa lepo pride noter in opazi tvojega 'prijatelja', in ker je lačna ga zamenja za lepo rejenega črva in ti ga odgrizne.

Želim si nekaj divodikovega oksida, ker sem žejen ko pes.

msjr ::

V silni žeji si namesto steklenice divodikovega oksida zagrabil steklenico divodikov dioksida. Posledice za prebavni sistem so takojšnje in skrajno neugodne.

Želim si odličnega brancina (v pečici s krompirjem, čeprav je že malo pozno)

El Nino ::

Ko se ravno na neki terasi mastiš z enim lepo rejenim primerkom brancina, se ti na mizo iz nekega grmovja prikrade orjaška stonoga in pred tvojimi očmi ti pobaše brancina in en dva tri ga ni več. Ti pa v spremstvu glasnega krika zbežiš za vse življenje na Grenlandijo, ker si siguren da tam zaradi ultra nizkih temperatur ni nobenih ogabnih žuželk.

Želim si da bi šel na Anfield road gledat tekmo ko igra Liverpool.

šernk ::

danes dobiš posebno vabilo za VIP ložo, ti se ves vesel odpraviš na letalo, vendar pa ne veš da to letalo upravljajo teroristi in se letalo zaleti direktno v VIP ložo na Anfield road, saj je bil v njej eden izmed najpomembnejših politikov.


želim si da bi me vsi ki me sovražijo, imeli radi
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

rdecaluc ::

Imajo te radi vsi tvoji sovražniki , ampak te zdaj sovražijo vsi tvoji prijatelji .

Želim si da bi naši zlati ribici že nekdo vodo zamenjal , ker se ji je zadne čase res poslabšalo .
Est modus in rebus. ,typos

PacificBlue ::

Ribici si se odločil ravno ti zamenjati vodo, vendar ti je, ko si premikal njen akvarij nesrečno spodrsnilo..z grozo v očeh si opazoval,kako akvarij pada proti tlom..vendar ker ima ribica možnost uresničiti samo eno željo naenkrat si je zaželela varnega pristana nazaj kjer je bila..ti si pa klel svojo usodo,ko si iz umivalnika pobiral delce svojih zob,ki si jih po nesreči "pozabil" tam...


Želim si da bi me jutri zjutraj,ko vstanem zmasirala ena zelo luštna punca.. :\ >:D

Blum ::

se zbudiš, med tem te masira ena luštna "punca"... po dolgih užitkih izveš da je she-male..

želim si mrzu pir da ga spijem brez posledic.

MCSE ::

Ko je ribica padla iz akvarija, je to malo vplivalo na njen sluh, zato ti izpolni željo, da spiješ mrzlo pivo brez poledic.
Zjutraj se zbudiš z huuuudim mačkom, pa še prehlajen si od (pre)mrzlega piva.

Želim si da bi me romunski fehtarji že enkrat pustili pri miru.

šernk ::

v želji da ti ribica izpolni to željo naroči vsem romunskim fehtarjem naj te končno pustijo pri miru, zato se romunski fehtarji odločijo da te bodo priporočili vsem ostalim fehtarjem na svetu. sedaj te fehtarijo vsi razen romunov

želim si da v naslednjem postu zlata ribica postane res zlata in mi resnično izpolni željo da bi jutri imel narejeno seminarsko nalogo
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

MCSE ::

Na žalost si ribico spremenil v resnično zlato, torej samo 24 karatni okrasek, in ta tema se zapre.

Želim si da to ne bi bil konec.

šernk ::

ker ima zlata ribica tudi možnost svoje lastne želje, si zaželi da se ponovno spremeni v normalno zlato ribico in tako se tema nadaljuje, vendar pa ima možnost sama sebi izpolniti več želja, zato si tudi zaželi da se osebka ki jo je spremenil v zlato primerno kaznuje, ker bi bil tak osebek kot zlato preveč vreden se odloči da ga spremeni v sladkor ki se ob naslednjem stiku z vodo raztopi


želim si da bi dobil pogled v area51
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

MCSE ::

Ne more, ker jo je šrenk v obesek spremenil!

msjr ::

Zlobna zlata ribica od sedaj naprej ignorira MCSE-ja, ker ona zanj ne obstaja tudi on ne obstaja zanjo, torej ga ni več.

Šernk: tebi je izpolnila željo - dobiš vpogled v Area 51 in sicer Area Servizio "Carugate" (A51) in to kot oskrbnik wc-ja. Glede na to da tvoji dohodki komaj zadoščajo za preživetje spiš kar v wc-ju. Milanska obvoznica je tvoj svet do konca življenja.

Želim si da bi bila čimprej pomlad.

El Nino ::

Ribica ti izpolne željo - pomlad je tu zelo hitro, zelo hitro mine, nato pa se ostali letni časi vlečejo kot pasja čreva. To se ponavlja v neskončnost, ti si vsako leto želiš pomlad, jo dobiš, ampak kakor hitro pride, tako tudi gre in zato se odločiš da življenje nima smisla in se v Pakistanu razstreliš kot samomorilski napadalec.

Želim si da me neha bolet ******** koleno.

blank3 ::

Odrezejo ti obe nogi, da bo za ziher mir.

Želim si, da bi znal govoriti.
Zelo sem zaposlen. Potreboval bi brezcasje... vsaj za nekaj casa.

El Nino ::

Naučiš se govoriti - v mandarinščini. Nihče te ne razume, po dolgem času ugotavljanja nekdo ugotovi, kateri jezik govoriš in zato te pošljejo na Kitajsko delat v tovarno petard, katera pa gre v roku 2 mesecev v zrak, ker si po nesreči v škatlo dal 2 petardi, s kapicami skupaj in ko ti pade škatla na tla - kabum in sledi verižna reakcija v obliki vse vešjih eksplozij in posledično rušenja stavbe. Nesreča pa te prikuje na invalidski voziček. Zato bi rad šel domov, ampak ko si že tu, se zaveš, da ne znaš niti besedice slovensko in se raje z vozičkom vred zapelješ pod vlak.

Želim si Asus eee pc.

MCSE ::

Pride en čefur in ti ponudi citira "eee čale uzmi sad ovaj Asus PC imam na zologoj" in dobiš eno staro eee jebiga 386 Asus mašino in se tolk jebeš na njej da se odločs, da je dost in se ubiješ.

Glede na to, da me je msjr že dvakrat spremenil v nič, si želim, da bi si on zaželel, da spet obstajam in lahko pišem v forum, če ne ga bom v aikidu premagal...

El Nino ::

Pojaviš se zopet, preskočiš pisanje na forum in se spraviš nad msjr-ja, tu pa med vsesplošnim pretepom vskoči tajna policija, ki je povezana z FBI-jem in te označi za potencialno grožnjo človeštvu. Za nagrado dobiš doživljensko karto v Guantanamu.

Ker je prejšnji Asus EEE crknil, si želim novega, delujočega, belega, pošteno prisluženega, zapakiranega, še neuporabljenega, brez gratis šušmarjev zraven, brez čefurjev in da ima pod napisom asus vgravirano številko 15.

MCSE ::

EEE dobiš. Ampak tudi ta crkne, zato boš napisal še eno željo zlati ribici, in ta ti bo željo izpolnila, ampak EEE bo spet crnil, ti boš spet napisal željo...

Želim si povratka iz Guantanama.

PacificBlue ::

Tajna policija oznani svojo zmoto in te po mučnih trenutkih v Guantanamu spusti na prostost..ampak potem postaneš vnet zagovornih đamije v lj in te zaradi politične nevarnosti zapre slovenska tajna policija..lokacija?..Kočevski rog..

Želim si, da bi jutri bil prvi spomladanski dan..
I’m out.
:3

MCSE ::

21.3.08; Ker ti je ribica izpolnila željo si uničil linijo časa v vesolju in sedaj vsi plavamo preko datumov in zat 6/26/1963 Ich bin ein berliner! 27.12.2035: Upam da nas ne bo zadel ta komet ker pot 33.79.5559.12: Bolgijk namkurigumkaz zelatinam kkerink lajjarker vit 17. Kvarcij velikost 319: Popravili smo oddajnik, vse komuni 9/19/1944: Operation Market Garden was unsucessfull, begining of all retreat opera Stradate 19766/23: Starship enterprise enetering orbit aroun an unknown M-calss planet, all comm 1.3.2008 Tajna policija oznani svojo zmoto in te po mučnih trenutkih v Guantanamu spusti na prostost..ampak potem postaneš vnet zagovornih đamije v lj in te zaradi politične nevarnosti zapre slovenska tajna policija..lokacija?..Kočevski rog..

Želim si, da bi jutri bil prvi spomladanski dan..

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MCSE ()

El Nino ::

Jutri je prvi spomladanski dan, ki mine v znamenju dežja in neurij ter toče. Veter piha s hitrostjo 150 km/h, izruva bližnje drevo, ki pade tebi direkt na bajto.

Želim si, da bi še par centimetrov zrasel.

EDIT: typo

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: El Nino ()

šernk ::

zrasel si za dobrih 10cm, hkrati pa si bil teleportiran v rudnik daleč na severu rusije, kjer si do konca življenja delal kot ujetnik v rovih visokih vsega 150cm

želim si da bi v mojem vrtu odkril nafto
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

El Nino ::

Med prekopavanjem gredic kamor si se namenil posaditi krompir, odkriješ nafto. Ne tako šibek curek ti brizgne direkt v usta, ti od presenečenja požreš slino in seveda zraven tudi žlahtno črnino. Po takojšnji hospitalizaciji izgleda, da bo s tabo vse v redu, vendar po 4 dneh umreš zaradi zastrupitve.

Želim si da zlata ribica postane morski pes, ki je ravnokar pojedel Cristiana Ronalda.

šernk ::

zlata ribica postane mesojedi plenilec in kot prvega poje Cristiana Ronalda, vendar pa je bil tako slabega okusa, da se odloči da ga izbruha in ga povrne v prejšnje stanje, ker pa je bil del zlate ribice za nekaj trenutkov postane potem še boljši nogometaš.

želim si da bi se skupina Nightwish vrnila nazaj v Slovenijo čez dobro leto:P
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

El Nino ::

Nightwishi pridejo, vendar kaj ti bojo, ko pa tebe ni doma, oziroma si ravnokar s šolo na fuuul zanimivem taboru v Kočevskem rogu.

Želim si da pišem jutri čimboljš slovenščino.

Looney ::

Slovenščino pišeš dobro, vendar se kontrolka izgubi in moraš ponovno pisati, tista ti pa ne gre preveč dobro.

Želim si, da bi bila Slovenija v velikosti Ljubljane.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

El Nino ::

Slovenija izgubi vse pokrajine, ker se osamosvojijo, s tem ostane le še Ljubljana. Ampak kaj, ko s tem izgubimo vse lepote naše dežele. In ker so vse novonastale države seveda proti nekdanji 'mačehi', ob obisku Bleda pač nisi preveč dobrodošla in te jezni Gorenci preženejo z njihove 'države', ob tem pa ne šparajo z metki, ki preluknjajo tvoj avto in gume kot ementalec in tako neslavno končaš v Blejskem jezeru.

Želim si, da ponedeljkovo zasedanje nacionalnega otroškega parlamenta ne bo tako dolgočasno kot zasedanje regijskega parlamenta.

Azrael ::

Ni tako dolgočasno, ampak še mnogo bolj, zraven je še vse tako pocukrano, da dobiš sladkorno.

Rabim pomarančo iz plutonija.
Nekoč je bil Slo-tech.

El Nino ::

Iranska tajna obveščevalna služba po določenih kanalih zve, da si lastiš neko zadevo iz plutonija, in ker ga nujno rabijo za jedrsko orožje te njihova podružnica Džihada ugrabi, ti ukrade pomarančo in te pošlje na delo v njihove rudnike plutonija nekam na kamčatko. Po 3h mesecih ti zaradi 15x prekoračene količine radioaktivnega sevanja začnejo iz 'prijatelja' poganjat zelene mušnice.

Želim si da bi ribica naredila izjemo in me ozdravila sladkorne (čeprav ni ozdravljiva).

Looney ::

Ozdravi te sladkorne ampak stranski efekt je, da ti odpadejo jajca.

Želim si česa lepega.
"#define QUESTION ((bb) || !(bb)) - Shakespeare."

El Nino ::

Rečeno - storjeno. Dobiš najlepšega in največjega japonskega sršena, ki te tako popika, da ti morajo amputirati 4 prste na desni roki.

Želim si nazaj moja jajca.

MCSE ::

Dobiš nazaj jajca - ampak so kurja.

Želim si da bi olimpija v finalu zmagala 4:0.

El Nino ::

Olimpija zmaga, tebe pa po tekmi v Tivoliju nažgani navijači poteptajo do smrti.

Želim si postati športni novinar.

šernk ::

do konca življenja komentiraš šahovske dvoboje velemojstrov, ki lahko trajajo tudi po več ur. ti pa med tem časom ne smeš zapustiti svojega komentatorskega mesta niti za sekundo, saj imaš tako zapisano v pogodbi, ki si jo bil prisiljen podpisat.


želim si da bi se končno malo zresnil (zadnje čase postaja to neresnost že huda stvar:D )
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

El Nino ::

Ostaneš resen do konca življenja, nič te ne spravi v smeh. Zato te pošljejo k psihiatru, ki ugotovi, da si duševno zaostal, da je tvoja zavest ostala na ravni točno tistega dne, ko ti ribica uresniči željo. Posledica - nepovratna vozovnica v psihiatrično bolnišnico.

Želim si, da bi po poškodbi lahko čimprej igral nogomet.

Azrael ::

Poškodba se nekoliko zakomplicira in še kirurg ni dobro razumel navodil, amputira ti roke, noge in ostale malenkosti. Ostane ti samo glava in trup.

Kolegi zlobni kot so (ribica dela na 3 šihte), te (u)porabijo za fuzbal žogo...

Rabim Sharp EL 531.
Nekoč je bil Slo-tech.

El Nino ::

Ribici se niti podrazno ne da razmišljati, kaj to je in ti da zdravila za prepotentnost, ker se preveč je*eš z neumnimi željami. Ker vzameš preveč tablet, postaneš neploden.

Želim si, da bi sanjal kaj lepega.
««
23 / 57
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Perfektna želja za duha iz svetilke

Oddelek: Loža
222525 (1973) guest #44
»

neznanje angleščine

Oddelek: Loža
252983 (2264) grex
»

Dedek mraz in b0žiček

Oddelek: Loža
321688 (1118) Jackass

VIC

Oddelek: Loža
51370 (1296) karafeka
»

Vprašanje za vse SLO-techarje!!

Oddelek: Loža
361728 (1285) Ark4nge|

Več podobnih tem