Forum » Programska oprema » 3D modeliranje
3D modeliranje
ToniKovac ::
Zdravo!
Rad bi začel risat oziroma 3D modelirat. Mi lahko kdo priporoči kakšen dober program, ki ni ravno pretežak (za začetnika)?
Rad bi začel risat oziroma 3D modelirat. Mi lahko kdo priporoči kakšen dober program, ki ni ravno pretežak (za začetnika)?
Verjetno bi moral povedat, da uporabljam WIN2000, moj PC pa ima 256MB ram in Centrino 1.4GHz.
Za začetek bi se rad naučil nekaj malega o tem. Enkrat mi je kolega pokazal nekaj ful dobrih stvari, ki jih je tko čist simpl naredil, si pa nisem zapomnil, kateri program je uporabljal. Šlo je za preureditev dnevne sobe.
Bi pa rad po svoji domišljiji, ker denarja tko ne bo opremil stanovanje in si rad oblikoval omare, stole, mize... v 3D.
Bi pa rad po svoji domišljiji, ker denarja tko ne bo opremil stanovanje in si rad oblikoval omare, stole, mize... v 3D.
kuglvinkl ::
Za sobe preurejat je ultra dobra zadeva SketchUp. No, pa še za kej druzga tut ;).
Your focus determines your reallity
Nejc Pintar ::
no mene tut zanima, za kakšen stol, mizo, ... zmodelirat
sem gledal blenderja, pa sem ga samo gledal
sem gledal blenderja, pa sem ga samo gledal
Lahko je biti prvi, če si edini!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev delovnega okolja - domača pisarnaOddelek: Loža | 1089 (825) | Mavrik |
» | Načrt za hišo....Oddelek: Loža | 7819 (6009) | BlackCaiman |
» | Poseben stol za laptopeOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 4009 (3211) | desperados |
» | Nova anketa: Koliko denarja ste odšteli za stol, na katerem sedite pred računalnikom? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 9196 (7272) | PrimozR |